Inte ett ord

Not. A. Word. Från någon. Varken från någon familj eller Marie. Familj Nr 1 skulle väl bestämma sig i fredags vad jag förstod det? Då lär de väl meddela mig om vad de ville? Känns detta rätt värt?? Ohnej. Börjar bli irriterad nu. Och ledsen. Sjukt ledsen.

Tänk så kommer jag inte iväg.

Meeeeeeeeh

Ingen mer familj har hört av sig till mig. Känns så jäkla tråkigt!! Vill ju ha några familjer att välja bland, dessutom är det inte säkert att jag får Familj Nr 1 ens även om jag vill för de har ju pratat med andra som vill bli au pairer också :( Idag är en SUCKSUCKSUCK dag då det inte känns bra alls. Känns som att ingen vill ha mig till England, ingen hör ju av sig eller nåt... Plus att jag är sjuk. Ont i hals, huvud och feber. Kul, kul liv.

Nej nu ska jag försöka rycka upp mig, men vill ju att det händer nånting angående det här. Det känns verkligen som att ingen vill ha mig till deras familj. hahaha. Jag är så jävla bitter idag. Tur att Swint Print är här och piggar upp mig.



Familj Nr 1 - samtal

Jag har just pratat med mamman i familjen som kontaktat mig :D det var lite läskigt men det gick bättre att prata engelska än jag trodde! Hon sa till och med att jag var duktig på att prata engelska :) det här känns jättebra, familjen verkar mysig och mamman ska maila bilder på dem till mig ikväll! Spännande att se hur de ser ut! Jag har ännu inte fått några fler familjer matchningar men sa inte heller JA till den här familjen, vill ju inte stressa fram en familj utan ska vänta några dagar och se om fler förslag kommer, sen väljer jag den familj som känns bäst.

Mamma sa det nyss, att gu va konstigt! Att det där samtalet kom ända från England, London, och att den där mamman befann sig i huset där jag kanske kommer att bo och arbeta. Lite väl coolt ju?!

Familj nr 1

åååh har fått min första family match nu!! Såå sjukt spännande :) :) :)

- de bor i Clapham, great Katrin huh? :D
- tre barn, bara pojkar, tvillingar 10 år och en mindre 3,5 år
- ska skaffa kanin och sköldpadda inom kort - great!
- har ej haft au pair tidigare
- lönen är £80 i veckan
- jobba 25 timmar i veckan

Ska skicka ett mail till dem om när de kan ringa så att jag kan prata med dem, shit vad spännande och samtidigt läskigt! Det  gäller att använda mina English skills nu alltså så de förstår vad jag säger hahaha, kommer kännas mega weird att prata engelska i telefon!

Nothing so far

Inte ett enda mail från någon familj har trillat ner i min Inkorg, men det är ju trots allt bara dag 1 haha. Ändå blir jag såhär "tänk om ingen vill ha mig som au pair, tänk om ingen gillar mig, tänk om jag inte kommer iväg, tänk om, tänk om, tänk om..!" jag måste sluta tänka "tänk om" hela tiden :P någon trevlig familj kommer säkerligen att gilla mitt brev och kontakta mig så småningom :)

______________________________________________________________

Svar till Carro:
Japp har gjort blogg designen själv :) Utgick från en av "designerna" här på blogg.se men har gjort om typ allting i stilmallen, la till ny header och så så att det blev som jag ville! :D Kramis

Ta det lugnt

Nu måste jag nog ta och lugna ner mig lite. Har kollat min mail ca 40 gånger redan idag, hur många familjer kliver upp redan vid 6-7 för att leta efter en au pair? Inte många skulle jag tro. Så nu får jag lugna ner mig haha! Snart kommer Tuire, Janetti, Tiia och mormor hit och hälsar på! Ska bli riktigt trevligt :) Då får jag annat att tänka på en stund också.. Fast de kommer säkert att fråga om vad jag pratade med Marie om igår haha :P

ååh, det är på gång.

Nu börjar letandet..

.. efter den perfekta familjen! Eller ja, den mest passande iallafall, min riktiga familj är ju den perfekta haha :D iallafall den bästa :)

Har pratat med Marie nyss, om mig och mina önskemål, vad jag förväntar mig och vad jag tycker och tänker om allt det här som kommer att bli mitt äventyr i London :) Pratade också om hur man ska hantera hemlängtan, saknaden och vad man ska göra för att få ut så mycket som möjligt av året i England :)

Marie skulle skicka iväg mitt brev ikväll, jag skulle fixa en liten sak bara men det har jag redan gjort haha och sen kan familjerna börja kontakta mig om de tycker att jag verkar bra :D
Ååh jag är helt till mig nu, som i extas hahaha!

Mamma kommenterade förra inlägget nyss:
Åå Tiina, it´s so exiting :) Nu händer det, nu är bollen i rullning. 
Det är så spännande, känns som att jag oxo ska iväg, hahaha.
Jag förstår du är alldeles till dig nu..hela du lyser efter samtalet.
Jag är så glad för din skull ska du veta! Min duktiga tjej,
det kommer gå jättebra därborta för dig. Sååå spännande... ;)
TACK mamma och ni andra för att ni är med och stöttar mig i detta, skulle aldrig våga utan er! <3

Ikväll..

.. ska jag ringa Marie från Swedish Connection så ska vi prata om mina önskemål och lite sånt och sen kommer letandet efter en passande familj att börjas :D Ååååh vad spännande! Fick ett mail av henne idag där det stod att hon fått mina ansökningar och att hon var fortfarande i Sverige så jag kan ringa ikväll :)

Jag är helt till mig inuti hahaha!!

Nu ska jag spela lite Sims 3 och lugna nerverna :)

Måndag, kom nu Måndag!

ååh nu vill jag för en gångs skull att det ska bli måndag :) För då kommer förhoppningsvis Marie från SC att ringa! Jag vill verkligen börja leta familj nu och börja planera och allt! Haha.

Fy vad jag har tänkt de senaste dagarna, på hur mycket jag kommer att sakna folk här hemma. Liksom, kommer sakna sönder mig typ. Men jag vet ju att det är inte långt hem om det krisar sig och jag vet att jag kommer att klara det här. Det är nog i början det kommer att vara som värst, efter kanske en vecka. Men jag vet ju redan nu att det kommer att bli så, därför är jag förberedd på det och kommer att klara det. Och det finns ju alltid telefon, sms, internet och så, så att man kan iallafall prata med varandra :)

Iallafall. I can't wait to start my new life!

Papper skickade!

Har skickat iväg mina papper till au pair agenturen (Swedish Connection) häromdagen. Hoppas på att Marie därifrån ringer upp mig någon dag snart :) Can't wait tills jag ska börja välja familj, då kommer det att kännas på riktigt att jag ska verkligen iväg!

Katrin och Madde kom förbi för ett tag sen en sväng, Katrin hade fått bilder på hennes värdfamilj, guuu va spännande! Ser verkligen fram emot detta och är så glad att Katrin valde att joina mig to the UK istället för att åka till USA :)


Ett bild kollage som jag skickade med i mailet :)

Au pair

Hejsan!

Här kommer jag att skriva om förberedelser och sånt fram tills jag åker som au pair till London i höst! Sen kommer jag att blogga här under mitt år i England :)

RSS 2.0