No one's gonna take me alive

Idag har varit ungefär som vanligt, jobbat på och så. När jag hämtade Maia från skolan åkte vi ut till stallet och red, det var kul. Sen till andra stallet och fixa med Willow och sen hem. Fixade mat åt mig och Maia, Luke och Kevin var iväg på Luke's cricket träning. Tania är borta tills nästa måndag så blir nog att jobba lite extra denna vecka.

Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt typ, kollat lite när luke och Kev spela FIFA. :P ganska underhållande måste jag säga. XD båda gapar och skriker om det går bra/dåligt hahaha.


Gorgeous Sammy. :)

wawawa


I hope you had the time of your life

Hade en väldigt trevlig helg igen! :P på fredagen drog jag, Jamie och Sarah hem till Perrie och sen kom även Dale förbi. Vi drack lite och pratade och lyssna på musik och beställde pizza. :D det var trevligt. Så skjutsa Sarah hem mig, J och Dale.

På lördagen slöade jag och J mest, sen åkte vi in till Bracknell och Marc Antoni och klippte oss! :D så nu är J äntligen korthårig igen haha det var ju helt vilt innan. :P mitt är som vanligt typ men lite kortare och lite mer uppklippt. Så köpte J en t-shirt och en ny hatt och på hemvägen smsade J hela tiden och när vi klev ur bilen flinade han och sa "would u like to go to the Ag tonight, we can park up and stay at Carl's so we don't even need to take a taxi?" och så blev det minsann! :P vi åkte över till Sandhurst och parkerade bilen och gick till Carl där han, Mikey, Noodles och Sarah (inte svenska Sarah, en annan :P) var. Efter ett tag dök även Claire upp. Vi drack och pratade och Claire som inte börjat dricka än sa att tjejerna kunde få skjuts in till Camberley, haha YES! :P så vi 3 tjejer åkte dit i hennes Mini Cooper och parkerade bilen och dansade lite och hälsade på folk.

Efter ett tag dök grabbarna upp, de hade visst tagit taxi ändå (de skulle gå egentligen) haha och de hade även gått tillbaka till Carl's och druckit mer whisky. J blev därför väldigt fuller och kära nån, fick hålla reda på människan och typ ta hand om honom och sen ta han hem till Carl haha. Men kul var det! :)

på söndagen åkte jag och J hem till han och glodde på film och återhämtade oss lite. Sov en stund till och kollade på mer film och så lagade vi mat. Det var en nice helg! :)


Claire, jag och Mikey. :P

J och Carl. :P

To live in the shadow of what I'm supposed to be

Har en bra dag idag, känner mig väldigt glad nu! Solen skiner, det är ca +18 i solen, har fått mitt NI nummer, fick veta att jag ska börja få lite mer lön, Sarah kom förbi en vända, det är fredag och jag får sluta tidigt! :D dagar som idag när nåt bra händer så gäller det att även ta vara på småsakerna som gör en glad och just nu känner jag mig bara alldeles excited och hoppas på att dagen ska fortsätta som den börjat. :)

Även att man fortfarande har en del saker som man inte är nöjd med får man uppskatta då något går bra och fokusera på det istället! :D vet inte om det är för att jag är en rätt så positiv människa, försöker oftast se allt från den ljusa sidan, ibland har jag väldigt negativa dagar också men inte idag minsann! :)

Okej jag skulle ladda upp några bilder men datorn vill sig inte så detta inlägg får vara utan! :P nu blir de att lyssna klart på denna låt av All Time Low och sen ner och stryka så är jag klar för dagen! :)

Forgive, regret but never forget

meeeh. är trött som bara den idag igen. äntligen fredag iallafall och solen skiner.

When you grow up would you be the saviour of the broken?

Orkade inte skriva blogg igår som ni kanske märkte. :P jobbade på som vanligt med städning osv, lunchade med J, red ut med Maia, det var typ en vanlig dag.

