So deep that it didn't even bleed

Nu har jag just varit ute och gått lite. Rensat huvudet. Känns redan lite bättre. :) Ibland är det så himla skönt att gå ut och gå, lyssna på musik i iPoden och bara, ja, gå omkring. Inte tänka på nåt särskilt. Nu är jag verkligen tillbaka här i Loughton. Som jag tycker så mycket om. Som jag snart ska lämna. Vart ska jag? Inte en aning. Det är det som är så himla jobbigt kan jag tycka. Att inte veta. Men ja, ska som sagt ringa Marie imorgon och så.

Jag gick förbi Sainsbury's när jag var ute och gick, snacka om folk. Och alla köpte de alkohol haha! Även jag. Men jag köpte bara lite. En flaska WKD. Och en ont i halsen spray, as bra spray man sprayar i halsen så blir det typ helt "numb" alltså kommer inte ihåg ordet på svenska just nu. Stumt? Bra är den sprayen iallafall. :D

Har upptäckt att jag blivit bortskämd i Sverige igen med en massa kramar och mys från nära och kära. Nu är det så tomt och så igen. Blä.

Snart borde Line smsa att hon är hemma. Måste dra in till London skapligt tidigt idag faktiskt och fixa biljetter, äta, och en massa sånt :)


In England, obviously.

Är i England nu då. Kom hit igår men pallade inte skriva nåt. Känns riktigt blandat fortfarande. Saknar redan min mammis, mina vänner och hela min familj. Plus att familjen här var hemma, jag trodde de skulle vara borta till typ den 2 jan. Hade sett fram emot att få vara för mig själv och tänka genom saker och ting, hur jag bäst ska gå vidare från var jag är nu. men ja. Positivt är ju att huset inte är iskallt. Imorgon ska jag ringa Marie på SC och se om hon har några mer familjer man kan prata med.

Idag blir det att träffa tjejerna och gå ut sen. Hoppas vi ser nå fyrverkerier också. Idag känner jag mig lite.. ja jag vet inte. konstig är väl det ordet som passar in bäst.


Things aren't like they used to be.

And for all of you that can relate to this too

Idag åker jag. Ska tråka ut er och återigen säga att det känns allt annat än bra och lätt. Menneeee.. vad gör man! :P Förkyld är jag också, men jag SKA ut och ha kul med tjejerna imorgon på nyår. Bara att jag tar det lite lugnt. :)

Denna låten får avsluta min Sverige vistelse för denna gång, för jag har blivit besatt utav den. Sååå bra.


This conversation is over

Imorgon åker jag. Känns minst sagt... konstigt. Både kul och tråkigt. Idag har jag iallafall träffat folk typ hela dagen, lite som igår. Jag och Tess gick omkring på stan, sen tog vi en lång fika. Mötte på Marina, Max och Eve så jag kunde säga hejdå. Synd att jag inte hunnit umgås mer med Marinisen <3 sen hämtade iaf jag och Tess upp Matte och drog hem till Gonzza :D Satt där ett tag och drack kaffe, Illi kom också dit. Sen skulle Gonzza dra så jag skjutsade han till hans mamma och så åkte jag hem.

Här hemma har jag lagat mat och packat. Alltså jag tar typ med mig mer saker till England än vad jag tog med från England och hit. Illa :P men men! Det är trubbel om hur vi ska boka biljetter till nyår, fan. Vet inte hur vi ska lösa det.. men men.

god natt



I don't get this.

Svar till Johanna

Hej!
Jag ska åka som au pair till England i januari om jag får nån familj de vill säga! Skickade in ansökningarna till mikso för ett par veckor sen, pratat med två familjer men blev ingen utav dom av olika anledningar. Vet ju att du ska byta au pair familj, har du hittat någon? Söker du bara privat el genom förmedling? Hur hittade du din förra familj? Min förmedling har stängt till den 4/1, så funderar på att söka privat med genom au-pair world. Men det känns säkrare genom förmedling, tycker inte du det?
Ha det bra!
Hälsningar Johanna


