It's just such a good feeling sometimes

Jag och Line försöker förbereda oss så gott vi kan haha men vi vet inte riktigt var vi ska börja. Ska nog duscha nu och sen får man ta det som det kommer haha! Vi får skjuts av Steve till Hatton Cross ikväll iaf, när han åker till jobbet, så det är ju bra! :) Slipper man åka tåget och så.

Idag har vi haft hand om Francesca och gått med henne till skolan, sen åkte vi till Bracknell och jag åkte in i ett parkeringshus för första gången! :) haha det gick bra faktiskt. Sen hämtade vi F och lekte i nya lekparken lite och sen hem igen så åkte F, Kelly och Marilyn och käkade lunch. så har jag och Line bara slöat !

Things are getting better at this very moment

Föresten! Så kommer Line och hälsar på mig idag tills imorgon! :D ska bli himla trevligt. Längesen jag träffade henne också, kanske 3 veckor sen, hon var iaf i Danmark förra helgen och så. Ska bli nicenicenice att träffa hoooon!! :) Så jag är lite happyface.


Me and the Dormann

Is it just me or am I getting old already?

Åh. Jag älskar musik tv kanalerna här i England. Särskilt Scuzz och Kerrang och MTV rocks. Såååå min musik! :) Blev nästan alldeles till mig för en stund sen när de spelade först The Used, Panic at the disco, Green day och sen Boys like girls. Aaah, så bra! :)

Nu tycker ju då många att man inte kan kolla på musik tv med mig HAHA för jag bläddrar mellan kanalerna så dant, men vadå man måste ju hitta bra låtar och man orkar inte titta på reklam helt enkelt så man måste zappa! :P Steve sa häromdagen att han höll på att få en epileptisk attack för jag bläddra så dant mellan kanalerna, HAHAH :P men när jag är ensam är de oftast Scuzz, Kerrang eller MTV rocks som är på då så bläddrar oftast mellan dem bara haha.


woh

LOL på denna bild :)

Coming out of my cage and I've been doing just fine

Åh, jag kollade nyss på Jamie does Stockholm, där Jamie Oliver var i Sverige då. Ååååh man längtar ju hem till lite saker! :) Särskilt på slutet när de hade kräftskiva, åååh vad gott det vore med ett gäng kräftor och nån snaps! Säljer dem kräftor i England? Har inte tänkt på det förut! Kanske dem gör. Hoppas.

Just nu sitter jag och lyssnar på The Killers - Mr Brightside igen. Den har verkligen blivit en av mina favorit låtar på sistone. As bra! :)

Jaja, om man skulle ta och varva ner, läsa ut min bok och sen glo tv kanske. Ja det blir bra.

I hope that I'm not all out of there you know

Shulululu, oh myyy vad jag är trött :) ovanligt när de gäller mig! :P eller inte. Men men. Idag har varit rätt bra! Började vid lunch då, efter lunch drog jag och F till Morrissons och Tesco, fikade lite på Costa också. Det var nice. Sen åkte vi till Jocks Lane och lekte lite i parken innan vi drog hem! Så var vi i trädgården och jag pratade med mami i telefon och lite sånt. Sen klev Steve upp och drog till jobbet så lagade jag lite mat åt oss, sen har jag badat F och nu glor vi på film. Lillan borde börja somna snart. :P

Ciao for now


It's the little things that makes it worth it

Kära värld, detta har varit några galna dagar. I fredags blev min plånbok och mina hemnycklar stulna på en club i Islington. Anne's mobil blev också stulen. SÅ JÄVLIGT!!! :@ aah, men iallafall på dagen på fredagen träffade jag Marika och sen träffade vi Kerstin, det var kul, har inte sett henne på aaaaslänge. Vi gick till nån knasig butik i Soho :) sen gick vi och mötte Josh och jag och Marika och Josh drog till Marika. Hämtade Ben (Marikas värdbarn) på skolan och satte oss i parken ett tag, as nice i solen:) En man hade konstiga yoga/karate/dans övningar, HAHA så sjukt kul!! När pappan i Marikas värdfamilj kom hem drack vi vin och sen begav vi oss mot Angel (islington) och träffade Anne och Atifa. Drog till nån pub sen till 02 academy på "I love the 90s" grejs! Sara och Sarah kom dit också, nice att träffa dem! Senare på cluben upptäckte vi ju då stölderna och ja, jag åkte iaf och sov hos Rhod på natten.

