HapHapHappyFace I Am

Jag är glaaad. :) Orkar inte skriva så mycket på bloggen nu för tiden, snart kanske det kommer tillbaka igen att jag skriver mer, men just nu har jag haft annat att göra och sånt! :D

Imorgon natt kommer familjen hem igen :) ska bli kul att träffa dem! :D


I think that it is a nice feeling that I have about this

Tack för gratulationerna! :)

Ursäkta för dålig uppdatering på sistone.. ;) har iallafall haft en mysig vecka med mamma tills hon åkte hem i tisdags. i Måndags var vi i Reading och shoppade och fikade med Sarah och käkade smarrig lunch på Bella Italia då. På kvällen gick vi till puben och sen vidare till en annan pub med några därifrån! :D

I tisdags skjutsade jag då mamma till Heathrow :( sen hem och på kvällen drog jag och spelade biljard med Rob och Andy! Onsdagen var min 20:e födelsedag då! :) R bjöd på lunch och sen fick jag en liten present! :) Åkte in till London på eftermiddagen och gick på bio, såg Robin Hood. Sen hem till Marika och sov där. Bra födelsedag! :)

På torsdagen tog jag mig till Baker Street och hämtade upp mitt nya körtkort för £35. Tyvärr ser bilden något mongo ut jämfört med min gamla bild, gillade ju den gamla men den blev ju stulen de körkortet! :( men men. sen mötte jag upp Kokokillen en liten stund för en kaffe, hmm kändes lite konstigt menneee.. sen drog jag hem. På kvällen kom Robin över och vi glodde på the Inbetweeners, så jävla kul! :D

Idag blir de utgång i CAMDEN wihooo!!! :D <3


The memories will always be there no matter what

Nu sitter jag här ensam i vardagsrummet. Mammis åkte ju hem idag :( Känns väldigt tråkigt. Men är så himla glad över de här dagarna vi har haft, det har varit helt underbart! <3 har haft så roligt!

Igår drog vi till puben en vända och ja, det var väldigt lyckat! ;) höhö.

Imorgon fyller jag åååååår! Kan ni tänka er! :D

It is very nice, yes indeed it is! :)

Sitter i trädgården med mamma. Vi har just ätit kyckling och potatis sallad, det var typ hur gott som helst! :) Kissekatten är här och hälsar på också, så söt!

Idag har jag och mamma varít i Reading, jag körde och det gick så bra så! Vi gick i massa affärer och sen käka vi lunch på Bella Italia. Det var mega smarrigt! Sen mötte vi Sarah och gick i lite mer affärer och sen gick vi till Starbucks. :)

Sen har jag och mamma åkt hem och till Morrisons en vända och ja hem och ätit.

Så kul att ha mamma här <3 <3 <3


Vi på Worlds end i lördags

There are so many thoughts swirling around in my head

Igår var jag och mamma och Marika i London, CAMDEN! <3 gick på marknaden som är så sjukt stor och såg en jävla massa HÄSTAR!! hahaha HÄST <3 så jävla kul. Sen gick vi till Worlds end en snabbis sen över till T-mobile och jag köpte mig en ny telefon! :D fick pengar för jag fyller av värdfamiljen och kusin Liisa och moster Tuire så jag använde dem och lite egna pengar till att köpa en Samsung tocco lite! :D as bra verkar den.

Väl hemma åkte vi till Morrisons och det var ett äventyr, HAHA! Köpte några cider och killen i kassan var så blyg så han våga inte fråga mig och marika efter leg utan scannade cidrena väldigt långsamt och han pratade as tyst och massa, haha det var så kul. Sen lagade vi korvstroganoff, det var sjuuuukt gott! :D sen gick vi till min lokala pub dit jag inte gått en endaste liten gång under dessa 4 månader haha. Det visade sig vara ett väldigt trevligt ställe! :)

Idag har vi bara slöat och varit ute i trädgården. Det har varit jätte varmt, typ 25-30 grader och sol HELA dagen! :D på eftermiddagen åkte vi och handla men alla affärer stängde 4 tydligen haha men till slut kunde vi handla och sen skjutsade vi Marika till station och sen hem och beställde pizza haha!

Det har varit en mycket nice helg detta! :D


Mamma äter på KFC :D

häst

It's when I realise what matters the most

Okej nu var det ett tag sen jag skrev!

