Morden i Midsomer

Eftersom jag är ute hos mamma och Staffan och det är fredag så blev det som vanligt att vi glodde på Morden i Midsomer :) Mamma och Staffan är ju tokiga i det och har en massa säsonger hemma :D Förut tyckte ja att det var jätte dåligt men nu för tiden tycker jag att det är väldigt bra haha. Nu har vi iallafall kollat på ett avsnitt och jag och mamma kikar på Law and Order. Veklingen Staffan var för trött för att kolla mer haha :D


Morden i Midsomer är ju bra! :D

Längesen...

Ja nu var det ett tag sen jag skrev här igen :P Men men. Julen har varit riktigt mysig, inte som vi hade tänkt oss men riktigt mysig ändå. Det var bara jag, mamma, Staffan, Marina och Jocke här för Karro och Verra blev sjuka :( Men det var riktigt kul och Jocke stannade länge, jag och Marina sov kvar.

I julklapp fick jag bl.a. choklad, presentkort på Frissan, Bokia och H&M, en sjal, pengar, choklad fondue, bok (The Tales of Beedle The Bard :D :D :D) och lite mer :) Mycket bra presenter. Och Staffan var självklart tvungen att dumma sig och skrev ett rim som var ganska komiskt och sen fick jag...... Diskmedel och en diskborste!! Eftersom han vet hur mycket jag gillar att diska :P Men Jocke hade ju e bästa rimmen haha! Stackars Marina :P

I lördags blev jag bjuden på mat av Mattias' föräldrar på Bishops :) Det var jag, Mattias, hans föräldrar, hans syster Madde, hans faster Kaarina och hennes son Timothy, trevligt :) Jag åt Fish n' Chips och det var SÅ smarrigt! Inte som i London men väldigt gott var det :D

Igår sov Mattias hos mig och vi käkade tacos, det var mega smarrigt :) Och så glodde vi på 27 dresses, den var bra! Men det tyckte inte Mattias så han satte sig och spelade cs efter en stund haha! Token. Sen gick han hem och jag tog det bara lugnt och glodde på tv och spelade The Sims 2 ;) Sen ringde mamma och hon hämtade mig så gick vi på stan lite och sen hämtade vi mina små djur (Swinto och Waffle), mamma ska vara barnvakt åt dom över nyår :P Känns ju elakt att ha dom hemma med allt oväsen av raketer och så när mamma erbjöd sig att ha dom ute på landet :) Och idag sover jag också här, men imorron ska jag till Köping igen.

Inte långt kvar...

Nu är det inte långt kvar till julafton! Tänk vad mycket man planerar och fixar och donar och stökar med - sen är allt slut efter en enda dag! Knäppt egentligen :) Men det är roligt hihi. Idag har jag och mamma åkt in till stan och köpt sista minuten - julklappar och handlat lite små saker till imorron. Sen åkte vi hem och vi har slagit in lite julisar, gjort smarriga revben och just nu står skinkan i ugnen :D Längtar tills man får äta allt gott imorron. Har städat idag också, det var lite jobbigt haha men det är kul att det blir så fint :)

Snart kommer Marina hit, hon är på väg nu. Kikar på Top Model med mamma, finalen idag men jag vet ju redan vem  som vinner :P Men det är kul att kolla ändå.

Om en stund ska jag duscha lille Swinto också, sötisen stod utanför duschen och ville ha sig en dusch tidigare idag :D


Jag i bilen.


Ingen vit jul i år heller verkar det som :(


Kattkusinerna myser :) Mammas Harmony och min Swinto :D

Måndag

Måndag och ingen skola, guuuuuu va skönt! Det ska verkligen bli skönt att få vara ifrån skolan några veckor. Det blev att Katrin stannade här inatt, trevligt :) Men hon somnade hela tiden när vi glodde på Silver Fang haha :P Sen pratade vi och pratade och pratade om allt möjligt. Tänk att vi känt varann i snart 9 år! I halva våra liv! Det är ganska häftigt. Synd bara att vi inte umgås så mycket som förut, men när vi väl umgås så är allt som vanligt, vi kan prata om allt och inget :) Katrin är nog den enda jag känner som älskar böcker och att läsa så mycket som jag. Vi är riktiga bok nördar :D

Nu på morgonen gick Meet the Robinsons på Disney Channel, vi glodde på den :) Den är ju as rolig :D Sen drog Katrin hem, stackarn skulle städa och handla och greja haha. Så nu sitter jag här och bara myser hemma hos mamma och Staffan, brasan är tänd och det är varmt och skönt :) Ska nog läsa lite Brisingr snart.

