Just about to take off to Heathrow

Ska packa ihop datorn nu, ha de så bra allihopa så hörs vi när jag är i Sverige! :)

PUSS

I'm going home for just a little while

SWEDEN IKVÄLL!! peppen på det. Ska bli så himla nice att träffa framförallt mamma, Staffan, kissemissarna, familjen. Sen självklart mina vänner :D :D ååh.

Det känns så mycket roligare att åka hem denna gången för jag kommer att sen åka tillbaka till en bra familj där man känner sig välkommen, sen kommer jag träffa åtminstone mamma i maj igen :) får se hur jag gör med det där faktiskt! :)

Nu ska jag ta och kolla lite grann om vad som behöver packas. :)

We are hopefully doing more than just playing a game

Jag är lite små trött nu, har just ätit mat! :) Har haft en helt okej dag. :)

Skulle vara skönt att ta ett bad egentligen, undra om man skulle ta och göra det kanske! En jobb dag kvar och sen är det dags för Sverige imorgon kväll, wihoo! Det är så gulligt av mamma att komma och möta mig på Arlanda tycker jag med bussen! :) Ska bli mysigt att träffa henne och faktiskt trevligt att vara bara vi två på bussen på väg hem! :D

Sen ska det bli mysigt att träffa alla andra, vänner och katter och familj och allt liksom! :)


höhö

HAHA så snygga :D

Awesomeness is not just a word, it's me personifierad

Jag är på så sjukt galet bra humör idag! Det känns bra! Fick en timmas sovmorgon, Steve kom hem tidigare imorse och hörde just hur Francesca gick upp så han ropade ner henne så fick jag sova till 8! :D sen när jag lämnat henne på skolan så drog jag till gymmet och man känner sig alltid lite piggare och fräschare när man varit där typ! :P Sov lite bättre inatt också även fast jag vaknade x antal gånger, men bättren igår! :)

Sen har jag bara slappat lite hemma nu ca 40 minuter, ska snart gå och hämta lillan :)

Ikväll kan jag checka in flyget tills imorgon och bestämma sittplats, wihooo SWEDEN TOMORROW EVENING!! :D it's gonna be great. Ahh, today is good, is good.

It's only when I think about it I realize how good it is

Idag har varit nice ändå! När F var på dagis åkte jag och handlade lite som behövdes till maten och lite extra gottigheter. Fy på mig. Sen åkte jag hem och vilade lite. Efter lunch gick jag och Francesca till parken och lekte, det var skoj även fast vädret inte var så super bra! :) Vi gick en kort promenad efter parken också. Så lekte vi hemma och så tills Steve vaknade och så lagade jag mat. aaaas gott om jag får säga de själv! :D Men Francesca gillade inte fisken, men men. :)

Sen har jag badat henne och nu kollar vi på Bolt. Den är bra! :)

Tiredness is spreading all over my body

HATAR när jag inte kan sova. Har haft den värsta natten på väldigt länge nu. BLÄ PÅ DET! Men jag är fortf glaaaad :) bara väldigt trött nu också! :P

It's a very nice feeling when you think about it

Saker och ting känns braaa just nu. Hoppas det ska fortsätta så! :D

Jobb imorgon, tisdag och onsdag och så hemhem till Sverige onsdag kväll :)
Så mycket som gör mig glad just nu, ahh I love it! <3

Some things are just too good to be true

Blaaaaah! Jag skulle ha åkt med familjen till Turkiet i maj men nu kommer de inte bli så tyvärr, blir för dyrt. :( det tråkiga då är ju att de åker före min födelsedag och är borta i 10 dagar och jag kommer att vara ensam i 10 dagar alltså, inklusive på min födelsedag. WIHO. Eller inte. Ska fråga om mami vill komma och hälsa på mig, Kelly sa att min familj får jätte gärna komma hit. ARGHH blir ju nästan lite ledsen. :(

Men men vad gör man! Hoppas någon vill komma och hälsa på bara så jag slipper vara ensam hela den tiden. Annars tänker jag bosätta mig hos nån kompis eller nåt, palla vara ensam och dessutom på födelsedagen. men ja, mamma hade ju tänkt komma hit på min födelsedag så jag hoppas hon kan det. :) I WILL CALL YOU LATER MAMI!


It's no longer just a thought, it's starting to become a fact

Had a nice nice nice Friday. Det var skoj, jag och Anne och Line möttes i Camden och gick till en pub och satt där och snackade och sånt, Line fick en varsin present av oss för hon fyllde ju år i torsdags. :) Efter ett tag kom Rhod och vi var på puben ett tag till och sen drog vi till KOKO.

Inne på KOKO tog jag nog nån shot för mycket haha men det var lugnt, vi dansade och hade kul och så. På hemvägen var det lite konstigheter med buss och grejs och vi fick ta en taxi sista biten. Inte bra för plånboken! :P

Idag har jag och Rhod bara slöat, och jag fick en liten överraskning av han. FÖRSTA SÄSONGEN AV MISFITS!!! Gissa om jag blev glad! (JAAAAA!) himla gulligt utav han. Jag trodde inte ens han kom ihåg att jag sagt att jag älskar Misfits. Sen åkte jag in till London och träffade Johanna. Det var trevligt, vi gick genom Hyde Park till Notting Hill och käkade och sen till Portobello Road till marknaden. Tyvärr var det inte så bra väder och vi var lite sena så de hade börjat packa ihop en del av sakerna och så, men ja. :)

Så tog jag mig till Waterloo vilket tog längre tid än förväntat tror jag, sjukt mycket folk på tunnelbanan. Så åkte jag hem och ja nu är jag hemma! :)

Jag har pratat med familjen om hur länge jag ska stanna här. Jag får gärna stanna längre än Augusti, yaaaay!! :D I am so so so so so happy!! :)

You've got the sweetest ass in the world

Jag har allvarliga sko problem. Funderar på att ta mina vanliga klackar, upptäckte att de matchar klänningen as bra! Men samtidigt är det så skönt med Converse och just att man kan faktiskt ha det och de passar också till klänningen och min stil. hmm.. Inte lätt! ;)

De slutar nog med att jag tar klackarna, och lägger Conversen i stora handväskan. Så har jag båda :)


svårt att bestämma mig, japp!

