No more writing here

Kommer helt att gå över att skriva i London bloggen nu.
Läs gärna där! :)

http://scraaat.blogg.se/londonlife

Pictures as promised..


Jag i bilen innan jag åkte till stan :)

Matte och jag! :P

Jag, Marina och Max. HAHA älska Marina's min!!! :D

Våra bebisar.. Tog bilden igår kväll :)
De ser nästan ut som ett Yin & Yang - tecken! :D


This was a very nice day

Idag har varit en bra dag. Åt lite nudlar till lunch tillsammans med mamma och sen åkte jag in till stan och träffade Mattias. Det känns så himla skönt att vi kan vara bra vänner fast vi inte är ihop. :) Vi gick en promenad upp på stan och kollade vad Nokia - laddare kostade. Jag visste att jag hade 20 kr för lite på kortet så vi gick och satte in en tjugolapp på mitt konto, haha en tjugolapp!! Vissa brukar lägga in flera tusen kronor på kontot medan jag lägger in tjugo kronor! :D

Så köpte jag laddaren iallafall, Swinto har ju tuggat sönder gamla laddaren. Sen gick vi och köpte energidryck och till leksaksaffären och sen gick vi mot Big Inn. Ringde Marina och frågade om vi kunde komma och fika, och det kunde vi! Så köpte med oss en dricka, gick hem till Matte och hämtade bilen och åkte till Marina! :D

Hemma hos Marina lekte vi lite med Max och babblade och hade oss. Drack lite fruktsoda! :) Efter typ en timme var vi tvungna att dra för jag skulle möta Tess. Jag skjutsade hem Matte och åkte ner på stan och köpte frimärken sen väntade jag på Tess. Mötte på Tuire och Ulrika på stan också, trevligt! Jag och Tess gick och fikade på Nya konditoriet som vanligt och pratade. Och pratade. Haha jag förstår inte hur det kan finnas så mycket prat i oss! Tess var så söt och bjöd mig på fika för att jag åker om några dagar! :) Som vanligt när vi sitter och fikar och pratar så blev klockan plötsligt 18 och fiket stängde så vi gick och väntade på Tess buss.

Känns konstigt att jag inte kommer att träffa folk förrän i December nästa gång! Helt knasigt ju.
Några bilder kommer snart upp, glömde fota mig och Tess men men! :P

I love you Harry Potter

Hahaha shit, värsta Harry Potter nöjesparken som ska öppna i USA! :D Vill man dit eller? Eh, JA! :D Fatta vad kul!

Själv väntar man fortfarande på sitt brev från Hogwarts.. Det kommer nog snart.. :)

http://resenyheter.msn.se/reportage/n-jesparken-d-r-du-blir-harry-potter-1958/


My wands! :D

Marina fångar kvicken ;)

Marina med trekampspokalen!

Hittar inte bilderna på mig när jag spelar quidditch så tog dessa på syrran! :D

Damn I forgot my camera!

Har varit in till stan en sväng idag. Träffade Marina och Max, vi gick ner på stan. Först till Försäkringskassan, den här gången var det Marina som behövde dit. :P sen gick vi till Apoteket och jag hämta p-pills. Vi köpte en massa smarrismarri på Hemköp och gick hem till Marina och fikade! Marina hade köpt en "pall" men det var ju tydligt en bongotrumma egentligen ;) Megafon kunde man också ha den som. Eller papperskorg. Haha! :D

Typiskt nog så glömde jag min kamera hemma, annars hade ni minsann fått se både det ena och det andra. Lite musik framträdanden med hjälp av pallen/trumman och en massa andra tokigheter! Efter ett tag kändes det dags att åka hem och ta det lite lugnt innan man ska laga mat. Idag blir det lövbitsrullader och potatisgratäng, låter det gott eller GOTT? :D

Föresten, om fyra dagar kommer jag bara att blogga från London - bloggen. Då får ni läsa där istället! :P http://scraaat.blogg.se/londonlife


Så ser Marina's nya pall/bongotrumma/papperskorg/megafon ut! :D

My nails are fierce

Nu har jag äntligen tagit tag i mina naglar och bytt nagellack. Experimenterade lite med svart halva nageln och rött halva, det blev super snyggt! Lite ojämnt på vissa ställen men so what, det var ju första försöket! :D kolla in resultatet! Är faktiskt väldigt nöjd :)