SVAR: Okej vad roligt! Har du hittat nåt än? Nej jag har inte hittat någon ny familj än. Jag får bo kvar hos min nuvarande au pair familj till slutet av Januari/början av Februari. Så nu när jag åker tillbaka ska jag leta leta leta efter ny familj. Jag har ett par nöd lösningar med ställen att bo på i värsta fall, men jag hoppas hitta en familj redan i mitten av Januari om jag har tur. Jag söker genom Swedish Connection agenturen nu, min nuvarande familj hittade jag genom aupairworld.net. Tycker det gick minst lika bra att åka "privat" som att åka med agentur då jag inte fick så mycket hjälp av Swedish Connection innan jag åkte första gången. Nu har jag som sagt ringt Marie på SC igen och det verkar lite annorlunda nu när jag kommer befinna mig i London och vara tillgänglig för intervjuer och så, borde vara lättare att hitta en familj då. Ha det så bra och lycka till! :)

Now it's too late, to late

De senaste dagarna har varit så sjukt bra. Har umgåtts med mina underbara vänner och familj och haft det bra. Känns vemodigt att åka till England i övermorgon.. mest med tanke på att INGET är säkert där borta. Självklart ska det bli kul att träffa vännerna, och nyår ska bli så himla kul, eller hur tjejer! :D

Utgången i fredags vart as bra! Förfest hos Gonzza, med Gonzza då, Jonathan, Matte, Jennyboy och Janne. :) Jenny och Janne drog lite tidigare för de skulle till Hantis eller nåt istället, men det var riktigt kul att träffa dem, särskilt Jenny då ^^ så drog vi till B&S, jag och Jonathan slapp kön eftersom vi hade förköpt biljetter haha :D så satt vi och pratade lite och de kom fram en tjej som hette Alexandra som jag pratade rätt mycket med.

Mötte på Elin också och dansade med henne :D dansade as mycket med massa olika folk, haha det var as kul. Emellanåt fick jag ta hjälp av någon jag kände för att skrämma bort efterhängsna killar bara haha. Men sjukt kul var det.

Jag sov hos Jonathan och på lördagen skulle ju jag med mamma och Staffan till Torshälla och hälsa på Tobbe och dem, jag skulle köra Jockes bil men jag kände att ingen ide att riskera nåt, haha jag var lite smått hungover så Staffan fick köra Jockes bil istället :P det var jätte kul att träffa Tobbe, Sofie och Ella :)

Idag ska jag träffa Jenny, klippa mig, träffa Liisa och kanske Jonathan sen får jag se. :) fan. det känns verkligen inte bara bra att åka till London som sagt. Snacka om att det är blandade känslor..

Why do I put myself in these situations?

Where is the förfest?

Varför ska det vara så svårt för folk att bestämma sig för? har frågat hur många som helst om dom ska ut ikväll och samma svar från alla "Vet inte, får se sen" så sjukt irriterande :P sen försöker man hitta nånstans att förfesta - och samma svar "vet inte, kan höra av mig senare" eller helt enkelt "nej tyvärr". BLÄK. Snart kör jag fan London style - dricker upp min jäkla vin flaska på väg till krogen. Men då kommer väl farbror polisen och häller ut flaskan. Hmmmm.. nu blev det svårt :P

Julafton igår var iallafall jätte trevligt. God mat, trevligt folk, roliga spel. Sen skjutsade jag hem Marina och Max till Köping, och Jocke ända till Eskilstuna, är man schysst syrra eller vad. Haha. Nej men det var kul :) jag gillar att köra Opeln också så no problems! :D

Nej nu ska jag vara lite social med familjen. PUSS

God Jul! Merry Christmas! Hyvää Joulua!

Hoppas ni får en jätte bra dag!! :)


bättre blir det inte?

Yesterday, today and tomorrow

Igår var det då ganska så fullt upp :) Åkte till tandläkaren, suck, fick göra en omlagning. Hade inga hål iaf så det var ju bra! Sen mötte jag Tess, vi gick i affärer och sen fikade vi som vanligt och pratade en massa! :) La undan ett par skor på DinSko åt Marina, sen begav vi oss mot Illi. Där glodde vi på tv med Illi och Kenneth, för Illi's trummor och ena gitarren till World Tour funkade inte haha! Så typiskt.

