Feeling a little hungry, actually

Dumma - cp - förkylningen är kvar. Kan den inte försvinna nu? Orkar inte bara sitta hemma. Vill träffa folk nu, det är bara 19 dagar tills jag åker till London! Blää. Kan inte andas med näsan. Ont i huvudet. Ont i halsen. Ont i hela kroppen. SUCK.

Hade ju lovat Marina att komma in till stan och lämna ett bord igår. Sa igår att jag kommer idag istället. Så ska väl försöka ta mig in till stan och fixa det iallafall :)

Ska väl äta frukost nu. Är hungrig. Men känner ju ingen smak. Då känns det onödigt att äta.

A cold is still a cold

Usch, mår inte bättre idag. Snarare värre. Låter som en avbruten kratta när jag pratar, har så ont i halsen. Snorar och har mig usch och fy och blä på det! Ska gå upp och göra mig en kopp te nu.

Fan hade ju velat följa med Matte och illi och fotat idag men det blir nog inte så. Suck.

Aja, Hörs kanske sen :P

Babysitting is fun

Har som jag just skrev på London bloggen hittat min kamera sladd igen, tänkte lägga upp lite bilder från i fredags då jag på eftermiddagen / kvällen plötsligt fick ett sms av brorsan Jocke : Tja är du hemma? Kan du komma till Etuna och vara barnvakt åt Bella, tänkte gå upp tidigt på morgonen och fiska? Så om du kan vara med henne på dagen.

Självklart kunde jag det, fixade lite här hemma (hjälpte mamma med bakning - yummie) och åkte iväg till Eskilstuna. När jag satt där körandes på motorvägen kom jag på att det var första gången jag körde på motorväg ensam. Scary haha! Bella blev så glad och sa : Äntligen sover du här!!!

Först var Bellas kompis där, hon var snäll och pratade typ lika mycket som Bella.. SJUKT mycket alltså hahaha! Sen lämnade vi henne och åkte hem till andra brorsan Tobbe :)


Bella och Ella i mys-garderoben     Ella visar Spiderman :)

I mys - garderoben finns faktiskt mamma, Staffan, Tobbe, Jocke, Bella, Marina, jag och Ester! Även Sofie, Bertil, Lena och Otto :)

Tiina och Otto, så söt hund!!      Tiina och Ella <3

Bella goes crazy!!                      Ella goes trött men glad!

Bella, jag och Otto strax innan vi åkte hem till Jocke och dem igen :)

This charming man

När jag och mamma var på the Tuna Park igår köpte ju jag en bok. Det blev en bok på engelska då jag vill förbättra min engelska och tycker det känns bra att läsa på engelska. Jag köpte "This Charming Man" skriven av Marian Keyes. Den är bra hittills! Har faktiskt aldrig läst en bok av denna författare förut och jag måste säga TACK MAMMA som sa att jag borde köpa den här boken, för jag gillar sättet författaren skriver på. Lite irriterande har det varit då det skrivs mycket i "talspråk" men det gör inte så mycket.

Har läst mest hela dagen, har så ont i halsen och är snorig och har haft lite feber.


Så man ser ut idag. Jag ser ut som jag mår. Tvi.

Out of a milllion dreams

Snälla. Någon. Snälla, kan någon köpa mig en Mini Cooper? Gärna en limegrön Mini Cooper S? Kom igen. Det är väl inte så dyrt ;)


EHEHEHE JA TACK!!!! finaste bilen! Ge mig?? SNÄLLA!!
(http://farm4.static.flickr.com/3252/3148183140_a9be10db99.jpg)

Den kan jag ta annars? Inge fel på den heller liks!
(http://www.automedia.com/NewCarBuyersGuide/photos/2005/MINI/Cooper/Convertible/2005_Mini_CooperConv_ext_1.jpg)

Yes, please! It's like a cute little lemon!
(http://image.internetautoguide.com/f/auto-news/2009-mini-cooper-convertible-review-of-new-bodystyle-cabrio/15685163+cr1+re0+ar1/2009-mini-cooper-convertible-cabrio-new-style.jpg)

Någon frivillig som vill ge mig? Maila mig eller kommentera detta inlägg hahahaha ;)
(http://image.automotive.com/f/multimedia/photo_gallery/8293137/0802_01_b%2B2009_mini_cooper_john_cooper_works%2Bfront_three_quarter_view.jpg)

We went to the Tuna Park

Jag och mamma skjutsade hem Bella och Veronica idag :) De var så söta, satt och sjöng i baksätet! haha. Kommer sakna de små sötisarna massor. Kommer sakna så himla många när jag åker till London. Men jag kommer ju hem och hälsar på ;)

När vi lämnat småttingarna så åkte jag och mamma till Tuna Park. Det är lite roligt när man säger Tuna Park på engelska, undra vad engelska människor skulle tro att man pratade om egentligen?! Fick lite pengar av min snälla mamma så jag köpte några småsaker :) En t-shirt och en tjockärmad tröja från Carlings, en bh på Lindex och så en bok på Akademibokhandeln. Mamma hittade lite saker hon med :D

Nu har mamma sovit middag en stund och jag har försökt ta snygga bilder på mig med mina kläder hahaha tänkte ju visa er läsare utifall att ni ville se ;) Vet inte om bilderna blev så snygga men här kommer dem..



