Hello

Har jobbat idag da, det gick bra. Deb's mamma ar har nagra dagar sa hon hjalper mig med Ruby, ratt skont. Idag har jag storhandlat mat pa Sainsbury's ensam, fattar ni matlistan, ett helt A4!! Knappt sa jag orkade putta pa vagnen ju haha. Men det gick bra, sen ringde jag en taxi och en trevlig taxi gubbe var det, hjalpte mig bara pasarna anda fram till dorren har hemma.

Sen har jag lagat mat idag, blev chicken korma. MUMS, me like. Sa har jag lekt med Ruby och pratat med Joan och massa (debs mamma) samt tvattat. Vi har haft slut pa tvattmedel i helgen och idag var ett BERG med tvatt som jag fick ta itu med efter Sainsbury's eftersom jag kopte tvattmedel ocksa :P

Jaja, hoppas min dator kan bli lagad snart. SNALLA? :(

Ska ga och sova snart!

Har haft en bra helg, med undantag av fredagen da, haha men orkar inte skriva nu for jag ar TROTT! Kan saga att helgen bestatt av shopping, karuseller, rum&coke och smirnoff ice, harrods, new moon pa bio! :)

Going shopping in London

Jaaaapp vid lunch ska jag mota upp Katrin vid Piccadilly circus sa ska vi shoppa och ha oss. Kopa julklappar. Det ska bli trevligt. Ska nog tvinga med henne sa man kan ta lite turist kort och sant ocksa, alltsa sa vi kan se Big Ben och sant. Har inte sett skymten av Big Ben eller London Eye eller nanting sen jag kom hit ju :)

Guuuu va trakig bloggen ar utan bilder :S

It did not go as planned

Jag ar fortfarande hemma. Katrin var visst barnvakt idag, inge imorgon. BLA pa det. Men men vad gor man, far ta de nan annan gang. Imorgon ska jag och Katrin iaf shoppa och turista lite i London. Sen pa kvallen ska jag traffa Line och Anne, hoppas jag. Pa sondag ska jag mota Cissi och Marika :)

Nu blir det film/tv resten av kvallen!

Tonight's gonna be a good night

Seriost jag har fastnat pa den laten. :) den ar braaa. och det stammer ju, tonight's gonna be a good good niiight! ;) Ska traffa Katrin, Sussie och Carin i Camden sa ska vi ga till KOKO :D har inte varit dar, ska bli kul att se hur det ar dar. Sen ska jag sova hos Katrin. Vi hade forst tankt ta oss ut hit med nattbussar, men kom fram till att vi inte pallar byta typ 3 ggr. Sa tar oss hem till Katrin istallet, borde vara lattare.

Idag har jag traffat Line. Vi gick och pratade och sa, kakade lunch pa KFC. MUMS med andra ord. Sa fortsatte vi ga omkring och sa, sa gick vi till Sainsburys. Jag kopte hem lite Bacardi breezer, far dricka lite har i min ensamhet innan jag aker in till London, HAHA :P Line jobbar ikvall, imorgon ska vi och Anne ses, ska bli kul. Pa sondag ska jag ev med Cecilia (och marika?) till Harrods. Fun weekend, indeed! :)


Hittade ingen riktig video men har ar ju laten iaf :P

Tenacious D in the pick of Destiny

Ja det ar filmen jag kollar pa pa tv just nu. Den ar ratt bra hittills :) Men tanker pa var underbara katt Destiny som ju tyvarr gatt bort, nar jag sag namnet pa filmen och nar de namner "the pick of Destiny" i filmen. Saknar var fina Destiny sa himla mycket. Lurvbollen.. Aaah, inte nog med att jag ar helt trott och slut i kroppen efter att ha jobbat nar jag ar sjuk bade igar (pa min lediga dag) och idag och ska ha hand om Ruby PLUS stada imorgon, blaaah, sa ar jag ledsen ocksa. Vill ha en gosig, mysig katt har. SJUKT hur tomt det ar att inte ha husdjur. Swinto. Mr Harmony. Destiny. Safir. Jag saknar er!! Om ca 3 veckor far jag iallafall traffa Swinto och Harmony, ska bli sa himla mysigt..

Jag ringde hem idag, kande att jag ville prata lite med mammis och pappis. Det var mysigt. Pratade himla lange med mamma, haha vi har alltid sa mycket att prata om. Sa pratade jag saklart med Staffan da men inte lika lange :) I miss you, 20 days tills mamma och Bella Bus kommer hit, 22 days tills jag ar hemma!! <3

Helgen ser jag iallafall fram emot, den ser ganska fullspackad ut faktiskt :)


Blaaah x 3000

Jobbar nu da, men Thomas har inte dykt upp. Hmm. Skickade nyss ett sms till Clare och fraga om han kommer hit idag :P Kanner mig sa seg fortfarande, och inte sa pigg pa att jobba for Ruby var as dryg igar. Hoppas de ar battre idag.. Hon har typ massa energi fast hon ar sjuk medan jag bara vill ligga och lasa och glo pa tv och tycka lite synd om mig sjalv.

Gick till Loughton igar nar jag slutade, pratade med en snubbe om att byta operator till telefonen men jag vill ju helst behalla numret jag har. Da maste jag ringa till TalkMobile och snacka med dem, be dem skicka nan grej till mig och bla bla bla... Jag star ju inte skriven pa adressen har? Tror jag koper ett nytt SIM kort och far nytt nummer istallet. Palla.

How I Met Your Mother

Jag mar lite battre nu. Halsen ar battre och jag kanner mig inte riktigt lika trott. Har glott pa How I met your mother och lanat Deb's dator halva kvallen.

FAN att inte min kan funka. Suck :(

Imorgon ar det jobb igen, undra om Thomas kommer aven fast Ruby ar forkyld..? Maste fraga Deb, om hon ar vaken.


I don't feel very well.......

