A quiet desperation's building higher

Det var nice att shoppa lite i Västerås. Bra terapi när man mår dåligt haha. :P Blev 3 toppar, en klänning till nyår, ett par spetsvantar typ och några försenade julisar. När vi kollat runt och handlat lite gick jag och mamma och åt kinamat på ett ställe dit vi brukade gå ofta förr, har inte varit där på säkert två år nu! :O det var fortfarande mega smarrigt. :) sen fortsatte vi och åkte till Erikslund och kikade lite och handlade där. :)

Sen vidare till Hallsta och köpa lite alkoholhaltiga drycker inför imorgon, eller ja mamma köpte någon alkoholfri som nog är jätte god den med, jag köpte cider och Asti Cinzano. :) planerna för imorgon är fortfarande inte helt klara men hoppas det reder sig snart. :P

Ska snart åka in till stan och fika med Marina och Gonzza, ska bli nice, har inte sett Gonzza sen 31 juli på festen vi hade då när jag var hemma. :)

Längtar till England. Till alla där. Men kommer sakna alla här igen när jag åker tillbaka. Det är så varje gång, är man här saknar man och känner sig lite tom, är man där så saknar man och känner sig lite tom. Jag vill komma tillbaka till mitt vanliga jag igen som jag var de senaste två veckorna innan jag åkte hem. Jag sov bra för första gången på ca 10 månader, kände att jag mådde allmänt bra nästan varje dag.. Förstår inte varför det ändrades när jag kom hit. Kan ha lite att göra med tabben jag gjorde innan jag åkte och inte hann prata ut med familjen om, sen en del annat.. hoppas de inte är alltför arga i familjen. :( det gör att jag känner lite obehag att åka tillbaka också, ahh allt bara snurrar i huvet igen.

It's a beautiful lie, it's a perfect denial

meh meh meeeh. man har ju känt sig gladare. idag ska iaf jag och mamma till Västerås och kolla in rean. Förhoppningsvis undvika vinterkräksjukan som tydligen brytit ut i västerås också. :S hoppas man hittar nåt skoj iallafall i klädväg. :P

They will not control us, we will be victorious

OMG, roligaste festen på länge i lördags. Snacka om hästfylla! :D hahah omg. Vi var as många uppe hos Haga och dunka musik, drack, pratade och hade det trevligt. På söndagen var man ju inte uppkäftig dock, det blev att käka pizza med Marina och Haga och Max, sen drog Haga iväg för de skulle ju till Finland. Så det var sista gången man såg Haga, lillhaga och Pernilla för denna gång. :)

Jag och Marina och Max slöade som fan hela söndagen, hyrde Harry Potter och så. På måndagen åkte Maxis till Håkan så sen gick jag och Marina och kollade lite på rean i stan och på Big Inn. Köerna blev dock för långa så vi köpte inget. :P Däremot så köpte vi lite grejer idag, gick och kollade på rean och de igen.

Sen gick jag till Frissan som jag fick av älskade mamma i julklapp och klippte mig. Hon lockade håret på mig också, ser ju typ ut som en docka nu. XD är hemma hos mami och Staffan nu iaf, de har båda vart magsjuka så jag har ju då hållt mig undan de senaste dagarna haha men nu är dem bättre. :P

So let mercy come and wash away what I've done

Jaha, det har hänt en del sen sist jag skrev. Har bland annat varit på stan, umgåtts med folk, hälsat på Marina och Max, tatuerat mig, bilen Julia har gått sönder men tur som var var det bara is i motorn så nu funkar den igen, käkat på Big Inn med mamma och Staffan, skypat med Sarah, löst sudoku, känt mig glad, känt mig nere, känt mig arg, ja mycket har hänt.

Idag har jag inte världens bästa dag, känner mig väldigt nere av flera anledningar. Men så är det ibland. u just have to deal with it..

Imorgon är det julafton iaf. Har hjälpt/ska hjälpa att städa huset och fixa julmat idag. Nu på morgonen har jag bara lyssnat på musik och känt mig depp och som sagt hjälpt mamma lite. Bleeh.