Illi påminde mig om denna underbara sång, man tänker på Marina
på denna, hon lyssnade ju jämt på den typ förut :D

Morning people, rise and shine!

Jag är trött! Sov as dåligt inatt, usch. Vet inte varför. Kunde för det första inte somna fast jag var super mega jätte trött. För det andra när jag väl somnade, vaknade jag flera gånger. Men men! Solen skiner vilket är trevligt och vi ska snart lämna Francesca i skolan och sen dra till gymmet. Förhoppningsvis får jag mer energi där :) Har även tittat lite på ekorrarna i trädgården, de är så söta där de springer och hoppar omkring så man blir lite glad av dem! :D

Ska ner och käka något lätt och snabbt innan vi drar, ciaoo!

I hope things are going to be as planned

Idag har jag fått besök utav Sarah vilket var trevligt. Vi satt och snackade i soffan och lyssnade på musik mest fram till lunch och så åkte vi in till Bracknell. Så käkade vi lunch på McDonalds vilket var mega smarrigt! Och det är ju billigt också jämfört med Sverige faktiskt.

Sen gick vi runt i lite affärer, spenderade nog mest tid i New Look och Madhouse och Claire's. Bra affärer och jag köpte en klänning jag kan ha på mig imorgon, se bilden och säg gärna vad ni tycker! Själv tycker jag att klänningen är väldigt jag, mycket mönster, ganska mörk, lite "tuff". Men nu vet  jag inte om jag ska ha mina boots (de svarta med lite klack) eller mina svarta Converse, som jag oftast har när jag går till koko (vilket är underbart, att de accepterar annat än milshöga klackar föresten!!). Vad tycker ni? Det är ju skönast med Converse men antagligen snyggast med bootsen? Eller? HELP ME! :)

Men iallafall, tillbaka till dagens händelser, klockan var plötsligt 14.20 och vi var tvungna att leta på bilen och åka hemåt, Sarah började ju jobba vid 15. Men ja det var en trevlig dag och nu när jag kommit hem har jag ringt mammis lite och sen spelat memory med Francesca! :)


Lite suddig, men ja ni ser ju ungefär! :P

Så nu är frågan - boots VS converse?

Soul on fire takes you higher

Nu är det dags att sova! Kvällen har bestått av Zumba, jacuzzi, mat, Irn Bru, sms, planerande för helgen och slöande! :) har varit nice!

Ser fram emot helgen även fast den kommer att vara fattig. Jag har inte mycket pengar haha men får iaf lite på fredag ju. Det drygaste är ju då tågresorna, argh! De som kostar så in åt heeelvete :P Men ja, är man London nörd och vill åka dit jämt så är man. Men nu är det ju lite annorlunda denna gången men ja, vi lämnar det där tycker jag. ;P GOD NATT!


You just put a smile on my face! :)

Everyone have their ups and their downs

Idag är det underbart fint väder! Solen skiner, fåglarna kvittrar, ja allt. Har varit ute i trädgården med Steve och Francesca och så sen gått en liten promenad. Så härligt! :)

Jag känner mig lite smått seg och trött i huvudet just nu dock. Inte bra! Jag vet inte vad som händer med mitt humör, det kan gå från strålande underbart till trött och seg och nere. Men ja, det kunde ha varit värre iallafall! Och detta fina väder gör att en del av glädjen är kvar! Om en vecka åker jag till Sverige också, ska bli nice.

Äntligen ska jag få träffa min underbara familj och släkt, mina kära vänner och våra goa katter. Ser fram emot det, verkligen, på riktigt! Ska bli så mysigt att vara hemma några dagar. Och allt gott jag ska äta och dricka.. I can't wait!

I have had a good nights sleep

Är ju ledig från och med nu denna veckan så idag fick jag mig en skön sovmorgon! :) Det gillar vi. Vaknade väl runt 8.30 - 9 så helt okej ändå ju. Har legat i sängen och bläddrat runt på facebook och spelat Petville och sånt.

Igår kom Dan över en sväng och vi glodde som vanligt på HIMYM! :D sen tog boxen slut så vi tittade på tv ett tag. När han drog skulle Steve just kolla på en film och fråga om jag ville se den, vi pratade om den häromdagen och jag sa javisst! Vi såg "This is England". Den var helt okej. Inte riktigt som man väntade sig och det var mycket som var ouppklarat i slutet, hade gärna sett att den var lite längre och att man fick veta mer om vad som hände med allt och alla! :P men ja, helt okej var den. Igår när jag la mig var jag så sjukt trött, la mig före 12 kanske 11.45 eller så och somnade jätte snabbt så det var skönt! Sen sovmorgonen på det, finemang. :)

Nu ska jag ner och käka frukost, people! :)

This is the story of my life

Höhö, jag hade visst inte ringt mammis igår, det var dagen innan eller nåt och de hade väntat på att jag skulle ringa igår, förlåt haha jag är så förvirrad vet ni! :) men ringde mammis och pappis idag iallafall och det var trevligt att prata med dem. Vips så var en timme slut, det går så himla fort!

För övrigt har jag och Francesca haft en halv slö dag. Har inte gjort så mycket, hon har spelat på sitt DS lite och så har vi dansat och lekt i vardagsrummet! :D Har slutat nu då och jag är sjukt hungrig. Haha verkligen sjukt hungrig! Jag kände det nyss. Åt en omelett till lunch vilket var gott men tydligen inte så mättande :)

Jaja. Ska försöka ta tag i mitt rum och städa det, ganska så stökigt här inne. Som vanligt när det gäller mig alltså. Jag kan hålla det rätt snyggt och städat där nere och runt i huset men mitt eget rum är alltid ett bombnedslag typ! :D haha. Så NU ska jag ta och städa. Måste starta lite bra musik så blir de nog bra!


sliten tjej eller? känner mig trött idag :P

Cause this is just a game

Ska hämta Francesca på dagis snart :) Så ska vi käka lite lunch och sen väcka Steve runt 1, sen är jag ledig tills måndag! Galet länge ju haha! Men jag brukar ju vara med dem när jag är ledig också, lite tråkigt annars ju. :) Imorgon eller nån dag i veckan ska jag kanske träffa Sarah vilket vore skoj!

