Everything is so different, but I like it

Nu bor jag i Binfield. Sitter här i mitt nya rum, det känns lite litet jämfört med det gamla, men så mycket mysigare. Och varmt är det också! :) det var faktiskt lite sorgligt att säga hejdå till familjen, jag har trots allt bott med dem i mer än 3 månader, lärt känna dem och allt. Kommer sakna dem, men det är mycket jag inte kommer att sakna alls med dem också. När vi mött Kelly så berättade jag hur det varit och så, och hon blev typ helt chockad. och hon har sagt gång på gång att "this is YOUR house too now" haha så gulligt.

Dagen har bestått av att ta det lugnt, pratat med Kelly och Erica och så har jag lekt med Francesca. Francesca hjälpte mig packa upp mina kläder också, eller rättare sagt att lägga ur allt på golvet tills resväskan var helt tom, HAHA så söt!! :) medans jag hängde upp kläderna på galgar :P

Nej ska nog ta och försöka sova nu, kommer vakna tidigt av Francesca, haha så sjukt söt, hon hade sagt till Kelly att hon ville komma in till mig för en "cuddle" på morgonen. Man blir ju förtjust i tjejen på en gång alltså! :)

I want to rip it apart, again and again!

Last night was awesome. Really good. förutom en sak. Att jag tappade min mobil!! och de har inte hittat den på KOKO heller så antagligen har nån snott den. Åååh vad irriterande :( alla mina telefonnummer, allt..

Plus att jag skulle sova hos peshti, lyckat när man inte har nåt nummer att ringa till? Så fick följa med Cissi hem och hennes hostparents hade visst inte blivit så glada. Men vadå, tyckte dem att jag skulle ligga ute och sova på gatan? :P tappar man bort telefon så tappar man allt har jag kommit fram till.

Vid lunch drog jag hem till Katrin iaf, Linnea kom också dit. Vi käkade smarriga pannkakor med glass och sylt! godheten! :D sen när jag skulle dra hemåt så åkte jag med världens segaste buss, tog sjukt lång tid att komma till Clapham common.

Har packat det mesta nu, tror inte det är mycket kvar alls. Känns konstigt att tänka att idag är sista natten här! Haha. Imorgon flyttar jag. Spännande, nervöst, pirrigt!

I wake up, every day is a daydream

Har slutat nu då, och gissa vad! Deb frågade om jag ville ha mat, jag sa ja tack och så åt jag, Deb och Ruby tillsammans! Det var mycket trevligt. När de väl försöker så tycker jag så mycket om familjen. Många saker är irriterande och jobbigt med dem, men de är trevliga också. Det är dem. Häromdagen sa Deb att om jag verkligen inte trivs hos nya familjen så kan jag ringa och så fixar vi det på nåt sätt att de självklart skulle hjälpa mig och så sa hon att jag borde komma och hälsa på och att det kommer kännas jätte konstigt nästa vecka när jag inte är här.

Men det känns bra att jag åker på söndag. Jag ser fram emot det mycket. :)


nej om man ska börja göra sig ordning snart?

One two three four, uno dos tres quatro

Börjar kl 1 istället, sköööönt! Sitter och lyssnar på musik och blir redan nu PEPP inför ikväll!! Ska nog ta en dusch snart så slipper jag göra det senare :)

Ska träffa Cissi och Marika vid Camden kl 9.30 så ska vi gå till nån pub och sen blir det koko :) kommer dansa sönder typ, pallar inte klackar så tar converse vilket betyder att man inte blir trött i fötterna heller! :D

Nej om man ska ta duschen nu då! :P


Away from this life, away from the light

Morning! Igår var jag och P på bio då. Vi såg Up in the air med George Clooney, den var väldigt bra emellanåt, rätt rolig! :D hade lite popcorn krig, det var typ fullt med popcorn runt där vi satt XD sen drog vi till Burger King och så Funland! synd jag inte hade mer pengar haha, as kul att spela ju. Så gick vi upp till Oxford circus och åkte hem. När jag gick hem från stationen åkte en taxi jävel förbi och skvätte x liter vatten på mig, HEEEEEEEEH -_- idiot. han gjorde det med flit också för 2 sekunder innan han åkte genom pölen blinka han till med helljus. FUCK OFF vad har jag gjort dig? hahahah.

Idag är det jobb ca 12-17. Senare ska jag till koko med Marika och Cecilia och kanske Anne, ska bli skoj! :D undra om jag ska ha på mig Converse och skippa högklackat. På koko är det ju faktiskt okej :P jaja får se.

Min sista helg som London bo. nu finns jag ju iallafall på undergrounden, det kommer jag inte göra snart. gaaah på söndag flyttar jag! :)

Because that's the spirit yeh!

HEHEHE nu ska jag snart bege mig och hämta flickan. Kommer ta bussen hem så vi kan få förbi the corner shop och handla mjölk och grädde. Har gjort lite av städningen iaf, dammsugit allt och sopat köket och torkat en del på bänkarna samt tvättat. Bara det värsta kvar, haha, resten av köket och badrummet. Samt laga en enorm mängd curry haha! Men det ska bli kul, me like cooking. Tycker bara synd om Rube som får sitta i vardagsrummet och inte göra nånting direkt, men jag frågar alltid om hon vill hjälpa mig eller sitta i köket och rita eller så men det vill hon inte. Så not my fault really?

Mennee aa senare idag när jag slutat ska jag och peshti gå på bio, wihoo I love going to the pictures. Får se vad vi ser, har ingen aning än! :)

Everyone she loved is hidden deep inside

FAN VAD JAG HATAR MIN SÖMN! eller rättare sagt - icke existerande sömn. Jag förstår inte! La mig 11 igår, somnade runt 2-3 :S bara låg och vred och vände på mig hela tiden. suuuck. Så man var ju inte överpigg när klockan ringde 6.45. menneeee.. aa. Tog bussen till Buckhurst hill med Ruby, slapp betala! Det var en snäll indier det.

Promenerade hem från skolan, ska väl städa lite nu så att jag har en del gjort tills Ruby kommer tillbaka. Funderar på om jag ska ta bussen eller gå till Buckhurst hill till 12.. hmm. Får se. Vore skönt med en till promenad.

Idag har jag massor att göra så borde egentligen sätta igång nu.. Ja det ska jag. PUSS

Flipped the cushion, now everything's ok

HAHA jag har sagt det förr, jag säger det igen. JAG ÄLSKAR HOW I MET YOUR MOTHER!!! :D så jäkla kul. Mitt favorit avsnitt är nog i säsong 2, avsnittet "Spoiler alert".

