Round and round and round the roundabout

Har just kört lite bil! Det var skoj. Det gick bättre denna gången faktiskt än förra, nu har jag åkt till Bracknell och Wokingham också och lite omkring i rondellerna, som är sjukt många och stora! :P Jag gillar att köra! Det värsta är väl att jag är så dålig på att hitta haha, men de ska fixa en grej till GPSen så man kan använda den, det vore nog en fördel faktiskt :)

Nej nu ska jag byta om och sen gå ner till vardagsrummet! PUSS!


It feels good to clear the air

Har varit med Kelly och Francesca och handlat lite nyss. :) Ska iväg och käka snart, ska bli gott för jag är jätte hungrig! XD

Skulle egentligen träffat Johanna idag men hinner tyvärr inte, ska förhoppningsvis köra lite idag också! Men nu ska jag gå ner, ha de så braaa!

Really really awesome!

HAHAHHA har just snackat med Marina en timme i telefon igen! :D Så kul att prata med henne, tiden bara flyger iväg! :) Prata om allt möjligt, lille Maxis hade haft svårt att sova inatt så Marina kunde ju inte heller sova, stackarna :/

Vi kom in på ämnet Björn Gustafsson, som ÄGER hahaha här kommer ett roligt klipp när han (som Benjamin) testar segway! :D


HAHAHAH :D

And that's because we love you Scooby Doo

Nu har jag bokat biljetter till Sverige! :) åker hem 31 mars - 5 april! Blir nog nice :) ska bli så kul att träffa mina underbara vänner och min underbara familj och våra underbara katter! :D

Francesca sitter här i mitt rum och kollar på Scooby Doo just nu, mysigt! :)

Har egentligen inget mer att säga just nu, men ja ha en bra kväll!

Cause they'd fill the open air and leave teardrops everywhere

HÖHÖ igår var en bra dag, om än lite busy! :) På förmiddagen kom ju Sarah förbi vilket var mycket trevligt. Sen hämtade jag lilla F och jobbade tills Kelly kom hem :) Så duschade jag och sen fick jag skjuts till Bracknell där jag mötte Chris, det var ju på tiden haha! :D Fanns inte så mycket att göra för alla affärer stängde redan kl 6 så vi gick till en pub och satt och pratade bara. Så skulle jag ta en buss hem för första gången, och den gick ju INTE där jag trodde den skulle gå haha!

Så jag gick/sprang en ganska så bra bit hem från där busschauffören släppte av mig haha men det var rätt skönt. Så fixade jag mig och beställde taxi, som tog typ en halvtimme innan den kom, suck! Åkte iaf till Wokingham och mötte på Dan och James och massa annat folk på the Raglan. Sen vidare till Gig House och så the Spin! Det var en väldigt lyckad kväll kan jag tycka! :)

Idag har jag och Dan glott på film och sovit halva dagen och nu ska jag gå ner och käka nånting! :)

This is crazy crazy crazy wonderful

Nice dag. Yes indeed. :) Pratade med mamma i telefon imorse sen hämtade jag F på skolan vid 12, så åt vi lunch och sen gick över till Carmen. Spelade lite Wii fit och drack te och så, skoj! Så drog vi hem och lekte och dansade i vardagsrummet :)

Har ätit ugns pizza och sallad idag, så gott! I love it. Sen har jag snackat med Marina i telefon nu på kvällen, det är alltid trevligt det med. :)

Imorgon kommer Sarah förbi på förmiddagen medans F och "hennes" barn ändå är i skolan. Ska bli trevligt med lite sällskap! :) Får se vad jag ska hitta på på kvällen. Under helgen ska jag iaf försöka hinna träffa Matilda och Johanna och få lite "körlektioner"! :D busy helg med andra ord. :)


Jag och Matilda förra helgen :)

Mornings aren't always that good for me

Tröttheten! Jag borde inte sova för mycket! Haha. Vaknade runt 8.30 - 9 och kände mig pigg, men så ligger jag kvar i sängen och somnar ju såklart om, vaknar 10 typ. HAHAHA och är trött! Då har man sovit för mycket istället. :P Men jag ska nog piggna till, behöver lite frukost bara.