Efter ett tag kom Gonzza dit också! Sen drog jag, Illi och Kenneth och köpte kebab och mötte Mattias och Eric, så drog vi till Illi igen. Käkade och vad gott det var!!! :D Vi kollade på film, Transporters. Lite overklig men ja :P Efter ett tag drog Tess och Gonzza, sen Eric, sen Kenneth.

Det slutade med att jag och Matte sov kvar hemma hos Illi, vi glodde på tv och på House, det var trevligt! Haha jag snodde sängen så fick de sova skav fötters i bädd soffan, moahahah! :D

Idag har jag och mamma varit i stan och handlat lite saker, vi har städat hemma och klätt julgranen! Niceeee! Imorgon är det JULAFTON!


Me and Swint!!! <3

Busy day today, yes indeed

Det blir rätt mycket att göra idag! :) Ska skjutsa Petter till Kungsör till att börja med. Sen ska jag till tandläkaren, usch och fy. Efter det kommer Tess till Köping så ska vi kolla runt i affärer och så, sista minuten julklappar kanske? :P sen vid 4 ska vi vara hemma hos Illi, ska bli kul att se hans lägenhet :) Så kommer de lite mer folk dit också.

iiih har duschat och hoppas verkligen håret hinner torka ordentligt nu så jag inte fryser ihjäl :)

Powerking big size

När jag och mamma och Tuire var på Hemköp idag hittade jag jätte stora PowerKing's!!! KOLLA IN MARINA!!!!! :D haha var tvungen att köpa :) Såååå godde.

Just nu fryser jag massor!


Kall Tiina.

YUMMIE YUMMIE IN MY TUMMY!

HAHA njutning på hög nivå

SNYGG tröja jag köpt på New Look :) i love it!

Is there something, anything?

Har varit i Västerås idag med mamma och Tuire :) Köpte ett par svarta jeans (glömde ju alla mina jeans i London utom ett par - bra jobbat Tiina) men de är ganska så tighta haha så måste stretcha ut dem lite. Så köpte jag ett linne och en nyårsklänning. Klänningen är jag lite osäker på men den är rätt fin och den får duga. :)

Idag kommer Pettson hit, min kusin Petter alltså. Ska bli kul att träffa han! Staffans bil har dock gått sönder :O så den står kvar i Eskilstuna, Lennart fick skjutsa hit Staffan och Petter. Kära nån dessa bilar. :P

Igår på kvallen kom Jonathan hit och vi kollade på tv och film, det var trevligt, längesen man såg han! :) Nu kom alla hem så ska väl umgås lite, byee!

Mini julbord med mera!

Åkte med mamma och Tuire hem till Liisa och Jari i Skinnskatteberg idag och käkade mini julbord och fikade med pepparkakor, lussebullar och glögg! Riktigt mysigt var det. Och fin lägenhet har dem! :D Hoppas jag hinner träffa dem mer innan jag åker till England igen. :)

Nu sitter jag och trycker i mig Toffifee, så sjukt gott. Jag kommer bli smällfet under julen. Massa gott att äta hela tiden ju hahaha :D

With Marina and Max

Nu är jag hemma hos Marina och Max. Ska sova här idag :) vi har varit och handlat med mamma och Staffan först, köpte wienerbröd - SÅ SJUKT GODDE!!!! :D senare ska vi göra fyllda paprikor och varma mackor och dricka julmust. Mums mums mums! :)

Imorgon vid lunch ska vi hem till Liisa och Jari och käka lite, det ska bli trevligt! Men nu ska jag dra igen, bye for now. :D

TIINA OCH MARINA :D

HAR TRÄFFAT MARINA NU!! hahaha, we are united once more! :) Hon och lille Max, som blivit ganska sa stor, sover har idag :) Mina gullisar. Bella sover också har idag :) Nicee.

Ska nog gå ut till Marina och Bells i vardagsrummet nu och kolla på tv eller nåt :)

Home sweet Hemlinge

HEMMA! sno, julkansla, myyyyys, nystadat rum - HAHA jag som ar van vid att inte ha åäö och skriver som jag gjorde pa datorn i england!!! LOL.

