Planering

Oj oj har planerat Valborg nu :P Imorgon eftermiddag kommer Gonzza och Elin hem till mig och vi plus Mattias ska käka tacos och dricka gott! Sen kommer ev två till men får se. Senare på kvällen tänkte vi dra till Etage och kolla om det är något drag där med tanke på att det är "pubkväll" på Hantis! Är det inte mycket folk på Etage kollar vi väl Hantis igen annars får vi se vad vi hittar på. Skoj ska det bli iaf! Ska väl kolla nån majbrasa under kvällens gång också.

Hade ju tänkt vara ute hos mamma och Staffan <3 men de passade bäst för Gonzza och Elin imorgon så de får bli så. Drar ut till Hemlinge på fredag istället och grillar korv och marschmallows på grillen för man fick tydligen inte göra brasa på fredag :P

Nu ska jag glo klart på ett avsnitt av SATC sen sova :) Natti natti!

Trafikskola

Jajamen snart ska jag ta och cykla iväg till trafikskolan! Idag ska vi visst träna på start i backe.. Hjälp! Hoppas att det ska gå bra iallafall :) Idag har jag och Mattias glott på Waterworld, tycker den är superbra faktiskt!

Igår sov min syster Marina här, som numer är höggravid :) Hon ser inte ut att vara så långt gådd (säger man gådd? eller gången kanske?) men det är bara typ 6 veckor kvar om jag minns rätt! Sen kommer en liten liten krabat till jorden :) Vi smockade i oss kebab igår och 7up - onyttigt och sååå gott ändå! Sen glodde vi på tv och sen på Harry Potter :) En standard kväll för mig och Marina alltså hahaha! Men vi gjorde en sak till, nämligen kollade på gamla bilder och fick oss ett och annat gott skratt, haha!

Nej nu ska jag glo på tv och vänta på att dra iväg till trafikskolan..

Härlig helg!

Helgen var supermysig tycker jag! Den började med att i fredags följde jag med mamma till Västerås och lasern. Hon håller ju på att ta bort en tatuering. Sen fick jag övningsköra hem! Åkte i rondeller för första gången! Så åkte mamma hem och senare ringde Jocke och frågade om jag och Mattias skulle med hem till mamma en sväng. Javisst sa vi, och så blev det! Vi åkte ut till Hemlinge och grillade massa gottigott och hade det trevligt :) Bella och Andrea var också med, myyyys! På kvällen stannade jag och M och Bella kvar hos mamma och vi kollade på Morden i Midsomer. Tok - mys på det med!! :D de blir alltid Morden i Midsomer på kvällarna ute hos mamma och Staffan :)

Lördagen tillbringades med att vi skjutsade hem Bella Bus :) innan vi lämnade busungen åkte vi till Tuna park och käkade jättegod thai mat! Snackade med Jocke och Andrea en stund, sen åkte vi och efter en stund fick mamma så ont i ryggen och armarna och benen av att köra så jag fick köra hem till Köping :) Mot kvällen kom Eric över hit och vi (och Mattias då :P ) spelade poker och drack några drinkar och bara snackade. Så ringde Gonzza och undrade vad vi hade för planer inför kvällen, vi hade tänkt dra till Lunkans och ta nån cider sen ev Hantis. Och Gonzza och Elin skulle med till Hantis! Så drog jag, M och E till Lunkans och chillade, sen blev de Hantis som sagt. Efter ett tag mötte vi på Fredrik och Tommy, skoj! Sen kom Elin och Gonzza och vi umgicks med dem, sen blev det dansgolvet! Sjukt kul var det faktiskt. Slutligen drog vi och köpte kebab och gick hem!

På söndagen mådde man ungefär som man förtjänade men efter lite sömn och vatten var man återställd! Drog hem till Gonzza och där låg vi som små sälar och kollade på Ice Age och drack kaffe samt påskmust :) Sen sa någon "Fan vad  gott de vore att grilla!" och "Tänk er grillad flintastek.." sagt och gjort, plötsligt var vi på Willy's och handlade MASSOR av mat, begav oss till Malmön och grillade :) Det var mycket trevligt! Skrattade sjukt mycket.. Nästa helg blir det tacos sen grogen med Gonzza och Elin. Nice!!