Sen har jag kommit på att jag dubbelbokat, nej nästan trippel bokat nästa lördag. HEHH. Men får se hur jag gör, vad jag gör. :P

Nu ska jag ner och fixa macka och ringa till min mammis! <3

Instead I'm out in the world being awesome - 24/7 - 365!

En bra dag idag! :) Enjoying life to the fullest just nu känns det som. Trivs i familjen, trivs med vänner som jag börjar få (dock saknar jag mina London vänner/Loughton vänner) har börjat träna lite smått och så vet jag att jag kommer åka hem för påsk en liten vända och träffa mina underbara hemma i Sverige! <3

Idag fick jag lite sovmorgon då, sen gick jag med F till skolan. Gick hem, lyssnade på musik och tog en liten tupplur haha innan jag hämtade henne igen :) Gjorde våran lunch och sen bakade vi Tom & Jerry cakes! :D Efter ett tag kom Steffi över och idag lekte de inte lika bra som igår. Men det var väl helt okej iallafall! När han blev hämtad så käkade vi sen var de dags för zumba med Carmen!

Som förra gången var jag verkligen inte i takt med allt hela tiden och så men det gick okej iallafall, kul var det! Så drog jag hem och tog en snabb dusch innan Dan kom över. HAHA vi skulle spela kort, men vi märkte att det var något skumt med kortleken efter ett tag. Det fanns vissa nummer i både 5, 6 och 7 exemplar, HAHAHA! Så vi bestämde oss för att kolla på HIMYM istället.

Nu kollar jag fortf på HIMYM och tar de bara lugnt, ska snart sova. Börjar 12 imorgon, skönt! :)


Miss you all back homeeee <3
mamma, ringer dig imorgon så du vet! :D

White snow, I know You're on a place where I just can't go

Morning people, hoppas allt är bra med er! Jag mår bra idag, känner mig inte så trött som igår! :) Fick ju lite sovmorgon tills 8.30 så det var nice! Drömde knasiga, mysiga drömmar inatt. HAHA! Och som jag sagt förr, när jag kommer ihåg vad jag drömt om så känner jag mig oftast mer utvilad på något skumt sätt.

Just nu är lilla F på dagis, lämnade henne för en stund sen. Så ska jag hämta henne 12, fixa lunch åt oss och sen kanske vi ska ta och baka våra Tom & Jerry cakes? :D Senare ikväll blir det zumba med Carmen, höhö det värsta är ju att jag inte hinner med eftersom det inte är nybörjar gruppen direkt XD men det är kul, så det blir nog bra ändå.

På kvällen sen kanske jag hittar på nåt med D. Till helgen ska jag få lite mer "körlektioner" haha det vore riktigt skönt att kunna köra omkring. Då kunde jag hälsa på svenska tjejerna kanske i nästa vecka? :)


Lyssnar på NOMY :D seriöst det är så braa! :)

I am happier than I've been in a long time I think

Jag håller fortfarande fast vid att Jedward äger. HAHA. Seriöst, jag blir så glad av dem! Och så är de ju gulliga också! :)

Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt och lyssnat på musik och glott lite HIMYM. Ska nog glo Scrubs snart :) Imorgon får jag lite sovmorgon, till 8-8.30! Blir nice :) Hoppas jag sover bättre inatt än igår natt. Igår natt var inte så bra. haha. Vet inte riktigt varför :/

Jag hoppas jag kan åka hem över påsk, åtminstone blir de nog den 1-5 april :) Vore mysigt. Blir bara en snabb vända för familjen är troligtvis inte ledig, men de ska kolla upp de nu i veckan!

It's not as easy as is seems
either when you've got no choices
or when you've got too many choices!

You never know what's going to happen

Idag har varit bra. Jag och Steve drog till gymmet imorse efter vi lämnat F på skolan. JAG PÅ ETT GYM! Kan ni tänka er gott folk! Jag ska minsann börja träna lite smått :) Tränade ca en timme idag haha bra jobbat för att vara mig. Cyklade visserligen en halvtimme men ändå, det var jobbigt det med jag lovar er! Sen blev de lite steamroom och sen drog vi och hämtade F och så hem.