Nu ska mamma gå och sova, jag och Bella ska väl glo på tv och sen sova. Swinto är inte inne, han ar ute nanstans! Hoppas verkligen han hinner in innan jag ska sova. Harmony ar iaf inne och saaa mysig och tjock, LOVE <3


a cab, tube, flight, bus and car ride later and I'm home in my room in snowy Sweden. Just brilliant ♥


Going home to Sweden

Idag aker jag hem till Sverige ett tag! Ska bli roligt att traffa alla. Nu har mamma och Bella sovit har inatt ocksa, de fick traffa familjen och de tyckte att de var jatte trevliga. HAHAHA Bella och Ruby lekte, och en gang nar jag kom upp for trappen sa stod de och hoppade for fullt i D och M's sang, HAHA alltsa det sag sa himla kul ut :P

Idag har vi bara gatt omkring i Loughton, shoppat pa New Look och fikat pa Costa <3

Packar och har oss nu, om nan timme ska vi bege oss till Heathrow. BLA att sitta pa tunnelbanan 1 timme 40 minuter, men vad gor man. Haha, skont med bara ett byte iaf! :)

Ha de bra, nasta gang jag skriver ar jag i mitt eget rum!! :)

Heathrow terminal 3

Om ett tag ska jag bege mig mot Heathrow. Ca 1 timme 40 minuter pa tunnelbanan - inte okej. Men SJUKT BRA att jag ska mota mamma och Bells!!!! :D iiiih. Sa spannande det ar alltsa! :) haha.

Vi ska nog till madame tussauds och London eye, vet inte om vi tar bada idag men :P IIIH ar alldeles excited haha. Maste ga och kaka lite frukost nu, ciao!


Watching Life on BBC

det ar faktiskt ratt bra. Idag har jag jobbat da, lite mer an vanligt faktiskt. Har varit och typ storhandlat pa Sainsbury's med Ruby, strykit i x antal timmar, lagat dubbel mat (till dagens middag samt till att frysa ner) och ja, lekt med Ruby. Helt okej dag.

Imorgon kommer mamma och Bella till England, wiheeey!! :) Ska bli kul att traffa dem. Och pa torsdag aker jag hem. Till Sverige. Ska bli hel nice. Men kommer ju tillbaka den 30 :) da blir det att fira nyar och borja leta familj pa riktigt riktigt. Maste hitta nan bra familj alltsa!

Far antagligen vara ledig pa hela onsdag, ska prata med deb snart. hoppas hoppas!

Sunday it is

Da var denna helg avklarad! Den var brabrabra! Fredagen spenderades pa KOKO i Camden, sjukt stort stalle, snyggt som fan! :) sag typ ut som en teater! Katrin blev forbannad pa en kille och gjorde varsta pungrycket, HAHAHA alltsa, han blev inte glad! Snacka om att ge henne the evil eye, det var stort. Men hon bad om ursakt en massa ganger iaf. En av hans kompisar var typ as jobbig och pa hela tiden sa dansade framme pa dansgolvet istallet och jag och Katrin blev bjudna till efterfest. Halvvags dit sa fick Katrin cold feet och vi drog hem till Loughton, haha damn! menneee det kommer val fler ganger. Skont var det att komma hem iaf runt kl 7 och lagga sig och sova! haha. Efter lunch drog vi till London och skulle kopa julklappar, johej. Fastnade inne pa Zara ett bra tag haha, sen kopte jag en ny telefon da min gick sonder haromdagen, KUL KUL LIV!! men den har telefonen ar ratt schysst. Sa fastna vi i trafiken typ hur lange som helst pa vag hem till Katt och ja, jag fixade iordning mig.

Sa motte jag upp Erik och vi kakade macka pa cafe nero och begav oss mot Oxford circus dar vi motte Line och Anne :) Sa drog vi till the Warwick och Scandinavian party! Det var helt okej. ALLTSA EN HELT SJUK SAK!! Sist pa Scandiparty sa traffade vi tva engelska killar och en av dem verkade gilla Line jatte mkt och hon gilla han och har snackat om han as mycket och angrat att hon inte tog hans nummer. Tror ni inte att de killarna kommer till Scandi partyt?!? HAHAHA alltsa de maste ha kommit for Line och Anne, annars vet jag inte. Det var helt sick, seriost, sa javla kul!! Nu har Line hans telefonnummer, bild pa honom och henne samt Facebook (Y) seriost, sa sjukt bra :) traffade en del internet folk igen ocksa, alltid trevligt!