Åkte till London i onsdags, R bjöd mig på mat på en pub vid Themsen och sen drog vi och spela biljard! Det var kul! Fast 2 gånger gjorde jag bort mig TOTALT, hahahaha jag dööööör!! :D skjöt på helt fel bollar! HAHA det lät ju det också. :P

Sen drog vi iaf hem till han och glodde på tv och lite sånt. På torsdagen tog vi de mest lugnt, slöglodde på tv, jag somnade eller båda gjorde nog det. Sen åkte jag hem iaf! Fixade lite inför att mami skulle komma. Sen kom Lee hit och vi och Steve kollade på film, Benjamin button. Den var annorlunda och bra. Käkade pick 'n' mix också! :D

Vid lunch åkte vi mot Heathrow och hämtade upp min lilla mammis! <3 så himla mysigt att träffa henne! :) så åkte vi hem och satt i trädgården och så kom Sarah, Kelly's syster, hit också. Så småningom kom Kelly hem haha och vi hade en BBQ vilket var mega smarrigt. Satt och pratade ännu lite mer och så och tog de lugnt, glott lite på tv och nu sover typ alla, jag ska med sova.

Imorgon blir de London för mig och mamsi, ska träffa Marika och dra till Camden och lite sådant trevligt! :)

OMG jag kommer få typ världens bästa födelsedagspresent av mami och pappis!! :D  
näst efter de jag fick 2008 - första London resan ;)
Men alltså på riktigt, jag hoppade omkring och tjöt så att Steve kom och frågade vad som hände HAHAHA :D


MAMMA ÄR HÄR :D <3

Confusion is growing, is growing strong now

Nu ser jag super duper mycket fram emot att mami kommer hit :) ska bli himlans skoj. Vi ska till London på lördagen och hitta på nåt, marknad typ och så ska mami få träffa Marika! :D BTW Marika om du läser detta, jag ringer dig imorgon! :)

Imorgon får jag se om de blir London också en sväng kanske, hm höhö mami jag ringer dig med imorgon btw! :P är ju ledig från imorgon :) egentligen från idag men Steve ska iväg med Pete en vända imorgon så jag sa att jag kunde ta Francesci :D


HAHA vi och våra park - photo shoots. :)

It's when you realise what matters and what doesn't

Idag har varit rätt så bra. :) Jag vet inte vad jag ska skriva just nu så ja, hej då igen ^^

Truth be told I miss you, truth be told I'm lying

Jag älskar musik. På sistone har musiken hjälpt mig så mycket också, helt galet hur mycket musik kan göra en på bättre humör, förstärka känslor och helt enkelt få en på andra tankar. :)

Detta är en klar favorit just nu



Denna är också UNDERBAR <3

It's going to be ok sooner or later

Tack mamma för dina kloka ord <3 känns så skönt att du förstår och försöker hjälpa. Tack <3

Som sagt, det var så bra i början, men jag tog väl in allt för fort tror jag. Gör inte om det misstaget en gång till hoppas jag iallafall. Man lär av sina misstag som det så fint heter :P får se var allt slutar helt enkelt.

Jag och Karin har kollat på musik tv hela dagen typ haha medans F varit i skolan. :) Ska snart gå och hämta pluttan. OJ OJ. Får se vad vi hittar på idag, blir nog parken en vända iaf! :D

You say you don't want to hurt me, so why do you?

Jag är trött. Det blir ett avsnitt av HIMYM nu sen sova. Har spenderat kvällen framför tvn med Kelly och Karin (gamla au pairen som hälsar på) och vi har kollat på Sex and the city och käkat SELLERI, jaa SELLERI! Med jordnötssmör och sourcream dip och salt. HAHA :D Gott faktiskt.

Jaja, nu blir de sängen.


It's not as easy as it seems

Som sagt, mitt humör växlar från den ena minuten till den andra. Men mest är jag glad igen iallafall. För er som inte har förstått det så är det en viss människa som varit i mina tankar, en idiotisk, dum, jobbig men som var så mysig och snäll och gosig förut. Det är svårt att "gå vidare" när egentligen man inte vill. Men ja, jag vet någorlunda vad jag letar efter och det är inte det här, så vad gör man. det går framåt iallafall. Jag är glad att det inte blev mer seriöst iallafall, det hade varit ännu värre då. Men det här är tillräckligt..