Längtar tillbaka till england lite på vissa sätt.. längtar efter min Sar!


batcat

fyllemåndag hos illi. :P jag, nisse, p-nilla och lill haga :P

fina hemlinge.. home sweet home! :D

We were the kings and queens of promise

Sitter i vardagsrummet och har just ätit makaroner och köttbullar. Supergott! Köttbullarna gjorde vi tidigare idag, jag mamma och Staffan. mys. :)

Igår var jag och hälsade på cocce. vi pratade, glodde på filmer och käkade pizza. :P

Det är sjukt mycket snö här ju och snöar typ varje dag! :O tur som är så har det inte varit så kallt än så länge men tydligen ska det bli riktigt kallt snart. Usch! :P

Nu ska vi kika på Morden i Midsomer! ciaooo ^_^

Where the hell are you when I need you?

Nu är jag hemma i Sverige en stund! :) sitter här i soffan vid elden och mamma sitter i andra soffan, utanför vräker det ner snö. myyyys!

Illi, lill Haga och Pernilla var det som hämtade mig på Arlanda. :) mitt flyg 17.55 blev inställt igår, blev ombokad till ett senare flyg 21.05. men när jag checkade in bagaget frågade tanten där om jag ville åka med ett tidigare flyg, jag sa "Jaa tack om det går så jättegärna!" och då blev jag ombokad igen, till ett flyg 18.10 (som var försenat, skulle egentligen lyft 15.35 och det fanns platser kvar så jag fick en) så det var ju bra! :D lyfte senare dock men landade i Sverige typ 22 så blev inte alltför mycket senare än vad som var planerat! :P

Idag blir det att åka in till stan, apoteket, och senare ikväll glo på filmer med lite folk. :)

Far away, this ship has taken me far away

Idag har varit en bra dag. Jag har varit på bra humör typ hela dagen och förkylningen börjar långsamt släppa. Fick även besök av min Sarah idag! :) igår kväll träffades vi ju också, vi åkte båda till Bracknell en vända på kvällen. :) idag satt vi mest och pratade och lyssnade på musik tv som vanligt och drack tea. :) så gick vi en liten vända med hundarna, trevligt att få sällskap! :D

Vi fixade bacon sandwiches till lunch åt oss alla tre, mig, Sarah och Luke för Luke mådde inte bra imorse så han blev hemma från skolan. :P efter ett tag åkte Sarah hemåt och jag åkte och tankade bilen och handlade på co op. Sen hem och lämna det och ut till stallet, hjälpte Maia med lite småsaker sen åkte vi hemåt och jag har lagat mat och vi har ätit. :)

Ska på bio med J ikväll. ska bli trevligt iaf.. :)

Igår och idag har jag verkligen varit glad över att vara i England, vet inte riktigt varför. Har bara känt att det mesta varit bra och så på sistone, och jag börjar nog bli mig själv igen. Lycka för en stund kan vara så enkelt, som idag när jag var hemma från affären en stund innan jag hämta Maia. Hade köpt med mig relentless (energidryck) och lite choklad, satte mig ner och starta musik tv och så var det Muse: official top 20 som jag satt och lyssnade på. Att en sån liten sak som att ta en kort paus, äta lite choklad, dricka min energidryck och lyssna på ett av mina favorit band kan göra så mycket, även att det bara varade ca 15 minuter. Jag tror att man mår bra av att uppskatta de små sakerna i livet. :)

I want to break free

Pallar inte skriva idag heller, lägger bara ut en låt.

lol, Panic at the disco, sjuk video men rolig och låten är bra. :P
jag ogillar egentligen mimare dock!! :P


Hoping u can make some wishes out of aeroplanes

Jag är sjuuuk. men ska ta mig ut en sväng idag med, blir det så pass kan jag ju alltid åka hem igen. :P Känner mig liite bättre än igår iaf, det värsta är att näsan vägrar blocka upp sig!! :( så sover as dåligt, vilket har resulterat i ungefär nackspärr också. Mindre bra. Men men. Igår sa familjen åt mig att gå upp och lägga mig igen, så dålig var jag. :P så jobbade inte så mycket igår vilket dock betydde att jag hade mycket att göra idag men har gjort det mesta iaf.