På lördagen åkte jag till Greenwich igen till Marika, vi och Josh och Atifa tog de bara lugnt sen drog Josh och vi andra gick till O2 och kollade lite. Det var nice! Sen åkte Atifa hem och jag och Marika drog till McDonalds sen hem till henne. Schysst nog kunde jag sova där, kunde ju inte ens åka hem till Bracknell eftersom mina nycklar är borta och familjen var i Tyskland :S På söndagen chillade vi hela dagen, var riktigt slöa haha. Promenerade lite längs Themsen vilket var mysigt och sen begav jag mig till London och träffade Chris. Han bjöd på fika på Fika i Brick Lane och så gick vi runt lite sen drog jag hem till Peshti där jag skulle sova.

Vi gjorde ingenting typ, haha slöade och kollade på Twilight! :) På måndagen gjorde vi inte så mycket heller, jag polisanmälde grejerna och försökte fortfarande få tag på cluben där sakerna blev stulna men inte fan svarar dem. Vid 16 åkte jag mot Acton och mötte Rhod, vi tog de lugnt och glodde på film och nån rolig show haha :) Idag var Rhod tvungen att gå upp as tidigt och åka till Wales men jag kunde stanna och sova ut haha vilket var nice. Före lunch begav jag mig mot Baker Street och skulle leta på svenska ambassaden så jag kan få nytt körkort skickat hit, aaaah, dumma tjuvjävlar, ta pengarna men ge tillbaka resten/lämna det på cluben!!! :S Ah, hittade iallafall de efter en del om och men, sen drog jag till Embankment, köpte mig en Caramel frappucino och promenerade över jubilee bridge och kollade på London Eye och Big Ben och tänkte att jag älskar verkligen London. Men visst folk kan ju gå och hänga sig eller nåt, istället för att sno folks saker.

Gick till Waterloo, köpte mig en tågbiljett och åkte hem till Bracknell. Tog en taxi till huset, möttes av en glad Francesca "Tiiiiiinaa!!!" som gav mig en stor kram och så Kelly's mamma och Steve var hemma då :) Jag har nog aldrig varit så här glad över att vara hemma, i mitt rum.

Nu har jag nog rett ut det mesta iallafall, med stort tack till min underbara mamma som hjälper till. Det är inte så enkelt som vissa verkar tro att fixa allting härifrån, helt ensam och när man inte ens kan ta sig hem till huset där man bor. Jag är otroligt tacksam till min mamma och mina vänner i London som låtit mig vara med dem under dessa dagar, ni har stått ut med mycket! :) haha, en del av er har fått se en annan sida av mig denna helg, en arg, ledsen, förbannad men förhoppningsvis har ni också sett att jag fortfarande är ganska positiv och väldigt tacksam. Ett särskilt stort tack vill jag ge till Marika <3

I believe that everything can be ok in the end

Shulululu, resten av dagen har varit helt okej! Rätt nice faktiskt! När jag hämtat F från skolan kom Carmen och Steffi hit och vi hade picknick och så! Sen vaknade Steve och efter ett tag gick besöket hem, F fick ett litet utbrott också hon är verkligen lite aggressiv nu för tiden haha men hon lugna ner sig :)

Sen har vi varit och handlat och så, och har ätit fish and chips idag vilket var smarrigt!

Familjen åker snart till sitt hotell så åker de till Tyskland imorgon bitti. Och jag drar till London! :D ska vara med Marika och hennes au pair pojk på dagen och på kvällen blir de utgång me lite folk! :D ska bli kuuuuul! På natten ska jag ta mig hem till Rhod med nattbussarna, hahah hjälp! :P nej då, det ska nog gå bra!


happy girl

These little things will not ruin my day!

Nu är Francesca på dagis! Jag drog iväg till gymmet bara för att upptäcka att jag glömt linnet hemma. Bra jobbat Tiina, bra jobbat! Men gick till jacuzzi/steamroom en stund innan jag åkte till Morrisons och Tesco för att leta efter lite småsaker jag kommer behöva i helgen. Köpte mini schampoo och balsam och dusch grej och body lotion, alltid bra att ha små förpackningar som nu när jag ska åka iväg och bra att ha till gymmet också. Köpte också en lipsyl då min nivea lipbalm har smält :S HAHA den är inte långt ifrån flytande och den vägrar stelna igen :S så jag köpte lipsyl, de brukar funka bäst!  MEN OMG jag ska inte säga nåt, öppnade just lipsylen och den är typ smulig? :S

MAMMA nästa gång du skickar ett paket till mig, eller om nån annan tänker göra det, snälla släng i en vanlig vitblå lipsyl för de har inte den här, den jag nyss öppna är hel blå och luktar starkt av parfym och som sagt är den smulig! SUCK, bra det går för mig idag haha!