BTW I LOVE 30 SECONDS TO MARS! <3
som om ni inte visste det redan :) ni som känner mig iaf :P

Something that makes me really really happy

Nu har jag lagt lillan, eller ja för ett tag sen :) efter hennes bad kikade vi på Lilo & Stitch, den är ganska bra! Efter filmen hade hon inte somnat så vi kollade vad som fanns på tv, där fanns minsann Tinkerbell and The Lost Treasure så den kollade vi på, den är faktiskt bra! :D

Jag har snackat med Marinis i telefon idag också, det var nice! Haha vi pratade på som vanligt och vips så var timmen slut. Kan inte förstå hur det alltid går så snabbt! Jag ringde mamma tidigare idag också, så mysigt att prata med henne :)

Just nu halv kollar jag på Role Models, så galet rolig film. Såg den med Dan tror jag det var för ett tag sen, haha den är verkligen kul. Och Stifler är ju med, från American pie ni vet! :D

Ska nog lägga mig under täcket och glo, ciaooo!!


We did facepainting todayyy :)

It might seem better than what it really is?

Jag och Frankiecesca sitter här i vardagsrummet, hon med sin DS och jag med laptopen, HAHA! :P Idag har vi varit iväg till en skog med Carmen och Steffi och sen kommit hem och gjort ansiktsmålningar igen haha! Så kul! :D



I can still feel you, smell you, see you in front of me

Har just vart ute och kört lite grann! :P det gick bra! Testade att köra i de stora rondellerna igen, körde fel typ 3 gånger men annars gick de bra! :) det är nice att köra bil!

Fick typ lite sovmorgon imorse, lillan vaknade inte förrän 7.25! Det var väldigt skönt, förra veckan vaknade hon ju runt 6 varenda morgon. :P Just ja jag måste ner och ta upp mat som jag kan laga senare!

I am either too much or too little, is there no in between?

Min eftermiddag/kväll har bestått av... inte så mycket! :P har slöat i mitt rum lite, umgåtts med familjen, käkat, fixat lite bilder och sånt! :P Rätt skönt med en slö söndag faktiskt. Imorgon blir de jobba hela dagen och kvällen, Kelly ska iväg över natten igen :P


awwiiiee!

So many memories that will never be replaced

Okej, i torsdags åkte jag in till London då, träffade Rhod. Vi åkte upp i oxo tower och tog en drink och pratade och sen begav vi oss mot Camden! Gick på några pubar där sen skulle vi hemåt och igen så kom inte Rhod ihåg vart bussen gick från, HAHA och jag bestämde att vi skulle gå och kolla på Big Ben och London Eye vilket var fint där på kvällen :) Slutligen hittade vi rätt buss då.

På fredagen mötte jag Line i Stratford och vi gick omkring där i affärer och käkade på KFC! :) sen drog vi hem till Line, kändes lite skumt att vara kring Loughton igen! Har ju inte varit där på nästan 2 månader! :P så käkade vi lite pizza med hennes värdpappa och ena barnet och sen fixade vi oss för utgång!

Tog oss till Camden och någon pub där, sen kom Anne dit och sen Marika :D vi var där ett tag, snackade med några roliga killar och sen drog vi till koko!! :D Mötte de där killarna på KOKO igen haha och sen massa annat folk, det var en as bra kväll! :) sen mötte vi på Rhod och jag och Line sov hos han!

Igår åkte jag och Line mot London ca 14.30 och det var arbete på tubestation så vi fick ta en replacement bus som tog EN OCH EN HALV TIMME att åka vad som är TVÅ stopp på tunnelbanan!! SJUKT irriterande, jag skulle liksom möta Chris kl 15, heeeehh fick säga att jag skulle bli något försenad :P mötte iallafall han och vi gick och fikade sen promenerade vi ett tag. Det var nice. Så åkte jag hem och bara slöade! :D


There is something there but is it real?

Har ju varit i London några dagar, har varit awesome!! :D uppdaterar mer imorgon, är för trött för att orka skriva just nu haha :)

Looking forward to so many things all the time

Har just duschat, skööönt. Nu lyssnar jag på lite Nomy höhö! :D så bäst. Ska röra mig in mot London med tåget kl 18.02 har jag tänkt, men jag måste ta mig till Bracknell först. Ska nog ta en promenad dit, kan ju inte vara allt för långt? Har ju ingen bil eller så haha, de behövde ju båda bilarna så jag kan inte åka alls :P men med detta härliga väder är det bara nice att gå! :D

Imorgon blir det KOKO med Line och Anne då så får vi se vilka som ska med, will be awesome iallafall! Jag gillar verkligen KOKO. Jag vet att jag tjatar, sorry! Denna gång ska jag dock inte tappa mobilen, HAHA ska ha koll på den hela tiden.

Nu fick jag det ännu en gång påpekat, TACK KENET! Jag veet att jag behöver byta header hahahah!! :P Om två veckor kan jag göra en ny, för om två veckor är jag i Sverige! I Köping! :D


Hej osminkad höhö

men de gör ingeee inte just nu iaf:D

HAHAHAH MONGO :D

It is so unbelievable I can't even believe it

Nu har familjen åkt och jag är ensam tills söndag typ, eller Steve kommer hem på lördagen tror jag men han jobbar ju på natten så :P Igår var jag ju barnvakt åt Francesca, vi bakade ju och så bada jag henne och vi lekte lite och glodde på Bambi tills hon somnade! :D

Jag glodde på tv och satt med laptopen tills Steve, Kelly och Lee kom hem, de hämtade Lee efter de varit och käkat eftersom han skulle med till bröllopet i helgen. :) så satt vi och snackade ett tag och glodde på någon halvskum film som jag inte orkade se klart haha så jag gick och la mig efter typ lite mer än halva för jag somna i soffan! :P

Idag har de varit fullt liv i huset, de har sprungit omkring och packat och kollat så de hade allt med sig och sånt och sen drog dem iväg allihopa och det blev så tyst och tomt så! Känns lite märkligt att vara här helt ensam haha!