Vill bara bli mig själv igen, helt och hållet. Inte vara glad en sekund, ledsen/nere nästa. Jag längtar tills nästa fredag då mamma är här. Då kan jag få den kram jag velat och behövt få :) <3 ska bli mysigt att umgås med min lilla mammis. <3

Hoppas bara de där askmolnen antingen väntar eller hinner försvinna tills fredag! :O


It changes from hour to hour, minute to minute

Konserten var as bra! Efter Westlife drog vi till Camden till Worlds end och sen till Underworld. It was a good night, indeed it was! :) Jag följde med Line och Ady hem och sov på hans golv haha :)

Jag är sjukligt trött ska nog sova strax. Godnatt!

I could definitely do without!

Idag blev  de pankisar till lunch, himlans gott var de! Francesca tyckte inte om dem vilket var lite förvånande, hon tycker ju om det mesta och jag kommer ihåg att Ruby (i förra familjen) älskade mina pannkakor! Men alla är ju olika hihi :P så hon fick macaroni and cheese till lunch ist.

Jag ska till doktorn idag. Har ju fått nå utslag och nu är de över hela armarna, alltså det är bättre nu än imorse men har en tid hos läkarn iallafall så ska dit och kika på det samt fixa lite annat när man ändå är där. Hoppas de försvinner helt tills imorgon. Man vill ju inte gå runt i London och se ut som en prickig korv. :)

Har även lite ont i huvudet och fortfarande förkyld. Undra om jag är allergisk mot nån pollen? Med tanke på den envisa förkylningen och nu också utslagen? För jag, Steve och Francesca var i trädgården och höll på häromdagen, bland annat lyfte vi ett träd typ haha som alltid håller på och faller omkull, kanske kom de nå pollen från trädet? Jaja, det visar sig väl.

How do you get all of that energy?

Dagen har varit nice! Har inte gjort så himla mycket, lillan är förkyld stackarn :( Så hon sov några timmar på dagen, jag läste och Steve lånade min laptop. :P

På kvällen blev de zumba och sen följde jag med hem till Carmen en liten stund, fick tonfisk och majs wrap, fy saaaate vad gott!! Hade inte ätit tonfisk på ca 7 månader! :O

Jaja nu blir de HIMYM eller läsa. Hmm.... vill båda ju :D


I'm very optimistic that this is the right way

Nu har jag blivit registrerad hos doktorn här haha och fixat nytt membercard till gymmet! :) Niceeeee. Sitter och lyssnar på lite musik just nu, ska snart ner och käka lunch. Kanske följer med och hämtar lillan också. :D

When you see my face I hope it gives you hell

Största delen av dagen har varit bra. Har varit i trädgården med Steve och Francesca. Pratat med mamma en timme. Bakat negerbollar med Francesca. Dansat med henne i vardagsrummet. :)

Men nu på kvällen kommer tankarna igen. Snurrar runt och runt och jag blir mer irriterad och mer nere. :S stööööörande. Kan inte någon installera en ON/OFF knapp på mina tankar? Eller ge mig ett minnessåll som de har i Harry Potter? AAAAAAAAAAH.

Ser fram emot fredag iallafall. WESTLIFE med mina danska damer Anne och Line! :D Ska bli himla kul. Fredagen efter kommer MAMI hit <3



Okej, jag sa att jag kunde. :P


"För han är kungen av komedi, Mr.Heavy"

Why can't you just erase some things, some memories?

Idag känner jag att jag har en lite mindre bra dag. Den började bra, skrattade gott åt mammis som ringt till SAS och frågat om hon kunde ta med sig en FALUKORV på flyget. :) Ler fortfarande när jag tänker på det, mamma du är verkligen den underbaraste och roligaste mamman i världen.

Men nu känner jag mig lite låg, nere, whatever. Vet inte riktigt varför. Eller det gör jag ju men vet inte varför de kommer just nu. Skulle vilja träffa nån kompis en stund och slippa tänka på allt fan som snurrar i huvet men nästan alla jag känner bor ju i London och är inte lediga heller.

Så jävla irriterande att man har ett huve som aldrig nånsin kan ta det lugnt, alltid är det nåt jag går och tänker på. Helt okej när jag är glad och mår  jätte bra, då är det oftast bra saker som virvlar omkring men nu när jag känner mig så här är det inte bra saker. Då kommer osäkerheten, tvivlen, minnena. Men men.

Bara att försöka rycka upp sig. Jag vet att det kommer att gå över, antingen imorgon, helgen, nästa vecka eller kanske senare under dagen. Men just nu när man är mitt uppe i det känns det som en lång väg att gå.