Här kommer ett snyggt klipp från Marshall's email sånger hahahahaha jag avlider! :D


(vet inte varför det är spegelvänt)

They cut out the best word

Nu har jag slutat, fick sluta en timme tidigare idag, tummen upp för det! :D dagen har varit helt okej, den började med att jag såg en till kändis, HAHA. Gary Lucy som är med i Dancing on ice! (han har också varit med i Hollyoaks, The Bill, Footballers wifes mm). Hans dotter går nämligen i Ruby's klass och idag var det Gary som hämtade henne, wohoo!

Lagade ett jäkla stort lass av bolognese idag (typ köttfärs sås) haha det fick knappt plats i kastrullen! ända upp till kanten blev det haha men gott blev det också. Imorgon ska jag göra lasagne utav en del av det som sen ska frysas då :P samt göra en enorm last av chicken korma! yaay I love chicken korma! :D men undra hur jag ska lyckas göra så mycket i grytan, kommer bli översvämning haha!

Nu ska jag ta det lugnt och glo på HIMYM eller tv eller nåt!

Snyggviga bilder på mig och Rube:





Just a little bit tired today!

För en gångs skull är jag ganska så pigg nu på morgonen. Även fast jag vaknat 73982 gånger inatt samt 4 gånger på morgonen tack vare bygg arbetarna som håller på just utanför mitt rum haha! Känns skönt. Har just ätit frukost och funderar på om jag ska stryka lite granna. Är en hel del som ska strykas nämligen. Eller om jag ska göra det senare när Ruby är hemma, isf kan ju hon kolla på en film eller nåt. Fast jag måste ju laga en massiv mängd mat idag.. hmm. Får se hur jag gör. Önskar att jag slapp ha Ruby alls den här veckan och bara kunde fokusera på städningen, strykningen och matlagningen för det tar flera flera timmar varje dag och känns faktiskt lite taskigt att bara låta henne glo på tv / film halva dagen medans jag gör allt annat. Deb sa häromdagen "or if you want to take a morning and finish all the cooking" när vi pratade om matlagningen, OFTA att jag vill ta min sovmorgon till att jobba? Nej tack. Så mycket som jag tycker om att laga mat vill jag ändå inte ta min sovmorgon för som sagt, jag sover så dåligt om nätterna.

Föresten! Inatt drömde jag nåt märkligt (antagligen därför jag är pigg, är oftast piggare de dagar jag kommer ihåg vad jag drömt) jag drömde om att jag var med Johnny Depp och sen att några människor hade krympts så de var pyttesmå och jag la de snälla i en glas skål och de dumma i en annan skål. Allt hände här inne i mitt rum i Loughton, HAHA.


Johnny boy haha

Can you pull me through the sky?

Har haft en väldans trevlig kväll med Line och Anne. Jag och Line drog till Leicester square och kom fram bara någon minut före Anne, haha snacka om bra timing! Så gick vi och käkade på Pizza hut, garlic bread with cheese som starter och sen BBQ supreme pizza. Något gott!! :D så gick vi bara runt lite och sen begav oss hemåt, satt och snackade så länge på pizzahut att tiden försvann.

Mennee nu ska jag i vanlig ordning glo på HIMYM och sen sova. puss!

I try to find the words to describe this

Alltså ska det vara så svårt att lägga tvätt i en tvätt korg? Nu låg x antal handdukar på golvet FRAMFÖR tvättmaskinen, BREVID tvätt korgen, när jag klev upp. Man ba okeeeeeeej. Plus att de lämnat allt ute, halvfulla koppar, fat med halv ätna mackor på o.s.v. Fast det brukar dem ju göra iofs :P inga mackor fanns det kvar heller så drack ett glas nesquick oboy till frukost och en oat cake XD men nu ska jag sluta klaga igen. Sorry guys.

Idag ska jag nog ta en promenad till Buckhurst Hill. Vädret ser helt okej ut så. Men jag fryser så jäkligt hela tiden, det är kallt!! :P men man blir varm när man går haha.

Welcome to my freakshow, you may never leave

Föresten!! Den 14 maj ska jag, Line och Anne gå på Westlife konsert i O2 i London! :D det ska bli himla roligt. Inte den sorts musik jag brukar lyssna på, men de har några bra låtar och jag har ju aldrig varit på nån stor konsert så det ska bli skoj! :D

Kolla in detta föresten, har börjat packa saker som jag typ vet att jag inte kommer att använda under veckan, heeeeh!

redan fullt.. -_-

Some people think I'm bonkers

Jahapp då har man fått se lite mer av vad veckan kommer att bestå av. Blöö. haha. Men men. Jag, Line och Anne ska ses imorgon kväll och käka lite :) ska bli trevligt. Slutar 7 så blir att åka på en gång så man kommer hem sen nån gång :P Jag pratade mig ur en dropoff på onsdag iallafall, skönt det.

Tisdag: tvätta kläder på förmiddagen. Buckhurst Hill kl 12 och hämta Ruby. Hem och laga lunch, sen gå till Sainsbury's och handla en del. Laga middagen samt extra så de kan frysa in. Slutar 19.
Onsdag: eventuellt laga maten (+ det som ska frysas in) redan på förmiddagen så jag har det gjort, annars på eftermiddagen. Buckhurst Hill kl 12 och hämta Ruby. Laga lunch, kanske gå till Costa/library med Rube? Slutar 19.
Torsdag: upp tidigt och väcka flickan, klä på, ge frukost o.s.v. Ta sig till Buckhurst hill och lämna vid skolan, åka hem. Städa kök, lounge och deras badrum MINST under dagen. Hämta Rube kl 12, ge henne lunch, laga middag samt extra för infrysning. Fortsätta städning nån timme till samt stryka. Slutar 19.
Fredag: jobba 12-5 eller nåt?

Så ser det ut just nu, får se om nåt ändras. :P sen är det ju det vanliga varje dag också = tömma och fylla disk maskinen samt diska kastruller som de lämnat. :P

PLUS att jag ska försöka packa ihop mina saker och städa mitt rum + badrum också. Flyttar ju på söndag :) :) :)

There is a light at the end of this tunnel

Har just pratat med mammis och pappis i telefon :) så mysigt. Var faktiskt längesen vi pratade i telefon nu, typ två veckor?! Ska bli bättre när jag flyttar, Kelly sa att jag kan få ringa hem en timme om dagen (till hemtelefoner) till Sverige, as nice ju! :D

Ibland saknar jag verkligen dem där hemma så oerhört mycket, och att prata med dem i telefon ett tag tar bort det värsta av saknaden. Vissa gånger saknar jag dem ännu mer efter samtalet, men oftast så känns det lite bättre, som den här gången. Kan alltid skratta med er och även dela med mig om jag mår dåligt, jag hoppas ni känner likadant. Jag älskar er mamma och Staffan! <3


Bild från vår minisemester till Visingsö i somras :)

HAHA rolig bild på oss! :D

I'm seriously going mad now, aren't I?