Men nu ska jag ta och vila lite, ska in till London senare! Imorgon blir det utgång med Line och Anne och förhoppningsvis några fler (Marika du är seeeeg på att svara på sms btw haha!) vi ska nog till KOKO :D Yaaay I love koko! :D Men inga bort tappade mobiler denna gång tack hahaha!


HAHAHA så jäkla sniiiigga bilder från Scandinavian partyt
uppe på deras hemsida, eller inte! XD

You guys just dropped something, your jaws!

Jag är trött! :P idag har jag och lillan gjort cupcakes typ, med färdigmix igen. Vi skulle ha gjort banankaka men vi hade inget smör! :( goda blev dem iallafall, haha.

Annars har vi bara lekt och så, varit en ganska lugn dag. Just nu är jag i mitt rum, Steve och Francesca skulle gå en promenad och jag är som sagt trött så försöker vila lite :)

Sometimes you just feel so in between

Hello, jag har nyss lämnat Francesca i skolan. :) så söt hon är alltså, det är ju otroligt. Nu ska jag åka iväg och handla lite bakpulver tänkte jag, så kan jag och lillan baka nånting nån dag! :D Vi bakade häromdagen, två små äppel kakor haha de blev lite halvt misslyckade (för lite smet) för vi hade inte alla ingredienser, eller inte tillräckligt utav dem, men skapligt blev det iallafall, jag gillade det! :) När jag kom hem från Zumba då på den kvällen hade familjen käkat upp resten HAHAH så rätt gott blev det ju! :)

Jag försöker att köra lite bil varje dag nu alltså, så att man verkligen kommer in i körandet, om ni undrar varför jag åker iväg på småsaker hela tiden haha!

Jaja när jag kommer hem ska jag ringa upp mammis också, får inte glömma! :)


Lie awake in bed at night and think about your life

Det blev ingen park idag men däremot tog jag och Francesca en ganska lång promenad :D Eller ja, lång var den väl inte men det tog tid för vi gick och pratade och lekte på vägen haha. Det var nice, så grymt härligt väder. Måste ha varit runt +15 idag alltså! Så har vi varit ute i trädgården och lekt lite också, i hennes lilla hus och sparkat lite fotboll. :D

Maten blev as god, det var riktigt gott med fisk faktiskt och Francesca gillade det också! :) Just nu är hon och Kelly iväg, för Francesca ska klippa sig. Hon kommer nog bli så fin så, vi skojade idag om att hon knappt kunde se något just nu för att luggen blivit så lång :)

Ikväll blir det att ta det lugnt, imorgon blir en lång dag :P kommer nämligen jobba tills ganska sent på kvällen. :) Men det gör mig inget, jag trivs så himla bra här med jobbet och allt. Jag känner fortfarande såhär, att tänk om jag trivs bättre med dem än vad dem trivs med mig. Men vi har pratat om det några gånger och de säger att det känns bra så jag hoppas det fortsätter så! :D nu har det snart gått två månader sen jag flyttade hit, vad fort tiden har gått här! Kära nån, jag tyckte tiden gick rätt sakta i förra familjen ju haha, har snart varit i denna familj lika länge som jag var i förra! :P

Jag hoppas jag kan stanna här länge, länge. :)


HAHA, störd bild som Francesca tog på mig häromdagen XD

Hold on to that feeling

Awesome weather! I love it. Solen skiner, fåglarna kvittrar! Helt underbart. Igår när jag och Francesca gick hem när vi varit i parken med Carmen och  Steffi föresten, så mötte vi på kissekatten igen! Har för mig jag skrev om det för några veckor sen att vi mötte på en as gosig katt :D vi mötte den iallafall igen, och så sjukt söt och gosig! Saknade Swinto så himla mycket när jag klappade på denna söta kissemisse. Det var riktigt mysigt att bara få klappa på en katt, jag saknar katter så galet mycket! Vi satt och gosade med den säkert 10 minuter och sen kom dens ägare HAHAH just när vi skulle gå, vi hittade på en massa namn som den kanske kunde heta och så sa Francesca "bye bye Missy" eller något av namnen och så sa ägaren "her name is Peppa/Pepper" hahaha vi ba "oh ok, she's really sweet! bye!" :D

Tillbaka till idag då. Jag har gått en liten promenad idag, och kört lite bil också. Det var nice! Ska göra pasta till lunch till lillan sen kanske vi ska till en park med Carmen och Steffi. Idag ska vi käka fisk och potatis till middag, ska bli smarrigt! :D

It can't talk, what the hell am I gonna do with that?!

Heeeello. Kvällen har varit nice. Lillan somnade framför filmen och jag pratade med syrran länge i telefon igen. Vilka minnen man har av roliga kvällar / händelser! :D så sjukt bra. Minnen som aldrig kommer kunna ersättas! :D Om man bara kunde spola tillbaka tiden, återuppleva vissa saker, det vore så sjukt kul. Jag vill ha ett minnessåll som de har i Harry Potter, där man kan samla tankar och drömmar och när som helst se dem igen!

Sen kom iaf Dan över och vi glodde på HIMYM haha jag har fått han att gilla det också, som alla andra HAHA är jag bäst eller :) Nu ska jag nog läsa ut boken "Monster" eller om jag ska glo nånting. Har inte riktigt bestämt mig än. Sitter och trycker i mig lite lösgodis iallafall haha! Fy på mig.