Idag ar ingen bra dag. Inget funkar som det ska. Jag mar fortfarande daligt. Sov daligt inatt. Skulle ha fixat en del grejer pa stan idag men maste jobba for Ruby ar fortf sjuk och akte inte till Leanne. Jag saknar mamma. Recovery cd's till datorn funkar inte, har forsokt aterstalla den 4 grr nu. Jocke tror det ar hardvarufel. KUL KUL LIV!

Men ska fortsatta kolla pa "high school musical concert" med Ruby nu.

Hot chocolate and cupcakes

Jag mar ju som sagt inte sa bra idag men jag jobbar anda, Ruby ar ocksa forkyld sa hon ar lite sma trott hon med. Vi har bakat cupcakes idag - himla goda blev dem. Rosa pch fina! Nyss drack vi lite varm choklad ocksa, smarrigt. Har varit en lugn dag med tv, film, lite lek och sa har jag ju lagat middagen tills senare, chicken tikka masala. Smaka helt okej! :)

Nej nu ska jag ut i vardagsrummet och lasa lite medan Rubs kollar pa tv. Byee!

Massor av regn och svenskt godis

Vid lunch nar jag skulle till stationen och aka in till London sa spo regnade det sa jag tankte att jag tar bussen till Buckhurst hill och aker darifran istallet. Det regnade SJUKT mycket och jag stod i busshallsplatsen och ja, det blev en sjo vidvagkanten och tror ni inte en bil aker rakt i den sa jag far ett ton vatten pa mig? Sjalvklart. Sa var bussen ca 20 min forsenad. HEHHHHH!

Nar jag antligen kom till stationen och satte mig pa tunnelbanan var jag ju dyngsur, sarskilt om fotterna. Motte iallafall Marika och Cissi (20-25min forsenad) men de vantade anda pa en annan tjej som hette Nathalie. Men sen bestamde vi att vi skulle ses senare, sa vi drog till svenska kyrkan och kollade pa marknaden :) Jag kopte godis - ahlgrens bilar, marabou digestive och salt gott och blandat. MUMS. Dar i Marylebone finns ju massa svenska saker, kyrkan, restaurang, pub, affar. :)

Sa gick vi till Oxford street och upptackte att det var en liten julmarknad dar med, inte svensk men anda! Sa vi gick dar lite och sen motte vi Nathalie och hennes kompis Ollie. Gick och gick och gick och hamnade pa Starbucks, mums. Gick tillbaka till Oxford street och gick runt i affarer ett tag och sen drog vi hemat.

Jag kopte foresten sasong 1 av How i met your mother. YAYY!! :) och sa motte vi pa Christofer vid Marble arch, London ar visst inte sa stort. hihi :)


Swedish Church Christmas Fair

Idag ska jag ga pa svensk julmarknad vid svenska kyrkan i Marylebone. Ska bli intressant! Ska aven mota upp en svensk tjej som jag inte traffat hittills, som ocksa bor i Essex. Kan bli kul! :)

Barnvaktningen igar gick bra, forst kollade vi pa Strictly come dancing eller vad det heter, sen the X factor, sa laste jag for Ruby och la henne. Sen kollade jag pa Bridget jones dagbok och Karate kid och kakade upp resten av pannkakorna, HAH :D

Ohmy jag ar sa trott!

Seriost, jag kanner mig helt slut. Bra att jag ska vara hemma ikvall. Idag har jag iaf mott Line vid stationen, sa gick vi runt i Loughton. Fikade lite pa Costa - morots kaka och hot chocolate, stort gott! Sen gick vi runt i affarer, och motte sedan en annan au pair fran Osterrike. Hon var trevlig och hon bor i Loughton, man kan ju hoppas att man blir van med henne ocksa da har man nan riktigt nara har!

Vi gick till en pub och kopte cola och kaffe - och var tvungna att visa leg!! HAHAHA! Jag sa "but I'm just buying a coke" och hon i baren sa "you have to show ID to be in here anyway" man ba ehh okej :P hahaha. Jaja.

Pa hemvagen gick jag till Sainsbury's och kopte agg och lite gott till kvallen. Agg kopte jag for jag ska gora pannkakor till mig och Ruby sen! :D om hon vill ata, men det hoppas jag, hon har knappt atit nat idag stackarn. Brukar ju va sa nar man ar sjuk, hon ar namligen forkyld. Skulle egentligen ha haft sleepover hos en kompis men eftersom hon inte mar bra stannar hon hemma, darfor de fragade om jag kunde vara barnvakt :)

Nej nu ska jag glo pa tv, om typ en timme aker dem och jag borjar med the babysitting.

Yummie dinner last night

Last night was nice. Det blev som vanligt andringar haha, det blev bara jag, Sarah, Delphine och en fransk kille  som jag inte kommer ihag vad han hette, typ nat typiskt franskt var de som guillermo eller nat :P Vi kakade iallafall pa La tasca, tapas yaay! Det var riktigt gott faktiskt. Jag och Sarah var sa sjukt hungriga, haha, pratade om det pa tunnelbanan pa vag dit.

Sa nu har jag atit tapas for forsta gangen, samt druckit sangria, vilket var gudomligt gott, och atit churros och jordgubbar och paron som vi doppade i choklad sas. MUMS! Tiden gick for snabbt sa vi gick aldrig till nan club, vi gick bara till nan fancy posh restaurantbar dar vi tog en drink innan vi begav oss hemat. Ratt dyrt var de, en liten rum and coke for £4.

Typiskt nog kan ju inte jag och Sarah ta samma tube hem, linjen delar sig ju och vi bor pa varsin sida av de. Sa jag trock mig in i en proppfull tube och Sarah fick vanta pa sin. VARMEN i tunnelbanan, alltsa. Mangden folk. Man kan ju inte vara folkskygg nar man aker tube hem i London vid midnatt, ohnej. Mysa med okanda manniskor i all ara, men denna resa var riktigt otrevlig. For en tjej SPYDDE! Ja, hon spydde pa tunnelbanan! Nastan precis brevid mig! Jag ar glad jag inte fick nat pa mig, blaa! Antagligen var det en kombination av for mycket att dricka, tropisk varme och trangsel. Stackarn.