Idag har jag ridit ut själv, åkt och handlat en del saker vi behövde, städat, gått ut med hundar, åkt till Willow då hovslagaren var ut och fixade hennes hovar, dammsugit lite, gjort barnens sängar och bakat brownies. :D det är jag som ska laga mat ikväll också för Tania är borta så jag erbjöd mig, det blir pasta och hemmagjord pasta sås! :D godheten. Jag gillar't iaf. :)

Jaja lyssnar på Muse nu, ska om några minuter åka och hämta Maia i skolan och ta med henne så hon kan rida Willow. ciaooooo


Save it for the bedroom

Har haft en riktigt kul helg,  gick ut i Reading med Sarah i fredags till Monks och Walkabout, träffade på Merche och hennes kompis också och i lördags gick jag och J ut i Camberley till the Agincourt och vi mötte på Carl! :D

skriver mer sen kanske orkar inte skriva just nu! XD

Give me a sign, I want to believe

Jag är helt sluuuuuut. Red ut en kort tur med Maia sen red vi i paddocken en stund. Hoppade till och med några skutt. :) Sen fixa hästarna och sen vidare till nästa stall. Fixade med Willow och så sen åkte vi hem och chillade en halvtimme.

Så var det dags att hämta Luke från fotbollen, kom hem och fixade mat åt barnen och skypade med mamma och Staffan vilket var väldans trevligt. :) Dessvärre fick de se mig trycka i mig mackor medans vi pratade haha men så är det när man är stressad och inte hinner göra en sak i taget. :P

Har just skickat Maia i säng och snart är det väl dags att skicka Luke i säng också men han ska väl få se klart fotbollen först. PUST, can't wait for the weekend. Men kommer bli en stressig helg, utgång med Sarah imorgon som sagt, yay, hoppas jag inte är trött då bara!! :P på lördag ska jag och J ut och äta för första gången, haha sjukt att vi inte vart ut och ätit än haha har ju bara beställt hem eller lagat själva. :P efter det ska vi nog till the Ag med Carl och dem tror jag.

Jaja, orkar faktiskt inte skriva mer just nu. ciaoooo

Every time I close my eyes it's still you I see

Pust, idag är en lång dag! :P har städat och tvättat och dammat och gått med hundar och dammsugit och massa. :P Är riktigt trött för det tog as lång tid för mig att somna igår också.

Men men, om en timme typ ska jag hämta Maia så ska vi ut till stallet. Sen ska jag vara barnvakt ikväll igen, har varit väldigt mycket på sistone..

Det är St Patricks Day idag och hade ju velat fira det med Sarah men nej.. :(

Imorgon ska vi ut iaf, första gången på typ 1-2 månader, helt galet ju! :D

If only I knew what I know today

Har vart hos J ikväll då. Lyssna på musik och glodde på fotboll och nån serie. Tjockade i oss pizza och hot wings, känner mig riktigt fet nu. :P

När jag körde hem hörde jag en låt som jag inte hört på väldigt länge. Den väckte många gömda och förträngda känslor, mycket bra och mindre bra minnen kom tillbaka. Tycker mycket om denna låt men som sagt, mycket kommer upp när jag hör den. Christina Aguilera - Hurt.



Everything goes according to plan

Jaha, var som sagt barnis igår. Hämtade Maia och vi red ut, det var kul. Sen åkte vi till Willow och bytte hennes täcke och så sen åkte vi hem. Jag lagade mat (korv, mos och grönsaker. :D) vilket var godde. Sen försökte jag få barnen att städa sina rum vilket var en utmaning.

Till slut begav de sig upp och de lekte runt i Luke's rum, och plötsligt hör jag Maia ropa "TIIINAA!!" och jag frågade vad det var, och det var tydligen en geting i rummet. :P Så jag och Luke försökte hitta den och döda den, HAHA slutade med att jag råkade slå den tvärs över rummet med en bok, då dog den typ iaf så slog Luke på den med en cricket klubba.

Så lekte barnen lite till sen städade de sina rum, så spelade de lite xbox/dator och sen var det läggdags för dem. Så jag lyssna på musik och så och vid 22.30 ringde J en snabbis och när vi lagt på somnade jag inom bara några minuter. :O

Konstigt, jag bruka vara uppe till typ 12 iaf men behövde väl sova. :P sover bättre nu för tiden vilket är skönt. Idag har jag städat, har även vart och matat Willow då det blev missförstånd med morgonfodringen. :P

ska just iväg och ta mig en snabb tur med Sam och sen hämta Maia och köra henne så hon kan rida Willow. :) Ikväll ska jag träffa Jamie, ska bli trevligt har inte sett han sen i söndags. :)


BRA BRA BRA LÅT!

What are you guys up to tonight?

