Believe it or not but I find you pretty attractive

Har just glott lite på How I Met Your Mother. så himlans bra. Hoppas jag kommit ihåg att städa allt nu, men det tror jag nog. Borde ha kommit ihåg allt :P jag känner mig så trött, funderar på att lägga mig en stund och försöka vila.

Vi kommer nog att bli ett helt litet gäng som går i samlad trupp till Scandinavian partyt imorgon! Vad jag vet så blir vi nog 7 st :)

Jag saknar dig mamma! Har tänkt på dig massor idag och saknat dig mer än vanligt faktiskt! hoppas du har det skapligt bra där hemma trots allt som händer, önskar jag kunde hjälpa.. <3



seriöst, ser jag trött ut eller? haha!

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Sv: haha! Joo, fast jag tittar oftast på en bra film under tiden :p men sen har jag tur att nästan inget behövs strykas här. bara min värdpappas skjortor :)

2010-01-21 @ 21:26:06
URL: http://strindin.blogg.se/
Postat av: Alina - aupair i Notting hill

Heeej. Hur har du gjort med biljett till partyt imorn? Jag orkade inte betala över nätet så jag satte mig på gästlistan och tänkte betala i dörren istället. Om man går mellan 8 och 9 så kostar det ju bara fem pund. Hur gör du? Kram

2010-01-21 @ 22:37:45
URL: http://gretalina.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Kikar in och säger Hej bara :P hehe

2010-01-21 @ 22:49:33
URL: http://www.blogg.se/aupaircissi
Postat av: Cecilia

skoja lite med blogg-adressen där kom jag på 5 år senare appropå ingenting :P haha

2010-01-21 @ 22:54:02
URL: http://aupaircissi.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Av någon anledning blev jag jättepositiv nu när jag läste ditt svar haha Tack så mycket så jag hoppas det sitter i tills imorgon så hänger jag på med! Är jag uppskriven på den där listan föresten eller ska jag göra det?

2010-01-21 @ 23:06:37
URL: http://aupaircissi.blogg.se/
Postat av: Alina - aupair i Notting hill

Men kan jag kanske höra av mig till dig imorn kväll för dom jag ska gå med, ska antagligen dit senare? Så jag slipper vara själv. :)

2010-01-21 @ 23:12:32
URL: http://gretalina.blogg.se/
Postat av: Mamma

Jag saknar dig oxo Tiina..Tänker på dig hela tiden och önskar du fanns här och hjälpte mig med alla mina tankar..Att du inte har det riktigt bra därborta känns oxo så jävligt. Fattar inte varför allt händer i min omgivning just nu när jag själv behöver egentid att läka. Men,men..bara att "gilla läget"..



Jag hoppas du får en kanonkul kväll idag iaf..du kommer vara den finaste tjejen i din nya fina klänning :) Var rädd om dig bara.



Jag älskar dig gumman. Puss.<3

2010-01-22 @ 08:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0