På eftermiddagen har jag och F mest dansat omkring och lekt, vid 3 kom Carmen över med Steffi så var han här några timmar. Han hade typ världens sötaste hund kostym med sig, HAHA! Och Francesca tog på sig sin Snow White kostym, så gulliga var dem!! :) Så lekte vi och hade oss tills Kelly kom hem och Steve gick upp och Gabi hämtade Steffi. Sen har vi käkat, gott var deeeee!

Just nu lyssnar jag på musik och bara tar de lugnt.


Snow White and Doggie :D

Steffi :D

Frankicesca! <3

Jag!

Underbara unge! :)

aaaaw :)

Love it back for once, just once

Aaargh. Ibland känner man sig lite konstig, det gör jag just nu. Eller inte så lite. Kan inte sätta fingret på vad det är som känns konstigt bara! Eller jo, det kan jag nog. Lite iallafall :P men ja, så kan det varaaa. Jobbigt när man inte kan sätta ord på känslan bara haha och inte skriva på ett bra sätt, här kommer ju bara en massa nonsens! :D

Kvällen har varit lugn, jag och Dan har glott på himym och sen har jag bara lyssnat på musik typ. Nice. Ska nog glo Scrubs snart. Käkade nyss två mackor med Nutella. MUMS var det! :)

I wasn't expecting this to happen

Måndag idag, och jag känner mig rätt trött som vanligt haha! Skönt att jag är ledig tills imorgon :) Idag åkte Lee hem och när Steve lämnat Francesca på skolan så åkte vi och köpte badkläder åt mig, och Steve retas bara för jag ville ha badbyxor och bikini överdel, haha men jag trivs bättre i det än vanlig bikini underdel och överdel. Sen visade han mig gymmet och där vart man badar, det var nice!

Sen har vi hämtat F och åkt och handlat några nya muggar. Nu sitter jag uppe på rummet för en gångs skull haha, har fixat lite bilder från helgen.


Söta lilla gumsan! :)

Jag och creepy Sally :P

Jag och Lee XD

It's called thanksgiving, not thankstaking!

Denna helg har varit väldigt trevlig! I fredags hämtade jag och Steve Matilda vid stationen då och åkte hem. Drack lite vin/cider och pratade och sånt, jag fixade mig. Sen fick vi skjuts till Wokingham av Steve, mötte Sarah och Sara, två andra svenska tjejer :) De var väldigt trevliga! Så mötte vi på Dan och Joe och Greg också. Först var vi ju då på the Raglan och sen gick vi till Square bar som inte var lika bra, sen Gig house. Meningen var att vi skulle till the Spin och dansa sen också men Matilda var trött så vi åkte hem tidigt. Lite synd men så blir de ibland. Kvällen var iaf bra! Och jag tyckte det kändes som jag och Matilda kom bra överens, det är ju kul. :)

När vi skjutsat hem Matilda på lördagen åkte vi och storhandlade. Sen åkte vi hem och Steve's son Lee kom och skulle stanna till måndag, så kom även steves mamma och hennes man en stund.

Lördagkvällen slutade hysteriskt kul alltså, haha! Det började med att vi drack några glas vin och Francesca ville att alla skulle dansa. Så där dansade vi med henne en och en, sen alla tillsammans. Jag förstår inte hur lilltjejen kan ha så mycket energi, haha hon är så galet söt :D iallafall, det var en riktigt rolig kväll.

Idag, söndag, har vi åkt till Virginia Water och promenerat lite! :) Tyvärr var inte Kelly med, hon var tvungen att åka iväg för jobbet och kommer hem på tisdag. Sen så har jag fått min första körlektion av Steve, hahaha kära värld vad ovant att sitta på fel sida av bilen, köra på fel sida av vägen! Men det var kul, jag gillar att köra och längtar tills jag blir mer confident och kan köra omkring här. Nu på kvällen har vi bara glott på tv, alla var rätt trötta idag.

