Hej då!

Nu ska jag ta och packa ihop datorn, hoppas jag gör rätt med allt nu haha! Isåfall hörs vi från Hemlinge imorgon allihopa, men just ja!! Det gör vi inte alls, har ju bara en fungerande nätverkssladd där.. Eller jo jag har ju min som jag har här haha :D Får se hur det blir!

Jaja hej då!

Hos mamma.. eller hemma!

Är hemma hos mamma nu, eller nu får jag ju lov att säga att jag är hemma :D snart bor jag hos pärona igen alltså, på fredag närmare bestämt! Fick skjuts hit idag av Tuire och Ulrika, vi tog med lite påsar och två kartonger samtidigt, lika bra ju när man ändå skulle hit :)

Medan Tuire och Ulrika plockade vinbär så gick jag och mamma på svampjakt i skogen, hittade lite kantareller! De stekte vi sen och hade på varma mackor - hur gott som helst alltså! :)

Nu är det snart sov dags, hade braaa!

Trött

Usch vad trött jag blev plötsligt. Skulle vara nice med fotbad och en kopp te framför Bridget Jones eller nåt. Men har ju packat ner filmerna haha! Har packat ner porslins skåpet i köket nu också, Våfflan's byrålåda, en del här vid datorn, nästan alla kläder / gardiner / påslakan, mina handväskor och Xboxet. Ska nog ta skorna nu och resten av kläderna. Vad mycket saker man har plötsligt!

Har körlektion imorgon också, hoppas det går bra :)

Flytta

Jaha, håller på att packa ihop min lilla lägenhet.. Känns som att jag packar och packar men ingenting händer egentligen! Börjar se tomt ut i hyllor och sånt men ja.. det känns konstigt! Känner mig plötsligt så nere dessutom, inte för flytten men annat.. aja. That's life. Är jag ute ur lägenheten före fredag så slipper jag flyttstäda iaf, tjejen som ska flytta hit sa att isåfall kan hon göra det, vore ju skönt.. Jaja ska fortsätta nu, men behöver mer att packa i, Marina och de ska komma med flytt kartonger snart.

Då var det måndag igen

Kändes nästan lite konstigt att inte dra iväg till trafikskolan imorse :P vaknade av att mamma smsade och vi skulle ju till Tuna Park idag ju! :D så jag åt frukost och fixade mig lite sen drog vi :) Hittade lite saker (billiga saker dessutom!) så det var ju trevligt. Så käkade vi lite och det var såååå gott! Men som vanligt orkade jag inte hälften :P

Usch och fy och blääää på mitt vänstra knä säger jag bara! Har så ont. I lördags var ju jag, matte och Eric ut på grogen och mitt i natten hade man ju fått i sig en del förfriskningar, dvs alkoholhaltiga drycker. Mer än vanligt hade jag nog allt fått i mig. det plus mina klackar resulterade i en krasch i trappen på väg hem vilket resulterade i ett stort sår på knät och ett antal blåmärken, därav ett väldigt stort. Kan inte tycka att det här känns bra på nåt sätt alltså! haha hur klantig får man vara? Jaja så är det ibland. Tur som är så har jag en underbar mamma och hon köpte Desivon och plåster åt mig idag, innan hade jag bara plåster utan att göra rent det ordentligt vilket resulterade i  äckligt slemmigt var och troligtvis infektion. Ursäkta äckelheten i det här inlägget btw. Nej nu ska jag se på Bridget Jones Dagbok 2 och beklaga mig med mitt ömma knä. Eventuellt trycka i mig lite Ben & Jerry's.


hos mig i lördags!

På väg till B&S..

Egoistisk på Tuna Park :)

Jag och min söta fina mamma! I love you mum, always! <3

This is a happy day

JAG KLARADE TEORIN!!! :D Yippie Yayyyy!!!! :D I'm happy happy happy face!! Fick 60/65 rätt så några fel men det gör inget för jag blev Godkänd :) iiiih!

Sen har jag föresten fått veta att min vän Katrin kommer också att åka till England som au pair istället för till USA, I'm so happyyyyy! Hon har skickat in papper och redan fått mail och samtal från en familj, jag längtar tills jag får börja leta familj! iiih! Måste bara klara körpovet nu sen KÖR VI!! The UK in September Katrin!