Jaja. Ser fram emot helgen, ska bli kul att träffa lite folk. Synd att Line inte kommer vara med, hon ska ju till Danmark :) vi blir nog ett kul gäng ändå verkar det som! :D

Imorgon ska jag åka in rätt så tidigt och vara med Marika och "hennes" barn, ska bli kul att träffa honom och såklart Mariki :D jaja nu ska jag ner och förbereda lite för vi ska ha picknick hos oss idag till lunch, Carmen och Steffi kommer över! :) ciaaaao

I can see that it is different from person to person

Sista jobb dagen för denna vecka imorgon! :)

OHHH jag kollar på nå Jamie Oliver program, han är i Stockholm!! wihooo SWEDEN! :P

jaja, idag har varit rätt bra :) Fick ett paket av mami :D :D så gulligt <3 mindre bra var att jag tappade min kamera på stenplattorna ute i trädgården med objektivet före, så nu är den sönder. SUCK! :( min fina röda kamera. Snyft. :(

Jag är trött, F vaknade 6.30 imorse och jag sov inte så överdrivet bra. Det suger att inte kunna sova som en normal människa! :S men men. Imorgon är F tillbaka till nursery, jag ska fan till gymmet då! Äntligen!!!!

Har ju inte varit nån zumba den här veckan heller eftersom Kelly var/är borta både måndag och idag onsdag. Så jag vill verkligen till gymmet, har velat det sen jag kom hit från Sverige ju!! :)


looooool bild! :D

Gandalf: You shall not pass! så passerar man ändå ;pPpPPpP

LOLZ jag och Marina snacka om ;PpPPpP grupperna på facebook för en stund sen, alltså dem är ju så sjukt roliga vissa av dem. :D så typiskt min och Marina humor, seriöst!! :D hahahah.

För övrigt har de varit en nice kväll, har mest varit i rummet och tagit de lugnt och lyssnat på musik faktiskt, riktigt skönt det ibland. :) Imorgon blir det ännu en lång dag, F börjar visst inte dagis förrän på torsdag! Sen kommer inte Kelly hem imorgon utan på torsdag eftermiddag. Men ja, har lite långhelg iallafall vilket blir trevligt! :) Ska nog in till London och träffa lite folk om det går.

Nu ska jag snart sova, tröttheten! :P

Maybe it is just the way I want it to be

Har haft en ganska så bra dag idag. Helt okej! :) Har varit trött för jag sov lite dåligt, men vad gör man liksom. :P ska nog sova tidigt ikväll, ikväll är iallafall Kelly hemma. :) F har varit lite sur idag men inte så överdrivet farligt.

Igår var jag och R och F i parken och sen var vi i trädgården typ! :) Det var nice. Idag har jag och F fått besök av Carmen och Stefi sen följde vi med dem hem en liten stund. Sen har vi varit hemma och lekt och så bara. :)


Sometimes you need to experience the difference

Jag orkar egentligen inte skriva idag, men jag känner att jag behöver skriva några rader. Även att jag haft det lite jobbigt på sista tiden, varit trött mest hela tiden och känt att jag jobbat mer än vanligt eftersom det varit 2 ensamkvällar i veckan osv så måste jag säga att jag är ändå lyckligt lottad som har en så bra au pair familj. Jag läste nyss på Viktoria's blogg och insåg hur hon haft det, särskilt sista tiden antar jag, att hon hade det som jag hade det i min förra au pair familj, och ändå lite värre. Jag kan inte tänka mig hur det skulle varit om jag stannat i den förra familjen. Min nuvarande värdfamilj är så himla mysig och det är jag tacksam för.

Tråkigt att vissa familjer inte är som andra. Det finns alltid bra och dåliga versioner av allt antar jag, vilket jag och en del av mina vänner och bekanta råkat ut för, som nu även Viktoria. Numer uppskattar iallafall jag de små sakerna mer. Jag har varit lite klagig den senaste tiden, kanske inte verkat så överlycklig, det ber jag om ursäkt för. Men alla har sina bra och dåliga perioder.