Vi hade sa pass kul att vi inte tog sista tunnelbanan hem, Line var sa jakla sot och glad over att Tom var dar att hon sa till mig "if you want to stay and go with the 5.20 tube, it's ok for me!!" haha och jag kunde ju inte saga att nej det vill jag inte, hade kul och Line var sa glad att vi stannade. Men vi akte inte hem med 5.20 tuben. Vi sov hos Erik ist. Schyrre att slippa vanta pa tunnelbanan :)

Idag sa drog vi fran Erik typ 11, drog till McDonalds och traffade Anne, promenerade omkring och det slutade med att vi gick till Embankment och kollade in Big Ben och London Eye, finemang!

Allt som allt har jag slosat sjuuuuukt mkt pengar, druckit x antal rum+coke och redbull+vodka, skrattat och haft kul, en riktigt bra helg.


mys bild eller vad :D

Weekend, lovely weekend

Nu ar det helg! Eller jag ska koka lite pasta till Ruby som hon kan ata senare, och efter det har jag helg helg helg! :)

Har varit hos Thomas idag da, det var kul. Vi pyntade lite pa deras julgran, gjorde en stjarna till den, ett svard och lekte med leksaker. Clare sa att jag kan fa bo hos dem nagra manader om det behovs sen, kommer inte fa lika mkt betalt men lite iaf, jatte gulligt av dem ju. Sa det kanns bra, har januari pa mig har och om det behovs kan jag vara hos Clare och dem sen ett tag. :)

Mamma: Haha japp snart kommer ni hit, ska bli sa trevligt sa! :)

Janni: Ja jag menar det, man vill bara komma ivag ju! :P Men det ar bra, sma kolla lite pa aupairworld och hittar du nat som verkar passa bra - skicka ansokan. Det skadar ju inte att prata med flera familjer! Jag tror ocksa det ar bra att jag ar har, kan ga pa intervjuer och sa :)

Marika: Sjalvklart ska vi gora det! Jag berattar imorgon vad jag tyckte om KOKO, men det verkar ju himla bra enligt typ.. alla andra! :D Kramar!

Catch me if you can

En familj, den familjen som Marie berattade om, vill ha intervju i helgen. Ska hora om sondag efter lunch passar :) det varsta med den familjen ar att de ocksa bara har ett barn. Hoppas den inte ar sa bortskamd.. hoho men de verkar valdigt bra annars.


ANONYM:
Jag bor just nu i Loughton, precis innanfor gransen till Essex. Nordost om London och det tar ca 35min att aka in till centrala :)

Take everything away from me, silent angel

DAMN vad jag har fastnat pa Alesana - this conversation is over de senaste dagarna. Den ar sa sjukligt bra. Idag har jag stadat da, haha. Mindre kul men what the hell. :)

Angaende familje letandet - nothing new really. Eller jo. Ringde Marie pa Swedish connection idag, jag vet att jag bara haft dalig erfarenhet av SC och sagt hur daligt jag tycker det ar men, a mans gotta do what a mans gotta do, right? Man kan (och ska) ju alltid ge en andra chans. Och minsann, en familj tyckte hon pa en gang kanske skulle kunna passa! Jag ringde familjen men de var inte hemma sa jag skickade ett mail. Hoppas pa svar snart. Och sa kollar jag ju pa aupairworld, har skickat ett par mail till familjer.

Jag hoppas nastan att jag stannar i norra London. Me like it over here. Vill inte lamna alla trevliga manniskor jag traffat har, Line, Sarah, Kacper, Nadja, Kerstin. :) Jag vet att vi fortfarande kan ses aven om jag bor i sodra London men det ar ju sa langt haha.

Ikvall blir de att ta de lugnt, forsoka sova tidigt, imorgon blir de Thomas 8.45-16 och sen KOKO pa kvallen!! Kommer antagligen vanta pa forsta tunnelbanan igen. Och PEPP pa lordag!!! Scandinavian XMAS party pa The Warwick med ett gang danskar och eventuellt nagra svenskar!! :D sen kommer sondagen som antagligen blir mestadels liggande i sangen kollandes pa film, mandagen med jobb och sa TISDAGEN <3<3<3 da jag ska mota upp mams och Bells pa Heathrow <3 CAN'T WAITTT!!!