Nu blir de HIMYM och sen sovaaa!

Jag och Matilda hade en liten photoshoot i fredags :P



We will see that, I can assure you

Just nu känner jag mig sjukt seg. Får ta och rycka upp mig snart! Haha. Åt nyss så man har ju typ hamnat i matkoma, antagligen det det är frågan om. Ska träffa Matilda i Bracknell 6.45 typ, spännande höhö! Så ska vi ju ut i Wokingham sen då, blir nog nice.

Nej nu ska jag upp och sminka mig lite eller nåt kanske? :)

What we have to realise

Sitter i vardagsrummet med F och S nu. Pratade nyss med min underbara lilla Bella Bus i telefon! :D Saknar henne massor ju. Min lilla tjej som börjar bli så stor! :) Funderar på att ringa Marina, men ska nog ta en dusch först haha vi pratar alltid så länge så det är bäst jag duschar innan :P sen är ju hon ute och shoppar och solar idag hahaha den där tjejiga tjejen! ;)

Idag har jag och F varit ute i lekparken ett tag, det var skönt! Där fanns några andra folk och barn, en av papporna började prata med mig när han gunga sitt barn och jag gunga F och det visade sig att han besökte sin kusin här, han var fransk men bor i Norge. Så jag började prata svenska och han norska, HAHA det gick så bra så, kändes konstigt att kunna prata svenska med nån bara sådär! :)

Jag är lite småtrött idag. Men kvällen blir rolig hoppas jag! Ska träffa en svensk tjej och vi ska ut i Wokingham med Dan och dem :)



Hey, am I interrupting anything?

Idag har varit bra, om än lite händelselös :) Det har typ regnat hela dagen så har varit inne och lekt, spelat, ritat o.s.v. Det  var rätt nice ändå :)

Jag känner mig ganska slö just nu, har glott på Scrubs och HIMYM med D och nu kollar jag själv :) Blir nog en tidig kväll idag. Imorgon ska jag nog ut i Wokingham, förhoppningsvis vill två andra svenska tjejer med, ska höra med dem :) det vore kul att träffas och så ju.


Ursäkta osminkade bilden och allt, men ja :)
"I love you Tiina" sa F när vi tog den här bilden, så sööööt! :D

man blir ju rörd :)

There is no point of me ever getting in

Tröttheten, oh jaaaa! Sov as dåligt inatt så är trött och allmänt nere idag vet inte riktigt varför. Så orkar inte skriva idag men idag har varit helt okej iallafall! :)


Going slower and slower

Idag har jag och F haft fullt upp typ hela dagen :P åkte till Madhouse med Carmen, Steffi och David imorse vilket var kul. Sen käkade vi lunch och gick i lite affärer i Reading! :) Så åkte vi hem till Carmen och dem och drack kaffe, sen drog jag och Francesca hem. Så ja, en lång dag ute men det var bara nice! :)

Käkade lite mat och sen har vi lekt och glott på film, F somnade ganska så snart så jag bar upp henne till hennes rum. Snart kommer Dan över en sväng, när han dragit ska jag glo på Misfits och ja bara slöa! :D

She's the one I cannot live without

Då var måndagen avklarad ungefär! Imorse åkte jag, S och F till ett playcentre ett tag. På hemvägen köpte vi med oss KFC, haha så gott! Sen har jag lekt med F och så, på eftermiddagen kom Carmen & co förbi med en allahjärtansdag present från Steffi till Francesca, sååååå gulligt! :D

Så gick jag och F över till dem en stund senare men de blev ganska så obra för Francesca och Steffi tjafsade om leksakerna och det blev högljutt gråt från båda håll, haha. Vi ska till Madhouse (indoor play centre) imorgon, jag, Francesca, Carmen, Steffi och David imorgon så jag hoppas det ska gå bättre imorgon. Men det gör det nog.