Vilken färg har dina skor? - har flera, men de jag anvnde senast är svarta Converse.
Hur många sms har du skickat med din telefon? -
inte en aning, massor!
Vem är nummer 9 i din kontaktlista? - Amanda Nine Mile Ride
Vilka finns i din "mottagna samtal"lista? - Kevin, Sarah, Unknown, Luke, Jamie, Tania mfl
Vilka namn finns i din smsinkorg? - oj, många många. :P
Vem kysste du senast? - J. :P
Vem kramade du senast? - Sarah. :D
När såg du din bästavän senast? - Såg en av mina allra bästa vänner, Sarah, idag! :D
Din favoritfilm? - har flera, HP, American History X, Donnie Darko, The Hangover
Din favoritlåt? - The Killers - Mr Brightside, 30STM - Closer to the edge + Hurricane + A beautiful lie, Muse - Resistance + Starlight
Bär du på en stor hemlighet just nu? - kanske jag gör. :P
När vaknade du imorse? - kl 06.50 ringde klockan.
Gillar du hästar? - jajamen! :D
Har du ett turnummer? Vilket? - nej tror inte det.
Vem hade du velat träffa just nu? - mamma, Marina.
Vilket är det bästa året hittils? - 2010 kanske?
Är du kär? - tror de
När drack du alkohol senast? - i lördags. :D
Är du en rökare? - neh
Föredrar du snus eller rökning? -
Vad heter du i mellannamn? -
Maria.
Har du en blogg? - erm ja. :P
Vilken klass går du i? - Går inte i skolan längre! :D
Är du oskuld? - nej.
Ditt favoritband? - 30STM! :D gillar även P!ATD, Muse, Placebo, Green Day, Linkin Park, SOAD, MCR etc
Din favoritartist? -
Thåström eller Håkan Hellström? -
Thåström, ogillar Håkan Hellström STARKT!
Göteborg eller Stockholm? - Stockholm tror jag.
Vart bor du? - Crowthorne, England.
Vars vill du bo? - Kanske Reading, England.
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - Biffy Clyro - Mountains
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - Placebo - Meds
Vem skrev åt dig på msn senast? -
lill Illi! :D
Vem skrev du senast sms med? - Jamie.
Vem ringde dig senast? - Kevin.
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - En bild på Sam.
Blind eller döv? - Inget av de. >_<
Har du MVG i något? Isåfall vad? - Hade 6 MVG tror jag.
Hur gammal tror du att du kommer bli? - Inte en aning.
Vad vill du jobba/jobbar som? - Jobbar som aupair, vet inte vad jag vill bli. :P
Var är dina syskon just nu? - Hemma hos sig i Sverige tror jag utom Jocke som är i Thailand med sin flickvän Andrea. :)
Senasta kändisen du såg? - Nicholas Hoult. :P
Favoritkändis? - Vet inte riktigt.
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - Idag.
Har du piercingar? Isåfall, vars? - Näsan bara.
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - Goof Troop! :P
När grät du senast? - Vet inte riktigt.
Är du vig? - Nja lite kanske.
Vad står det i ditt senast skickade sms och vem var det till? - "Ok. :P haha might do that lol. We just had a crazy incident with a wasp in Lukes room haha! Im not sure, what do u feel like doing? :) x x x x x x x" till J.
Använder du hårspray? - Ibland.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Uppsatt hår eller hängande? - Hängande.
Vill du gifta dig i framtiden? - Ja det vill jag nog. :)
Vilken vän vet mest om dig? - Sarah, mamma och Marina.
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - Jaa.
Vem skrev åt dig på Facebook senast? - Sarah! :D
Vad stod det i din senaste händelse? - "Sarah Bergman gillar ditt logginlägg."
Vill du bli modell? -
Nej. :P
Din bästa tjejkompis? - Sarah, Marina och mamma.
Bästa killkompis? - Illi och Kenet tror jag.
Vad var det senaste du installerade på din dator? - CCleaner.
Vem är den perversaste person du känner? - MARINA. XD
Vad tittar du först på hos killar? - Ögonen, leende, armar.
Favoritdryck? - Relentless! eller Powerking. ;)
Favoritdryck innehållandes alkohol? - Strongbow black! och vin.
Senaste CD-skivan du köpte? - Har inte köpt nån på år, har fått ett par Placebo skivor av Jamie dock.
Har du några plancher i ditt rum? På vem/vad? - Ja en på 30STM och en kalender med bild på Muse.
Vad ska du göra i sommar? - MASSOR! :D
Har du haft oskyddat sex? - Yes.
Hur många har du strulat med på en kväll? -
Vet inte.
Hur ofta festar du? -
Inte lika ofta som förr. :P
Favoritskådespelare? - Har flera.
Favoritkomiker? - Vet inte. :P
Klänning eller kjol? - Klänning.
Har du varit med på TV? - Haha ja typ KAK tv. :P
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? - kollar inte på tv på morgonen.
Snyggaste kändisen? - Jared Leto, Jake Gyllenhaal, Gerard Butler
Vart vill du resa innan du dör? - till så många platser som möjligt!