T-shirten, det är en fågel och ett kors typ och en "flagga"

Tjocktröjan, mycket mönster, snygg är den!

Dragkedja och luva är det på den :)

My family is THE family

Idag har vi varit på släktträff, det var mycket roligt! Helt galet roligt faktiskt :) Har pratat och skrattat och surrat och snackat så jag har lite ont i halsen. Vi blev upp emot 20-25 pers, hur kul som helst. Käkade pasta sallader och äppelkaka, mums! Vi ses inte ofta men när vi ses - då jäklar har vi roligt. Måste ses lite oftare tycker jag allt :)

Haha, det sjukaste med allt det här. Det är att vi är ju som sagt väldigt dåliga på att träffas i släkten. På senaste tiden har flera av oss skaffat Facebook, gamla som unga, och pratat därigenom, sagt att vi måste ses allihopa och det var på ett sätt alltså tack vare Facebook som vi ordnade denna trevliga tillställning!

Vissa saknades idag och det var ju synd, men vi hörde av oss till alla iallafall vad jag vet, det är ju det viktigaste.

TACK ALLA NI UNDERBARA FÖR EN UNDERBAR DAG! <3


Det galna släktet Liljeblom!

Här är också Staffan och Jimmy med som ju är del av familjen!

Bella, jag och Verra :)

Early morning tomorrow

Idag har jag inte gjort så mycket, åkte in till stan ett tag under dagen. Var med Mattias, det var kul :) Vi kollade på Pineapple Express, den var helt okej men inte riktigt så rolig som jag trodde att den skulle vara. Så sov vi lite middag haha det var trevligt!

Gick över till Mohammed och dem och fick låna deras scanner idag också, behövde scanna in au pair kontraktet som jag skrivit under! Det gick bra och nu har jag skickat det till familjen. Tänker inte bli riktigt riktigt glad förrän imorgon när jag fått tillbaka kontraktet med deras underskrifter. DÅ är det på riktigt!

Nu kollar jag och mamma på Click på tv, Staffan sover i soffan :P byee

It sucks to be me

- oh it definitely does.

Åååh kan inget bara gå bra nån gång? Börjar bli så jävla trött på att allt ska skita sig hela tiden. Förlorar mer och mer - Stina, Destiny, Våfflan. Alla tre på så kort tid. Jag förstår inte. Ingenting händer med au pairandet för folk hör inte av sig som de lovar. Sjukt irriterande och ledsamt. Har letat familj i över en månad nu utan resultat. Eller ja, resultat har jag ju fått sen jag gick med i aupairworld men det är ju det att plötsligt slutar familjerna bara att höra av sig. Så det blir ju plus minus noll. Agenturen ställer inte alls upp så som jag trodde de skulle göra, Marie svarar inte ens på mina mail eller när jag skriver på msn eller facebook. KUL.

Och den här datorn får upp 192846850 popup fönster hela tiden, förstår inte varför... Har ju bockat i att popup fönster ska FÖRBJUDAS!!!!!!!!!!

Vill bara lägga mig och glo på film hela dagen och inte göra ett skit. Det verkar ju ändå inte spela någon roll?

Ingen rubrik

Så sitter man här på kvällningen med datorn i knäet som vanligt :) hahaha. Idag har man inte gjort så mycket, mamma och Karro var på svamp kurs på förmiddagen så jag var hemma med Bella, Verra och Fredrik. Gjorde i princip ingenting haha. Hjälpte barnen att spela Sims emellanåt och glodde på tv ungefär.

Nu har alla åkt hem och det är bara jag, mamma och Staffan hemma :) det är mys. Ikväll är det Morden i Midsomer på tv kl 20 så det ska vi kolla på :)

Familjen (från aupairworld) har inte ringt än, trist. Hoppas de ringer innan kvällen är slut, de skulle ju ringa "during the weekend" så de borde höra av sig snart..

Nej nu ska jag glo på tv eller göra korsord eller nåt. ciao!