Jag saknar Mattias! Önskar att han skulle fira jul med oss <3

På tal om att fira jul, min syster Karro / Linda och hennes dotter Veronica kommer till oss på julafton! Det ska bli så himla roligt att träffa dom, det var ett tag sen och det var flera år sen dom firade jul här ute hos oss :) Så det ser jag fram emot. Idag blir det väl att förbereda lite mat inför jul och klä granen när Staffan kommer hem från jobbet hihi.

Choklad

Jag är jättesugen på choklad! Haha som vanligt. Jag älskar choklad :) Skulle ha köpt lite idag men glömde. Ska iallafall få smaka lite vit choklad av Staffan nu hihi :D

I fredags bowlade jag med Mattias, Jenny, Gonzza och Elin iaf. Det var skoj :) Men jag förlorade som vanligt haha! Jag fick 108 poäng, Jenny vann med 205 poäng :P Sen kom Mattias tvåa, Elin trea och Gonzza fyra :P Efter bowlingen gick vi till banken och jag kollade hur mycket pengar jag hade, sen drog sig alla hemåt :) Jenny sov hos mig, vi kollade på Harry Potter och fången från Azkaban :D Sen var det Scrubs på tv så glodde på det sen sov vi.

På lördagen åkte jag och Jenny med mamma och min kusin Petter till Big Inn och handlade lite. Sen gick Jenny till sin brorsa. Jag, mamma och Petter åkte ut till Hemlinge :) Tog det mest lugnt, julpyntade lite och så. På kvällen glodde vi på Svensson svensson filmen :P Sen dök Marina upp från tomma intet mitt på kvällen :O

Idag har jag inte gjort mycket alls. Umgåtts med Petter bara och hämtat julgran ute i skogen. Så åkte vi in till stan och handlade lite som vi hade glömt igår och jag köpte två julklappar. Träffade lilla Mattias en snabbis också <3 <3 <3
På hemvägen käkade vi lite McD smarrigt! Väl hemma följde jag med Staffan ner till kossorna en sväng :P De är så söta hihi. När jag kom tillbaka hade Petter redan åkt :P Så nu har jag kollat lite på Grinchen på femman men mamma och Staffan ville inte se den :( Katrin kommer över snart också :D Det ska bli kul, det var längesen vi va och jag har tagit med SILVER FANG som vi ska kolla på <3

Jullov

Äntligen är det jullov! Skönt!! Idag i skolan hade vi iallafall ingen svenska, Camilla tyckte att vi kunde få sovmorgon :) Så började 9.50 med foto. Jag och Mattias gick lite tidigt till skolan och tog lite bilder till foton :) Sen hade vi lunch och så samhäll. Men vi hade bara lektion typ halva lektionen sen skulle vi ha lite mys sa Mathias (läraren) XD Han hade köpt ett stort paket pepparkakor, två påsar kakor och julmust! Smarrigt värre :) Det var trevligt.

Egentligen slutar vi ju imorron men vår kontaktlärare sa att vi måste inte komma om vi inte vill. Eftersom man ändå bara pratar i klassen en stund sen går och kollar på nån uppvisning i aulan. Så man får sluta idag eller imorron, vilket man vill :)

Efter skolan gick jag och Mattias till Djurmagazinet och jag köpte lite smått till Swinto och Våfflan. Sen bokade vi bowling tills imorron, jag, Mattias, Jenny, Gonzza och Elin ska bowla :) Jag suger på det men de är kul ändå hihi. Efter det mötte vi på Tuire och Lisa på stan! Min moster och min kusin :) Vi gick och fikade med dem på Nya kondis :) Sen gick vi till Elman och till Landora sen hem till Mattias. Glodde på Scrubs (otippat haha) och båda somnade (ännu mer otippat) :P Sen åt vi ungspannkaka :D Så kollade vi lite mer Scrubs sen gick jag hem.

Här hemma har jag mest tagit det lugnt och spelat Xbox :) Askul ju hihi. Sen värmde jag taco gratäng jag fick av Marina igår och det var SMASKENS :) Medans den värmde diskade jag och plockade lite.