Film kvällen hos Line igår var trevlig! :D pizzan från Pizza Hut var så sjuuuuuukt gott, alltså seriöst. Like heaven in my mouth. Och snabba var dem, inte ens en halvtimme tog det! :) Vi kollade på Friends ett tag, sen the Holiday. Love that movie. Så kollade vi på Whale rider, helt okej var den! Sist men inte minst såg vi Van Wilder, haha sjukt rolig film!!! :D Vi la oss runt 2 haha.

Om vecka bor jag i en helt ny familj, i en helt annan del av England. Svårt att tro. Jag längtar så grymt mycket, denna vecka kommer att gå as sakta! Och självklart får jag en massa extra jobb :S små saker, men sammanlagt blir det ju en del... Funderar på att säga att jag vill ha mer betalt nu sista veckan. Bland annat, varje dag ska jag laga massor av extra mat så att de kan frysa det liksom så de har när jag åkt. Sen ska jag göra drop offs med Ruby också, kul, NEJ. (det betyder gå upp 6.30 och fixa henne, hennes frukost, åka till buckhurst hill med na 8.13 och hon börjar inte förrän 9 ändå så måste stå och vänta ca 30-40 min, åka hem, åka tillbaka till buckhurst hill till 12, jobba till ca 19 HEHHHHHHHH istället för att helt enkelt börja med att hämta na i buckhurst hill 12 - jobba till ca 19)

Menneeeee.. ja.

Some days are better than others, really

Ikväll ska jag sova hos Line, det blir skoj! Vi ska ha en riktig tjockar kväll med pizza, cola, godis och en massa filmer!! myyyyys :)

Ska ta och pallra mig iväg till Sainsbury's snart och köpa lite gottigott och sen hämtar Line upp mig senare. Måste kolla om jag har några bra filmer jag kan ta med också!


Varför lutar jag mig framåt som ringaren i notre dame? XD

hunchbackkkkk

No one is going to care when you are gone

Jag kom just på en sak. Om en vecka flyttar jag! 7 dagar! Nu blev jag allt lite nervös. Pirrigt. Jag hoppas det ska gå bra, men det tror jag nog att det gör. Ska bli trevligt att träffa familjen igen :) och Erica :)

Hihi så spännande det ska bli. Jag hoppas verkligen att jag kommer att "komma in" i den här nya familjen på ett annat sätt än jag gjort här. Här är det verkligen markerande på nåt sätt att jag jobbar för dem, så fort när jag inte jobbar kan jag vara i mitt rum typ. Och de bryr sig typ verkligen inte om en. Igår när jag fick veta att jag inte behövde jobba, fick jag veta det genom ett sms, HAHA! för de trodde inte att jag var hemma fast jag varit hemma typ hela dagen (gått ut i köket några gånger och fixat macka och hämtat saft, visst dem var inte i köket de gångerna men ändå) och så råkade jag höra Deb och Martyn i kontoret, M frågade: Do you know if Tiina is home? och D svarade: Aaaah I don't know. I guess she's around or something.. dumt att de knackar på dörren och kollar om jag är hemma om de undrar? :P men men. De är så trevliga på så många andra sätt men de vill inte liksom att jag ska bli del av familjen.

På sista tiden har jag visserligen slutat berätta för dem när jag ska gå om jag ska nånstans osv, för jag känner att det spelar ingen som helst roll. Som de sa till mig i början: You don't always have to tell us if you're going somewhere you know. man ba okeeej. För mig har det alltid varit så att man berättar om man ska nånstans så att de andra vet om det :P Men ja.

Denna vecka ska jag laga enorma mängder mat ungefär. Så att de kan frysa ner en del tills jag åkt eftersom de kommer att ha lite tid då D nu ändå kommer att jobba på som vanligt fram till Mars. Det gör mig dock inget eftersom jag tycker om att laga mat.

On his face is a map of the world

Det slutade igår med att jag gick hem till kerstin och vi käkade nuggets och mackor, as gott! Sen drog vi till NU bar i Loughton, mer folk än vad jag trodde det skulle vara där! :P köpte bara 2 smirnoff ice under kvällen, vi försökte mest dansa men musiken var då inte den bästa. Och folket, alltså... tjejerna, herre gu! Som barbie dockor, det bara skrek fake om allt om dem, naglar, hår, bröst, ja allt haha.  Så ja, nu har man prövat "gå ut" i Loughton också. Var nog första och sista gången, att gå till puben är nog bättre haha!

Idag ska jag kanske sova hos Line :) Vi ska iallafall ha film - godis - mys - kväll. det blir trevligt! :D är ju ledig på måndagar, eller ska iallafall vara det men man vet ju aldrig med familjen längre, så det är bäst jag frågar! :O

For a year, for a time, for a little while

Jag behöver inte barnvakta ikväll. Så kvällen kommer att bli en riktigt seg kväll med film och kanske popcorn! Jag hoppas vi har popcorn. :D Sov nån timme nu för en stund sen, kändes braaa. Hade ju kunnat sova nån timme till om jag vetat att jag inte skulle jobba, men men! :P

UPDATE: nu ringde Kerstin, hon behövde inte heller babysitta ikväll. Hon undra om vi skulle gå och bara ta nån drink på NU bar i Loughton. Vore ju kul, har inte varit där förut eller så ju! men ja, jag ska fundera ett tag :P


Små trött Tiina :P

Rock this party, dance everybody!

Här kommer lite bilder från igår! Tack för en trevlig kväll!
Det är verkligen så att sällskapet betyder mest :)



enjoy!

A good evening, yes indeed

Igårkvällen var super trevlig. Jag och Line var lite väl stressade och så fucka sig tunnelbanan och bussen så vi fick vänta as länge, men till slut kom vi fram till Piccadilly circus! Mötte Peshti och Joel och gick ner till puben där vi brukar vara ibland, där Anne och Sara väntade :) Tog en drink och begav oss sen upp mot Leicester Square, mötte Marika och Atifa.