Sista helgen i england innan det blir Sverige nästa torsdag! :)

Hoping u can make some wishes out of aeroplanes

Jag är sjuuuk. men ska ta mig ut en sväng idag med, blir det så pass kan jag ju alltid åka hem igen. :P Känner mig liite bättre än igår iaf, det värsta är att näsan vägrar blocka upp sig!! :( så sover as dåligt, vilket har resulterat i ungefär nackspärr också. Mindre bra. Men men. Igår sa familjen åt mig att gå upp och lägga mig igen, så dålig var jag. :P så jobbade inte så mycket igår vilket dock betydde att jag hade mycket att göra idag men har gjort det mesta iaf.

Sista helgen i england innan det blir Sverige nästa torsdag! :)

I believe in nothing, not the end and not the start

Känner mig verkligen inte 100% idag. Inte ens 50%. Snarare omkring 20%. Min förkylning är värre, sen igår kväll hostar jag nu också och har en sjuk huvudvärk och även slängar av feber. Innan var det ju bara ont i halsen och allmänt seg typ.

Har vilat nu på förmiddagen, måste verkligen komma igång och jobba nu. Behöver fortfarande dammsuga, ut med hundarna, damma lite och fixa klart tvätten. Sen ska jag hämta Maia och köra henne till stallet, hon ska visst rida lektion idag igen, så blir att stå ute i kylan igen, som igår. :( Kommer iaf låna Tanias varma stall jacka och får inte glömma vantarna. Tur som är så är lektionerna korta iaf, ca 30-40 minuter bara. kanske kan gå och gosa med nån häst under tiden också.

Cause there's nothing else to do

I'm moving on for sure now, vill bara vara så glad som jag var förr och njuta av livet. Det som har varit har varit, det som kommer det kommer, jag vill leva i nuet och inte i det som varit. Man kan inte påverka det som redan hänt, man kan påverka framtiden, men just nu vill jag bara vara en stund.

Igår åkte jag och hälsade på Sarah. Hon hade hand om lilla Bea som var jättesöt. Lite blyg i början men snart nog började hon prata och leka lite med mig också. :) Jag och Sarah pratade och drack tea, sen åt vi riktig svensk lunch. Falukorv och snabb makaroner! :D godheten. Ska lätt köpa med mig falukorv hit. Och makaroner. :P

När jag åkte hem var det typ rusningstrafik, förstår inte varför för klockan var ju rätt tidigt, men iallafall, fastnade i trafiken så hann knappt jobba nåt när jag kom hem vilket jag inte var glad över men hann iaf lite. :P Åkte sen och hämtade Maia och ut till stallet och lämna en clipper och hämta nya blad till den, så gosade vi lite med Mr B och gav han lite mat innan vi drog hemåt. Hemma så ville Luke spela Sims på min dator så jag lät han göra det, fick sitta och hjälpa han lite eftersom att det är på svenska. :P han är duktig dock, försöker uttala allt och frågar vad det betyder, kanske lär han sig lite svenska på kuppen. ;)

Efter jobbet så åkte jag till Bracknell en sväng, vilket var trevligt.

Everything changes from one minute to the other

Då var ännu en helg avklarad. Det har varit en bra helg. Dock var det lite drygt i fredags när jag skulle till Reading så gick jag ut i tid för mitt tåg, men inget tåg dök upp. Hade kollat tågen på internet innan, stod att det skulle vara i tid. Sarah ringde, inget tåg och hon kollade på mobilen och det stod fortfarande att tåget skulle varit i tid vilket det uppenbarligen inte var. Fick stå ute i iskylan och vänta på nästa tåg som skulle åka 20.39 men självklart var den lite försenad så åkte ca 20.48, då hade jag stått ute en timme. USCH för tåg och för snö i england som ställer till allt. :P

Iallafall så kom man fram till Reading och mötte Sar, Percy och J inne på Three Guineas. Vi struntade i att gå till Wetherspoons eftersom jag var så sen, haha, och gick direkt till Walkabout. Drack jägerbombs och annat gott och dansade och hade oss. Efter skulle vi fortsätta till Purple turtle men de släppte inte in mer folk. :S då tänkte vi gå till Deja vú men vi ville inte betala £5 inträde för bara nån timma. Så vi tog en taxi hem till Perr och pratade och lyssnade på musik till typ 5 sen somna vi.