Senare nar det blivit lite mindre folk och jag satt mig ner, en bra bit fran den illamaende tjejen, fick man lite entertainment on the tube. Ett gang killar, som hade druckit ganska mycket, varav en var skaaapligt packad. Han hade ganska langt har, ratt fin frisyr liksom. Och hans kompisar tog fram en sax och borjade klippa sma bitar av hans har!! HAHA alltsa.. ja. Alla tyckte att detta var riktigt roligt, aven han som blev klippt sa lange de inte rorde framsidan, luggen och det. Kara nan, what happens in London. Fragan ar, varfor gar man omkring med en sax nar man gar ut? Det var dessutom en san dar barnsax typ.. Jeje :P

Jag gick iallafall hem, hade mina nya skor pa mig och det var skont att ta av sig dem har hemma kan jag lova. Fick namligen lite skoskav. Ikvall blir det lugnt, ska mota Line och en annan au pair om en stund och ikvall ar jag barnvakt for forsta gangen. Kan bli skont med en lugn kvall, har ju haft nagra riktigt fullspackade helger nu :)


It's so cold in hereee!

Jag fryyyyyyser. Har startat elementen nu iallafall, far hoppas det blir battre snart. Mitt rum ar typ flera grader kallare an resten av huset. Tror det ar for att det ar ett hornrum, liksom, alla husen sitter ju ihop i varandra men eftersom vi bor i forsta huset pa gatan sa ar inte mitt rum vagg i vagg me nat annat. Jaja.

Ikvall ska jag med Sarah, Delphine och nagra fler och kaka pa en spansk restaurang. Ska bli trevligt! Efter det ska vi ga ut. Vet inte riktigt vart men det visar sig.

Jag motte upp Line i Debden idag, lamnade en kamera till henne, sen tog jag bussen till Loughton och gick in pa New Look pa jakt efter ett linne man kan ha ikvall. Hittade ett snyggt linne, ratt dyr var den tyvarr. Sen hittade jag ett par skor.. Love at first sight tror jag? De var fina, svarta med klack och skona att ga i. Jag var tvungen att ha dem.

Tack vare att min dator inte fungerar och jag inte har fatt nagra skivor an sa kan jag ju inte visa er hur de nya inkopen ser ut, men men! :)

The weekend is here!

Yayy nu ar det helg da. Kanner mig lite sadar i halsen, hade ont idag igen nar jag vaknade men det ar iaf pa battringsvagen. Som ni ser anvander jag Debs data igen, mina skivor har inte kommit. Forhoppningsvis kommer de idag eller sa.

Igar motte jag Line och vi gick och kakade pa KFC i Loughton. Det var gottigt! Sen drog vi till Stratford, gick omkring lite innan vi traffade tjejerna. Gick till en pub och bara snackade och drack en varsin drink. Det var trevligt! :)

I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta pa, far se om Sarah svarar pa mitt sms snart.. :P

My laptop is broken.

Min dator ar trasig!!! Jag vet inte vad som hant med den. Jocke har iaf skickat recoverycd's som jag hoppas ska komma fram sa snart som mojligt sa jag kan forsoka fixa min lilla laptop. Man kanner sig ganska sa socialt handikappad utan dator haha. Men har haft tid att lasa en massa iallafall, snart klar med boken jag borjat pa!

Fick lana Debra's data nu ett tag. Har haft ont i halsen nagra dagar och Deb sa att jag inte behover stada idag. Men kanns lite taskigt sa jag har dammsugit och bytt Ruby's lakan och ska ga och plocka lite i koket nu iallafall. Kanns ju jatte dumt att inte gora nanting alls :P

Nadja och nagra au pairer ska motas upp i Stratford och ta en drink senare, far jag mer ont i halsen eller sa sa far jag nog tyvarr saga nej men det kanns lite taskigt samtidigt for Line ville garna folja med dit.. Jeje det visar sig hur jag mar senare!

See you soon, over the moon

Nu har Ruby åkt för typ 20 min sen så nu är jag ledig resten av dagen då! Sköönt. Det kommer att bli rätt jobbigt efter jul, när schemat ändras och jag kommer att börja jobba mer. Då kommer det att bli troligtvis 4 dagar jobb i veckan, alltså det är ju jätte bra ändå med en ledig dag utöver helgen men just nu är jag ju bortskämd, jobbar 3 dagar i veckan ;)

Jag har funderat seriöst på om jag ska försöka skaffa ett extra jobb nu fram till jul. När jag ändå jobbar här så pass lite! :D Butiker och sånt lär ju behöva lite extra personal, det kanske finns nå affärer i Loughton där man kan fråga?

Idag ska jag iallafall gå till Loughton, kanske sätta mig på Costa med en bok och dricka lite latte. Även att man inte umgås med nån så kan det vara skönt att ha lite folk omkring sig ni vet. Istället för att bara sitta hemma. Ska nog kolla efter nån bra film att hyra också. På vägen hem ska jag gå förbi Sainsbury's och inhandla GODHETER samt kolla efter kassler och ananas, jag MÅSTE göra ris och kassler gratäng nån dag, är så grymt sugen på det. Ända sen mams sa att de skulle äta det typ förrförra veckan har jag velat ha det! :D

Imorgon kommer Thomas hit också, vad jag vet. Undra vad man ska hitta på med barnen då? Hoppas verkligen inte Ruby är sådär tjurig igen bara.

Men... bye for now!

I wish I had some chocolate

Seriöst, är hur sugen som helst på choklad. Eller bullar. Eller kakor. Eller glass. Är så sjukt sugen på nåt sött just nu! :P Men har inget. Får köpa hem en massa imorgon haha. Ska ta och köpa smör, bröd och ost också, har ju kylskåp i rummet och allt, samt mikro och brödrost. Varför inte utnyttja det liksom? Blir alltid hungrig på kvällarna, inte bra.

Mummy, you are the best!