Nyss har vi ätit, gott var det! Sa till att jag ville vara i mitt rum en stund nu och bara ta det lugnt, sitter och lyssnar på musik :)

Dreams really do come true

Föresten, fick paket häromdagen. Det var från min älskade mammis! Ett litet alla hjärtans dag paket med två choklader i :) Så gulligt, tack mamma! <3


Kolla vad gulligt! :)

Och här har vi då Rufus, som jag fick av P. HAHA så söt :D

Happy Valentine's Day and Happy New Year

Jaha nu ska vi se! I torsdags åkte jag in till London och mötte Peshti, vi gick till New look och jag köpte ett as snyggt linne och en klänning! Men klänningen var jag lite osäker på och lämnade tillbaka på fredagen. På fredagen gick jag, Peshti, Marika och Atifa på Natural History museum! Det var skoj! :) Atifa drog lite tidigare, då gick vi till Science museum en snabbis men vi var så hungriga så vi gick till McDonalds ganska så snart.

Sen bytte jag klänningen då så drog vi och fixade oss, sen drog vi till "våran" pub vid Piccadilly circus där Anne, Line och Sarah väntade :) Vi drack några drinkar sen drog vi till the Warwick, vi var typ först som vanligt så vi var uppe på övervåningen tills det kommit mer folk. Mötte på flera bekanta under kvällen, det är alltid kul, sen så träffade man ju en del nytt folk också :) Allt som allt var kvällen super bra!

Förutom att när jag och peshti drog hem så försökte en snubbe sno min plånbok. Jag SÅG att han höll i min plånbok, utbrister VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED??? och han ba "oh sorry, so sorry". Jävla idiot. Tog tillbaka plånboken iaf och var mestadels förbannad resten av kvällen pga detta haha :P

Lördagen bestod av att ligga i soffan och inte göra nånting ungefär. Drog hem runt 5 och så var det bara att fräscha till sig lite, var ju tjej kväll med Kelly och Trudy :D först drog vi till någon pub som inte var så bra hahaha, men sen drog vi till Coppid beach och det var mycket bra! Först kollade vi lite på ett live band och sen drog vi till natt club delen och dansade. Trevligt var det iallafall! :)


La La La I am tired!

Har inte skrivit på några dagar nu, haha men skriver om helgen och så senare. Kan säga att det varit en väldigt bra och trevlig helg! :D hoppas ni också haft det! :)

There's nothing else I can say

Morgonen har varit bra! Skönt med lite sovmorgon :) Efter jag lämnat Frankie på dagis så gick jag en promenad. Det var härligt. Gick till där vi gick med Carmen och Steffi häromdagen, där vi såg fåren och se :D så gick jag lite längre, in till nån slags parkområde eller nåt.

Om ca en timme ska jag hämta lill tösen igen, ge henne lite lunch och leka lite och sen ska Steve vakna runt kl 1 så det blir en kort dag idag! Jag får skjuts till tågstationen sen, det är ju väldigt snällt :) ska ju in till London idag hihihi! Blir att sova hos Peshti, imorgon blir de museum med Marika och på kvällen Scandi party! :D ska bli kul att träffa mina tjejer, Line och Anne och Marika :)

Nej nu ska jag nog försöka mig på att packa lite saker jag kommer att behöva.


Sötan och Snow White ^^

This is actually a really good picture - Francesca hahah :D
RADCLIFFE (Y) ser du Marinaaa?? :D

When darkness falls, when she's alone

Jag känner mig trött, blir en tidig kväll ikväll. Imorgon får jag iaf lite sovmorgon, ska bli skönt! :) Dagen har varit bra idag förutom att Francesca hade en liten olycka idag igen. Inte bra. Får hoppas hon slutar med det, inte kul för någon ju, men ja man vet ju inte är nog kanske inte med meningen :/

Jaja. Jag dammsög lite granna på nere våningen idag, tänkte att det kanske kunde vara trevligt :) HAHA Kelly sa idag att jag är nog den renligaste au pairen dom haft. Jag antar att det sitter i från när jag bodde i Loughton, de ville ju att jag skulle ha plockat undan allt och sånt tills de kom hem från jobbet :P

Nu på kvällen kom Dan förbi en stund, vi bestämde att vi skulle se på film och jag bad han ta med nån, vi kollade på en som hette Role Models, AS KUL var den! :D

Men nu blir det att lyssna lite musik, sen glo på HIMYM (nytt avsnitt, yaaay) sen sova tror jag. Är som sagt trött eftersom det blev en tidig morgon!