Jag är som sagt iallafall glad att jag har en bra familj här, jag trivs och har det bra. Och hoppas det ska fortsätta så. Sen saknar jag ju min riktiga familj och är väldigt tacksam att ni varit med, är med, och stöttar mig i det här. Mitt liv i England :)

You don't know what's going on in my mind

Jag har haft en trevlig helg med familjen i Somerset! Det var mer ute på landet och så, jätte fin utsikt från huset och sånt! såg massa kor, får och hästar! :) Och Mike, Steve's mammas man var super duktig på att laga mat! :)

Såg lite fina vyer, lite slott och små gamla byar också, det var super trevligt! :)

Idag kommer Rhod hit men tåget strular, så vet inte när han kommer fram. Förhoppningsvis rätt så snart. :P


I want to try and see where this is going

Höhö. Dagen idag har varit nice! :) vid lunch åkte jag och F med Carmen och grabbarna till Reading och käkade på Bella Italia. Smarrigt var de! Sen gick vi runt lite i Reading innan vi åkte hem. Väl hemma tog vi de lite lugnt sen till parken och mötte C och co igen haha :D det var nice. Sen hem och käka och sen tog jag mig en dusch och har bara slöat sen dess. Mestadels datat och läst! :P Har läst ut boken nu, den var bra.

Ahh imorgon åker vi till Somerset, ska bli kul att se lite av landet i England! :D

I want so many things, so many things.


It makes me feel quite good but oh so bad

Idag har varit rätt bra! :) Me like. orkar inte skriva, ska läsa nu sen sova! :)

I don't really know what to do about that

Idag har varit sådär igen. Helt okej men F har inte lyssnat på mig särskilt mycket särskilt på eftermiddagen :/ jag vet inte varför. Men ja, får hoppas hon "skärper sig" snart och börjar lyssna igen. Inte kul att låta irriterad på henne men man blir ju det när hon inte lyssnar och gör tvärtemot vad man säger.

Jaja bye for now folks!

I keep thinking about how it could be, why why why?

Idag har varit helt okej förutom att Francesca inte riktigt lyssnat på mig. Men vi har blivit sams igen och så, så ingen större skada skedd! :) Vi åkte med Carmen, Steffi och David till Camberley idag iallafall vilket var trevligt! Sen har vi ätit och kollat på två filmer och lekt! :D

Nu är jag väldigt trött så ska läsa lite granna sen sova. Natti natti!

Another crazy weekend in London

Nu har jag ju inte skrivit på några dagar, ska väl försöka sammanfatta lite! :D

Torsdag: Rhod kom och hälsade på vilket var kul, vi fikade på Costa och sen drog vi hem hit och gick en liten promenad, först i skogen och sen till fåren :P Vid 19 skjutsade Steve oss till station och vi åkte till Richmond, käkade och sen till Acton och hämtade Rhod's syster så drog vi på bio och såg Kick Ass! Den var rätt bra :P

Fredag: Jag, Rhod och Siwan mötte Gav och begav oss till Richmond Park, som verkligen var jättestort :P Såg en massa djur medans vi promenerade omkring haha vilket var kul. AS STORA rådjur bland annat! Gick väldigt länge och sen drog vi till Rhod och fixade oss lite och sen iväg till Shoredich där vi drog till en bar där Rhod's kompis fyllde år. Begav oss vidare till ett annat ställe, sen till en club och dansade! :) jag och Siwan hade några as jobbiga turkiska killar efter oss som verkligen vägrade ge sig, irriterande som faaan. Men ja :P

Lördag: Sov ganska så länge, sen glodde vi lite på tv och sen begav jag mig mot Camden där jag skulle möta upp Line, Anne, Sarah och Marika! :) Vi åt lite vid ån vilket var mysigt och sen gick vi på marknaden. Sen gick vi och köpte lite cider och satte oss i Regent's park och pratade i några timmar, det var jätte skönt när solen var framme men lite kallt när de var molnigt! :P Sen begav vi oss till McDonalds och käkade lite iaf, sen till en pub, Worlds end. Det var nice! HAHA träffade på lite roligt folk och sen var danskarna tvungna att gå så jag och Marika blev kvar med några folk och ja vi drog vidare till nåt annat ställe i Camden, det var rätt så kul!