A bit crowded?

Oj oj oj. Nu om någonsin är det fullt hus här, haha :P Som värsta julafton eller nåt :) Utöver de som jag pratade om i förra inlägget så är Max och Marina här och hälsar på ett tag :) Så nu är vi alltså nio styckna i vårat hus! Haha! Men för tillfället så är fyra av dem (Mamma, Karro, Bella och Verra) ute i skogen och plockar svamp, hoppas de hittar massor :) Och Staffan är ute som vanligt haha så det är rätt lugnt just nu.

Ska ta och umgås lite nu, hade braaa!


Marina, Max och jag :)

London is everywhere

Sitter här hemma nu och huset är alldeles fullt av underbara människor :) Mamma, Staffan, Verra, Bella, Karro och Fredrik och så jag då. Fullt hus i helgen alltså! Har just ätit lite mellis, det var gott. Macka och te blev det för min del :D Självklart hade jag min favorit mugg till mitt te, London - muggen :)


Bella, Tiina och Veronica :)

Today is just like any other day

Hallå i stugan. Idag har jag inte gjort så mycket alls faktiskt. Mest tagit det lugnt. Har varit skönt att bara vara. På dagen åkte jag och mamma och mötte Staffan vid Åsby. Vi letade efter en passande buske att plantera där vi begravt vår älskade Destiny. Det blev en buske med gula blommor som verkade lättskött, vilket ju är bra. Hoppas den överlever. Vi har inte planterat den än, gör nog det imorgon. Gu vad jag saknar våran Dest. Han var så himla underbar! Alltid lika gosig, alltid lika underbar.. Minnena kommer aldrig att försvinna. Han har lämnat oerhört många tassavtryck i våra hjärtan! Tror inte han lämnade någon oberörd, den katten.

Harmony och Swinto verkar fortfarande lite förvirrade över att Destiny inte kommer. Harmony är inomhus väldigt mycket, kanske för att det börjar bli kallare ute?

Föresten så har vi tänt brasan för första gången nu i höst! Hur mysigt som helst. Varmt och gosigt blir det. MEN. Då kommer det upp igen. Under ögonlocken. Bilden av Safir, hon låg alltid framför brasan om vintrarna. Bilden av Destiny, först ligger han på Staffans mage, sen går han en sväng till mig eller mamma, sen lägger han sig vid elementet för att det är för varmt för honom. Åh, minnen, minnen, underbara minnen..


Hittade en urgammal bild på mig och Destiny idag. Från typ 2002 :)

Destiny, Vila I Frid!

Vår älskade katt Destiny har gått bort. Eller ja, mammas katt. Men han var ju som familjens katt, alla våra katter blir ju som familjekatter. Konstigt nog vet de ändå vem som är ägaren av oss!

I åtta underbara år hade vi denna vackra katt, vårat fina skogstroll. Han som var så snäll, så fin, så ståtlig, så speciell. Han hade så många underbara små egenheter, en sån fin personlighet. Alla minnen av Destiny kommer aldrig att försvinna. Han var one of a kind.

Destiny var så snäll mot allt och alla. Ville alltid gosa och mysa och började dreggla över en när man klappade honom. Kom och mötte en när man kom hem. Aldrig mer kommer han att möta oss när vi kommer hem från stan, hem från promenaden... Allt tack vare en idiotisk grävling, det är vad vi tror iallafall. Lennart hittade Destiny igår morse utanför ladan. Staffan kom och berättade för oss och vi gick ner och tittade på vår fallne vän. Han låg där, lika vacker som alltid. Han såg så levande ut, men ändå inte. Där låg han i gräset. Hans bakben hade blod och sår, inte allt för farligt var det, men det såg ut att vara från djurbett. Vi har ju haft grävlingsproblem här ett tag, påkörda grävlingar och sånt just vid oss. Ett bo under ett av grannens uthus troligen.

Min första känsla efter den enorma sorgen var faktiskt lättnad. Destiny var hemma. Han tog sig hem. Våran underbara, underbara gamle man tog sig iallafall hem. Han såg ganska lugn och fridfull ut där han låg utsträckt i gräset. Kanske tog han sitt sista andetag just när solen gick upp? För Karro hade släppt ut honom klockan 3.23 natten till lördag. Destiny hittades omkring kl 7-8 vad jag förstått.

Det känns så tungt. Otroligt tungt. Jag har inte ens sörjt färdigt efter Safir - hon gick ju bort den 8 februari 2008, ca 1 ½ år sen. Visst, jag har accepterat det nu. Men sorgen är densamma. Smärtsam och ibland nästintill outhärdlig. Jag har dock lärt mig att försöka att minnas istället för att sörja. Och nu kommer allt tillbaka igen. Lika hopplöst och upprivande. Destiny har funnits med mig i halva mitt liv. Han har varit ett husdjur, ett stöd, en vän, en familjemedlem.