Gick in på Ruby Blue och som väntat var det rätt så tomt på folk eftersom vi är lite snåla och gick dit tidigt = billigt inträde! :) träffade på Alina där inne vilket var trevligt men pratade inte så mycket tyvärr! Det var en as jobbig, stor svensk man som satt vid oss hela tiden, HAHA lite väl konstig var han allt. Efter ett tag blev det bra mycket mer folk och det var as kul! själva stället var väl okej men as lite space att dansa på. och vissa människor, som sagt, jaa.. :P

Dansade mycket, hade allmänt trevligt med trevligt folk och upptäckte att Peshti liknar Åsnan i Shrek lite granna, HAHAHA så kul att retas med folk!! :D När de stängde skulle vi till Burger King men det var stängt, gick till Subway istället och FY VAD DÅLIGT SUBWAY ÄR I LONDON!!!! Iallafall den vi var till, usch och fy och blä!! Först ger dem mig helt fel macka, en annan tjej måste ha fått med sig min. Fick en ny iaf. Den smaka inte bra. Sen satt P på en hög stol vid bordet, då blir dem as sura och säger att han inte får sitta där, typ damp anfall, haha så vi fick leta på en liten, alltså en vanlig stol :S kära nån.

Så drog vi hem till Joel och Peshti och sov där en stund (jag, Line, Marika och Atifa) och sen åkte vi hem då! :) Mina fötter håller på att gå sönder känns det som, inte van att ha på mig skorna jag hade igår haha! Men nu får dem vila lite, ska bara ta det lugnt nu och ikväll blir det babysitting.

Hey do you even know who I am?

Till mamma: aaaw ja jag förstår det, det är så mycket som händer där hemma och jag känner mig totalt hjälplös, kan inte göra någonting härifrån, kan inte ens krama om dig. Men det är bara att du ringer om du vill prata, kom ihåg det! Eller mailar, vad du vill! :) och försök ta åtminstone lite egentid varje dag, du behöver det för att orka med allt. Hoppas du får en bra helg! Jag älskar dig mami! Puss <3

och till er andra, god morgon! :) It's Friday and I love it! :) Har just duschat, ska snart tömma/fylla disk maskin och runt 11 ska jag bege mig mot Buckhurst Hill och hämta upp flickan!

Igår kväll ringde Kerstin och undrade vad jag gjorde, så möttes vi och gick en sväng till The Last Post. Sen gick vi hem till henne och hon visade mig några filmklipp, därav ett med WILLIE!!! HAHAHAHA omg, funniest ever typ. så gick jag hem och glodde lite på tv och sov. Sov genom nästan hela natten!! Så himla skönt! :)

Nej om jag skulle ta och get going, så jag inte känner mig stressad sen! :)

Believe it or not but I find you pretty attractive

Har just glott lite på How I Met Your Mother. så himlans bra. Hoppas jag kommit ihåg att städa allt nu, men det tror jag nog. Borde ha kommit ihåg allt :P jag känner mig så trött, funderar på att lägga mig en stund och försöka vila.

Vi kommer nog att bli ett helt litet gäng som går i samlad trupp till Scandinavian partyt imorgon! Vad jag vet så blir vi nog 7 st :)

Jag saknar dig mamma! Har tänkt på dig massor idag och saknat dig mer än vanligt faktiskt! hoppas du har det skapligt bra där hemma trots allt som händer, önskar jag kunde hjälpa.. <3



seriöst, ser jag trött ut eller? haha!

For some reason I can't explain

Tar en paus i städandet nu. Leanne kommer nämiligen snart förbi och ska hämta lite saker till Ruby, hon ska sova över hos dem ikväll. Funderar på att snabba mig att städa klart och gå till Loughton en sväng. Samtidigt blir jag så trött av att städa så kanske borde ta det lugnt sen :P det visar sig sen hur jag gör. Skulle behöva sova middag en stund när jag är klar också, komma ifatt med sömnen lite.

Förstår verkligen inte varför jag har så svårt att somna, och sen vaknar hela tiden genom natten. Som C sa, kanske är jag nervös över att byta familj snart. Eller så är det det att jag inte trivs här och är ganska unhappy mest hela tiden. Jaja vad det än är så hoppas jag det ska ändra på sig snart! :P

Just ja, jag måste ju stryka sen också! HAHA glömmer alltid bort det och kommer på det när jag tror att jag nästan är klar. Det blir nog inget Loughton, strykningen kommer nog ta ca 2 timmar :P damn!

I miss the times when you were here

Okej lite bättre dag idag tror jag. Det hjälper lite grann att prata med vänner, att få känna att nån faktiskt bryr sig, tack till Chris som smsades där på kvällen. Nu har jag nyss kommit hem från att ha lämnat Ruby på skolan. Det gick bra! Första gången jag lämnade henne, brukar oftast bara hämta henne. Så promenerade jag hem, det var skönt, fast det är aaaas kallt ute idag typ. Så var skönt att komma in sen :) har hört att det antagligen kommer komma mer snö snart, bläk på det! Vill inte ha mer snö haha!

Ska ta med mig datorn ut i köket nu = musik. Så ska jag börja med städningen!

Torsdag idag, fredag imorgon wohoo! Sen barnvakt på lördag då men det gör mig inte så mycket. Ruby kommer ändå antagligen sova mestadels så jag kan glo på nån film eller nåt. :)


as bra låt, Nomy med When I'm gone.

I thought I loved you but my hate is in the way

HejjagheterTiinaochjagharensuperduperdåligdag.

Jobbet har väl varit okej idag. Har bakat apple crumble och hallon grottor med Ruby. Deb jobbade hemifrån idag, vilket som vanligt betydde att Ruby ville in till kontoret hela tiden. Men jag fick henne oftast att låta bli iaf. Vi kollade på Monsters, Inc idag också. Den var rolig!

Nu på kvällen så känner jag bara att jag vill gråta. Det mesta känns åt helvete idag. Och imorgon ska jag upp tidigt och lämna Ruby i skolan, för att sen städa hela huset. Ska bli skönt att städa, och inte ha hand om ungen. Jag orkar verkligen inte med henne.. blää. Och på fredag ska jag ha henne 12-18.30. HEHH. Förhoppningsvis kommer Line hit på fredag iallafall så får man lite moget sällskap. :)

Soon I'm leaving this house, this life, and I look forward to it.


Who will be there when I am gone?

Har kommit från Sainsbury's nu. Skönt att gå ut och gå lite, med bra musik i iPoden. Mattias är så vänlig och tar hem lite nya låtar åt mig så bättre blir det till och med! :)

Börjar jobba snart, hööööh. Men ska iaf baka en apple crumble med Ruby, det blir bra. Och gott. :P Jag har blivit besatt av Nomy. Men de är ju så sjukt bra! Seriöst.


weeeh

"död åt smörpopen, hårdrock ska de va!" 
-
citat från Izabella, min underbara brorsdotter
(då var hon...7 år typ haha)

Walking all alone along the riverside

Ello ello. Igår somnade jag faktiskt skapligt snabbt, tog bara 30-45 min! :D men sen vaknade jag ju x antal gånger genom natten.. blä. Drömde inatt, något jag inte gör allt för ofta här, och det var ingen rolig dröm. HAHAHA. Drömde att D inte var nöjd med hur jag städat kylskåpet och att när jag gick upp på morgonen stod hon och diskade de där jäkla kylskåpsglashyllorna, igen, typ as sur! :P har man ångest eller vad är det frågan om? haha.