Söndag: Käkade frukost med dem från kvällen innan, jag och Marika käkade våfflor som var as goda! :D sen drog vi till typ Brentford och fick skjuts hem till Bracknell av Josh vilket jag tycker var väldigt schysst. Sen umgicks vi lite med min värdfamilj och så åkte jag och Marika till Bracknell och käkade på Pizza hut, sjukt mätt blev man. Så åkte vi hem och glodde på Love Actually och ja, det var väl det ungefär! :)

Imorse skjutsade jag Marika till station, hon skulle jobba rätt så tidigt och vi försov oss så de blev lite stressigt haha. Jag måste bara säga att detta har varit ännu en wild, crazy, insane and fun weekend in London, tack till er alla :D och Marika, jag kommer aldrig att kunna kolla på Simon Cowell igen utan att börja garva! XD


It's in times like this you get to know who your real friends are

Fick sovmorgon idag då, det var ju nice. :) Har just käkat frukost, rostad macka medkaviar höhö! :D godde podde. Jag känner mig trött men det är troligtvis för jag vaknade ganska så nyss ju.

Orkar inte skriva nå nu egentligen, så ciaooo.

Haven't you ever screwed up?

Idag har varit helt okej bra ändå! :) Jag måste medge att jag lät lite negativ i förra inlägget, men jag kände mig så helt enkelt! :P Jag och Francesca har iallafall idag lekt, dansat, varit i trädgården, gått promenad och till parken, lekt ännu mer och spelat på Cbeebies och brottats! :D

Kelly kom hem ikväll ändå, så imorgon får jag sova till kl 8! Det blir nice, och var ju oväntat så man blir lite extra glad. :) Imorgon ska vi till Carmen och sen på kvällen är det ju zumba, fy vad jag längtar! Känns så konstigt och tomt när man missat flera gånger sen ska det bli skönt att röra på sig.

Jaja nu ska jag läsa lite och trycka i mig lite godis och kolla på the Holiday! haha.

It is a little bit annoying to be honest

Sitter med Francesca på nere våningen nu och lyssnar på Scuzz musik. Niceee :P Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, det är jätte fint väder så jag vill gå ut men det vill inte F. Hon är på konstigt humör, har varit i några dagar sa Kelly igår. Men jag vill inte sitta inne hela dagen!!! :S

Ska nog dra med henne ut en sväng snart vare sig hon vill eller inte för det lär ju inte bli bättre av att hon sitter inne hela dagen. Kanske går över till Carmen senare också.

Det som är lite väl segt är att Francesca är ledig tills typ nästa onsdag. Så ingen skola - jag kan inte gå till gymmet, ta en promenad, ta en tupplur medans hon är där. Ville verkligen till gymmet eller promenera, seriöst. Har fan gått upp 2 kg när jag åkte till SVeriget HAHAH :S så jävla ovärt. blah.

Mixed emotions are twirling around inside of me

IIIIIIIIIIIIIIII'M BACK!! Tillbaka i England. Känns väldigt bra men samtidigt tungt, tungt som bara den. Saknar mina underbara mamma, Marina, Bella, Staffan, vänner, katter redan.

Ska nog lägga mig och glo på något nu sen sova, börjar tidigt imorgon. PUSS


Something different is coming my way

Nu har jag nog packat det mesta, hoppas jag. Känns tråkigt att åka hemifrån igen. Men samtidigt känns det bra, bättre än förra gången iallafall. Och som sagt, mami och Bells kommer och hälsar på mig snart kanske! :D

Kommer sakna alla igen massor juuuu!






I'm going to miss you when I go back people!

Jag och Bella har glott på film och spelat hänga gubbe och lite sånt idag! :) Nice. Sen har vi käkat plankstek, det var grymt gott! Så kom illi hit och vi glodde på en film och sen Harry Potter och Flammande bägaren, illi drog nyss så jag och Bella ska kolla på slutet nu sen sova! :)

Imorgon blir det att åka "hem" till England. Kommer att sakna mitt hemhem massor igen. Men ja, mammis och Bella kommer snart och hälsar på mig iallafall :)

Kenet ska skjutsa mig till Arlanda imorgon, mycket snällt av han kan jag tycka. :D så slipper jag ta bussen. Blir kul att träffa han igen innan man åker också. Imorgon förmiddag ska jag fråga mami om vi inte kan åka till Köping lite tidigare och träffa Marina och Max innan jag blir hämtad av Kenet, ska ändå mötas vid Big inn så de borde ju funka! :D

Jaja, ciaooo!

I want to have you close to me all the time

Nu är Bellis här, hon ska ju sova här idag! :D vi har varit i Hallsta och handlat lite och köpte med oss kebab hem från Lustigkulla, haha så galet gott! :)


hahaha

I Love You Bells!