Visst blev det snyggt? :D

Mamma tyckte det såg ut som godis men det smakade inte som det! :P


Perhaps they'll come today

Jag beställde ju bilder från Crimson i förrgår. Igår fick jag mail att bilderna var klara och att de skulle skickas, så jag kommer nog att få dem idag! :D Hoppas att de blir bra nu. Jag beskärde bilderna i fel format så de kommer att bli lite väl avlånga, men whatever. Bara jag får med mig lite bilder till England sen! :D

Annars ska väl jag och mamma åka in till stan en sväng snart. Ska hämta bilen som Tuire lånade igår. Får se om jag träffar Marina en sväng kanske, vore kul ju! Imorgon ska jag träffa Tess, kommer sakna henne i England! Typiskt att man börjar bli bra vän med någon veckorna innan jag åker. Men vi lär ju ses när jag kommer hem över jul! :D

Ska väl ta och fixa mig och lite sånt, måste städa klart rummet idag också. Orkade inte städa allt igår, hihi! :D Snart är det väl dags att börja packa inför resan också. Hjälp. VAD ska man ta med och VAD ska man lämna hemma?? :P


Harry, Hedwig och Marina!          Harry, Hedwig och jag!

Good and bad and simply cool

Har varit på Skatteverket och pratat om adressen, nej den har inte ändrats helt än, vad är det här för skit? :P Men det är på G och allt är inskrivet det är bara nån klåpare som inte tagit tag i det.. KUL liksom, måste ju ha rätt adress! Men ja, det ska ordnas. Ska nog gå dit på fredag igen och kolla en sista gång om det ändrats. Så fixade vi papprena till Försäkringskassan också - no problems höhö!

Fasikeeeen, glömde gå till Apoteket! Men får ta det imorgon, ska in till stan då iallafall! :) Lämnade soc papprena idag också, måste gå upp tidigt imorgon och ringa soc gubben! Hoppas han kunde hjälpa mig att få lite pengar tills jag åker, han sa att han skulle göra sitt bästa, väldigt snällt utav honom! :D
Har inte ens hunnit byta nagellack, haha, jag har lagat mat idag och strukit lite kläder också. Samt plockat undan en madrass som var i mitt rum från i helgen när vi hade folk här (när jag inte ens var hemma ska tilläggas) haha. Ska fortsätta och städa mer nu, det ser ut som om en bomb slagit ner här inne! Kolla själva!!

Usch jag måste städa nu! :)



Mr Harmony ligger iallafall i sängen och är nöjd trots stöket! :)

Är man trög så är man

Usch och fy och blä! Jag gillar inte att fylla i papper som ska till Försäkringskassan! :( fattar ingenting om hur man ska skriva datum och grejer så jag ska gå in och fråga när jag och mamma åker till stan sen. Kommer bara hinna få pengar en gång men det är ju bättre än inget!

Sen ska vi lämna in lite soc papper, gå till apoteket och sen handla lite mat. Tror jag. Igår kopierade vi upp en del försäkringspapper som jag ska ha i England och som mamma och Staffan ska ha kopia på här hemma. Så nu är det snart klart det mesta..

Just ja, ska kolla så att min adressändring har gått igenom också! Det måste den ha gjort, annars blir jag förbannad. Varför ska alltid myndigheterna vara så tröga? :)

Sen ska jag ta bort nagellack och sätta dit nytt, något som jag är helt sjukt dålig på! Det hamnar nagellack utanför, på fingrarna och massa, blä på det. Men men så är det ibland vettni! :P Undra vad jag ska ha för färg denna gången, rött igen eller svart? Eller ska jag sno något rosa aktigt, ljust av mamsen? hmmmm dagens problem!


här ser Tiina ut när hon inte förstår! HAHA
>_<


I just ran out of energy

Jag och mamma pallade inte att åka till stan idag. Eller okej då, jag pallade inte att åka till stan idag. Känner mig alldeles trött och slut, förstår inte varför!! Det är jobbigt. Jag vill vara pigg och glad!

Ska nog lägga mig i soffan och kolla på film. Frågan är bara vilken..? :)


weird picture of a weird girl :)

I feel it, like, all the time

God morgon allihopa, eller god dag kanske man ska säga! Idag är det måndag och jag känner mig väldigt trött. Jag sov dåligt, eller ja, det tog timmar innan jag somnade igår kväll! Jag har börjat sova dåligt de senaste dagarna, det är verkligen inte kul. Men men. Så är det ibland. Kanske börjar jag bli nervös med tanke på att jag flyttar till England nästa söndag! :) :) :)

Idag ska jag och mamma åka in till stan en sväng iallafall. Ska lämna in papper till soc och Föräkringskassan. Hoppas jag får pengar innan jag åker! :P skulle nog behöva en sväng till Apoteket också.