Tack till er alla för en underbar helg :)

Tankar om London

Jag har suttit och kikat på några bloggar där folk skriver om sina liv som au pairer i England. Jag har ju bestämt mig för att i höst ska jag bli en av dem! Ska bege mig till London och jobba som au pair i ett år. Det kommer att kännas otroligt jobbigt att lämna familj, vänner och Mattias här hemma men samtidigt tror jag att det kommer att bli väldigt lärorikt. Jag kommer att lära mig språket bättre, lära känna nya människor, få ta mycket ansvar o.s.v. Det känns bra ändå och jag kommer ju bara att vara 2,5 timmar hemifrån med flyget :P

Nyss fick jag helt plötsligt ett sms av min lilla brorsdotter Izabella där hon skrev "Godnatt värdens bästa faster:-) :-D ;-)"
Då tänkte jag på hur sjukt mycket jag kommer att sakna henne! Min älskade lilla underbara busunge! Vi har gjort så mycket roligt ihop och vi tycker att det är så roligt att umgås med varandra. Jag har varit med och sett henne växa upp ända sen hon föddes, suttit barnvakt åt henne och skrattat så mycket med henne. Även att hon är så pass liten (9år) är hon så himla rolig och knasig och vi har samma humor! Men även när jag åker till England kommer jag ju att hälsa på familjen och då kommer jag garanterat passa på att träffa mitt lilla troll :) Sen kan ju hon och farmor (min mamma) komma och hälsa på mig tycker jag :D


Jag och min Bella <3


Fina tjejen! :)                                        HAHA som vi har skrattat åt denna bild :D

Skola

Jajamen snart ska man till skolan då. Sitter och dricker te och ska snart över till Mattias, ska fixa en grej där innan vi drar till skolan :) Har natur och samhäll bara, skönt! Men däremot har vi prov i natur på eftermiddagen, om ekologi. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra! Fick avboka min körlektion för att jag inte vet när jag kommer vara klar med provet, tur jag har en inbokad nästa vecka också iaf! :)

Nej nu ska jag dricka upp te't och sminka mig lite!


Inte så långt kvar till studenten nu! LÄNGTAR!

Våfflan...

... min hamster, biter på gallret som en jäkla galning! Hur irriterande som helst, kan hon inte bara sluta?! Snart gör jag som Mattias brukar göra, stänger in henne på toaletten och stänger dörren :P

Idag har jag umgåtts med Mattias och tagit det lugnt.. Handlade lite på Big Inn. Har ingen svenska imorgon och Naturen börjar inte förrän 11.10  så det blir en skön sovmorgon imorgon :) Har natur prov imorgon också så har pluggat en del ikväll. Blir mer plugga imorgon före provet också!

Nej nu ska jag försöka göra nåt vettigt, kanske läsa lite Abarat!

Brisingr

Nu är jag nog äntligen klar med min bok recensions grej till boken Brisingr (Eragon 3) :D har hållt på ett tag nu men har tagit paus då och då också och glott på tv och lagat lite mat :) När jag kom hem från skolan gjorde jag dock en tråkig upptäckt.. För det första har jag nästan inget Bregott kvar och knappt någon couscous så får köpa det nån dag.

 MEN det värsta var att mina jeans har gått sönder :( Mina fina, älskade jeans som jag köpte första gången jag var i London, med mamma och Staffan. En stor reva på låret. Inte första gången ett par jeans går sönder på just det stället för mig, dags att försöka få lite smalare lår kanske? haha :P Någon som har tips på hur man gör? Men seriöst, det är väldigt tråkigt. De var ju billiga och jag har använt dem ganska så väl men ändock. Favoriter går inte riktigt att ersätta!



Denna otrevliga reva såg jag när jag kom hem.


De var ju så snygga och bekväma!


Dagens middag. Couscous, svarta bönor och majs. Gurka på sidan av :D

Skor får man aldrig nog av!

Mamma skjutsade hem mig idag och vi fikade en snabbis på Big Inn :) Det var mysigt! Idag fick jag också lite pengar, skönt, har känt mig så fattig ett tag nu! La undan lite för att jag vet att jag har så lätt att spendera pengar när jag väl har. Men däremot syndade jag och köpte mig ett par super snygga sandaletter! Jag har velat ha de här sandaletterna i flera månader nu och de var väl inte så fruktansvärt dyra heller :) Nu gäller det bara att det blir varmare ute så jag kan använda dem!


Snygga skor va? Lite fet klack men ja, då kanske jag inte ramlar iaf ;)


350:- kostade de!

Måndag

Det blev ingen skola för mig idag... Det var 3 av 4 lektioner inställda! Men har försökt plugga lite med saker jag ligger efter med :) Mattias har hämtat ut våra studentmössor idag, ska hem till honom och hämta min sen hihi! Mamma ska skjutsa hem mig nu, de blev ett kort inlägg haha!


Helgen är slut!