Pressure pushing down on me, pressing down on you

Alltså är det bara jag eller blir man typ glad av att se och lyssna på Jedward's (feat Vanilla Ice) version av Under Pressure / Ice Ice Baby? haha I must say I lovet it! :D


Show me a garden that's bursting into life

Morgonen har varit bra, allt har gått så bra så. :) Lilla Francesca vaknade dock lite tidigt, 6.10 kom hon in till mig haha så startade tvn en stund så låg vi och drog oss lite.

Funderar på att ta en liten tupplur eller om jag kommer bli tröttare. Hm. Svårt att bestämma sig :P Men får se, jag är as sugen på Marabou choklad idag vet jag iallafall! Haha. Men det är svårt att göra någonting åt om jag så ville. Fast Cecilia visade mig ju choklad förut som var minst lika god som Marabou choklad ungefär, vore ju inte helt fel med en sån choklad kaka.. :D

Open up my eager eyes

Jag sitter och äter choklad och kollar på the Holiday. HAHA!! Alltså, jag borde inte äta choklad och jag borde inte kolla på kärleksfilmer. Jag blir bara avundsjuk. Men jag älskar the Holiday. Jag vill kolla på den med min bästa MARINA och äta ost bågar och wiener bröd och fyllda paprikor med henne <3

Idag har jag pratat med både mamma och Marina och lite med Staffan i telefon, det var trevligt! :D jag glömmer bort att jag kan ju ringa hem nästan hur mycket jag vill nu, måste komma ihåg det! :)

Annars så har dagen gått okej, blev lite otäckt vid middagen när jag och F åt men det löste sig. Dan kom förbi en sväng vilket var trevligt att få lite sällskap såhär mitt i veckan.

Nu ska jag återgå till the Holiday och chokladerna, hejsssss!


LOVE THIS MOVIE!

But I'm breaking the habit tonight

Vilken dag! Haha! :P Lite knasigheter, först lämnade jag ju F på skolan och allt gick så bra. Sen hämtade jag henne och vi gick hem och åt lunch :) Så kom Carmen och Steffi och vi gick iväg på promenad, barnen tog sina scooters :P men lilla Francesca är en liten slöis så det slutade med att jag fick dra henne på scootern nästan hela tiden! :P

Vi gick och tittade på några får iallafall, jätte söta och en var mega kelig. Då kände man sig som hemma, med fåren höhö! Så ramlade Frankicesca med scootern, stackarn, men det gick bra. Gick hem och på hemvägen grät hon flera gånger helt utan orsak, och jag fick dra henne på scootern hela tiden igen nästan :P Sen när vi kom hem så sa hon att hon hade så ont i tummen och började gråta igen, så hörde jag att Steve var uppe så frågade efter ett plåster men det var så litet såret så det behövdes inte egentligen.

Så Steve gick och sov igen och Francesca börjar gråta igen och igen för hon sa hon hade ont i tummen, hon verkade jätte trött också. Steve vaknade av gråtet igen och kom ner igen och F somnade i hans knä och just nu ligger hon i soffan och sover en stund. Ska strax väcka henne så hon inte blir alltför trött ikväll.

Får hoppas hon inte blir alltför arg nu när jag ska väcka henne, haha :D

I don't know how I got this way, I know it's not allright

Igår följde jag med Carmen till Zumba!! hahaha snacka om att vara som en förvirrad myra eller nåt, jag hängde knappt med nånting ju även fast de gjorde lätta saker! Men kul var det och jag skulle gärna gå igen :)

För övrigt var gårdagen bra, första riktiga jobb dagen och allt ju. Det gick så bra så och allt kändes bra. Efter nursery och lunch gick jag och F hem till Carmen och fikade / lekte.