HAHAH typ jordens roligaste klipp från Scrubs XD

It was a nice warm sunny lovely day

Nu har jag fixat lillan för kvällen typ. Vi har ätit, jag har badat henne och sånt och nu kollar vi på en dvd. Idag har hon pratat mycket om Erica, att hon saknar henne. Så du har verkligen inte blivit bortglömd Erica! :) Jag sa att du kommer att hälsa på henne så snart du kan typ :)

Måste erkänna att det känns lite svårt när hon säger att hon saknar de tidigare au pairerna, man vet liksom inte riktigt vad man ska säga! :P men jag brukar som sagt säga att jag tror att de saknar henne med och att de kommer att hälsa på snart, bland annat kommer Karin som varit au pair här tidigare komma och hälsa på med en kompis i Maj. Ska bli skoj att träffa henne! :)

Ikväll kommer Dan över en sväng och hälsar på tror jag. Blir trevligt eftersom jag är själv med Francesca, så slipper jag vara ensam hela kvällen iaf :P

It's such a good feeling

Har just kommit hem från en liten åktur! :) Idag kände jag att nu måste jag ta och öva lite mer på att köra bil, så när jag lämnat Francesca satte jag mig bakom ratten och körde till Wokingham. Väl där vart jag total förvirrad och visste inte vart jag skulle HAHA men det löste sig till slut :) bara att följa vägskyltarna så fixar de sig! Vi har inte lagt in GPS:n i denna bilen ännu nämligen :P

Så åkte jag iallafall vidare till Bracknell där jag gick omkring inne på Tesco och sen köpte Karamell kungen lös godis!! :D Hur gott som helst :)

The word of potential life and death.

Dagen har varit bra! :) Var i Reading tidigare med Kelly och Francesca då, de handlade en del och jag fyllde på min mobil :) Efter det så käkade vi på Bella Italia vilket var aaaaaas gott! :D Jag åt pasta med kyckling och champinjoner, hur gott som helst, jag lovar er.

När vi kom hem lekte jag lite med F och så och sen har jag läst halva eftermiddagen/kvällen! Håller på och läser "Monster" av Allan Hall. Den handlar om Josef Fritzl = sjuk-i-huvudet-oh-ja. Men ganska intressant. Obehagligt när man tänker på att det är sant det man läser om.

Men ja, ska väl hitta på något nu, antingen glo nåt eller fortsätta läsa. :)

I like the sound of that, I really do

Söndag idag då, lite trött är jag allt fast jag sov länge sov väl FÖR länge antar jag! :D ska in till Reading med Kelly och Francesca idag :) blir nog skoj! Funderar på om jag ska ta med ett minneskort med lite bilder och skriva ut, det var ju himla smidigt det där som Sarah visade mig sist vi var i Reading.

Nu blir de att fixa till mig lite, lägga över några bilder på minneskortet, gå ner och käka frukost.

Jealousy turning saints into the sea

Jag gillar verkligen denna låt. Den är nice. Hörde den igår på Ruby Blue :P sen har jag ju kollat på the Holiday idag och Cameron Diaz sjunger ju till den haha då kom jag att tänka på den igen! :D


The Killers - Mr Brightside

That is just amazing it is!

Tired in my head typ. Seg känner jag mig. Men jag är glad. Det var så kul att träffa mina danska tjejer, vi har alltid så kul tillsammans! :D Sen var det ju en toppen kväll för övrigt med så jag är happy. Har just käkat lite lasagne och sallad, det var smarrigt!

Funderar på att dra mig till duschen och sen slöa resten av kvällen, ska nog ta och läsa. Jaa det ska jag. Vad skönt! :D


Söt ekorre jag mötte på i Green Park förra helgen! :D

What is really more awesome than that?

Scandinavian partyt var as kul! Haha. Först var det as lite folk så vi gick till vanliga delen vilket var mycket bättre, bra musik var det där också! :) Jag och Anne var pepp som bara den hahah medan Line och Sarah var lite lugnare, i början :P

Senare var det iallafall typ fullt på Scandinavian delen. Vi dansade och hade kul, drack några Turkisk peppar shots vilket var mega yummie! Pratade med massa trevligt folk och så, sen dök Tom och Adrian upp! höhö det var skoj. De hade en kompis där också som är från Wales, han var rätt rolig men lite dryg :P Tom började ice game när han såg en tunna med isbitar, vilket var kul men kallt HAHAH!

Imorse skulle ju jag och Line möta upp Anne då, men hon var så seg och vi väntade utanför Harrods typ en halvtimme, och jag hade världens värsta huvud värk, seriöst. Jag blir inte ofta bakis eller så men idag var det en enorm huvud värk jag vaknade till. Inte okej! Nu är det borta dock och det jag ville säga var att jag inte orkade vänta längre och Line sa att jag kunde åka hem om jag ville vilket jag gjorde. Köpte en macka och dricka och åkte hem till Bracknell. En svart snubbe började snacka med mig som faan vilket var lite irriterande för jag hade så sjukt ont i huvudet ju. Men jag känner mig ju dum om jag säger "ursäkta jag vill inte prata med dig" haha!

Kelly och Frankiecesca kom och hämtade mig vid station och så åkte vi hem och jag har varit i mitt rum sen dess, närmare bestämt legat i sängen vilket jag fortfarande gör haha! Har vilat och somnade en stund och kollat på the Holiday. Nu är iallafall huvudvärken nästan helt borta! :)


That burns a building down, puts people on streets

Ska dra nu, mot Scandinavian party! Ska möta danskarna på "våran" pub och sen drar vi till Ruby Blue till 9. Ha en bra kväll allihopa! PUSS


When you start to see everything from another point of view

Känns mycket bättre nu, har pratat lite med mammis och vi har rett ut ett och annat. :) Så det känns jätte bra och jag ser fram emot att komma hem och träffa er alla sötnosar!