Jag, mamma och Staffan har också varit iväg till Munktorp idag med Gunnar, han ska få flytta till Sorby gården :) Det verkade mysigt och de som jobbade där var trevliga! Sover i Hemlinge idag igen för imorgon ska vi köpa lite möbler åt Gunnar på IKEA :)

Herreguud

Vilken riktig skit - dag jag hade på körskolan! Hade dubbel körlektion vid lunch och jag kunde ju ingenting! Blev förvånad över mig själv, Maggi fick säga åt mig om saker och ting hela tiden. Man blir ju mörkrädd.. Vad händer? Blir så jävla orolig över uppkörningen...... Maggi sa att hon inte kände igen min körning, haha det kan jag lova att det gjorde inte jag heller! Antar att alla kan ha en dålig dag när det gäller körning också men det här var inte dåligt.. Det var katastrofalt! Liksom, kom över i vänster körfält emellanåt? När det inte var mötande trafik ska jag väl tillägga.. Missade en avfart. Kollade inte tillräckligt mycket bakåt vid backning (använde visst speglarna för att se bakåt och åt sidan 90% av tiden) och allt vad det var. Mitt huvud är nog överfyllt av trafik information och sprängs snart. Hjälp mig nån.

Helst av allt ville jag bara skrika, gråta och slå huvudet i ratten 30 min in på lektion. Som jag sa till mamma ville jag efteråt också käka 12 chokladkakor, ett paket glass och en hel pizza som tröst. Men det gjorde jag inte. Så det känns fortfarande lika värdelöst :(

Uppskrivning imorgon då, PEPP på det! måste klara deeeeet :)

Halkbana

Idag har jag och några till på bilskolan gjort halkbanan :D först åkte vi till Eskilstuna, Maria och Filip körde halva vägen var. Där så fick vi åka i en stol som tvärnitade i 7 km/h, alltså det kändes verkligen var bältet satt om man säger så! Ändå var det bara 7 km/h... Usch jag vill aldrig krocka. Någonsin. Sen kollade vi på några småfilmer om hur man skulle göra på halkbanan, sen gick vi ut. Jag och Maria åkte tillsammans, och Filip och Micke åkte :P Först skulle man köra i 50km/h typ och panikbromsa med ABS och utan ABS. Både på vanligt underlag och sen på olja och grejs. Sen samma sak men väja för ett hinder på oljebanan, snacka om att sladda :P

Sen fikade vi lite, och började på nästa moment. Då skulle vi zickzacka mellan några pinnar bara på vanligt väglag sen köra på en as hal bana och försöka att stanna på sitt eget körfält. Johejdu, inte en chans iallafall inte utan EPS grejen :P Man gled mest åt sidan med hela bilen haha! Men med EPS'n gick det bättre :) Slutligen fick vi åka runt i voltbilen! Läskigt men kul :D sen kollade vi på filmer när man krockade i 50km/h, 70km/h och 90km/h.. hejdåhejdå kan man ju säga, iallafall i de två senare! Återigen, jag vill aldrig krocka eller nåt!! Jaja.. sen körde jag och Micke hem till Köping och jag drog hem på en gång, eller drog upp på stan en sväng.. Köpte en bok för mitt presentkort (Stephenie Meyer, The Host) och större kuvert. Samt en ny vattenflaska till Våfflan, hennes är ju trasig :( Tur som var hade jag ju en mini flaska hemma i reserv som hon haft några dagar men köpte en större idag :) såå... det var det!

Nervositet

Jag känner redan av nervositeten inför  teoriprovet på fredag och till och med för uppkörningen som är om hela 2 veckor!
Det gick rätt så bra att köra idag, nu har vi gått igenom allt. Så imorgon blir det halkan, torsdag och fredag lite repetition! Ska be om att få repetera fickparkering bland annat haha :)


Gonzza's bil, hittade ingen annan bild just nu :)

Gårdagen..

..var trevlig! Först försov jag ju mig och sen drog jag till bilskolan men det kan vi bortse ifrån :) När jag kört klart mötte jag Marina och Max och vi gick upp på stan en sväng :) Sen drog vi till Big Inn istället och fikade, sen köpte jag en tacopaj också som jag åt hemma hos Marina! Så åkte jag, Marina, Max och Håkan ut till mamma en sväng :D det var mysigt. Åkte hem vid 22 så blev lite sent men det gör inget. Kollade på Prison Break och la mig typ :P

Nej nu ska jag väl sminka mig och om en stund dra mig till bilskolan. Har körning 11.45 och 14.15 idag (ca 40-50 min vardera) så passa er ni som befinner er i Köping då! :)

Hujja

Försov mig idag, hade stängt av klockan i sömnen :O Tur att jag har kör lektionerna sent idag, inte förrän 15.30! Har just uppdaterat min hemsida med lite bilder från min och mammas och Staffans mini semester, kolla gärna :D rifas.se är hemsidan.

Nej nu ska jag ta och cykla iväg till trafikskolan!


En av bilderna, en kloster ruin!

Harry Potter and the Half Blood Prince

Japp nu har jag och Marina sett den! Den var helt galet bra, jätterolig så vi as garvade verkligen flera gånger :) Sen kom det tårar också kan jag lova! Självklart saknades delar ur boken och några delar var tillagda men denna film var riktigt bra! Ska gå och se den med Marina nån dag snart igen, då ska Matte och Karolina följa med :D hoppas iaf Matte skulle med då? :P

Idag är jag väldigt trött, mina ögon vill sova mer! Ont i halsen har jag också, små hostar mycket. Fick lov och snooza 25 minuter innan jag klev upp och gick min morgon promenad, har ätit frukost nu men är lika trött ändå! Suck. Men så är det ibland, bara att bita ihop och cykla till trafikskolan!