HAH jag höll på att dö 358 gånger om igår när jag prata med Jonathan på Skype. När han pratade var det heeelt upp spolat / fram spolat så han lät ungefär som piff och puff, HAHAHA jag höll på att skratta ihjäl mig seriöst. Det var lite dålig internet koppling här igår, antagligen det som gjorde att det dampade :P

Nehe, om jag ska ta och gå till Sainsbury's och handla en burk äpplen och en burk päron.. Jag och Ruby ska nämligen göra en apple crumble senare!

She's dreaming of a life where she don't have to hide

Har just duschat, skönt. Men mitt hår är sååå cp haha. Som vanligt. Vill ha lite snedbena men jag förstår inte hur ni tjejer fixar det? Det åker bara raaaktt ner i ansiktet på mig hela tiden hahaha! Så irriterande. Imorgon blir det jobb igen, samt torsdag, då jag nu tydligen ska lämna Ruby på skolan också. Och så fredag såklart. Till 18.30, gaah! Kommer fixa mig och sminka mig medans jag har hand om Ruby så jag kan dra på en gång när jag slutar och möta upp folket :P

Nu blir det snart lite Skype med Jonathan, måste köpa mig en mikrofon nån gång bara. Har ju bara webcamera jag :P  Sen blir de Scrubs och försöka sova..


Tiina goes emo? eller nåt?

Standing all alone and no one has a clue

Har slutat för dagen, eller ja för en timme sen men ändå! :P så skönt att bara slöa framför datan lite. Men illi den lilla jäkeln gjorde mig sugen på rostade mackor och tea, så snart ska jag gå och göra det! HAHA :D

Tog en skön promenad till Buckhurst Hill idag när jag hämtade Ruby. Så skönt att gå. Men mina Converse börjar gå sönder i hälen så får fan skoskav haha! Jag skrattar alltid åt mig själv när jag går till Buckhurst Hill för de klottrar på skyltar där. Som till exempel det står "Welcome to Buckhurst Hillbillys" och "Loughton Gay" (istället för Loughton Way) haha dålig humor man har ibland. menneee aa. Vi fick vänta as länge på bussen hem sen, men det löste sig genom att vi gick och köpte crisps åt Ruby.

Sen har vi tagit emot ett enormt lass food delivery och ställt in det i skåp och så som sagt. SJUKT mycket. Jag räknade till 18 påsar sen orkade jag inte fortsätta. Var väl kanske 7 till eller så. Men ta det lugnt, de var inte så välfyllda allihopa, vissa var det bara typ 2-3 varor i :S

Nej nu måste jag ha rostat bröd med marmelad och tea!!! :D


Ruby och några mat påsar

Packar in maaat!

Konserver x 1000 typ

Sen lånade Rubs kameran som ni ser.
Jag gillar bilden på little cook Small! (Y)

I'm trying to find the words

Nu har jag städat ur kylen. Det var nog ett bra tag sen nån gjorde det sist!! Nu ska jag försöka fixa till håret någorlunda och sen promenera till Buckhurst hill och hämta Rubster från skolan. Undra vad man ska hitta på med henne idag då.. Hon vill ju typ aldrig gå utanför dörren :/

A new day is coming and I am finally free

Sov sjukt dåligt inatt igen. Blä. Jag la mig tidigt, ca 22.30. Kanske somnade 1 och vaknade sen typ 839 gånger genom natten. På morgonen när väckarklockan ringt en gång typ 6.45 kom Deb in och sa att Martyn skulle ta Ruby till skolan så jag kunde sova lite till, halleluja!! On/off sov igen, fram till 8.45. Man blir så trött när man bara on/off sover hela nätterna! :S men ja, skönt att jag slapp gå upp tidigt iallafall.

Nu har jag just tömt och fyllt diskmaskin och diskat gröt gryta.. BLÄK. Det är nåt jag lärt mig under mina 3 månader här. Något som jag verkligen HATADE och ja fortfarande hatar. Att diska äckliga grytor. Särskilt när inte ens jag använt dem, eller fått äta maten som gjorts i dem!! Samt ta i rått kött har jag blivit bättre på :P Idag får jag iallafall riktig middag, wihoo!! För idag är det jag som lagar mat åt hela familjen. De lagar ju ingen mat åt mig de dagar jag inte jobbar :S Ändå ska jag tömma/fylla diskmaskin mm de lediga dagarna :S men men. 12 dagarrrrrr!!!!

Ska göra rent hela kylen nu, det kommer hem en MASSIV beställning av mat senare idag som jag ska försöka trycka in i kylen/frysen/skåpen/hyllorna. Måste hinna städa kylen innan jag ska hämta ungen på skolan förstår ni. Smart nog har jag tagit in datorn i köket så jag kan lyssna på musik medans jag fixar! :)

A massive load of it

Har fått veckans jobb schema. Ser rätt... tungt ut faktiskt. Imorgon är nog klart värst. Bläää. Jag som var på så bra humör, nu försvann det igen. Ursäkta att detta börjar bli en klago blogg men jag får verkligen göra all skit göra i den här familjen. Allt det tråkiga, äckliga, otrevliga.

13 dagar till flytt. 13 dagaar till flytt. 13 daaagaar till flytt...

A very happy girl indeed.

Nu är jag tillbaka från Loughton och jag köpte med mig en klänning. SÅ snygg! Jag gillar den verkligen. Den är mönstrad, massa blommor i olika färger på svart botten.. äsch jag kan visa en bild istället! ;)


Vad tycker ni? Visst passar bältet bra till den? :)
Tyckte först det blev lite mycket eftersom bältet är
såpass glittrigt men nej jag gillar de!

I am tired oh yes I am

Tur att jag är ledig idag. Kunde inte sova inatt igen :S hmmmm. Drygt som satan. Är trött som fan. Måste sova middag idag känner jag. Ska nog gå upp till Loughton sen, köpa nån klänning på New Look. :) Såg en snygg en igår med Line och Adam. Hoppas det inte börjar regna idag bara, pallar inte det. Just nu ser det jäkligt dystert ut dock, grått och mulet. Life in England = rain. haha.

Idag firar jag föresten 3 månader med England! wihoo. Kan inte fatta hur nervös jag var för 3 månader sen, sprang omkring och försöka se till att jag hade packat allt. Skulle snart börja åka mot Arlanda. iiiih!


tjej med sömn problem?