Jag blir så glad när jag läser mammas kommentarer ibland, det känns bra att hon är så glad för min skull som är här :) Det blir helt klart crazy och oväntade händelser här borta, lite annat än det var i Köping faktiskt haha!  Jag är rädd om mig, man lär av sina erfarenheter vet ni, men förstår ju varför du påminner mig att vara försiktig med saker och ting, mamma. Iallafall, om en månad är du och Bella här och vi ska ha så kul innan vi åker hem för jul :)

Angående min tå - den är typ lite lila på framsida och baksida och gör ONT. Men det är rätt lugnt, bara när jag böjer för mkt på den som det gör ont nu. Debs blev orolig och gav mig något medel att sätta dit så de lila inte ska bli värre och erbjöd mig värktabletter men så pass ont gör det inte, tog bara medlet. Som häftigt nog heter "Witch Hazel" höhö.. witch = häxa ni vet ;) så nu har jag lagt lite av den trollbrygden på tån och det känns svalt och skönt. Jag är livrädd att nageln ska gå av eller lossna, det är riktigt mörkt lila vid nagelkanten och när jag slog i så klickade det som sagt till och jag trodde direkt att nageln spruckit. Men det hade den inte, jag får hoppas på det bästa, att den stannar där den är.

Nu blir det tv/film/Scrubs eller liknande.

OUCH it really hurts

Jobb idag då! :) Börja 7 och slutar liite tidigare idag, runt 6 :P Jag skulle gå och hämta något till Ruby för ett tag sen, tror ni inte jag SPARKAR hårt som faan i andra soffan så det knaka till i tårna och nu börjar det bli ett skapligt stort blåmärke på fuckyoutån. HEHH. Så sjukt ont!! Det är nog inte brutet iaf, kan röra på tårna. Men aj det gör ont. Klant Tiina i farten som vanligt! :P

Har käkat bakade potatisar till lunch, seriöst, jag älskar dem. Med smör och ost, muuums! Blir det till middag också med biff stroganoff till som jag lagat. Smakar helt okej faktiskt, första gången jag gjorde det och så. Här lär jag mig en massa nya mater som jag kan visa mamma sen haha! Nej nu ska jag halta mig ut i vardagsrummet till Rubs, vi ska snart börja dra mot Loughton för vi tänkte gå förbi Costa coffee samt betala en check åt Deb innan fundamentals. Tack någon för att det går bussar rätt nära här, skulle antagligen göra stört ont att gå hela vägen dit och tillbaka med min trasiga tå.

My new things

Look at this, lite av sakerna jag köpte idag :) Gillar verkligen halsdukarna, tog en röd och en grön som är mina favorit färger, höhö! :D


Scarf - black/red

Scarf - black/green

Väska - brun/guld

Cause i'm from sweden (Y)

Covent garden, gay bar and Leytonstone

På dagen igår mötte jag Nadja och vi åkte till Covent Garden. Gick omkring i massa affärer vilket var trevligt, jag hittade en jacka - äntligen! En svart lite kavaj liknande en med jättestor krage. Är lite osäker på den stora kragen men, den duger. Vi fikade med färgglada cupcakes och tea :D vi drog hem till var sitt men bestämde att ses senare igen.

Så senare mötte jag och Nadja upp en kill au pair i Walthamstow. Han var lite tråkig och så, men sen ringde Nadja's kompis och fråga om hon ville gå ut med dem och jag följde med. Vi drog till en gay bar med ett gäng gay killar och hade riktigt roligt! Haha! Dansade som bara den och hade oss. Plötsligt var klockan över 4 på morgonen, haha och det spöö regnade (vilket det även gjort hela kvällen). Tog en natt buss hem till Nadja i Leytonstone och sov, vi var helt dyngsura från att gå från busshållsplatsen hem till Nadja, det var inte ens långt men så som det öste ner, alltså det var helt galet. Så sov vi fram till lunch typ och jag tog mig in till Camden Town och mötte Johanna. Vi gick omkring på Camden Market och kikade, det var roligt. Mycket folk! :P Jag köpte näs piercingar, 2 halsdukar och en adidas väska. Goodiiee. Så käkade vi kinamat vid floden innan vi drog hemåt, det var trevligt. I love Chinese, seriously.


Smarrig muffin i Covent garden :)

On our way to see the people

Klockan 04.15, still going strong.. hehe

Johanna och jag käkade som sagt kines mat :)

Jag och Johanna innan vi begav oss hemåt!

Today was a good day

Idag var en bra dag. Igår kväll var en bra kväll! :D Även fast vi blev strandsatta vid Piccadilly circus, haha.. Har köpt en jacka idag, jag och Nadja drog till Covent garden och gick omkring i affärerna där :) fika lite på Starbucks och sen på nåt cupcake ställe typ, det var trevligt.

Jag orkar inte skriva mer just nu, men några få bilder kommer sen! :)

Scandinavian Party @ TigerTiger

Yaaay jag kommer iväg ikväll! De jag pratat med har haft andra planer och massa men nu har jag snackat med en dansk tjej som bor nära mig här, och vi och hennes kompis ska på the Scandinavian party på TigerTiger! :D it will be fun! Innan vi drar ska jag och hon käka, blir nog kines mat från över gatan ;)

Jag blev så happy att jag var tvungen att ringa upp mammis en snabbis och berätta, haha! :D


Happyface (Y)

Good morning, good morning

Skönt att sova lite längre idag, ändå gick jag upp vid 8.30. Men kände mig utvilad då :) Idag blir en slööö dag för mig. Har inga planer idag förutom att gå till Loughton och köpa lite smink samt kolla in den där nya affären. Imorgon ska jag träffa Nadja, får väl se vad vi hittar på :)

What are the odds for that

Hahaha, kollar på vänner på E4+ nu :) Ska nog kolla på Scrubs efter det.

Idag har varit helt okej, är trött efter städningen som vanligt haha :P men men. Imorgon ska jag gå till Loughton och kolla in nån ny affär, kanske hittar jag nån jacka! Det vore ju bra haha.