Riktigt, riktigt bra!

seeeeg idag

Bloggbrist

Ja det kan man verkligen säga att det har varit här nu :P På min kära mors begäran skriver jag en kortfattning av de senaste dagarna haha, hon tyckte det var dags! Jag har iallafall börjat intensivkursen för körkortet nu, det känns rätt så bra! Nästan jättebra! :) Kör två lektioner per dag och pluggar x antal timmar.

Har varit på Visingsö med mamma och Staffan, det var helt okej men inte som vi förväntat oss :P dock fick vi chans att se en massa vackra kyrkor och klosterruiner samt ett militär museum på vägen dit och hem! Och inte att förglömma, vi stannade till i Gränna och såg hur man gjorde polkagrisar :) Trevliga bilder från vår mini - holiday kommer sen!

På lördagen hämtade Mattias och Gonzza mig i Hemlinge och vi och Elin gick ut på Brorsan och Syrrans som öppnat i Köping, i Etage's gamla lokaler. Det var bra mycket mer folk där än när det var Etage och mycket bättre :) Lite mycket fjortisar bara, mycket yngre folk. Dansgolvet var helt cp, folk knuffades och skuffades som bara den, så dansgolvet är bättre på Hantis när det väl kommer igång!

Idag hälsade jag och Matte på hos Fredrik och fick se deras nya chihuahua valp. Kär? JA! Hur liten och go som helst var den :) Alldeles tokig :)


Mamma, staffan och jag på Visingsö :)

Efterfest / eftersnack hos mig :)

Jag och lilla Bianca :)

Hej




                                        JAG ÄR UTTRÅKAD

Mitt nya liv

Nu ska jag testa nåt nytt, nu vill jag verkligen försöka att gå ner i vikt. Och det ska jag lyckas med! Ska gå mer promenader och äta bättre, sist jag "blev nyttig" gick jag ju ner nästan 4 kg och nu ska ännu lite mer bort. Tack Jocke och Andrea för tipsen :D Och mamma är med mig i detta hihi ;)

Nyss ringde de från bilskolan.. Behöver göra en riskutbildning och det fanns en plats på torsdag. Så får gå då. Mellan kl 12.30 - 16.30, fyra timmar :O och nästa vecka börjar intensivkursen.. Nu gäller det.

Upp och ner

ja just nu känns allt upp och ner. Men det är nog bra att man får fundera på allt, inget är över och inget är bestämt. Jaja.

Hade en trevlig fredag med Bella hemma hos Mattias och hans föräldrar :) sen blev det ju, aa, för mitt eget fel. Men känns det så så gör det det. Har känt det länge. Big decisions are to be made.

Är hos mamma nu. Tänker.

Barnvakt

...åt Bella! Hon sover hos mig från igår tills imorgon :) Trevligt värre! Igår tog vi det mest lugnt och på kvällen gick vi på bio, på Ice Age 3. Den var bra :) Fick mig en hel del skratt iallafall. På hemvägen gick vi förbi Marina och dem så att Bella fick se lilla bebisen , så sööt  ju :D På vägen hem drog vi med oss pizza för det blev så sent :( Skulle egentligen gjort korv stroganoff men vi får äta det idag istället :)

Idag var vi inte gjort mycket alls, kollat på Tingeling och spelat några spel. Det har regnat och åskat lite, men bara ytterst lite och nu skiner solen för fullt igen, döööör av värme typ :( Ska väl ut och hitta på nåt snart tror jag .Ska väl träffa Mattias om inte annat :P

Jaja pallar inte mer just nu.. Byeee

Wow

Mycket har hänt sen sist jag skrev. OMG haha. Jag har blivit moster åt världens sötaste lilla bebis, jag och mamma var med Marina på förlossningen. Hon var så himla duktig! Sen har jag druckit lite med Mattias, Eric, Johanna och Johan då 4 av 5 mådde dåligt haha, jag var på topp jag moahaha! Har varit på kryssning till Åbo med Mamma och Mattias. Johanna har sovit hos mig, vi har grillat och lekt i lekparken :)

Imorgon kommer Bella Bus och sover hos mig till på lördag, ska bli så kul! Har inte träffat henne på ett tag, hon har varit på semester i Dalarna hon :) Vi ska nog gå på Ice Age 3 :D

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.


HAHA kvällens roligaste bild - Eric!

Mattias och jag :)

Jag och Johan :)

Jag och Johanna :D

Johanna och Mattias :P

RSS 2.0