Well hello hello hello

Har just kommit in från en ganska så lång promenad! Innan var jag ju då i Walthamstow på play centre med Line och Adam, det var kul! :D lekte lite och så! Så gick vi runt lite och åkte sen bussen tillbaka till Loughton. Gick till New Look och jag hittade en rätt snygg klänning jag kanske ska köpa tills fredag, Scandinavian partyt :) Sen gick vi till Sainsburys, så gick Line och Adam hem och jag med hem till mig då, lämnade det jag köpt och gick sen en promenad till Buckhurst Hill och runt däromkring. Det var nice. Har sett snygging bilar idag!! Maserati, Ferrari, Corvette, och såklart mina älskade Mini Coopers!! :D

HÖHÖ menneee.. ja.


Söta Adam! :D

Line! :D

Sjukt härligt väder idag!

Snyggve bild från min promenix

I won't suffer, be broken, get tired, or wasted

Mornin' people. Jag är trött, fast jag sovit massa länge! Menneee vissa dagar är ju bara så. Idag skiner solen, härligt! Jag ska med Line och Adam till ett playcentre i Walthamstow :) Ska bli skönt att komma ut lite och göra nåt! Nej nu måste jag äta frukost och sånt innan jag drar! byeee :)


världensbästalåttypohjaaa!

oh just fuckitttt

Var tog mitt trevliga humör vägen? Jag var ju så glad och så tidigare idag. Jo jag vet var det tog vägen. En del utav det iallafall.. En annan del beror antagligen på att jag inte gjort nånting idag, bara slöat. Jag brukar bli lite knepig på kvällen när jag inte gör nåt under dagen. blaaaah. Ska slänga mig i sängen och glo på Scrubs eller nåt och förhoppningsvis bli lite gladare. Kanske.


Your promises, they look like lies

Rough like badgers arse?

Kvällen igår var helt okej! Jag och Kerstin drog till Funky Buddha. Snackade med några jätte trevliga tjejer i kön och fick komma in på deras gästlista, schysst av dem ju! :D stället var helt okej men lite för överklass för mig. Alla var så himla finklädda och verkade liksom snobbiga :P lite äldre var dem också. Dansade iallafall sjukt mycket, har träningsvärk idag haha! Vi var där tills de stängde sen åkte vi till Camden och mötte Jay och hans kompisar. Var med dem tills tunnelbanan öppnade typ 5.45 så åkte vi hem :) HAHAHA kvällens roligaste var nog alla namn jag och Kerstin kom på till folk, willie, german johnny, boris, jackie chan och hickups! :D i wanna erase the memory of willie though HAHA.

Allt som allt kan kvällen/morgonen sammanfattas som bra. Drack knappt nåt och sparade därför pengar, that's always good!


Rebecca, jag och Kerstin

wiihoo :)

Tyska tjejerna och mee

lolz

HAHAHA

This is soooo on now

Jahapp, sitter och lyssnar på musik och väntar på att Kerstin ska komma över :) men vi vet inte riktigt vart vi ska! :P Jag vill till KOKO iaf, tyckte det var bra där! Och isåfall kan man träffa Jay och dem också ju :)

Nu kom familjen hem hörde jag, då får jag snart min lön också hehe. Ska lägga undan en del i sparbössan på en gång, lika bra! :P

I am not so sure about this

hallå igen! :) Har just kommit hem från en promenad (samt handling på Sainsbury's!) det var så skönt så. Köpte med mig vindruvor hem, blev as sugen på vindruvor när jag såg dem haha! :D Nu ska jag ta det lite lugnt, glo på How I Met Your Mother (yes, I am addicted) och sen göra nåt lätt att äta. Föresten, jag gjorde pannkakor åt mig till lunch idag, vet ni hur GOTT det var? Stört gott var de iaf :)


undra vad jag ska ha på mig sen? :S

Good morning people

Har sovit skapligt gott inatt, och alldeles tillräckligt länge! :) skönt det. Ska visa Leanne var ruby's skola är sen är jag ledig, sjukt skönt! Ska ut och gå en lång promenad hade jag tänkt. Nu har ju det mesta av snön smält bort igen så :D

Undra om man skulle ta och käka lite frukost kanske. Ja. Det ska jag. Snart :)

Nice, very nice indeed

Har haft en lugn kväll bestående av How I Met Your Mother, kakor, msn, facebook och rostade mackor. HUR SKÖNT?? Måste ta tag i mat vanorna nu btw. Börjar bli HEJ tjockis Tiina igen liksom! :P

Imorgon ska jag träffa Kerstin så ska vi till en bar vid Green park. Aldrig varit där. Jag kommer nog inte dricka nåt ute för jag vill spara mina pengar. Men kul att komma ut lite bara och träffa lite folk. :)

I am feeling happier today, yes I do

Idag har varit helt okej. Stundtals helt ICKE OKEJ men mestadels helt okej. Klev upp kl 7 imorse och beredde mig på att börja jobba, gick ut i köket och det var kolsvart! Ingen var uppe, jag hörde Martyn dra till jobbet nån timme innan men inga spår av Deb eller Ruby. Jag tömde och fyllde diskmaskinen och gick in i mitt rum igen och glodde på tv. Gick då och då ut och kollade, ingen vaken. Så la mig och kolla på tv igen. Vaknade av att Deb knacka på min dörr, HAHA jag somnade nämligen, kom in sa jag och då sa hon att hon skulle åka till jobbet runt 9, hon hade gett Ruby frukost, jag ba oj okej.

Lite jobbigt att de inte kan säga till dagen innan att man kan få sovmorgon två timmar, mennee aa. Sen så behöver jag inte jobba imorgon, bara visa Leanne vart Ruby går i skolan, sa Deb! Jag antar de är för jag jobba heldag idag, så jag är glad iaf.

Helgen ser inte så mycket ut faktiskt, har typ inget planerat. Kanske går ut med Kerstin imorgon men jag vet inte. Vill kanske spara pengarna till nästa helg istället, Scandinavian Party då ju! Ska bli sjukt kul :D


IHIHI Ben, jag och kändiz :)

Give me some energy, please

Är så sjukt trött. Klev upp typ 7 eftersom de sa igår jag måste jobba heldag och det är fortfarande mörkt i hela huset. Alltså vissa dagar kliver de upp 7, vissa 7.30 och vissa 8. hmm. Jaja vaken är jag iallafall. Det spö regnar ute. Då kan jag ju inte ta ut flickan och leka i snön idag, eller gå till parken. Hmm då måste jag hitta på massa saker att göra inomhus. Ska iallafall baka. Sen får man väl rita och spela spel och sånt.