Idag är jag ensam med Francesca ikväll, Kelly jobbar iväg någonstans och Steve jobbar ju natt. Det kommer nog gå bra, det tror jag. Borde inte vara några problem :D dan kommer nog förbi en sväng ikväll också.

Nej jag är trött och måste nog ta mig en powernap.


Steffi och Francesca :)

Me and Nellie hahaha

Aaaaw :)

kissssses

Crazyyyyy :D

Powernaps are good for you

Imorse när jag duschat och sånt lämnade jag ju då Francesca på skolan. Kände mig mega trött så satt vid datorn en stund, och därefter kollade på ett avsnitt av HIMYM och somnade - fick mig en härlig powernap på ca 40 minuter. Så nu känner jag mig piggare haha. Ska hämta lilltjejen igen om en halvtimme, så ska vi äta lite lunch sen gå över och dricka kaffe hos Carmen om hon har tid så kan Francesca leka lite med Steffi :)

Just nu singlar det ner lite snöflingor här - SNÄLLA stanna inte utan smält bort på en gång! Prettyplease!! orkar inte med snö haha. Fast egentligen ska jag ju vara glad, detta är ju INGENTING mot vad vi har hemma i Sverige! :P


POWERNAPS (Y)

hihi haha hoho höhö

But beware and be warned

Filmen var bra! :) den var mysig, jag gillar Disney filmer. Är propp mätt på godis nu, alltså åt massa igår och sen nu på bion också. Så inget mer godis för mig på ett tag nu, är inte ens sugen på det längre haha!

Känner mig lite trött idag faktiskt, vet inte varför. Bara är en sån dag antar jag haha.

Vi ska inte åka till Bath i helgen ändå, men på lördagen ska Kelly kanske ordna tjej kväll haha det vore kul det med! :D denna vecka jobbar jag mån-torsdag. Blir kul att börja "på riktigt" nu!


jag i fredags :P

Don't stop believing!!

Oj oj, vad konstigt folk det finns alltså! Helt otroligt. Jag hoppas du kommer ha det så bra nu, du vet vem du är, och jag hoppas att vi ses snart för jag kommer faktiskt att sakna dig! :)

Jag, Kelly och Francesca ska gå på bio alldeles straxt. Vi ska se Princess and the Frog, haha! :D hoppas den är braaa :)

Sometimes you don't really know what to say

HAHA kära värld. Gårkvällen var trevlig, ända fram till slutet :P Crazy night indeed. Stort tack till Dan, George och Joe iallafall haha.

Idag har jag mest tagit det lugnt, glott på tv och sånt och så har vi varit på Monkey mates! Det var trevligt. Jag gillar indoor play centres! :D har precis kommit hem från macken nu, vi åkte och köpte godis för vi ska kolla på film lite senare :)

Måste föresten ändra min header. Bor ju inte i Loughton längre! :P

Find a special place in your heart

Idag vid lunch ska jag åka med S och F till donken! Fett godde seriöst! Har varit sugen på cheese burgare i typ 2 veckor haha. Så det lär jag trycka i mig, muuums. Senare får vi se vad vi hittar på!

Sitter och lyssnar på UK top 20 just nu, bra musik juuu. Man tänker på Erica på rätt många av låtarna haha, musik nörden där! :D

Nej jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, förutom att jag sov ganska dåligt inatt. Hade svårt att somna :/ tänker väl för mycket igen.

I used to think I had the answer to everything

Har  tagit mig ett långt varmt bad, ååh så skönt det var. Härligt med badkar! :D innan det lekte jag och F i mitt rum med våra nallar och så spelade vi lite dator :) sen har jag bara setat på rummet och tagit det lugnt, spelat lite alfapet med syrran på blip! :) vi älskar alfapet. <3

Jag känner mig hungrig men vill inte gå ner och ta nåt. För jag borde inte äta på kvällarna haha. Kanske tar mig ett glad oboy dock.