Nu får han leka med sin vän Safir uppe i Katthimlen, de får ta hand om varandra nu. Som de gjorde förut. Ni kommer båda att finnas med oss för evigt. Kärleken är evig. Minnena är oersättliga. Vi saknar och älskar er båda två Safir och Destiny!

Vila I Frid, älskade Destiny <3
There will never be anyone like you, ever..


Fina pojke - pojken, som mamma alltid sa :'(

Jag saknar dig, tack för allt du gav oss Destiny! <3

Världens gosigaste..

Ta hand om varandra nu, älskade..


Världens vackraste katt, du är enormt saknad!

Safir, jag saknar dig min galning <3
Ta hand om Destiny åt oss!

Gårdagen och idagen

Igår åkte jag in till stan, plockade upp Mattias. Så åkte vi till hans syrra Madde, jag fick lite kläder av henne! Så skjutsade vi Madde till Big Inn och hon handlade och jag hämtade ut min och mammas nya datorer hihi! Snabbis till Donken sen så skjutsade vi hem Madde och åkte hem till Mattias. Glodde på tv och så :)

Sen messade Tess och sa att hon var klar i skolan och då åkte jag och hämtade henne vid OKQ8. Vi åkte ner på stan, fikade lite på Nya konditoriet! Satt och snackade typ flera timmar nästan haha. Det var riktigt kul. Sen gick vi en sväng till Bokia och kollade efter några nya bra böcker, sen så bläddrade vi i Twilight böckerna haha! Gick förbi bion och kollade om det gick några bra filmer, ingen man direkt fastnade för tyvärr. Så kollade vi på skor och sen satte oss på torget innan vi gick till bilen så Tess kunde hämta sin väska. så åkte jag hem och började plonka med min nya dator och mamma med sin direkt efter vi ätit mat haha! ;D

Idag har jag inte gjort mycket, tog en lång promenad till Skräddartorp. Försökte klappa Missen men hon sprang bara iväg :( så gick en bit till mot skogen sen vände jag hemåt! Ska inte göra någonting vettigt idag tror jag, ska nog bara ta det lugnt. PUSS!

Min nya laptop

Sitter vid min nya laptop som jag hämtade igår, den är grrrreat! :) Man kan ta AS roliga bilder med den, hahaha! Kolla in här till exempel:


HAHA mongo!!

alien!

MIN FAVORIT, hahahah jag döööör!

Att göra idag

Idag ska jag, mamma, Karro och Fredrik åka till Hallsta och handla lite eller vad det var. Sen ska jag åka in till stan och träffa Matte. När Tess slutar så ska jag träffa henne en stund :) tror iallafall det var idag vi skulle ses!? :P Får väl se om man kanske klämmer in att träffa Marina en snabbis också, alltid kul att träffa syrran. Annars tar jag det en annan dag :)

Ska dra nu iallafall men skriver väl kanske mer sen! ciaooo

The Host

Nu har jag läst klart The Host på engelska, skriven av Stephenie Meyer. Som också skrivit Twilight böckerna. Den var bra! Lite småtjatig emellanåt dock, men det tyckte jag faktiskt om Twilight böckerna med ibland. Men man fastnade, ville fortsätta läsa, man tycker om huvud karaktärerna, hon skriver ändå på ett bra sätt måste jag säga. The Host var väldigt annorlunda mot böcker jag brukar läsa, science fiction - kärlek - drama - våld ungefär. Jag rekommenderar den, läsvärd var den definitivt! Det kommer att komma två uppföljare, The Soul och The Seeker, jag kommer nog säkerligen att läsa dem med! Slutet på The Host var bra även om man inte vill läsa de andra sen, så på så sätt känner man sig inte tvingad att fotrsätta läsa som man kan göra ibland :P

Jag brukar gilla att läsa böcker som handlar om fantasy, högre makter, magi och sånt. Harry Potter, Twilight, Eragon, Bartimeaus - triologin! Den sistnämnda är en riktigt bra kort serie på tre böcker som alla bör läsa. Komisk, spännande, magisk och helt enkelt bra! De står väl på ungdoms sidan i bokaffären, men so what!



Jag saknar dig..

... min underbara Safir.