Dessutom har jag fått nå utslag på halsen/ansiktet som kliar och är rött. Jävligt kul.
Vet inte va de kan va heller för har inte använt nå krämer eller nåt som jag inte brukar?


There are so many things I would like to say to you

Har spenderat dagen med att testa min nya kamera, lekt med Francesca, den svarta katten kom till oss i trädgården, vi åkte till en park och massa, har varit en bra dag. :)

Orkar inte skriva så mycket just nu, kanske senare! Här är några bilder iaf :P





I used to be love drunk, but now I'm hungover

Jag är lite trött idag, F vaknade och vad as glad vid 4.50 men Kelly var ju hemma så hon gick in dit. Men jag vaknade ju ändå. 5.50 väckte de mig eftersom Kelly drog vid 6 :P haha. Francesca somnade för tidigt igår kväll, redan runt 7, därför som hon vakna omänskligt tidigt imorse. :P

Jaja, har iaf lekt med henne nu på morgonen och vi gick till nya lekparken en liten stund innan hon börja nursery. När jag lämnat henne åkte jag och köpte mig en ny kamera, en svart Kodak. Inte så bra som Nikon'en var men den duger bra! :) Fick till och med ett svenskt vägg uttag till den, och ett engelskt såklart! Men blev lite chockad över de svenska. :D

Vill köpa mig en ny mobil. Kelly sa att de kan hjälpa till lite om jag vill, tills jag fyller. Vore ju nice. :D

Ska snart hämta lillan, blir nog att stanna lite i parken på väg hem, sen fixa lite lunch åt oss och sen skicka upp henne att väcka Steve vid 1.

CIAO!

Can't seem to find the right words

Emotional weekend in many ways. Some of it bad, some of it good. Men så är det! :P


It is better if you do, it is better if you don't

En vecka till Westlife konsert med Anne och Line, två veckor tills mamma kommer hit! Wihoo! :) Mycket att se fram emot just nu hihi, idag är jag happyhappyhappyface! :)


A little bit of this and a little bit of that

Today is a good day! I can just feel it!

Har pratat med mami i telefon nyss, det var nice. Pratade om vad vi ska göra när hon kommer hit och lite sånt! :D 2 VECKOR TILLS HON KOMMER HIIIIIT! :D hihi.

Idag har jag ju då lämnat F på dagis, fick lite sovmorgon imorse, tacksamt. :) På vägen hem mötte jag Pepper, lilla katten som jag och F möter på ibland. Hon var så gosig så, jag saknade Swintprint massor men det var mysigt att träffa en katt iaf. Usch, jag berättade inte att jag såg en katt bli påkörd häromdagen va?!  Så hemskt. Jag tror att den överlevde, den kunde iallafall springa (om än ostabilt) så jag hoppas den sprang raka vägen hem och att ägarna var hemma så den kunde tas till veterinär. :( Hoppas bara den blev träffad på benet eller svansen, som sagt den kunde springa iallafall tur som var. Usch, smällen när den blev påkörd var bland de hemskaste ljudet jag hört, sen när jag vänder mig om ser jag katten springa iväg, biljäveln stanna inte ens för att se om katten var okej. Så sjukt dåligt.

Dessutom såg det ut som den katten som brukar komma till våran trädgård. Har inte sett den på nån vecka nu, tänk om det var den? :( jaja, hoppas den tog sig hem och att den överlevde.

Ser fram emot ikväll! Sarah, jag och Marika vill till Camden, danskarna vill till Clapham. Jag tycker inte det var så överdrivet kul att gå ut i Clapham när jag varit där men ja, får se var vi hamnar! :P

I just feel that I belong right here, right now

Eftersom Sarah inte mådde så bra igår så flyttade vi bion till idag istället, vi såg Date Night! Den var rolig, faktiskt bättre än jag trodde den skulle vara! :) Efter bion åkte vi hem till mig och drack te och lyssnade på musik och snackade och nu ska jag snart ta och sova! :D

Imorgon blir det London :)

It's the little things that makes me happy

Överdrivet glad är jag just nu typ! Mami kommer och hälsar på mig 21-25 maj! :D :D :D sååå kul det ska bli! ska bli så mysigt att träffa henne! :) hihihi.

Tack till MatteMattias också som skicka lite musik till mig, nu kom de ju äntligen fram haha! :D

Francesca var jätte duktig på sports day, hon vann alla racen hon var med i! Eller ja, hon blev diskad ur en typ för hon glömde lägga en ärt påse i en rockring haha hon bara sprang förbi :) men hon var super duktig! :D sen hade vi ju då picknick och så. Sen drog jag och F till Carmen och Stefi och var där ett tag, sen hem och till nya lekparken och sen vidare på en liten promenad. :) Det var nice!