Jag är så trött. Imorgon har jag sovmorgon om nu inte skolan är stängd imorgon igen :S då lär jag ju få jobba heldag igen..... och inge extra betalt, nej nej. brukar inte få det :S

HEHEH JÄTTEKUL ELLER INTE

Fan vilken jävla skit - vecka det här är. Den suger totalt. Jag är trött hela tiden, kan inte sova om nätterna, ungen har fått löss så risken är stor att jag med får det, msn laggar, jag kommer att få hämta ruby från skolan minst 3 dagar i veckan tills jag åker, det har snöat och imorgon är därför skolan stängd så kommer få jobba 5 timmar mer än vad jag egentligen skulle och får antagligen inte extra betalt för de, brukar inte få det...... Så jävla irriterande.

Har inte ord till hur jag känner. Så lika bra att avsluta detta inlägget. Ursäkta att jag är så förbannad men VAFAN!

I am nothing more than I used to be

Nu har jag typ slutat, skönt! Får sovmorgon nu iallafall 3 dagar i veckan det är ju skönt! Men måste ta mig till Buckhurst Hill och hämta upp Ruby varje dag från skolan, ska testa gå dit imorgon. Hon slutar vid 12.

Så handlade jag lite på Waitrose också, lagade nån kyckling mat rätt idag som tog så sjukt lång tid att laga till! :P haha. Men men.

Nu är jag trött och vill kolla på How I Met Your Mother.
Så ska göra det snart.

Barney Stinson, MY MAN!

HAHAHAHAHA JAG AVLIDER!!!!! så sjukt kul HAHAHA!!! :D


Exhausted

Har inte gjort nånting idag typ. Sov länge, kunde inte sova igår.. Har iallafall träffat Line, det var trevligt. Vi gick omkring och pratade, gick till New Look, Superdrug och så vidare och så fikade vi lite på Costa. Gick förbi Sainsbury's och jag köpte middagen åt mig till ikväll. yumyum.

Det är KALLT i mitt rum, seriöst, familjen hade stängt av mina element så jag sov fullt påklädd och hade mössa på mig inatt, så sjukt kallt var det!! :S fattar inte varför de hade stängt av då när jag åkte till Bracknell, det var ju bara över en dag? :S

This feels good, it really does!

I am moving to Binfield. Japp, ska flytta till familjen i Bracknell. De var jätte trevliga, det var helt galet hur öppna och vänliga de var. Man kände sig som hemma på en gång! Och lilla Francesca verkar tycka om mig, HAHA! Så jäkla söt är hon, vi började leka på en gång och hon ville inte att jag skulle åka hem idag. Åh kära nån, det var så SJUKT kul, HAHA, jag sov i gästrummet inatt. Så vaknar jag 7.30 och det är fullt med nallar i sängen, vilket det INTE var när jag la mig. :P Så sitter Francesca i sängen och pratar och vill leka! HUR SÖT!!? Så kom Kelly in (mamman) och bad om ursäkt, hon hade hört Francesca vakna och antog att hon skulle komma in i mammans rum som vanligt, men nej hon gick in i rummet där jag sov och la upp en massa nallar i sängen HAHAH :)

På kvällen igår gick jag och Erica ut (den nuvarande svenska au pairen) i Wokingham, först till en pub där vi såg en kändis!!! hahaha :D Min första kändis i England! Ni vet i filmen "om en pojke" med Hugh Grant?  Pojken i den filmen!! plus att han är med i Skins ett program på tv :D haha. Det var iaf en trevlig pub och sen drog vi vidare till "the gig house" tror jag de hette, ett annat trevligt ställe. Sen gick vi till en club och dansade en hel del :D riktigt roligt var det och många människor träffade jag. :)


I don't know what's worth fighting for

Idag bär det av till Bracknell då. Får se hur det går! :P de verkar som sagt väldigt trevliga! Men det är så långt bort, och mer än £10 för en enkel resa känns jävligt hårt, sen ska jag hem imorgon också, £10 till :S  KUL liksom £20 av veckans lön till att åka tåg. wihoo.

Igår var jag på bio med Cecilia, det var skoj! :D Vi såg "Sherlock Holmes" och den var faktiskt bra! lite svårt att hänga med ibland bara men vad gör man.  Seriöst vi satt i den största, SJUKASTE bio salongen jag någonsin satt min fot i ! Helt sick, jag lovar. Glömde såklart min kamera hemma och det gjorde Cissi med så kunde inte ta bilder men jag lovar, stöööört var de. Filmen var bra iaf :)

menneee.. I MISS YOU ALL BACK HOME VERY MUCH TODAY!!! :(

Why does it always have to change?

Mitt huvud snurrar. Igen. Eller det stannade väl aldrig riktigt. Men jag har upptäckt att tåg resor är sjukt dyra. Skulle kosta mig minst £13 att åka in till London över en dag och tillbaka, även om jag har de där "railcard".. Fasiken. Men imorgon ska jag iallafall träffa familjen i Bracknell, får se hur allt går. Deb erbjöd som sagt att jag skulle kunna stanna här tills slutet av Mars också. Då kanske det är dags att åka hem? jag vet inte. Vill som sagt gärna ha sommaren här. Under den tiden om jag stannar till Mars kanske man kunde hitta en bra, mer central familj?

Bläk på detta velande! :P men som sagt, på söndag vet jag väl mer om den här familjen iallafall, får se hur allt känns och hur dem känner om mig.


hmm

förvirrad_tjej_90

Confusion never goes away, does it?

Tack alla för era råd och tips! :)

Har ännu en sak att tänka på nu - idag sa Debs att om jag vill kan jag stanna till slutet av Mars istället. Det vore ju skönt, då kunde jag kanske hitta en familj som bor närmare här.. men, ska träffa familjen i Berkshire på lördag sen bestämmer jag mig..

Nu ska jag försöka sova en stund, alternativt kolla på How I Met Your Mother, har sovit dåligt flera nätter nu. Ciao.

It makes me feel all different

Har pratat med familjen i Binfield. Ska hälsa på dem på lördag, sova kvar där till söndagen så ska den nuvarande au pairen visa mig runt i staden lite på kvällen. Det ska bli roligt! Hoppas det går bra, den här familjen verkar riktigt bra faktiskt. Känns allt bra för alla så kommer jag flytta till dem! :)

Tåg priser är dock sjukt dyra har jag upptäckt. Tråkigt. Kanske inte kommer kunna åka in till London så ofta, men vad gör man. Det viktiga är väl att familjen är bra..?

You better stay young baby

Godermorgon!