Det jag blir lite små irriterad på är att så många säger att de vill träffas och bla bla när jag kommer hem. Klart jag vill träffa er också, men det är ju alltid jag som får åka och träffa er, ni kan väl komma ut och träffa mig också? Jag vet att vissa av er inte har körkort / bil och det är en helt annan sak. Men ni som faktiskt har kan ju lika lätt sätta er bakom ratten och köra som jag. Nu har jag fått det sagt också. :P

Snart ska jag hämta F på skolan, Mothers Day concerten var jätte fin, så söta de var! Kommer upp bilder lite senare skulle jag tro :)

I will never stop searching for what I want and what I need

Morning people. Nu är det fredag! Har verkligen haft en slapp vecka, har varit rätt skönt. Jobbat igår och så idag jobbar jag ju. Men umgås ju med familjen mycket när jag är ledig med så det är nice! :) Idag ska jag och Kelly se en Mother's Day concert i Francesca's skola, vad gulligt! :D

Ikväll blir det Scandinavian party! Men planerna ändras som vanligt haha, jag vet inte riktigt hur det blir. Får se helt enkelt! Får iallafall skjuts till tunnelbane station av Steve så slipper ta tåget vilket är skönt. Hoppas allt fixar sig och att Line kan komma.

Nej nu ska jag ta och röja upp lite i mitt rum det är rätt så stökigt.

Jag ringer dig senare mamma, hoppas du vill prata med mig! :)


I don't want to hurt you but I'm afraid I have to

Arghhh. Jag tänker allt för mycket nu igen känner jag. Men jag måste. Hur ska jag annars kunna komma fram till vad som är rätt och fel och komma vidare? Orkar inte ha allt inom mig på detta viset. Det är det här som är det värsta, när jag mår lite dåligt för en sak, så kommer 100 andra saker upp också. Detta är inte alls vad det började med men nu sitter jag och funderar på något som är ungefär mission impossible.

Why can't things be easier? No pain, no gain antar jag.


I bless the rains down in Africa

Idag har varit okej. Inte mer. Inte mindre. Eller jo lite mindre kanske. :( Har pratat med Marina på telefon vilket var trevligt. Sen har jag jobbat, jag och Francesca gick till Carmen och Steffi, drack kaffe och pratade och byggde koja och lekte :P sen har vi lagt en massa pussel och lekt hemma bara, jag har som sagt inte mått så bra idag så har varit lite sisådär. Imorgon blir det gymmet när Francesca är i skolan om inte min hals säger emot för mycket. Sen ska vi till parken med Carmen och Steffi. Hoppas det blir fint väder. :)

Imorgon kväll blir de Scandinavian party. Ska bli härligt att träffa mina flickor! :D Vad jag vet är de bara jag och danskarna som ska gå tillsammans denna gång, eventuellt ska faktiskt Dan och Jake hänga på. HAHA. Hoppas de inte blir alltför uttråkade av oss skandinavier! :D På tal om det, måste ta och skicka in namn. höhö.


SCRUBS <3

Strepsils Blackcurrant Lozenges

Ondheten i halsen, HEHHH as kul. Men det är ju värst på morgonen så förhoppningsvis blir det bättre senare. Har hals tabletter iallafall. Känner mig så sjukt trött och nere och aa inte alls som vanligt för övrigt heller. Finns en anledning till en del av det men det tänker jag inte ta upp här.

Arghh I feel so bad. Hoppas verkligen det löser sig snart.. :(

Tell me what it is and it would never be like this

dsjshnfjsdnbfhsdjbsdlfsdkfsdjkljfsdujdisoalköd :@!!!!!!!!

det var allt jag ville säga just nu.

Would you still love me tomorrow and the day after?

Reading was awesome. Tog bussen dit, det var skoj! Satt högst upp, längst fram på en dubbel däckare höhö! Mötte på Sarah så gick vi omkring i affärer. Käkade lunch på KFC vilket var awesome - mega smarrigt var det! Så fortsatte vi gå i affärer ett tag till sen var vi tvungna att åka hemåt! Hittade ingen fantasy bok vilket irriterar mig lite grann och vilket var lite mindre awesome, men vad gör man! :P hittade en klänning och ett par träningsbyxor iallafall och äntligen en ny plånbok! Välbehövligt.

Kom nyss hem, skönt. Ska vila fossingarna lite för senare ikväll blir det Zumba! :)

Having some mixed up feelings atm, höhöhöö

The International Day of Awesomeness

Jahapp, då är det onsdag då vilket innebär The International Day of Awesomeness! Så kom igen nu allihopa och var lite extra AWESOME idag! :) det kommer iallafall jag att vara höhö!

Ska åka till Reading med Sarah idag och vara awesome där, ska bli nice! Ska ta en awesome buss tur dit och möta upp henne på station. Förhoppningsvis blir de awesome shopping och käk där borta! :)

Som min kära syster skrev på sin blogg, nu är de inte långt förrän hon får Englandsbesök höhö! It's gonna be legen.... wait for it... DARY!!!! :D



it's gonna be a totally awesome day

awesomenesssssss

You can write something to me if you want to

Hörrninini som läser bloggen. Det har varit dåligt med kommentarer på sistone, ni får jätte gärna kommentera inläggen! :D jag veeeet, det kanske inte alltid skrivs om så märkvärdiga saker men ändå! En kommentar här och där vore uppskattat! :)

FÖRESTEN! Nu har jag fått mitt efterlängtade vaniljsocker (som jag tvingade Peshti att köpa när han var på Totally Swedish för ett tag sen) så nu ska jag och lill tjejen ta och baka nåt gott nån dag har jag tänkt! :D

Men nu ska jag nog gå upp på rummet och kolla vad jag har för böcker, och läsa lite. Har jag ingen som verkar tillräckligt intressant för tillfället ska jag glo på någon film eller serie! :)


If it serves a useful purpose, yes I do

HAHAHA omg så sjukt klipp från Scrubs, hemskt men det är ju kul också :P

It makes you go somewhere else, for a little while

Usch vilken gotte gris jag är! Har fått Steve att köpa med både choklad och sprite åt mig idag, när han drog till affären. HAHA! Menneeee ibland måste man. Annars har de varit en lugn dag. Gymmet imorse vilket var helt okej men jag fick nya skavsår IGEN trots mina awesome nya gymskor. :(

Sen har vi bara varit hemma, jag har läst ut en bok och lite så. Det var skönt att läsa, har inte läst på alldeles för länge! Så jag ska nog ta och börja läsa en till bok idag eller ikväll. Men jag har inga fantasy böcker här ju, måste ta och införskaffa mig några. Jag gillar fantasy böcker. Behöver lite fantasy känner jag. Det blir att ta sig till Bracknell nån dag snart känns det som och köpa bok! Då kan man ju alltid kika in på New Look också höhö :D

Sometimes I just feel so very lazy! :)

Helgen har varit rätt så bra. För att kort sammanfatta det: Alice in Wonderland <3, vänner, pizza, slöa, Notting Hill, promenera i Hyde Park, HIMYM, skavsår, Scrubs, promenera längs Themsen, mat, Tate modern, mera slöhet och ja, det var väl det. :) Hel nice.