Say what you mean, tell me I'm right

Jobbade som sagt lite sent igår och idag ska jag vara barnvakt. Kevin är i Tyskland och Tania ska på nån jobb grej. :P har varit rätt mkt barnvakt på sistone! :P

Iaf, har städat lite nu på morgonen och väntar nu på att en elektriker ska dyka upp. Får se om han gör det. :P väntar även på att en Sarah ska dyka upp! :D ska bli nice att catcha up med henne, har inte sett henne på flera dagar ju! :O

Senare idag ska jag och Maia rida sen hem och fixa mat och så ska jag som sagt barnvakta. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med barnen ikväll men nåt hittar vi nog på. :P


Sammyboiiii så söt. :)

Tiinaaa

Maia och Willow. :)

I wish that I could change the way things are

Idag har varit en helt okej måndag. Lite stressigt men bra ändå. Började morgonen med att kliva upp, stressa på barnen, hjälpa till med frukost, tvätta, sätta igång diskmaskin, köra Maia till skolan. På vägen från skolan åkte jag till stallet och borstade på Sam, hästen jag ska rida åt Mel. Sen tog jag ut honom på en liten tur, det gick bra att rida ut själva. :)

Han var väldigt pigg och bockade en gång när vi galopperade haha! :D så söt, han är så fin, ska ta en bild och visa nån dag. Sen åkte jag iaf hem och städade, dammsög och moppade golv, tömde diskmaskin och fortsatte tvätta. :P så var jag tvungen att sätta mig på tåget till Woking! :P

Bytte tåg i Guildford och åkte vidare till Woking, det gick bra. Tur som var så var jag ute i god tid för självklart gick jag vilse i Woking! :P fick fråga folk om vägen och slut nog hittade jag till Jobcentre. Ville sätta mig i väntrummet men var för tidig (20 min tidig) och gubben lät mig inte vänta där inne utan nej jag skulle gå iväg och komma tillbaka 13.05 (hade tid 13.10) så jag gick iväg, köpte en snickers och en fanta och gick omkring i Woking och hoppades på att inte hamna vilse igen. :P postade några brev åt Tania och gick sen tillbaka.

Fick sitta och vänta, och självklart var de sega och lät mig vänta tills 13.25 innan jag fick min intervju (keep in mind att jag ville ta tåget hem 13.55 annars skulle jag behöva vänta till 14.55). Iaf så frågade en tant några frågor, jag svarade, hon skrev, kollade på och tog kopia av mitt pass och bla bla, till slut fick jag gå och hann precis med 13.55 tåget som tur var! :D

Så åkte jag hem då. Fortsatte städa och tvätta lite, tömde en till load av disk då jag behövde starta den igen innan jag for iväg. Luke kom hem och vi kollade på tv och jag var tvungen att åka och hämta Maia så körde jag henne till stallet där Willow är nu dit alla hästarna ska flytta och WOW vilket stall. Riktigt fint, stort och öppet.

Maia red Willow och jag gick med, första gången hon reds där, hon flyttade ju dit i lördags bara. :) sen fixade vi med hennes box och grejer och åkte hem och ja, har fortsatt fixa med tvätten och hållt Maia sällskap i lekrummet, hon spelar SIMS3 och jag skriver blogg. XD

I will stay by your side now and forever

På lördagskvällen när jag slutat (höll koll på barnen en stund) så åkte jag till Jamie så drack vi ett varsitt glas vin. Så gick vi till puben just där var Jamie bor, träffade en hel del folk där vilket var trevligt. :) och BOB hade klippt av sig skägget, HAHA var tvungen att skriva det och berätta för Sarah som tyvärr inte kunde komma. :P

Luna Rai spelade och var väldigt bra men jag saknade en av mina favoritlåtar, Champagne to Shotgun. Men de var som sagt bra och har ju flera bra låtar så det var kul. Det andra bandet som tävlade i Battle of the Bands var ett metal band, de var faktiskt bra dem med. Men Luna Rai fick min röst. :D de fick många andras röster med och vann och är nu med i finalen! :D måste försöka gå och se dem på finalen, tror det var den 2a april.