Jaja nu ska jag glo på värsta bra filmen - RATATOUILLE :D


Söt - Swinten igår <3


Tröttisen idag. Han gillar att sova under filtar och täcken hihi :D

Marina kväll igen

Syrran Marina sov här igår och idag sover hon här igen :) Trevligt värre :D Hon tog med sig lite Pigelin glass åt oss, det var smarrigt! Sen har vi mest glott på tv och hon visade mig några klipp på Youtube om småväxta barn, as synd om dom! Men as roliga och helt vanliga förutom att dom är askorta :)

Ska väl sova snart.. Har iallafall sovmorgon imorron, skönt!


Jag älskar dig Mattias. Glöm aldrig det.

BLÄ

Usch och fy och blä på mig... Stannade hemma från skolan idag. Det är helt galet, jag kan verkligen sova hur länge som helst :S Vaknade runt 11.40, kul liv. Halva dagen borta liksom. Ändå kände jag mig utmattad och skulle lätt ha somnat om ifall inte Mattias skickat sms 2 minuter senare. Har vilat mer under dagen också, måste nog kolla upp om det är något fel på mig snart. Är trött hela tiden! Kan ju vara nån vitaminbrist eller vad som helst. Sen känner jag ingen som helst motivation för att göra nånting i skolan eller att ens gå dit. Det känns som att skolan är ett stort svart hål som bara drar ner mig i ännu djupare mörker och jag mår dåligt av att vara där. Vet inte varför. Ändå känns det bra när jag varit där en hel dag och gått på alla lektioner - då är jag nöjd. Varför kan inte den känslan få mig att gå upp på morgonen? Jag vill känna att jag går till skolan glad och pigg och positiv men det är omöjligt just nu.

Längtar tillbaka...

... till London! Jag och mamma hade så mysigt där :) Det är verkligen en otroligt fin stad med trevliga människor. Jag bara älskar parkerna!!! De är ju helt underbara. Och alla söta ekorrar och fåglar :)

Undrar när man får se allt igen... Snart hoppas jag :)


Fåglar vid The Round Pond i Hyde Park :)


Lilla mamma njuter av solen i Hyde Park :D


Måsar :)


Vackert... Finsbury Park, parken typ där vi bodde :)


Mötte några ekorrar i Finsbury Park också :D

Prison Break

Jahapp om några minuter börjar äntligen Prison Break :) Det är sååååå bra! Men börjar bli lite uttjatat när det kommer säsong på säsong på säsong... Men men!

Idag har jag iallafall varit i skolan. Kollade film på engelskan, sjuk men bra var den :P Tror den herre Trainspotting. Fikade på svenskan och läste upp våra dikter, trevligt! :) Jag och Mattias blev nästan klara med vårt arbete på Samhällen, bra de :P

I helgen sov jag hos mamma och Staffan :) Eller ja, i fredags. På lördagen följde jag med lilla Mattias, hans föräldrar och hans syrra till deras faster. Det var trevligt. På kvällen gick jag och Mattias till Hantis :P Lite dåligt med folk men :P Sen på söndagen åkte jag ut till mamma igen :D Det är så mysigt där ute på landet. Vi rullade köttbullar inför jul också haha!

Nej nu ska jag glo på Prison Break :) Med lill Swinto sovande i knät :P

Skolarbete

Har nyss gjort klart lite skolarbete... Först gjorde jag engelskan och sen bildspelet till MDK :) Så då var det klart. Segt att gå till skolan imorron men får försöka se fram emot att det är lov snart! Vi har ju iallafall sovmorgon imorron :)

Idag har jag bara varit i skolan och sen gick jag och Mattias till stan och fikade lite :P Sen så gick vi hem och tog lite bilder till mitt MDK bildspel. Marina var hos mig också :) Vi gick iallafall till Mattias sen och Marina gick hem. Käkade pannkakor, smarrigt värre :D Sen har vi typ bara gjort läxor då och glott lite på Scrubs.

Ska väl glo på film nu, ska sova hos Mattias idag. Bye bye!

Onsdag kväll

Sitter här och skriver lite, ska snart sova. Har vart i skolan idag, suck. Känner mig fortfarande så otroligt skoltrött, det ska bli skönt med jullov :( De blir ju inte lättare av att mina två vildingar till husdjur håller mig vaken halva natten... Först katten Swinto - biter i mina armar, ben och mitt hår för att jag inte leker eller gosar med honom. Sen Våfflan, hamstern,  som tuggar på gallret eller springer i hjulet så hela buren skakar. Måste köpa ett nytt hjul åt henne :)