Me and Line forra scandi partyt. it was rather awesome :)

I am still alive

haha. Jaha, har jobbat idag. Det gick bra. Thomas kom over sa det var kul. Kommer faktiskt sakna den lille grabben. Pa fredag ska jag hem till han och vara barnvakt iallafall, kan bli kul. Da far jag mysa med deras hund och katt igen :) Clare ringde idag och fragade om jag kunde, jag ar ju ledig pa fredag sa jag sa varfor inte. Mellan 08.45 - 16.00 typ. Pa kvallen pa fredag ska jag dock ut med Katrin och dem till KOKO i Camden. Hoppas det blir av nu haha :D och pa lordag ar det skandinavien fest med danskarna och forhoppningsvis nagra svenskar! :D och pa tisdag kommer mamma och bellabus, men kara nan vad mycket kul det kommer att handa nu da!! :D

Jaja imorgon ar det stadning. Mindre kul. Har skickat ansokningar till nagra familjer pa aupairworld idag iaf. Jag borde hitta nat bra. Det tror jag. Och deb sa att hon kanner sig sa skyldig och massa och att det inte ar fel pa jobbet jag gor eller sa. och att jag far stanna har tills forsta veckan i februari om det behovs eller om jag vill leta hemifran Sverige. Men nej jag lar ju komma tillbaka hit, det borde vara lattare om man kan ga pa personlig intervju :P

Jaja nu blir det film, Forgetting Sarah Marshall. Kollade pa den igar med men den ar sa bra sa jag maste kolla igen. latt en av mina favorit filmer! :)

Ena sekunden kanns saker sa latt - nasta sa gott som omojligt. Men stanna har, det ska jag. I am happy here..

I am in total shock

Jahapp da ska man byta au pair familj i januari. Thats it. Mennneeee, everything happens for a reason, right? Tycker anledningen ar lite lojlig bara. Deb ska ga ner till deltid pa jobbet igen for att vara hemma med Ruby. Antagligen med tanke pa att ruby hallt pa "i want my mummy" och gratit nar hon varit med mig, men so what, get over it tycker jag, hon skulle nog ha vanjt sig med lite tid. Men ja nu ar det som det ar och imorgon vet jag 100% att det ar sakert men det ar val ca 99% nu.

au pair familj - jakt igen da!

Stort tack till Kacper som kom och pratade lite nu pa kvallen. Det behovdes. Thanks a lot. :)

Wihoo :)

Idag akte jag och Ruby med Thomas och Clare till ett indoor playcentre. SA SJUKT KUL!! haha. Jag klattrade omkring med barnen som en liten apa och badade i bollhav. It. was. awesome. kakade lite lunch dar ocksa, sen skjutsades vi hem.

Senare sa akte Deb med Ruby till simning och jag gjorde svenska kottbullar! Godde varre. Visserligen var det med lamm kottfars men det blev asgott :S

Imorgon ar jag ledig och da ska jag in till London en svang, hahaha :D

Recipe book

Idag har jag gatt till Loughton och top up min telefon. Sen kopte jag lite schampoo och balsam och en skrivbok. Ska namligen borja skriva upp recept som jag lagar har (och som jag vet sen innan) det ar ju alltid bra att ha, och kul att komma ihag om man lagar nat riktigt gott! :)

Just nyss har jag skrivit i lite recept och nu kollar jag pa Love actually och kakar choklad. Imorgon ska jag och Ruby folja med Clare och Thomas till nagot playcentre. Kan bli kul. :)

Great weekend indeed

Da var det sondag igen, jag forstar inte hur fort tiden gar haha! Ohh. Idag sov jag iallafall ikapp gardagen kan jag lova. Sov ju bara 3 timmar igar ;) Inatt/idag sov jag ca 9 timmar. Det varsta ar att nar jag sover sa lange kanner jag mig ANNU trottare :S men men.

Igar blev iallafall mer an vantat nar jag akte till London, jag och Chris gick till en bok affar, sen fikade vi. Sen gick vi pa bio haha, sag 2012. Den var helt okej, lite for mkt emellanat men helt okej var den iaf! Sen tog vi en drink och sa begav jag mig hemat. Hel nice lugn kvall.