It's the mornings that are the worst, I'd say

Morning people!

Nu på morgonen är förkylningen så jäkla jobbig igen, aah. Så irriterande. Min haaals! Sovmorgon idag och jag lyckades faktiskt bara vakna kanske 4-5 gånger, AS skönt! :D så det kanske börjar bli bättre? Men ska ändå ta upp sömn besvären med doktorn sen.

Snart ska vi iväg till Francesca's skola både jag, Kelly och Steve, det är sports day så måste ju kolla när barnen tävlar! :D sen blir de nån fika också tror jag. jaja vi hörs sen ! Ciao!

Some things are too good to replace

Jag känner mig glad. Har pratat lite och umgåtts med familjen nu på kvällen, läst och ja tagit det lugnt! :) Kelly kom hem ikväll också vilket var trevligt, hon har varit borta i 2 nätter nu. :)

Just nu sitter jag uppe på rummet och ska trycka i mig kexchoklad som underbara mamma skickade med när hon skickade lipsylen förra veckan! :D GOTT ska de bli!! :)


MUMS :)


I'm never going to grow up, at least not from everything

Jag har lite små tråkigt, kikar på bloggar och lite sidor. Jag vill köpa ett par nya Converse har jag kommit på! Hittade ett par enkla as snygga, kolla in dem:


Snyggheten.

Dessa är också schyssta!

Ja, min favoritfärg är fortfarande rött :) GE MIG DESSA!

Dessa låga är snygga! :)

In my head I see you all over me

Det var skönt att sova lite längre idag, var ju ledig! :) Skulle varit skönt att sova ännu några timmar men ja, orkade inte ligga och försöka somna till slut. Låg kvar i sängen och kollade på musik videos nån timme iaf innan jag gick ner och käka! :D

Idag kommer Sarah hit så ska vi gå på bio i Bracknell. Ska bli kul! :) Vet inte vilken film vi ska se, får väl se sen. Date night verkar ju rätt kul iaf! Idag fick jag hem mitt bankkort och health card som mami skickat, bra det. :)

Jag skulle in och kika på forumen på Londonsvenskar och så har de gjort om sidan totalt igen :/ Jag gillade gamla Londonsvenskar, jag fattar ingenting utav nya. :( Förhoppningsvis vänjer man sig väl men jag tyckte det var så enkelt och smidigt innan.

Some things I will simply never forget!

Denna helgen var crazy, underbar, rolig, fantastisk, men ja, mest av allt crazy, på ett bra sätt! :D på fredagen fick jag och Line skjuts av Steve till Hatton Cross, mötte upp Nadia vid Piccadilly circus och gick och käkade KFC. Sen drog vi till Camden och satt på puben (the worlds end) och så kom Marika, Sarah och Anne efter ett tag! :D vi var där ett bra tag och snackade och sånt, sen kom Josh och gänget dit och slutligen även Ady och hans kompis höhö! Vi drog till KOKO och dansade och hade kul! :)

På lördagen var jag och Marika hos henne och sen drog vi till Camden igen på kvällen till puben. Det var nice, vi var först på the Camden Eye och sen på Worlds End med Josh och några till hela kvällen haha! :) Det var niceeee.
Söndagen var ganska slö när vi kom hem till Marika och så, vi beställde pizza från Pizza Hut vilket var as gott! Ahh. På måndagen drog vi in mot London vid lunch, jag klev av vid Waterloo, åkte till Richmond och mötte Rhod medan Marika åkte vidare till centrala, jag och Rhod käkade och sen begav oss mot Bracknell. Tog de lugnt typ hela kvällen, jag skulle egentligen varit ledig tills torsdag men var tvungen att jobba måndag kväll och tisdag så ja, vi var med Francesca och så :)

Imorse åkte Rhod till jobbet och sen har jag lämnat F i dagis, gjort lite zumba med Carmen och sen hämtat F igen och lite sånt! :)

Marika, jag måste bara säga tack för alla sjuka, galna, roliga minnen vi redan har. Kommer alltid komma ihåg våra knäppa saker haha! och fler ska det väl bli också :D och danskarna med även att ni inte läser bloggen, så himla mycket kul vi varit med om här i London! Kommer bli jätte tråkigt när ni åker hem! :(

RSS 2.0