Nästa helg är det Scandi party, hade tänkt gå på det, men ikväll frågade Kelly om jag ville följa med dem till Bath nästa fredag, det är typ södravästra England, och det vore ju jättekul! Vill som sagt se mer utav England när jag ändå är här, så jag åker med dem! :) de kommer fler scandiparty's! :D

Imorgon ska jag träffa Dan mfl typ i Wokingham antar jag det blir, ska bli skoj!

Nej nu blir det oboy, Scrubs/How I met your mother och sen sova! Nattinatt! :)


random bild från förra helgen!

Some roads leads to nowhere

Jag fick ju dådå Erica's gamla SIM kort när hon åkte idag, med alla nummer och sånt, men det funkade inte riktigt i min mobil. Så nu har jag fått låna en annan telefon av familjen och nu funkar det som det ska :) Så har nytt nummer nu!

När vi lämnade Erica på flygplatsen började nästan jag gråta till och med, HAHA! Är man känslig eller vad är det frågan om? Lilla F höll tårarna inne men man såg att hon var nära till gråt hon med, och så lilla Erica då grät ju. Men du kommer snart och hälsar på, eller hur! :) Kommer sakna dig jag med, som sagt synd att vi inte träffades förrän nu liksom.

Fick just veta att en person hemma gått bort.. Usch. Så himla tråkigt. Även att jag inte kände han så bra så blir jag ledsen, och många av mina vänner kände han bra så jag blir ledsen för deras skull också. Han var en rolig och snäll människa, varför? Vila i frid Johnny. :'(

I just think I'm free

Mornin people! Idag försov sig typ alla i huset, HAHA lite illa! :D men ja, ingen större skada skedd. Mår liiite bättre idag, skönt det! Men måste gå omkring hela tiden, så fort jag är stilla kommer nästäppan tillbaka haha! Märkligt. Nu har Erica packat sina väskor och så, vi fick till det så att det inte blev övervikt på någon utav dem, perfekt ju! :)

I am starting to get sick of this

uuuuusch jag vill inte vara förkyld. Hostar mer och mer, får mer och mer ont i lungorna typ, måste nog köpa host medicin imorgon. Steve skjutsade mig iallafall till the chemists tidigare och jag köpte näs spray (som INTE var den jag trodde, haha) och halstabletter.

Jaha, imorgon åker Erica. Kommer kännas så konstigt utan henne, haha jag kommer säkert känna att klarar jag verkligen av allt helt ensam! Men det kommer nog gå bra. Det tror jag. Jag är rädd att Francesca kommer att sakna henne jättemycket dock och kanske inte vilja vara med mig liksom. Även om det blir så så blir det nog lättare efter ett tag, klart att de kommer att sakna Erica och de känner ju inte mig så bra än heller och så.

På fredag ska jag antagligen gå ut med Dan och dem i Wokingham iaf, om jag inte blir sjukare. Blir kul att komma ut och träffa lite folk :)


gungeligung

Sötisen Francesca och hennes voffsar :)

haha F ville inte vara med på bild :P

Not feeling that well today

Blaaah jag har typ blivit dyng förkyld :P as ont i halsen, snoooorig och allmänt slö. kuuuul. haha. Men men! :P

Igår gick det bra med allt iaf, vi åkte till simningen och sånt. Jag måste köpa en bikini eller nåt så jag kan simma med Francesca! :P på eftermiddagen lagade jag och Erica mat, det var gottigt! :) Senare på kvällen så kom Dan och Greg hit, vi kollade på musik tv och bara snackade och lite så.

Nej jag orkar inte skriva mer nu tyvärr, ciaaaao!

So, who's the winner here today?

Snart ska nog jag och Erica bege oss och hämta lilla Francesca på skolan :) Hon slutar kl 12. så ska vi hem och äta lunch och så och sen bär det av till simningen lite senare.

Imorse klädde jag på F och borsta tänderna och så på henne, det gick så bra så :) Hon är så söt när hon kommer in och väcker en, då kommer hon in "wakiewakieeee time to go uuuup" haha.


i mitt nya rum :)

Erica och Francesca utanför huset :)

RSS 2.0