På morgonen gick jag och Sarah till McD och käkade cheeseburgare sen drog vi hem till henne. Slöade, pratade, sov och sånt. Tog tåget till Bracknell och mötte J igen, vi köpte vin och glodde på filmer och slöade hela kvällen, sen tog jag taxi hem.

Söndagen blev ungefär liknande men med cola ist för vin och så var jag barnvakt för Kevin och Tania skjutsade hem James som hälsat på i helgen. :)

Come on O2, make some noise!!

Amazing. Grymt. Awesome. Outstanding. Brilliant. Powerful. Extreme.

Kan hitta så många ord för att beskriva konserten igår. Det var helt otroligt!! De tog väldigt lång tid på sig att komma upp på scen efter förbanden, byggde upp förväntningarna, drog ut på det, blev lite segt ett tag, och sen var dem på scen!! Shannon, Tomo, Jared. 30 SECONDS TO MARS!!!!! :D

Känslan när de började spela, helt otroligt, efter första låten hade inte alla kommit igång riktigt än för det var en av deras lugnare låtar, då började Jared peppa folk, att ställa sig, klappa, sjunga med, och efter andra låten var det fullt ös i hela O2 ända fram till sista låten. Alla stod och hoppade, klappade, sjöng, skrek, inklusive mig och Sarah såklart. :P

De spelade några av mina favoriter - a beautiful lie, attack, from yesterday, the kill, closer to the edge, kings and queens, this is war med flera. Under Kings and Queens som var sista låten, tog Jared upp ca 40 personer på scen från publiken. FY FAN vad jag hade velat haft ståbiljett och kunnat haft chansen att kliva upp på scen och sjunga med dem, vi hade platserna nästan högst upp längst bak. :P Men nu har vi iallafall sett dem. Varit i samma rum som dem. Sjungit och hoppat omkring med dem, fy fan vad kul det var!! :D

Efteråt köade vi ner till tunnelbanan i North Greenwich, åkte till Waterloo bara för att inse att vi missat sista tåget till Reading.. Fick åka till Paddington och åka tåget därifrån till Reading, sen fick jag lov att sova kvar hos Sarah. Tur som var skulle Tania jobba hemifrån idag så hon kunde köra barnen. :) Tågen var inställda pga snön när jag skulle hem idag, ännu mer problem, haha, men Sarah var snäll och skjutsade mig. :) så har jag jobbat, har städat lite och gått med hundarna, tvättat och hela dagen har jag fortfarande varit kvar i O2 och kollat på 30STM i tankarna. SJUKT BRA!! ska lätt se dem igen nån gång!

Innan var det lite drygt, haha jag var ute i jättegod tid vilket är ju bra, medan Sarah tyvärr inte kunde sluta tidigare så hon var sen. Medan jag väntade köpte jag 2 tshirts, en affisch, ett par vantar och sen en tshirt åt Sarah. :P dyrt blev det men såå värt det! Fanns en riktigt snygg hoodie jag ville ha men den kostade £45 faktiskt för dyrt den här gången. :P När Sarah kom fram köpte vi varsin dricka och sen in och satte oss och kolla på förbanden, sen var det som sagt en låång halvdryg väntan (och vi som trodde vi skulle bli sena) men SÅÅÅ värt det!! :D Jared var snygg som vanligt och hade blått hår den här gången, haha! :D Shannon är nice med btw helt sjuk med trummorna, grymt bra! :D och så Tomo, ahh dem var rått bra allihopa!!

Bilder kommer sen, vet inte om de blev några bra men! :P

RSS 2.0