Iaf så fortsatte vi dricka och prata och dansa runt inne på puben, alla var glada och hade kul. Så gick vi vidare hem till Jack och dem och var där en stund, de hade en jätte söt chokladfärgad labrador. :D

Så drog jag och J hem till han och sov, vakna rätt sent faktiskt typ 10.30. Så upp och åka och kolla till Daisy (Perrie's katt) som var ensam i lägenheten eftersom Pelz är nere hos Emily. Gosade lite med henne sen tillbaka till J och slöa, kolla på film (House of flying daggers), båda somna sen och vakna 2 timmar senare vilket var lite irriterande för då slösades ju en massa tid! :O sen laga vi hamburgare som var as goda och kollade på mer film, Mars Attacks. :P

Sen åkte jag hem på kvällen och ja, så var helgen slut. Kändes väldigt kort eftersom jag jobbade på fredagkvällen. Plus att jag inte kom iväg till J förrän ca 8 på lördagkvällen då han blev kvar på college längre än förväntat. :P


I believe in nothing but the beating of our hearts

Wihoo, fick rida på Mel's häst idag! :D red ut med Maia och Tania, Kevin och Luke och hundarna gick med oss så gott de kunde. :) så nu ska jag börja rida på den här hästen några gånger i veckan, fan vad kul! :D

Han heter Sam och är en palomino färgad valack som är 6 år. :) Jätte fin verkligen, och snäll är han också. Rolig att rida, rätt så snabb, får testa rida ut själv med han på måndag hade jag tänkt! :P

I'm well aware of how it aches

Föresten så har Sage följt efter mig upp på rummet igen. Han gör typ jämt det nu för tiden. Det värsta är att han får inte vara på över våningen egentligen. Men jag kan inte låta bli utan låter honom komma in till mig en liten stund då och då. :P

Iallafall, så har jag märkt att han gör lite som min älskade Swinto gör. Istället för att lägga sig vart som helst på den stora, bäddade sängen så lägger han sig PÅ mina kläder. om jag lagt ett klädesplagg på sängen så lägger han sig PÅ det, precis som min Swintyprint gör! :') så gulligt.


Sageypagey. :)

Borderlining schizo and guaranteed to cause a fuss

Idag har jag varit barnvakt då. :P började dagen som vanligt med att städa och så, åkte över till J en snabbis på lunchen och lämnade hans kort. Vi gjorde pasta carbonara och åt lunch tillsammans, det var trevligt. :) sen åkte jag hem igen och fortsatte städa lite sen var jag ledig nån timme.

Så gjorde jag mat åt mig och Luke, Tania och Kevin var fint uppklädda (utklädda?) då de skulle gå på en 80's ball. :D tog lite bilder på dem innan de drog så vi kunde visa Maia som var iväg på skoldisco. När jag och Luke ätit åkte vi och hämtade Maia och vidare till Blockbusters. De tog sin tid att välja en varsin film haha, men det blev Cats & Dogs 2 och Iron Man 2. Så åkte vi hem och kolla på C & D 2 och käkade en massa popcorn och drack cola. Den var bra, filmen! :)

Fick barnen att göra sig redo att sova och fixade bäddsoffan i lekrummet åt dem, de ville ha en sleepover där nere. :P så fick de lägga sig och jag sitter nu och lyssnar på musik och äter lite godis. :P

Är trött som fan, blir nog HIMYM sen sova.