Some people just really does my head in

Good morning people! Idag är jag mycket trött nu på morgonen, men sov så gott i min säng i mitt rum i mitt Hemlinge med min Swinto inatt så det var skönt! :D

Idag ska vi till Eskilstuna en sväng och hälsa på lite folk tror jag. Blir nog mysigt. :) Känns konstigt att jag åker tillbaka imorgon igen, men det känns ändå ganska bra. Jag kommer iallafall tillbaka till en väldigt bra familj och vet att mami och kanske Bella kommer att hälsa på mig snart! :D

I can't wait to see you again, can't wait

Har haft en nice och busy fredag och lördag! :) Igår kom de folk hit (Jocke, Andrea, Bella, Tobbe, Marina och Max fast Marina och Max sov här sen torsdags hihi) och vi käkade påsk mat och hade det trevligt, jätte kul att träffa alla! :D Bella fick ansiktsmålningspennor i sitt påskägg och vips så hade vi tre Harry Potters i Hemlinge - Bella, Marina och jag! hahaha :D

Sen åkte folket hem och sen kom Håkan och skjutsa mig, Marina och Max till stan. Efter ett tag så kom Kenet och hämtade mig och vi åkte till Illi där Illi och lillHaga var. Drack och pratade och kollade på nå bil saker och så, sen tvingade vi Kenet att köra oss till macken (som inte druckit såklart) :D köpte godis, chips och kortlek så spelade vi kort och så! :D

Efter ännu ett tag drog Kenet och vi andra fortsatte dricka och spela kort haha, sen upptäckte vi att klockan var ganska mycket, typ 3.30 så vi drack ett varsitt as stort glas saft, slängde på en film och jag somnade efter kanske 10 min! haha.

Imorse var vi slöa, kollade på filmen igen eftersom alla somnade inatt/imorse när vi såg den, dessvärre somnade jag denna gång med haha! Sen efter lunch fick jag skjuts av illi hem till Marina, vi tog en promenad till stan och handlade lite sen köpte vi pizza på Maistro. MUMS! :) glodde på Potter och så, var med henne och Max hela dagen :D så mysigt. Vid 8 kom mamma och Staffis och hämtade mig, vi köpte pizza och sallad hem och sen har jag typ lagt in bilder på datan och fixat dem, halvglor på Notting Hill nu. Niceee.

I thought I meant more for some people, but no

Har haft en nice dag idag! Började med att träffa Tess, vi gick runt i Bågen och sen gick vi och fikade! :) Snackade en hel del vilket var mysigt! :) Sen kom Matte dit och sen mötte vi Marina och Max. Bestämde att jag och Tess skulle åka och handla lite och sen åka över till Marina. Så gjorde vi det! :)

Satt där ett tag, sen drog Tess och efter en stund till drog jag till Kolbäck och glodde på film med Illi och Kenet. Det var trevligt! :) Rolig film var de också, Old dogs tror jag den hette! :D sen köpte vi kebab, aaas gott men de hade inget ris så fick ta med strips men det var ruggigt gott ändå! :D så glodde vi på lite mer än halva Disturbia och så blev klockan mycket och jag var tvungen att dra hemåt!

Fick ett chokladpaket och Trocca av Kenet, TACK IGEN guuuuu va snällt!!! :D

Nu kollar jag och Marina på Harry potter, hon och Maxen sover hos oss idag! :) så mysigt. Imorgon är det påsk och lite familj kommer hit, ska bli nice! :D

Imorgon kväll blir det iallafall att dricka hos illi, ska bli skoj! Mindre skoj är det när så många inte kan komma som sagt att de skulle kommit. Särskilt de som man förväntade sig skulle komma, några av de man trodde var bland de närmsta. Men men vad gör man, inte mitt problem, kommer nog ha skoj ändå :)

I feel it in my fingers, I feel it in my toes

Jag gick upp alldeles för tidigt idag! Men kände att jag skulle ändå inte kunnat somna om så. :P så småningom ska jag väl bege mig in till stan och träffa Tess, sen Marina och sen illi och Kenet, vad jag vet nu :) de blir nice att träffa lite trevligt folk! :D höhö

Men nu ska jag nog ta och ta de lite lugnt, glo tv och så kanske ta mig en dusch :)


skabb trött sliten tjej? XD

It feels good to be home, it really does

Jag är hemmahemma!! :) Sitter i mitt mysiga rum i Hemlinge, har kramats med mamma och Staffan och Harmony och Swinto, underbart! :D har fått i mig en del av de smarriga sakerna jag saknat så mycket redan tack vare mami och pappis! :D Ska gå och sova nu, är trötter efter resorna! :) PUSS

RSS 2.0