På vägen hem från Bracknell stannade vi och köpte kebab. Så nu har jag testat engelsk kebab. Det var inte gott! HAHAHA! Tur som var var de kyckling/kebab så jag åt kycklingen iallafall! :) sen kom Dan förbi en liten stund och nu glor jag på tv med Steve. Kelly jobbar bortifrån idag.

Nu ska jag ägna mig åt tvn, ciaooo :)

My feet are so very tired right now

Är hos Peshti nu, vi gick på Alice in Wonderland igår, den var aaas bra! Kul att se i 3D också :D haha! Innan det var vi i Notting hill och innan det promenerade jag i Hyde Park.

Idag har jag träffat Chris och vi promenerade en hel del i London, längs Themsen vilket var skönt. Solen sken men det var lite kallt! Sen gick vi till Tate Modern, det var rätt så bra!

Men aa bye for now!

Sometimes I just want to go home for a little while

Föresten, min lilla mammis skickade bilder hemifrån idag! SJUKHETEN! Alltså, galet mycket snö, verkligen! :P Kolla in detta:


Längtar ändå hem när jag ser bilder hemifrån <3

Printisen, snart kommer mamma hem en liten vända :)

Det ser riktigt kallt ut haha !

Mammas fina pojke! :)
Tack att ni tar hand om honom mamma och Staffan!

Maybe it needs a raisin?

Imorgon ska jag och Peshti se Alice In Wonderland på bio, WIHOO!! Can't wait to se den liksom! :) den verkar ju super bra, med Johnny Depp som alltid är bra typ, Helena Bonhem Carter som för övrigt är Bellatrix i Harry Potter, uuuuh och Anne Hathaway som är bra! Så är det ju Tim Burton som regisserat den, jag brukar gilla hans filmer. Edward Scissorhands, Corpse Bride, Kalle och Chokladfabriken, Nightmare before Christmas. LOVE THEM ALL! :D

På söndag ska jag träffa Chris (finsken) vilket ska bli trevligt. Det var längesen vi sågs! sen blir jag nog kvar i London tills måndag. Jag är ledig mycket nästa vecka, är ledig måndag, tisdag, onsdag och halva torsdag! :P

HAHA jag måste bara berätta en kul sak som hände för en liten stund sen. Jag hade tagit ner laptopen på nedervåningen och sen när jag skulle använda den efter maten gick den inte att starta. Så kom Francesca och frågade "what's wrong?" och jag svarade i halvpanik "I don't know, oh I can't have broken it, it's not even my laptop!!" sen kom jag på "oh wait, it may be that it has just ran out of battery" och pekar där man sätter i laddaren, så säger Francesca "maybe it needs a raisin?" och tänkte stoppa in ett russin där HAHAHAHA XD så söt! :D

I can't come up with anything good

Tröttheten, seriöst jag är mega trött idag. Vet inte varför! Så blir nog en lugn kväll hemma med film eller nåt. Imorgon på förmiddagen ska jag vara barnvakt några timmar också så blir bra med en tidig kväll. Efter barnvaktningen blir det att åka till London, förhoppningsvis hinner man gå på Harry Potter turen! Vill verkligen det. Men annars får jag gå på den i april typ.

Nu ska vi äta, ciaoooo!!

Hey what's your name, am I insane if I call you baby?

Nu har Francesca åkt iväg till museumet med Carmen och Steffi, vilken tur att de kunde skjutsa! Så nu ska jag åka till gymmet. Ha det så braaa!


Haha we did face painting the other day!

Are you having your nightly toast?

HAHA som rubriken säger, så frågade Kelly när jag var ner och gjorde rostad macka för en stund sen! :D hahaha lite illa! :D Men ja, gott var de iallafall med lite macka! Så nu är man mätt och belåten igen.

Imorgon blir de jobba heldag,  eller ja ska till gymmet också medan F är i skolan hade jag tänkt! :) På kvällen vet jag inte vad som händer. Får väl se men just nu verkar det bli lugnt. På lördag blir de jobba lite, sen Harry Potter tour i London med nice folk! :D will be great fun. Men aa, ska dra nu och sova straxt!


You don't recover from a night like this

Kenneth skickade just en låt som var bra, och jag älskar videon. Kände att jag måste ta och visa er den ;) enjoy!


Give me a cup of tea, pretty please?

NEJ NEJ NEJ!! Börjar få ont i halsen, var snuvig imorse när jag vaknade. Inte bli förkyld igen!! :( ogillar förkylningar. Får hoppas denna går över innan den kommer igång ordentligt.

Annars har de varit en bra dag. På förmiddagen medan F var i skolan kom Sarah på besök. Det var trevligt, vi satt och snackade och lyssnade på musik tv och drack te :P

Efter jag hämtat F på skolan käkade vi lunch, sen gick till Carmen och var där ett tag. Så hem och leka/rita/spela/klippa och klistra typ haha :D det var nice.

AJ MIN HALS seriöst, jag vill inte bli förkyld. Snälla?

Did I know I just met the most dangerous dark wizard of all times? No.