What a wonderful caricature of intimacy

Har försökt göra semlor, utan kardemumma och med torrjäst så jag visste inte hur mycket av blandningen jag skulle ha i. De är just nu i ugnen men jag tror det blir att ge bullarna till hönsen imorgon, de ville nämligen inte jäsa. XD så det blev nog misslyckat. Men det återstår att se. :P

Annars har jag varit barnvakt ikväll, eller är det fortfarande. :P Tania och Kevin skulle ut med jobbet. :) är barnvakt imorgon kväll med vilket är tråkigt eftersom det är på en fredag men det är första gången på 4 månader som de ber mig vara barnvakt på en helg tror jag så det gör mig inget. :P det tråkiga är att J har en spelning med music college och den missar jag ju. :( Hoppas jag är ledig till hans end of term spelning iallafall. :D

På lördag blir det nog att kolla på Luna Rai med J och Sarah när de spelar på the Twigg. :) blir kul att träffa dem och se dem spela igen. :D

Boys will be boys, baby, boys will be boys

Igår tvättade jag och Sarah "min" lilla bil. Ren och fin blev den! :D det var fint väder vilket var nice och efteråt firade vi med att äta en varsin Magnum Mandel! :D


Sarah in action! :P

Biltvättartjejerna!

Självklart var vi tvungna att få energi under tiden - Relentless! :D

Cause that's just ridiculous

Tömde mobil kameran igår kväll. Eftersom min vanliga kamera är trasig och jag inte vet vart kvittot är så kan inte lämna in den, har det tyvärr blivit dåligt med bilder på sistone. Här kommer iallafall några! :P


En Tiina

Och igen. :P lite ego får man va! :D

Lol, halvgalen fest hos Mike och Vicky.
Kieran, Daz, Jim och Mike. :P

Mike, jag och Vicky. :P

Jamie och jag. :P

And order from disorder sprung

Kära värld. Två timmar tog det mig att städa insidan av bilen, haha! Så hade inte tid att göra utsidan för skulle hämta Maia redan kl 4, får göra utsidan imorgon om det är okej väder. :) nu är den ren och fin inuti iaf!

Har sett två småkryp idag, en när jag var ute vid bilen och en nyss här i rummet, bläk!! nu är det vår iaf!! :D småkryp, och så har de kommit en massa blommor upp ur jorden. :)

Sarah skulle kommit förbi på kvällen men det blev inte av så jag åkte in till Sandhurst och hyrde film på Blockbusters. Det blev "Cyrus" som jag kollar på nu och "AFTER.LIFE" som jag nog ska kolla på med J imorgon eller om jag ser den själv. :D


Do you have the time to listen to me whine?

Seriöst, det är nåt fel på vår internetuppkoppling. Den har blivit jätte dålig! Funkar bara i vissa delar av mitt rum, just nu sitter jag nere vid sängkanten med fötterna dinglande. Sitter faktiskt rätt skönt här men det är drygt på kvällarna när man vill ligga ner med datorn, då försvinner internet. :S förstår inte varför.

Jag fryser också! vill helst lägga mig under täcket men då somnar jag väl. :P håller på och tvättar, äntligen är tvättmaskin lagad! Den har vart sönder en vecka och i denna familjen används SJUKT mycket kläder. Tur som var gick de med en del kläder över till en launderette under helgen men det är fortfarande en del kvar som jag har börjat tvätta nu. Gubben som kom och lagade maskin var jätte rolig, haha han lät så glad och uppåt. :D

Det är super fint väder här idag igen, fortfarande väldigt kallt men solen skiner åtminstone. :) det gillas. Har promenerat hundarna i skogen en timme, satte dit kopplen när vi kom till dammen så de inte skulle hoppa i. Tom har nämligen problem med öronen igen så vill inte att smutsigt vatten ska komma in och göra det värre. Undra om jag ska ta och gå ut och tvätta bilen nu när det är så fint ute! Ja det tänker jag, sätter tröttheten åt sidan och gör det så har man det gjort också, dessutom ska det visst regna imorgon så lika bra göra det idag när det är fint! :)


No one can take it away from me

Denna helgen var lite märklig måste jag säga. Fredags kan bäst beskrivas som dramatisk och oväntad, lördagen helt okej men inte bättren så. Fredagen var en lugn kväll, bestod av vin drickade hos Perrie med honom, mig och Sarah och sen kom Dale upp och sen även Jamie och hans kompis, det var då kvällen vände till det sämre. :P nog om det. Jag och Sarah drog till the Manor på lördagen ju eftersom Phil fyllt år, det var rätt mkt folk där och det var trevlig att se alla. Men efter att Rob och hans tjej dök upp var det mest awkward med tanke på att han höll på att snacka massa skit misstänker jag. Vi såg han rent av peka rakt på mig ett antal gånger och säga saker till folk. Suck, väx upp nån gång.