Jag vet inte vad jag ska skriva, så byee :)


These have been my friends today..

I'm hungry like a wolf

Hehhehhh är hur hungrig som helst!! Kollade i frysen och hittade baguett med vitlöks smör, den tänker jag käka! :) Just nu är den i ugnen, muuums. Så nu sitter jag här i köket med laptopen och väntar på att äta :)

Sen måste jag stryka, uuuusch.. Glömde fråga Debs om jag kan stryka på fredagar, men ja, städningen klar rätt snabbt idag så det gör inget! :)


HEHH här ser man pigg och fräsch ut! naah.. Ska äta, duscha sen
gå till Loughton och knalla omkring i affärer tror jag.

Deliveries for everything

Här i England är det mycket home delivery som gäller. Man kan beställa hem takeaways från restauranger och pizzerior, få sin vardags mat hemlevererad alltså vanlig mat som man köper typ på ICA, mjölk, köttfärs, whatever. Fick nyss en lite rolig flyer i brevlådan.

Alcohol and tobacco delivery! Jag började typ skratta för mig själv, vet inte om detta är vanligt här i England men jag har då aldrig sett nåt liknande? :D This made my day!


Bra då vet jag, om jag inte orkar gå till off license tvärs över gatan
och köpa sprit kan jag alltid ringa hit :P
"Delivered straight to your door within 30 minutes" awesome! XD

Alltså det ser ju typ ut som en pizza flyer! :D


Happy birthday to you and you and you!

Idag är en mycket trevlig dag, för idag är det den 12 november och då fyller nämligen tre av mina nära och kära år!! :D först är det ju Staffan, min plastpappis som fyller 53! :) sen är det morbror Timppa som fyller 43 år! Så är det underbara lilla Ella, brorsdotter, som fyller 3 år! :D Alltså, dagen då Ella föddes var lite coolt. Både Timppa och Staffan fyllde jämnt (50 och 40) och så föddes ju lilla Ellisen! :D

GRATTIS på er, ha en underbar dag med tårta, presenter och trevligt folk! :)


Love Actually - a great movie

Jag kollar just nu på Love Actually som är en himla bra film. Så kommer den delen mot slutet där flickan sjunger "All I want for Christmas is you" och det är en sån himla fin låt! Plus att jag tänker på min syrra Marina som sjöng in den på sin mobil och försökte skicka till mig här i England häromdagen HAHAHA Marina du är så sjuk!! :D Har för mig det var denna låten? Hahaha anyway, I love you sis! This is for you! hahaha


Another day has passed

Nu har jag slutat, blev tvungen att jobba lite senare för Debs blev lite sen hem från jobbet, men det gjorde mig inte så mycket. Idag har varit fullt upp ungefär hela tiden. Har ju som sagt haft hand om Thom också! :P På morgonnen var Ruby lite väl jobbig, hon bara stängde av!!! Svarade inte på tilltal, svarade varken mig eller Thomas, jag försökte fråga vad som var fel och så men inget svar. Efter ett tag gick det över dock, skönt det. Debs sa att det är nog för Ruby är ju ensamt barn i familjen, kan vara det att hon är lite bortskämd och inte van att dela på saker, även personer (uppmärksamheten går ju inte BARA till Rube när Thomas är här).

Men ja efter ett tag blev de bättre iaf. Hon blev bara småtjurig emellanåt. Så åkte vi iväg till simningen vilket gick bra, där blev hon arg på mig en gång till. HOPPSAN jag hade glömt köpa en chokladkaka till henne som hon kunde äta efter simningen. Hon gnällde "my mum ALWAYS buys me a chocolate that I eat after swimming......." hahah jag brukar köpa men hade som sagt glömt det idag, men köpte en på vägen ut och då blev det bättre. För övrigt har både Thomas och Ruby försökt få mig att ge dem godsak efter godsak efter godsak!! Barnen här äter verkligen mycket godis, kakor, chips och sånt här. Jag tycker det borde räcka med kanske 2-3 kakor men nej haha. Iofs är jag inte bättre själv när jag är ensam här i mitt rum höhö men Deb har sagt åt mig att inte ge dem för mkt sååå ;)

Maten var helt okej idag, de engelska korvarna alltså. De har ju utseende och konsistens som jaaa.. pickar eller nåt HAHA men de smaka väl okej. Inte min favorit men det gick att äta. Gjorde löksås och bakade potatisar till, alltså jag älskar bakade potatisar!! Det är så sjukt gott med smör och massa ost i, seriöst skulle nog kunna äta det varje dag i en vecka. Sen kanske man tröttnar men men.

Nu känner jag att mina tankar är lite osamlade, jag skriver om konstigheter som pick liknande korv och himmelskt bakade potatisar, det är nog bäst jag glor på tv en stund. HOW I MET YOUR MOTHER, OHYES! (Y)

English sausages, oooook

Nu ska jag laga middagen tills ikväll - engelsk korv och bakad potatis. Ska bli intressant att smaka korven. Den ser inte så övergod ut om jag ska vara ärlig! :P

Barnen läser små böcker för varann så nu ska jag passa på att fixa maten som sagt. See ya

Playing in the park

Här kommer några bilder på mig och Ruby från när vi lekte i lekparken vid biblan i måndags, då hon inte var sur kanske ska tilläggas! hahah :D


Rubsy

Weheeeej vad kul vi har! :P

Ruby and meee

A lot of walking

Åkte till Leytonstone och Primark, hittade ingen jacka men däremot ett par svarta jeans för £8 som jag köpte. Sen var jag uttråkad så jag åkte in till London och Covent Garden för jag ville till det stora H&M där och kolla efter jacka. Hittade några men det var typ kavaj aktiga och jag vet inte om jag vill ha en kavaj aktig :P

Jaja, hittade en present till Max iallafall, en jättesöt liten body! :D Försökte hitta något åt mig med men hittade inget roligt idag tyvärr! :P kul var det ändå att gå omkring i affärer och sånt. Gick runt lite och hamnade vid Trafalgar square också, haha!