Och hahaha, sa jakla gulligt, vi smsade haromdagen och jag skrev att jag var sa sugen pa marabou choklad, att jag langtar tills jag kommer hem och kan kopa det. Sa sa Chris att han skulle till IKEA snart och jag sa att jag maste kolla upp var mitt narmsta IKEA ar. Sa igar hade han varit dar och handlat och ocksa kopit med sig inte en utan TVA stora marabou choklader at mig!! HAHA sa gulligt. och muuuumsigt!!!!!!

The London effect?

Jaha, da var det redan lordag. Igar var aaaas kul. Bra musik, mestadels bra (and goodlooking haha) folk, helt okej klubb! Jag vill latt dit igen, haha, men de andra var lite skeptiska. Hmm. Far val forsoka  fa med nagon annan kanske :P Iallafall kom jag hem 6.30 imorse, men kunde bara sova typ 3 timmar. Sa har varit lite halvtrott hela dagen men det ar helt okej.

Idag har jag bara tagit det lugnt, och traffat Kacper och hans hund. Vi gick omkring i Epping forest, det var trevligt. Om en stund ska jag bege mig in till London for lite fika med en jag traffade pa Scandinavian partyt for nagra veckor sen. HAHA!! :)

Face Down!!!

planerna andrade igen haha. Kerstin har lung infection och kan inte komma till Embassy med mig. Men jag ska istallet till Face down nanting med Katrin, Sussie med flera, nan klubb dar de spelar alternativ/rock musik, hihi ska bli sa himla kul! :)

Idag var jag in till London igen med Line, haha :) Kopte ett par svarta converse!

Red Bull Energy Drink

MUMS med energi dryck. Men det ar inte PowerKing inte, utan Red Bull! Men det duuuger ;) hah. Idag var jag och Line in till London da, vi kopte lite julklappar. Det ar sa himla svart att veta vad man ska kopa till folk! Men ja, tanken som raknas, folk far lov och bli glada for vad de far haha :D

Vi at ocksa pa McDonalds idag. Forsta gangen jag at det sen jag kom hit, bra jobbat av mig tycker jag! Haha! Det var gott, men KFC ar godare. Och jag gillar inte riktigt att bli McDonalds matt. :) men ja, BILLIGT var de ocksa! Nan av Line's vanner kom in pa Donken, vilket sammantraffande! Hon berattade att de va nan julgran som skulle tandas vid Trafalgar Square kl 6 sa vi shoppade lite till sen drog vi dit och stod och fros en massa haha medan norska ministern eller nat holl tal. Det var tydligen en norsk gran namligen! Men ja, sa tandes granen och vi drog hemat.

Pa hemvagen gick jag till Sainsbury's och kopte Red Bull da, choklad och nat att ata, kyckling haha som vanligt. Nu glor jag pa Scrubs och om 40 minuter borjar Misfits, jag gillar den serien! :D MYS.

Imorgon blir det Embassy med en massa au pairer, ska dit med Kerstin. BLIR KUL HOPPAS JAG!! och typ den 12e ar det sista Scandinavian partyt, pa The Warwick, ska dit med ett gang danskar och forhoppningsvis nagra svenskar! :D


30 seconds to mars

Aaaaah typ hela kvallen har jag lyssnat pa 30 seconds to mars. SA BRA! :) sarskilt "Attack" och "The Kill" gillar jag just nu. Sjukligt bra <3

Idag har jag varit hemma hos Thomas och dem. Det var kul. Vi ritade en massa och lekte och kollade pa Thunderbirds och gick i skogen och jag gosade massa med deras hund, som ar for sot. Och lite med deras katt, aaah myspys, ohja!! :D

Jaja nu ska jag fortsatta lyssna pa lite mer musik, msn:a och sen lasa sen sova.