Efter skolan gick jag och Mattias till stan och mötte Marina iaf, följde henne till kbab. Sen gick vi till Waynes och käkade bagels med Mattias syrra, SMARRIGT :) Sen gick vi lite på stan, jag hämtade ut den fjärde, sista boken i Twilight serien! På engelska. Ska bli såååå kul att läsa den, spännande :) Jag älskar verkligen att läsa :D Jaja sen gick vi till Håkans fik och Mattias och Madde drog och jag och Marina gick till Hemköp sen hem till mig. Så gjorde vi fyllda paprikor MUMS och glodde på Scrubs och Harry Potter :)

Nej nu ska jag dra, hade så braaa allihopa :)

Köpings Fotoklubb

Ikväll har vi möte med Köpings Fotoklubb. Det blir första gången jag är där på länge eftersom jag haft körskola och så... Igår tog jag och Mattias lite bilder till "läx uppgiften" iaf, fota med dåliga ljusförhållanden. Tyvärr duggade det och vi visste inte om det skulle bli bättre eller sämre så vi tog bara några bilder vid Nyckelbergsskolan.

Idag har jag vart i skolan sen drog jag och Mattias till Tom och dom spelade lite Xbox. Sen drog vi och käkade sushi och köpte lite julklappar :) Det var skojigt. Hittade en as tuff klös - och - lek - grej till Swinto men den får jag köpa en annan gång. Hade inte så mycket pengar :P


Haha lite cool bild :)


En till läx bild...


Och en sista :)

Helgen...

Ursäkta att jag inte skrivit på länge!

I fredags åkte jag och Mattias med lilla mamma till Västerås. Handlade lite julklappar och så :) När vi kom hem gick jag och Mattias hem till Gonzza. Där käkade vi smarriga TACOS med honom och Elin :) Det var trevligt och gott. Drack lite gott till också. Sen glodde vi på How High tror jag den hette. Sjukare film hahaha! Rolig som fan :) Sen så drog vi iväg till Hantis. Det var trevligt, träffade på ganska mycket folk under kvällen. Man blev rätt chockad över att möta på Illi, trodde han va på lumpen den här helgen haha :D Hade iaf en trevlig kväll med trevligt folk, dansade och hade det bra :) Sen gick vi hemåt med Gonzza och Elin och skildes på vägen då vi ju bor en bit från varann.

På lördagen mådde man väl lite sådär... Men vi slet oss upp och gjorde oss iordning, mamma skulle ju bjuda på middag och så skulle vi fira henne eftersom hon fyller 9 dec :) Jocke, Andrea och Bella hämtade upp oss så hämtade vi upp Marina och åkte ut till Mamma och "Pappa" :) Vi blev bjudna på rådjurs stek typ, det var gott! Lilla mamma hade gått upp mitt i natten och ställt den i ugnen, den skulle stå där i 12 timmar :P Sen åt vi kassler och ris låda också, super gott det med. Så snackade vi bara allihop, Jocke och Andrea berättade om sin Thailand resa och jag och mamma berättade lite om vår London resa :) Mysigt mysigt. Sen skjutsade Jocke och dom hem mig och Mattias och jag och Mattias vilade någon minut innan vi gick för att möta Eric och Johanna på Latifa. Hade inte träffat Johanna på aslänge, det var mega kul att träffa henne igen :D Vi mötte dem på Latifa iaf, de käkade lite :) Sen drog vi till Cafe city och spelade biljard :D Det var riktigt roligt. Även fast Mattias blev så tjurig att han inte ville spela efter ett tag ;) Sen gick vi till OK och käkade korv haha sen till Lunkans. Drack några cider (ja, killarna drack väl några öl också) och en massa provrör ;) Haha alltså shots som såg ut som provrör. Slutligen blev alla hungriga och halvtrötta och vi gick till Kebab house och delade på kebab. Så gick vi till Eric och hämtade 2 likörer typ sen gick vi hem till mig. Blandade lite drinkar men stackars Mattias var jättetrött och vilade mest <3 Jag, Johanna och Eric drack iaf lite till och allt eftersom tiden gick blev jag och Eric hungriga igen haha! Någe tjocka vi är! :P Så vi gick och köpte kebab igen men Johanna och Mattias ville stanna och vila :) Käkade kebaben (här hemma) och sen drog Eric och Johanna ca 03.30. Fast vid 04.00 typ ringde Eric och frågade om Johanna hade glömt sin mobil här och jamenvisst den låg minsann i soffan :P Så Eric kom och hämtade den. Sen gick vi och soooooov :D

Hade en super mega trevlig helg med härliga människor :) <3

RSS 2.0