National Gallery vid Trafalgar Square

Julpyntat i Covent Garden


Tuesday - what should I do?

Nu har Leanne hämtat upp Ruby så nu är jag ledig resten av dagen. Men vad ska man hitta på? Hmm. Funderar som sagt på att åka till Leytonstone eller nånstans och kolla efter jacka. Skulle ha varit kul att ha någon att vara med men ingen svarar på sms eller nåt, undra om jag bara är en pain in the ass? haha. nej nu ska jag inte vara sån. Kan ju vara telefon som cpar sig igen också.

Jeje nåt hittar jag väl på, ciaooo :D

A busy day and a grumpy girl

Långt inlägg, I KNOW! :P

Då var denna dagen slut. Har kollat på Scrubs hela kvällen, sååå skönt! Vill ha någon annan säsong nu bara, har ju sett denna ett antal gånger nu.

Dagen har varit helt okej men Ruby har varit skapligt tjurig hela dagen nästan. Haha. Vet inte vad det är som händer, om hon har förstått att jag kommer att vara kvar här länge och vågar säga emot mer och så därför. På morgnarna får jag alltid tjata på henne att flytta sig från soffan till matbordet för att äta frukost, imorse gick det okej för Debs var hemma och sa till henne hon med. :P Sen blev hon sur när vi skulle gå och handla på Sainsbury's. när jag inte ville köpa High school musical choklad, doughnuts, crisps, biscuits och mer till henne blev hon ännu surare. Men jag mutade henne och köpte High school musical dricka åt henne för det lovade jag faktiskt sist vi var och handla, att jag skulle köpa nästa gång och det hade hon minsann inte glömt.

Kom hem och jag packade upp allt, startade High School musical åt Rubs (ja, hon är BESATT jag lovar er haha) så fixade jag maten till idag, steamade morötter och broccoli samt förberedde köttet. Så värmde jag vår lunch, macaroni cheese till R och chili con carne till mig, hennes var visst inte så god :( så hon fick en del av min ist haha! Sen drog vi iväg till Loughton och till bankerna, då blev hon sur för att jag inte ville gå in i varje affär vi passerade, dock blev hon lite gladare när jag sa att vi måste in på New Look och köpa ett bälte för jag höll på och tappa mina byxor. Seriöst, jag glömde ta med ett bälte och jeansen jag hade idag ramlade typ av. Haha lite komiskt var de allt :P ännu roligare när hon berättade det för Deb på kvällen "we had to buy a belt for Tiina, she was dropping her pants!"

Tog oss till lekparken vid biblan, tog lite bilder. In på biblan, Rube fick låna två böcker, sen blev hon lite små sur igen och ville inte till Fundamentals men till slut ville hon iallafall, och vi gick dit. Jag satt där som vanligt en timme och lyssnade på musik medan hon sprang omkring inne i den där salen, nästa gång ska jag nog passa på att gå till biblan själv? Efter fundamentals väntade vi på bussen i 45 MINUTER!! :| snacka om att det var kallt. En dam som gick förbi frågade om vi väntat länge, jag sa "yea about 30 minutes" och hon sa att det var buss strejk på några linjer, det var inte på vår iaf som tur va. Guuu va dom strejkar här, ingen post, ingen buss? Haha. Till slut kom vi hem iallafall och jag fixade mat, när Ruby fick total panik över att jag lagt morötter på hennes tallrik... Men SHIT tänkte jag, hon började gråta och säga att hon inte ville ha morötter, hon hatar dem och vill inte äta dem, TÄNKER inte äta dem. Jag försökte förklara att jag vet inte allt än, jag kunde ju inte veta att hon inte gillar morötter och att självklart tar jag bort dem från hennes fat om hon inte vill ha dem! :P men hon var väldigt trött för sen gick hon till vardagsrummet medan jag gjorde klart maten och när det var klart hade hon somnat i soffan. Så det hade nog med hennes grumpiness att göra. men men, sen kom Deb och Martyn hem och jag slutade för dagen. Imorgon ska jag bara ge Ruby frukost, vitaminer och så sen kommer Leanne och hämtar henne vid 10 så är jag ledig. Men har inga planer :( åker nog kanske till Leytonstone och letar reda på Primark där..?


Working today, got lots to do

Idag jobbar jag då, nu på lunchen passar jag på att kika datorn medan Rubs kollar på tv haha! Vi åt nyss, köpte med oss färdiglagat från Sainsburys höhö.. Åkte taxi hem från Sainsburys, något slött! Men hade mat påsar att bära så vi var tvungna ;) Kan ju inte bära tre tunga påsar samt hålla Ruby i handen. Dessutom sa Deb att jag inte ens fick försöka gå hem med påsarna, hahaha!

Ska göra några ärenden åt Debs idag när vi drar upp till Loughton, hoppas jag lyckas haha! Det ska jag nog klara, tycker man ju! :)

Jeje, nu ska jag gå ut i vardagsrummet igen. PUSS!

Saturday at Battersea Park

Jag och Katrin kollade på fyrverkerier vid Battersea Park igår då. Helt sjukt bra var de! Typ 20 min nonstop fyrverkerier, som smälldes i takt med musik. Riktigt nice var det! Efter fyrverkerierna mötte vi Sussie och sen Carin också och gick och köpte lite att dricka, sen satte vi oss vid en mörk gränd. HAHA :P så försökte vi hitta nån pub att sätta oss i men ja det gick sådär, till slut hamnade vi på nåt ställe som var typ som en blandning mellan pub och bar kändes det som..? Där fanns uppklädda och ouppklädda folk, ett stort antal ballonger och en konstig man med typ mörklila nagellack.