Harry Potter och Halvblodsprinsen! <3 den kollar jag på just nu! Så sjukt bra. Jag och Marina och Illi och kanske Eve och nån mer? ska köra Harry Potter marathon när jag kommer hem i påsk! :D ska bli nice. Åååh. Ska bli nice att komma hem och träffa alla. Saknar er Sverige folk! :) ska bli skönt att krama mammis och pappis och alla :D

Idag har varit helt okej iallfall, F har varit väldigt trött dock och därför inte på bästa humör. Men det har varit bra mestadels av dagen! :) Efter vi ätit mat gick jag ner till Carmen och vi drog till ZUMBA! Was nice. Sen chillade vi i jacuzzin och steam room ett tag, skönt. Så har jag kommit hem och duschat och ätit en kiwi och GODIS och kollar som sagt på Potter :D

Men ja ha de så bra alla hopa! :)

It feels like the time is standing still, but moving on too fast

I am back! Det gick så bra att köra så, jag hamnade inte ens vilse! Hahah! Rondellerna gick bra, tur nog så är det ju inte så överdrivet busy trafik den här tiden på dagen så det var skönt! :)

Jag köpte mig nya gymskor, det blev ett par Nike för £17 vilket jag tycker är helt okej. Sen gick jag in på Tesco, hittade en söt handväska för bara £3 som jag köpte, min braiga handväska gick ju sönder här för några veckor sen! Så köpte jag LÖSGODIS, ja lösgodis! Karamell kungen!! :D och sen en sak till men det säger jag inte vad det är för den personen det är till läser den här bloggen :)

Ikväll blir det Zumba, hoppas de går bra med mina nya skor och allt, det borde kännas bättre med dem iaf! Sen får jag väl lägga plåster på skavsåren :)


MUMS med lösgodis! Det var längesen man åt det :D

Handväskan, helt okej ju!

Och så skorna, rätt så snygga :D

This will be so good, so good, I'm sure of it

Nu ska jag bege mig till Bracknell med bilen ensam. Höhö wish me luck people! :D

Ska kolla efter gymskor samt kanske kika runt i andra affärer när man ändå är där liksom! :) Haha ska bli spännande att köra bil själv!

Svar till Josefine som kommenterade och ska göra en hemsida - jag mailar svar på frågorna ikväll! :)


See ya later people! :)

But we've got to get out of here

YES YES YES! Ett nytt avsnitt av How I Met Your Mother, blir att rosta macka med nutella på och glo på det snart! :D Sen kanske nån film? Kollade på Love Actually igår, eller inte hela så kanske kollar på slutet av den, eller nån helt annan haha får se. Harry Potter och Halvblodsprinsen kanske? Såg igår att jag har den här ju :D :D Jag trodde jag hade tagit hem den till Sverige men nej! :D

Ohh, nu är det Friends på tv, det är alltid skoj så ska nog se på det först!


(random gammal bild. studenten <3 Matte, jag och Jonny)

A lifetime supply of chocolate

Eftermiddagen/kvällen idag har varit bra! :) Jag och F hälsade på hos Carmen. Drack kaffe och spelade Wii Fit! :D sen gick vi hem och gjorde ansiktsmålningar haha och spelade spel.

Sen så åt vi och nu halv kollar jag på Charlie and the chocolate factory, den gamla som jag inte sett förut! :)

It is a lovely lovely day!

AJHETEN i fötterna! Skavsåren blev värre av min trevliga promenad, kuuul. Conversen brukar vara typ de skönaste skorna någonsin men inte idag inte med hälsenorna fulla av skavsår. I början gjorde det inte ont alls, kändes bara lite men efter halva vägen, aj aj aj. Och då är det värsta att man har ju lika långt att gå hem också! :P

Gick iallafall upp till fåren och sen hem förbi Coppid Beach. Underbart väder, varmt och soligt, bra musik i iPoden och allmänt glatt humör. Det enda var ju då mina hemska fötter. Inte okej med skavsår!

Men nu slutar snart Francesca dagis, ska väl gå med och hämta henne kanske och sen blir de lunch, och så hitta på nåt med lill tjejen :)


AJ som bara den i fossingarna!
Kolla in sötisarna i bakgrunden!
Våfflan, Destiny och Harmony <3

Pretty handsome awkward

Jag är trött idag igen, haha! Det är illa. Men jag la mig tidigt igår så det är ju bra! :) Jag ville till gymmet idag men jag kan verkligen inte, har blåsor från skorna så det gör as ont :( Längtar tills jag ska hem och kan ta med mina egna skor. :/ Ska nog ta på mig Converse och gå på en promenad iallafall, kanske man känner sig lite piggare och så också? Det är super fint väder här idag igen nämligen! :)

Man känner sig lite dålig nu när jag inte följde med till gymmet, blä, så ska ta och gå på en promenix NU typ! ciao!

I'd like to make myself believe that planet earth turns slowly

Idag har varit en bra dag! Vaknade imorse av att F kom och väckte mig runt 9 :) AS TRÖTT för jag sov dåligt. Haha! Så fixade jag mig snabbt och vi lämnade F på skolan, jag och Steve drog vidare till gymmet. Cyklade och gick idag, var så trött och det räcker faktiskt med sånt för mig nu i början tror jag, blir lagom utmattad av det med! :D Så gick vi till jacuzzin och steam room, niceee.

Körde hem bilen, gick och hämtade F på skolan :) underbart väder! Seriöst, snacka om vår väder! Man behövde inte jacka ens! Åt lunch sen begav vi oss mot några parker där vi var ett tag i solskenet. Så himla skönt var det ute, seriöst! Man ville inte vara inomhus :D

Sen har vi bara tagit de lugnt, jag har lagat chicken korma som vi ska äta imorgon, hoppas familjen gillar det! :) Justja vi köpte ny tvätt maskin idag också, den andra gick sönder igår, och jag köpte också en ny hair straightener som funka braa! :D


Red and black, så fin och bra är dennnn! :D

Why do I tire of counting sheep?

Saving private RYAN

Alltså, jag har inte sett den filmen förut. Saving Private Ryan alltså. Såg den ikväll med Steve och Kelly, den var braaaa!! Om än lite brutal. Men ja, den var bra. Bra skådespelare också. Och nu är jag trött. Nu ska jag sova :)

RSS 2.0