Imorgon blir det London med Line! :D

Just a little cold

Har haft en trevlig eftermiddag idag! Forst kollade jag pa Deal or no deal med Joan, det var nice och sa spannande pa slutet haha! Sen sag jag att jag hade tva missade samtal fran ett okant engelskt nummer, hmm. Ringde upp och det var Kerstin, den osterrikiska au pairen som bor har i Loughton! Hon undra om vi skulle ga till Costa, och det gjorde vi :) Satt och snackade en massa och drack te, trevligt var det. Sa gick vi hem till henne, HEHH LYXHUS eller vad!!  omg. haha. Jag fick smaka pa sushi som Kerstin hade gjort, AS gott verkligen! :D

Sa visade hon mig runt lite och sen gick vi hem till mig. Satt och snackade annu mer och kom fram till att vi ska ga till Embassy och clubba pa fredag med en massa andra au pairer, Sarah och Delphine ska ocksa dit och nagra av Kerstins vanner sa det ska bli skoj! :)

Just nu ater jag cashewnotter, at nyss en rostad bagel med cream cheese, GODHETEN!! :D


A cup of tea and a KitKat

Hahaha, Debs mamma ar ju bara for sot. Hon fragar hela tiden om jag vill ha tea, och sa serverar hon det till mig fast jag varje gang sager att jag kan hamta det. Nu fragade hon aven om jag ville ha en kitkat, och jag sa att jag ar ratt matt efter lunchen, gjorde namligen en sallads sandwich for en stund sen, sa nej tack. Sa sager hon "but it's chocolate and biscuit put together, it's really nice actually!" och jag - varldens storsta choklad och kak monster kan ju inte langre saga nej, och sa ja anda. HAHA. Sa nu sitter jag har PROPP MATT och forsoker att dricka upp mitt tea ocksa :P

Seriost. Jag sag nat helt knasigt idag. Nar jag hade varit in till Loughton och fyllt pa mobilen sa lamnade jag vaskan har hemma och skulle ga en lang promenad i parken nu nar det antligen ar lite upphall fran regnet, till och med solen har varit framme! Sa kommer jag till parken och ser hur himlen speglar sig pa fotbollsplan. Markligt. Tror ni inte det ar oversvamning ungefar 75% av hela "parkens" yta? HAHAHA! Sa sjukt mycket vatten, och typ 8395 fiskmasar som simma sa glatt. Det sag verkligen ut som att det blivit en sjo. Hela lekparken var ocksa under vatten, alltsa, ja. Jag gick en bit langs kanten av parken och vande och gick tillbaka uppfor en kulle, sen var jag tvungen att ga hemat, for mer kunde man inte ga for allt vatten!! Sa gick lite bland radhusen och sen gick jag hem, alldeles snopen.

Funderar pa om jag ska ga lite till, bara for gaendets skull liksom, skont att ga utan att det oser ner, men jag vet inte vart. jag gillar att ga i parken. Men far val ga mot Buckhurst hill kanske, langs rader och rader av hus, men vad trakigt :P Jaja. ska borja med att dricka upp mitt tea :)

Jag typ alskar tisdagar

Ledig, skooont. Tisdagar <3 sa skont att ha en hel ledig dag mitt i veckan, eller ja jobbar ju nagra timmar pa morgonen men sen. PLUS att solen skiner! :D sa jakla skont. sa det blir promenad idag, men forst ska jag ga upp till Loughton high road och fylla pa min telefon med freedom pack. Sa kanske inte pengarna tar slut sa snabbt ;) det trakiga ar att nu kostar det ca 2,50 eller 3kr att skicka sms till Sverige. Men kommer skicka gratis i UK nar jag far mitt freedom pack. HEH det blir bra!

Om exakt tva veckor ar mamma och Bella har! Aah, kan tanka mig att de borjar fa res feber snart ;) hihi. mina alsklingar. Jag saknar er, snart, snaaart!

Saknar er andra hemma ocksa, galet mycket! Bara 2 veckor och 2 dagar sa ar jag i Sverige. Ska bli trevligt att traffa alla. Nej nu ska jag bege mig sa inte solen forsvinner! :)


Jag stal nagra bilder fran Katt's facebook :):)

SNYGGA

Jag, marika och Cissi forra sondagen :)

Haha :P den har sondagen drog vi till Harrods och Chinatown
och lite sant, men har inga bilder eftersom min data inte funkar
men ja, tog som sagt lite facebook bilder for bloggen ar SA
trakig utan bilder!!! :P

RSS 2.0