Kom hem till Katrin typ runt 1 tror jag, vi och våra ballonger. Haha fick en varsin ballong för en tjej råkade spilla sin drink på oss, det var ju nästan värt de haha! Stackars Katrin blev typ magsjuk under natten! Jag däremot sov som en stock och märkte ingenting! :P


Friday at tigertiger

På fredagen mötte jag ju Sarah så åkte vi till Piccadilly circus. Väntade på Delphine som var försenad pga trafiken som var helt sjuk :P när hon väl kom dit så gick vi och käkade, jag åt bagel med cream cheese, gurka och tomat - något gott kan jag lova! :D

Så gick vi till tigertiger och drack några drinkar och dansade! Kul var det! Plötsligt var klockan mycket och vi var tvungna att stå i kö aaas länge för att få våra jackor / väskor så jag och Sarah fick springa till tunnelbanan sen, HAHA! :D


And another weekend has passed

Jahapp nu är helgen slut! eller snart iaf :P det har varit en riktigt rolig helg med trevligt folk! Skriver mer + sätter in bilder om en stund, nu ska jag käka lite lasagne, smarrismarri! :D

And I'm on my way.. soon

Nu håller jag på och fixar mig lite, ska ju ut med Sarah och hennes kompis :) Katrin orkade inte men vi ses ju imorgon hehe! This will be fun.


Ska väl snart börja gå mot station tror jag :P

Here we go again

Igår blev det en massa planer riktigt snabbt. Jag var duktig och strök igår även fast jag tänkte göra det idag! Sparade bara två skjortor som Deb ska visa mig hur man ska stryka, är inte så bra på sånt :P

Iallafall så mötte jag upp Jamie och vi gick runt lite och sen hyrde vi film och glodde på, han var tvungen att vara hemma och vara lite barnvakt åt sin syrra. Jag fick sms av Nadja att hon och nå fler skulle på puben och undra om jag ville med, klart jag ville det! :) tyvärr var min mobil helt konstig så jag kunde inte få tag på Nadja sen :(

Jaja idag ska jag möta Sarah vid Woodford så beger vi oss in till London, ska träffa hennes vän och så ska kanske Katrinen följa med! Ska käka nånstans sen gå ut till nån bar eller pub eller så, första gången, wihoo! :D imorgon blir det nog rätt lugnt, ska sova hos Katrin vilket ska bli skojskoj! Får se vad vi hittar på, kolla på fyrverkerier iaf..? :D

OH NO!!!

Just jäääklar. Jag har ju strykningen kvar!! En hel korg med saker som ska strykas. Jag tror jag ska fråga Deb om jag kan stryka på fredagar istället, är ju ändå ledig då och jag blir så sjukt trött av att städa hela huset. BYe igen!

Feeling a bit weird today, I wonder why?

Nu har jag städat klart allt - tror jag! Ska kolla på städlappen en gång till och se så allt verkigen är gjort. Haha shit alltså. Jag har ont i huvudet nu. Undra om det är för alla kemikalier från rengörings saker jag inandats? hahaha! Jaja. Ska andas lite nu, kolla så jag gjort allt, ta mig en dusch och sen vet jag inte riktigt.

See ya later! :)

My first roast dinner - check

Idag har inte varit en bra dag. Angående jobbet - det har varit bra. Gick bra att ha både Thomas och Ruby, vi hittade på massa saker. Men Ruby var lite grumpy idag haha det erkände hon själv till Debs nu på kvällen. För att hon inte fick ta ut Clothy utomhus (en typ som snutte filt grej) när vi var ute och lekte.

När Thomas åkte och jag och Rube skulle till simningen hade jag glömt att ställa in maten i ugnen - HEHHH kul. Plus att jag glömde hårborsten till Ruby hemma. Dagen blev än sämre tack vare min sega hjärna.

Idag är värsta dagen hittills när det gäller hemlängtan och så. Har varit rätt tufft.. Men Deb var förstående och sa åt mig att ringa mamma så fort vi kommit hem från simningen, haha, gulligt av henne. :) Så ringde hem och Staffan svarade, pratade med han ett tag, sen med mamma. Det kändes skönt.

Deb lagade iallafall maten idag fast jag egentligen skulle gjort det, fick så dåligt samvete och har det fortfarande. Men vad gör man? Har bett om ursäkt iallafall. Vi åt "roast dinner" som man oftast äter på söndagar här i England, det var riktigt gott! Även lammköttet, som jag var ytterst tveksam till, var smarrigt.

Nu ska jag glo på film eller nåt och hoppas på en bättre dag imorgon. Helgen ser jag iallafall fram emot, ska bli skoj att göra nåt! :D

Activities all the time! :)

Nu är både Thomas och Ruby här då, första dagen med dem båda. Just nu kollar de på film. High School Musical, vad annars! :P haha. Det har gått bra hittills att ha dem båda, hoppas på att det ska fortsätta så nu haha! :D Ska göra lunch åt dem strax, det blir ham and cheese omeletter :)

Watch movie and eat some chocolate

Yep, that's what I'm going to do. Ska kolla på Love Actually igen, den var ju faktiskt riktigt bra! Köpte den ju häromdagen. Igår kollade jag på The Hangover som Matte skickade över häromdagen, haha den är ju så sjukt bra! :) Jag tänker även trycka i mig lite choklad. Ska nog smaka apelsin chokladen jag fick av Leanne imorse.

Tiina <3 Choklad


Cool choklad va? :D

A good day in London it was

Nu är jag hemma, har varit ute hela långa dagen idag :) Började med att ge Ruby frukost och så, innan vi åkte iväg till Debden. Där mötte vi Leanne och Evie och jag fick en choklad grej av Leanne för att jag var snäll och åkte dit med Ruby trots att jag egentligen var ledig idag, haha snällt av henne! :D så satte jag mig på tunnelbanan och åkte ääända till Notting Hill Gate. Ville köpa ett par Converse och jag kommer ihåg att det fanns några rätt billiga där omkring, såg de när jag var där med mamma i våras! :D

Köpte ett par röda för £37 så det var helt okej, typ 400 kr. Rätt mycket för ett par skor (ja jag är snål) men i Sverige har jag bara hittat Converse för 700 kr så det var bra  ändå! :) Gick omkring i affärer där vid Portobello Road, plötsligt hörde jag någon brevid mig prata svenska och jag hajade till, haha, kändes konstigt för jag inte hört annat folk prata svenska utom när jag är med någon svensk då haha. Det började spö regna, tur jag köpte paraply häromdagen. Tyvärr hjälpte ju inte paraplyet fossingarna, blev dyngsur om fötterna.