Idag känner jag att jag vill hem, HAHA mitt huvud seriöst det slutar aldrig tänka, snurra, fundera. Men jag ska inte hem jag har bestämt mig. Ska nog ta familjen i Binfield också, ska nog ringa dem ikväll och säga att vill de ha mig så får de mig. iiih. Så, mina vänner och släktingar, nu kan ni börja planera att komma och hälsa på mig igen! :D

Inatt har det SNÖAT här. Snökaos i England igen, wohoo!! :P Nyss ringde de från Ruby's skola och sa att de kommer ha stängt imorgon.. KUUUUL. Jag har städning imorgon ju. Men tror Debs jobbar hemifrån imorgon så kanske funkar ändå? jaja. Det är iallafall vitt ute nu och flygplan, tåg, bussar och sånt är försenade och inställda, haha.

Jag har bara slöat idag iallafall, skönt. Ska kanske träffa Line en stund senare. Om bussarna/tunnelbanan går vill säga?


tog bilden imorse, nu är det ännu mer snö! :P

You are in pain, take your life, take your life with cocaine

Lyssnar på Nomy, så himlans braaa :) haha. Tur att jag skjutsade hem Jocke på julafton och att det var deras skiva i bilen så jag äntligen kunde veta vad gruppen heter när jag fråga Jocke! :D

Har pratat med en familj idag (från aupairworld) och de verkar bra. Jätte bra faktiskt. De bor en bra bit utanför London, men spela roll egentligen.. kan ta mig in på helger med tåg på typ en timme så. Jag vill nog stanna ett tag till. Till sommaren iallafall. Jo det vill jag, jag är inte färdig här! Skulle ångra mig stört mycket om jag åkte hem nu. Samtidigt vill jag känna mig omtyckt, kunna få en kram då och då åtminstone, men nej nu ska jag inte in på dem banorna igen. I'm staying.

har pratat med mamma och Staffan på telefon idag också, kändes bra. Så har jag ju jobbat då, idag har vi storhandlat på Sainsburys, på väg ut mötte vi på Line! :) det var trevligt. Så tog vi taxi hem och jag packade upp och lagade lunch (pizza bara haha) och sen har vi bakat cupcakes typ, ni vet såna där färdiga Tom & Jerry kakmix? Har pusslat och kollat på film och ritat också.

i still want a hug!!!!!!!!


Come on and help me guys?

Första arbetsdagen 2010 avklarad! Det gick så bra så. Alltså jag tänker hela tiden på HUR jag ska göra med saker och ting. Varför är jag så velig? Jag som alltid brukar kunna bestämma mig rätt snabbt, nu minsann nej.

Har idag kommit på en sak, att jag eventuellt kan bo här tills slutet av Januari då, sen bo hos Clare och dem 1-2 månader. Så får jag lite mer tid i England iallafall men att jag ändå får komma hem snart nog. Samtidigt känner jag att jag vill nog hem direkt i slutet av Januari, sen känner jag att men jag vill stanna tills typ slutet av Juni åtminstone. Hjälp mig någon? Jag tycker om England så himla mycket och mina nya vänner här är helt underbara. Samtidigt längtar jag hem till familj och vänner, känslan av att någon bryr sig om en på riktigt. Men frågan är - kommer jag att ångra mig om jag åker hem istället för att försöka vidare? Det kommer jag antagligen göra. Vad ska jag göra hemma? Usch får ont i huvudet nu igen.. Orkar inte tänka, men MÅSTE fatta ett beslut helst IGÅR eller nåt.

Vad vinner / förlorar jag om jag åker hem?

Vad vinner / förlorar jag om jag stannar?

Saken är ju det att jag blir inte klokare hur mycket jag än tänker. Har försökt komma på nåt bra men det känns så olika från timme till timme, minut till minut, sekund till sekund... WHAT SHOULD I DO??

Vill stanna, vill åka, vad blir det?

Back to normal again

Idag tog jag en promenad, trots min förkylning. Det var så varmt och skönt ute i solen så! :D Jag gick upp för den där långa backen där det är utsikt så man ser ända till London, riktigt fint var det.

Imorgon börjar jag jobba igen, nu kommer schemat att se lite annorlunda ut :P Jobbar mån, tis och tors denna vecka och sen kommer jag jobba tis, ons, tors och fredagar. Ska ringa Marie imorgon igen och se om de fått in nå mer familjer :)


Uppe på kullen eller vad man ska säga



"min" nuvarande gata

It's weird, isn't it?

Ska snart möta Line och Adam. Ska bli kul att träffa lille Adam! :D Sen ska jag nog köpa med lite chinese hem och sen blir det att stanna inne och ta det lugnt igen. Vill bli av med denna jobbiga förkylning.. kul att jobba på måndag om jag inte blivit bättre liksom.

Skönt att det bara är lördag än så länge iaf. Solen skiner idag igen, så himla härligt. Men kan ju inte vara ute tack vare förkylningen som sagt. Så det spelar ju ingen roll. :P

Jag vet inte vad jag vill göra med någonting, seriöst. Hjälp mig någon. Jag vill stanna i England, jag vill åka hem till Sverige. Helst vill jag stanna här åtminstone några månader till. Vill inte lämna England och allt som finns här. Helst vill jag jobba som något annat än au pair, eller jag vet inte. Ååååh jag vet ingenting.

hold me in your arms, and never let me go.

New year, new opportunities

Line kunde inte komma iväg idag och mötas så jag får ta min väska imorgon. Vilket innebär att nu kan jag börja min hemma mys film choklad chips dricka kväll!!! :) skulle gärna haft någon här med mig..

so let mercy come and wash away what I've done

Happy New Year!

Gott nytt år allihopa! :) hade en trevlig kväll med tjejerna, det blev dock oväntade vändningar som vanligt. Till exempel blev jag och Anne "the piccadilly tramps" HAHAHA för vi fick inte gå in till Marika och Cissi's rum på hostelet. Så vi fick sitta ute på gatan och käka vårat KFC. :D sånt som händer, tur det är plus grader här iaf. Vi blev arga på den där dryga killen i receptionen, usch. men sen gick jag, Anne och Line tillbaka till KFC restaurangen och Line åt, och jag och Anne turades om att gå in på toa och byta om samt fylla våra muggar med bacardi, HAHA sjukare, förfest på KFC liksom hahaha.

Ska möta Line senare så jag kan få min väska. Och så ska jag kolla på Twilight, familjen hade hyrt den och dem ska iväg ikväll så Deb frågade om jag ville se den, självklart vill jag det :D Har ont i halsen, kan knappt prata. blää. Blir att dricka mycket tea idag och bara ta det lugnt :)

RSS 2.0