Tyvärr så har även denna helg kommit till sitt slut. Har iallafall haft det trevligt! Igår var jag, Mattias och några ur fotoklubben iväg till Lindöberget och fotade. Det blåste som satan men ett tag var det lugnt och skönt. Fotade mest blommor - vitsippor och blåsippor :) Fick låna ett objektiv av Maria och sen ett Macro objektiv som jag även lånade tills idag. Vill ha ett macro objektiv!! :P senare igår kom Jocke, Tobbe och Andrea och hämtade mig och Mattias och vi åkte ut till mamma.

Där målade Jocke och Andrea undersidan på båten och så grillade vi och hade det trevligt! Årets första grillning - super gott! Sen åkte jag och Mattias med hem till Tobbe och sov där :) Spenderade kvällen med att spela Chicago (poker) med Tobbe, Sofie och Mattias. Lilla Ella var trött och la sig och kom upp lite senare :)

Idag gick jag, Mattias och Tobbe ut i en skog vid Tobbes hus och tittade på en massa gamla saker som fanns från förr i tiden, typ vikinga tiden. Det är häftigt med sånt där! Så fotade vi lite också. Sen fick vi skjuts hem av Jocke och vi har vart iväg på årsmöte med Fotoklubben. Ska snart hem till mamma och Staffan och sova hos dem idag :)

Lindöberget

Ska snart iväg till Lindöberget med Mattias och några i fotoklubben och fota lite! Hoppas på att man kan få lite fina bilder, önskar bara att jag hade ett macro objektiv... Lär ju finnas en hel del blommor nu! :)

Har sovit grymt dåligt inatt.. Det har blivit som en vana att vakna 3-4 och vara vaken nån timme :( När Swinto märker att jag är vaken kommer han upp i sängen och håller på och jamar och kurrar och tuggar i håret också.. Inatt var han AS jobbig, lekte med allt som lät t.ex. plast påsar, drog ut byrå lådor, racade mellan soffa och hall...

Men men ska fixa klart nu innan jag ska iväg och fota!

Nu är det fredag!

Men har en hel skoldag innan helg :P har iaf sovmorgon idag vilket är skönt.. Börjar 10.05 och slutar 15.20, skulle hellre börjat tidigare och slutat tidigare men men! Så är det :) Den här veckan har känts som om det varit fullt upp mest hela tiden.. Skolan har börjat efter lovet, jag och Mattias har umgåtts med Gonzza och Elin, varit iväg till Stockholm med skolan och kollat på teater som var jättebra, jag har haft körskola, igår kom Johannes och Andrea och fikade.. Fullt upp :) plus att jag har sovit otroligt dåligt... Vaknar ca 3-4 varje morgon och ligger vaken minst en timme, fattar inte varför! Så sjukt jobbigt. Har ofta huvudvärk p.g.a det och världens påsar under ögonen :(


Jag igår


Jag och lill - Swinto :D


Väldigt konstig bild på mig och Mattias XD


Andrea och Johannes :)

Äntligen lite vår

Hej och ursäkta avbrottet i bloggen.. Har väl inte haft tid och lust att skriva på några dagar. Vädret har ju varit helt underbart så har försökt vara ute mycket :) Har försökt gå ut och gå en stund varje dag, det är så mysigt att bara gå omkring och lyssna på alla fåglar och så :) Då kanske man kan hålla vikten nere som jag gick ner i London :P Haha, där gick jag och mamma väldigt mycket och det syntes på vågen sen, hade gått ner 2 kg :D Iallafall enligt vågen jag köpte nu i veckan. Igår sov jag hos mamma och Staffan och vi åkte upp till Stina en sväng, det är Staffans mamma. Hon har varit ensam ett tag eftersom Gunnar är på sjukhuset. Hon har också haft ont i benen ett tag, särskilt det högra sen hon ramlade omkull för någon vecka sen men inte velat åka till sjukhuset och kolla upp det. Men igår kväll kom hon inte ens upp ur sängen knappt så då ringde vi en ambulans! De kom och hämtade Stina, stackarn hade så ont och en av ambulans personalen trodde att det kunde vara något med höften som hade blivit när hon ramlade. Sen åkte vi hem och åt iaf och glodde på tv lite sen somnade jag på soffan haha!

Idag kommer min kusin Petter hit också. Får se vad vi hittar på. Jag ska nog ta en promenad om en stund, tänkte gå upp till Stinas hus och släppa in katten en vända så att den kan få äta lite. Men nu är mamma inne i stan så jag väntar tills hon kommer hem tror jag :)

RSS 2.0