Men men, på söndagen slöade jag och Sarah, glodde på Role Models och åkte och tankade i Camberley. Sen åkte Sarah hem och jag åkte och träffa J. Vi glodde på Pet Sematary som var bra, får kolla på 2an nån gång snart.

Igår ringde jag Jobcentre plus för att fixa NI nummer, fick intervju redan idag men kunde inte åka idag för en gubbe skulle komma och fixa tvättmaskin. Så bokade om tiden, fick en tid nästa måndag. :) Tania behöver skriva ett brev och bekräfta att jag bor här också..

Would you lie with me and just forget the world?

Palla. börjar känna mig lite nere igen. orkar inte det nu. vet inte varför heller. men men.

I helgen ska jag iaf vara med Sarah, det ska bli kul. Då får man lite annat att tänka på också. :) ikväll ska vi kanske till puben i Crowthorne för första gången och imorgon ska vi fira Phil som fyllde år i veckan. :D

Har köpt nya jeans idag iaf. 2 par. Hade sönder mina sista hela jeans igår när jag och Maia var i stallet ju, när jag klättrade över ett staket.

There is just one thing I need

Har varit en rätt så busy dag idag. Jobbat, så kom Sarah över, gu va trevligt det var att se henne och prata med henne. :D har saknat det, och har saknat att prata svenska över huvud taget haha har ju inte pratat nå svenska typ när Sarah varit borta plus att jag inte ens kunnat prata på skype med mamma och Staffan eftersom min mikrofon är sönder i datorn.

Vi gick ut med hundarna sen käka lite sen åkte vi till Bracknell och jag köpte en mikrofon och energidryck. :P drack en kopp tea hemma och sen var Sarah tvungen att dra och jag åkte och hämtade Maia och vi åkte till stallet. Hon red och jag hade sönder mina jeans när jag klättrade över ett staket, bra jobbat Tiina. :P

Sen hem, vi blev lite sena haha och Maia och Tania åkte till Reading och jag skjutsade Luke till fotbollen. Skypade med mamma och Staffan, mikrofonen funkade, wihoo! Stackars mamma är jättesjuk och lät alldeles hes. :( men var skönt att prata med henne och med Staff såklart. :) sen iväg och hämta Luke så kom snart nog Tania och Maia hem. Så gjorde jag nudlar och nu halvglor jag på love actually. :P

I won't stop until I'm done

Jag saknar min syster! Och mamma! Och Staffis! Och Bella och alla andra i Sveriget! Nu är det mars månad iallafall vilket betyder att nästa månad får jag se folket i några dagar, jag och J åker ju över i slutet av april. :)

Igår när jag hade slutat åkte jag över och hämtade Jamie så åkte vi förbi KFC och sen upp till Perrie. :) lyssnade på fotbollen och Chelsea vann, wihoo! :P sen satt vi bara och snackade och halv glodde på nån tv serie och sen skjutsa jag hem J och åkte hem. Lyssna på musik och satt vid msn och ugglade sen sov jag.

Jag sov riktigt bra inatt faktiskt! Vaknade nog bara 1 gång på natten vilket är rekord för mig! Var jätte trött och väldigt förvånad när klockan ringde, är ju van att vakna upp x antal gånger under natten och kolla på klockan, tänka hur många timmar/minuter jag har kvar att sova, så när jag vaknade av larmet på morgonen var jag väldigt chockad. :P

Nu städa lite!

You and I must fight for our rights

Idag har jag jobbat på som vanligt men tvättmaskinen är sönder, den gick sönder igår. Vilket betyder att det börjar byggas upp ett berg av tvätt. Förstår inte hur denna familj kan använda så mycket kläder! :P gaaaalet.

Sitter just nu och lyssnar på musik (Muse) och dricker en Relentless. Åkte in till Sandhurst med några filmer familjen hade hyrt så jag lämnade tillbaka dem och passade på att köpa en Relentless samtidigt, GOTT! :) Ska ta med Maia ut till stallet idag efter skolan så ska hämta upp henne lite tidigare, kring kl 4.

Känner mig lite små sjuk, tror att Jamie smittade mig i helgen iallafall. Hade lite ont i halsen när jag vakna imorse och är rätt snorig. Men men. :P

Imorgon kommer Sarah hem!! äntligen, I have missed u Sar!! :D

RSS 2.0