<3

Helgen

Helgen var great. I fredags gjorde jag inte så mycket tror jag, var väl bara hemma :P I lördags var Karro och Fredrik och hälsade på, sen åkte vi till stan och jag hoppade av hos Mattias. Sen drog Matte och jag och Haga och Jonny och köpte grejer till tacos, gjorde tacos och det var så gott så! Gonzza kom och käkade också :) Sen kom Tess och Illi och vi drack lite och så. Trevligt var det! Det spårade ett tag men sen blev det bättre ;)

Så fick vi skjuts till Västerås, även Lage hängde på dit :) Vi tänkte först dra till SILK men det var stängt så vi drog till Konrad istället. Det var skoj. Drack och dansade och var glada! Sen blev det sjuuuukt spår när jag, Matte, Gonzza och Lage skulle dra och vänta på skjuts hem men det slutade bra iaf! :) Kvällen var sååå BRA!


Tess och jag :)                            Lage och Gonzza :)

Illi och Matte :)

Gonzza, Mattias, jag :P

Jag och illi :)

Någon och Jonny :)

Lage, Gonzza, Matte :)

Tess och Illi :)

Tess, Gonzza, Lage och Jag :)

Gonzza, Matte, jag och Tess :) bild från Konrad

Gonzza, Illi, Matte :) bild från Konrad

Tess, Gonzza, Jag och nån random typ :P bild från Spanonline

Matte och Illi :) bild från Spanonline

Tonight is the night

God morgon allihopa! :) Har märkt att jag fått lite fler läsare den senaste tiden vilket är superkul! Har inte så många som följer men nu verkar det ju vara några iallafall, kul vare sig det bara är släktingar eller andra :)

Jag är sååå taggad inför ikväll :) Ska ut med Matte, Tess, Illi, Haga och Gonzza :D det blir funny tror jag. Har sett fram emot detta hela veckan :D först ska vi också äta tacos hos Haga, smarrigt!

Nu är Jocke och Tobbe här också, brorsorna :) De ska fixa med Tobbes bil :P

Onödiga saker

Jag snubblade in på en hemsida av en ren slump och insåg att det fanns en massa riktigt onödiga saker där.. Eller vad tycker ni? :P

Till exempel:


Vill ni ha ett bacon bälte kanske?

Eller skjuta en katt på kompisen?

Köpa ett par kallingar åt en ekorre?
Fråga mig inte hur ni klär på ekorren dem..


Spaca till det med en FETT fontän?

Eller möjligen skaffa ett par kalsonger till händerna?

Oj oj, många sjuka och onödiga saker finns det, men kul är det att kolla på dem hahaha!
Dessa saker kommer från McPhee

God morgon!

Nu har mamsen åkt iväg till bassäng gympan och jag sitter här med en extremt kurrande gosig Mr Harmony. Han kom just in från regnet där ute och vill tydligen torka sig på mig haha ;D Men han är ju så söt den lille grabben så jag gör inte annat än gosar tillbaka och ler för mig själv.

Åh vad jag kommer sakna våra underbara katter när jag åker till London. Hoppas jag hamnar i en familj som har något husdjur.



Skadad telefon..

.. MHMM skoja inte!!!! Min telefon som jag fick hem från lagning för typ en vecka sen är helt sönder. Helt cp-skadad-trög-i-huvet sönder. Man kan inte klicka på de tre översta "touch" knapparna, det händer ingenting!!!! Åååh jag blir så förbannad. Ser att jag har 9 olästa sms eftersom den varit såhär ca 5-6 timmar nu att jag inte kan trycka på knapparna - det brukar försvinna efter kanske 1 timme. Men nej inte nu inte. Fan vill bara se de j'vla smsen så jag kan ta ur mitt kort och sätta i de i Nokian (mattes telefon jag lånade förut) och skicka in det här fanskapet på lagning.........

Vill inte ha tillbaka den, vill hellre ha nån annan UTAN "touch" knappar.......


så fin telefon - men SÅ värdelös........

Idag är ingen bra dag

Jag känner mig nere idag. Väldigt nere. Vet inte riktigt varför egentligen. Tills viss del för det med London, att inget händer. Men har pratat med Marie idag iallafall och det känns bra. Har ändrat lite på mitt brev så ska försöka ta det lugnt och invänta svar.

Usch på idag säger jag bara. Och nej det är inte bara för det med London. Hela idag känns usch. Vet ej varför. Är väl en sån dag antar jag.

Tjoooohej

Hade tänkt åka till Marina idag :) Får se om det blir av för jag hade ju feber hela dagen igår igen :S Känner mig lite små varm nu med och vill ju inte smitta dem. Men blir det inte idag så blir det snart, vi ska ju Pottra sönder!!! Ha ett riktigt marathon ;D

Ska med mamma och skjutsa Staffan nu, byee everyone!

RSS 2.0