Begav mig iväg till London Bridge och mötte Debs så åt vi lunch ihop, det var kul. Hon var dock lite stressad men förklarade hur jag kunde ta mig till Covent garden. Sagt och gjort, nu har jag iallafall sett Covent Garden! :D det var kul, även fast jag gick helt ensam haha. Fanns en del bra affärer och så var det marknad. Köpte en liten present åt mamma och en åt mig ;)

Jag lämnade tillbaka en t-shirt jag köpt på H&M oxford street i en H&M vid Covent Garden, då hände nåt lustigt. Jag stod i kön bakom ett antal tjejer och så säger den ena "vi står inte i kön" på danska eller norska typ och så började hon skratta för hon kom på att jag antagligen inte skulle förstå och prata med sina kompisar och så sa en annan "we are not standing in line" :P jag ba "det är lugnt, jag är från Sverige så jag förstod haha. I'm from Sweden, I understood what you meant" la till det på engelska ifall de inte förstod svenska, men aa iallafall, när jag kom fram till kassan frågade killen där "Sooo you are from Sweden?" och jag sa ja och så pratade vi lite, han har tydligen lite kompisar i Stockholm och ska åka och hälsa på dem i mars. Haha hela händelsen var lite kul tyckte jag :)


Ruby och jag på bussen!

hihi :)

Nya skorna :)

Me like them! :)

I miss my Swinty Linty Lou!

JA jag är en djur nörd. ÄLSKAR djur. som de flesta kanske förstått. Mamma skickade några söta bilder på min lilla Swintis idag, blev så glad över att få se han!! :D Som jag saknar min Printis!


Min älskade katt <3

HAHA så sjukt söt min lilla snutt!

Älskling pälskling, mammas Swintyprinty!

I love you darling, see you soon! :)

Att en sån liten varelse kan betyda så mycket! :)

Afternoon walk in the park

Tog en promenad efter att jag hade ätit lunch.. Gick runt i parken rätt länge, stooort är det! Inte så väldans mycket att se men vissa fina ställen finns det allt. När jag var på väg hemåt kom en hundvalp rusande mot mig. HUR SÖT SOM HELST!! Den nosade på mig och hälsade så glatt, jag var ju bara tvungen att klappa den lite. Såg ägaren som inte sa ett ljud, och började fundera, kanske inte ska klappa andras hundar utan att fråga om lov först haha. Men vad gör man när en glad liten valp kommer springande och ägaren inte ropar tillbaka den?

Jag kände när jag fortsatte gå, att herreguu. Vad jag saknar djur!! Jag saknar att ha djur i mitt liv. Jag är uppvuxen med djur, van att alltid ha dem nära. Familjen här har ju inga djur och hittills har jag bara sett en glimt av en katt som sprang genom familjens trädgård första dagen, annars inga djur i sikte förutom hundar när jag går i parken. Det känns himla tomt. Undra om det är därför jag alltid dras till parken, fastän det inte finns så mycket att se där förutom fotbolls planer, för att få se lite djur..? Såklart finns ju korna där också, idag hade de bytt hage minsann :)

Vill bara säga att jag saknar min Swinto, jag saknar mammas Mr Harmony, fruktansvärt mycket. Att de kan ge en så mycket, bara genom att finnas där. Att sova med en på natten. Som Swinto, väcka en mitt i natten genom att slicka en i håret tills man är alldeles dyngsur och han får en massa hår i halsen. Jag kommer nog inte att klaga lika mycket på dem när de vill springa in och ut hela tiden, nu vet jag hur det är att vara "djurlös".

Anyway, here's the pictures..


På väg till parken. Det blåste ganska mycket :P

Walk walky walk walk..

Kom fram till en sjö / damm eller nåt där jag inte varit förut!

Shopping in Loughton

Jag var som sagt iväg till Loughton idag och köpte lite saker. Här kommer några trevliga bilder :P


Racade iväg för att hinna se marknaden som var -
en massa mat fanns det! Rätt mysigt :)  det är visst
marknad första söndagen varje månad här!

Det regnade.. jag fick låna Deb's paraply.
Köpte äntligen ett eget idag men fick punga ut
£7,82 för det - aj aj aj..

Testar klääder.. Gilla verkligen det vita linnet, kanske köper
det nästa vecka, den va lite dyr för denna gång.. den gröna köpte jag.

Lite svårt att ta bild på skorna.. men här är dem! :)


All that I've got

Sitter och lyssnar på musik i mitt rum just nu :) Har just ätit, köpte med mig en curry från Marks & Spencer på väg hem från Loughton. Gott var det! I Loughton handlades halva veckans lön upp som jag fick igår.. hehe! Det blir så när man går in på New Look! ;)

Köpte iallafall en svart t-shirt som jag gillar jättemycket på nåt sätt, för £10. Så köpte jag även en ljusgrön / limegrön t-shirt för bara £4 då den svarta t-shirten jag köpte på H&M i London förut var alldeles för stor så den ska jag lämna tillbaka. Slutligen köpte jag ett par skor! Nu äntligen köpte jag dem, de som jag pratade om förut. Som är lite för stora även fast det är storlek 38! Idag hade jag på mig ett par lite tjockare strumpor och då satt dem helt okej! Jag kan ju köpa en extra sula att sätta i när jag har tunnare strumpor. Så nu har jag äntligen ett par skor till som är lite finare! De kostade £25 så helt okej billigt, typ Din Sko priser där.

Lyssnar just på The Used - All That I've Got och jag bara älskar låten, samt älskar videon till den.


RSS 2.0