Jaja, la nyss in lite bilder från kameran från när vi var på Big Inn i lördags. Jag och min syster Marina äger ju bara för mycket!! :)


Marina tänker tillbaka på då Max föddes :)

Även jag tänker tillbaka på det (och ser allmänt mongo ut)

Så tvinga vi Mattias att tänka tillbaka på det,
trots att han inte var med XD


Bild från i fredags. Kommer sakna er i England!

A rainy Sunday in Sweden

Jaha, då var denna helg slut.. Fredagen blev inte som väntat. Men aa. Det var kul ett tag iallafall. Sjukaste var nog min och Jenny's basröst på Haga's balkong. HAHAHA :D oj oj helt galet var det! :)

Sov hos Matte igår också, vi gick och handlade på Big Inn med Marina och Max. Det är sjukt kallt ute nu för tiden! Hade glömt mina vantar hemma också, suck! Sen kollade jag och Matte på Sagan om Ringen, den är bra :) Åt en massa chips och dipp också, gott!

Idag kollade vi på Sagan om de Två tornen och Sagan om Konungens återkomst men vi hann inte se färdigt den sista innan jag blev hämtad av mamma och Staffan. Köpte pizza på hemvägen och nu är jag helt sjukt - cp - mega - mätt och vill bara slänga mig i sängen och vila. :D

Jag ska nog ta och göra det. BYE!


Så bra filmer :)

Tonight is party night!

Är hemma nu, jag tog med mig Marina och lilla Max hem så mamma får träffa dem! :D Imorse badade jag hemma hos Marina, huuuuur skönt!!? Vill ha badkar! haha.

Ikväll är det party som gäller! Det ska bli så himla kul. Vi blir nog ganska många, som det är planerat nu så är det jag, Matte, Illi, Tess, Gonzza, Jenny, Haga, Linus, Linus tjej och kanske Marina. Ska börja hos Gonzza, sen blir det troligtvis att vi drar hem till Haga och sen ut på krogen. Dansa, dansa! :D hahaha.

Ska gå och umgås med Marina och dem nu, bye!


Gonzza, Mattias, jag och Tess!

Jag och Gonzza :)

Tess och Illi :)

Matte och Marina :)

(några random fest bilder)

Unexplainable

Igår åkte jag ju in till stan, men träffade bara Marina och Tess :P Först var jag med Marina ett tag, sen åkte jag till Ullvi och hämtade en lapp från Karin. Mötte på Elin och Therese, pratade en stund med Elin :) sen åkte jag ner till stan och fikade med Tess på Nya konditoriet. Vi pratade och pratade och pratade så att vi inte hann göra något annat haha! Vi hade ju egentligen tänkt gå i affärer och så men det hanns inte med haha!

Då ringde Marina och frågade om vi skulle gå på Richards minnesstund.. Han gick bort nu i veckan. Känns riktigt tråkigt, man umgicks ju en del med han för några år sen, på Kolsva - tiden. Det känns helt konstigt att han är borta, man brukar ju jämt se honom komma cyklandes på stan eller nåt. Eller man brukade se honom.. Sist jag pratade med honom mer än att bara hälsa när man såg varann var på Köpingsyran. Det var ju i maj. Så jag hade ju inte särskilt mycket kontakt med Richard de senaste åren men det är ju ändå tråkigt. Minnesstunden var iallafall jättefin, massor med folk..

Efter minnesstunden var det väldigt mörkt ute och vi bestämde att jag skulle sova hemma hos Marina. För det första gillar jag inte att köra bil i mörkret, för det andra ville jag inte att Marina skulle behöva vara ensam, hon var så ledsen, hon kände Richard ännu bättre än mig.


Vila i frid Richard. Du är saknad av många!
(bild jag tog i somras)

Wohoo tomorrow will be great fun!

Hej och hå, ska snart åka till Hallsta med mamsen, hon ska köpa cigaretter. Sen ska jag åka in till stan och träffa Mattias en stund, sen Marina en stund, sen Tess en stund. Haha busy day today! :)

Måste gå till Skatteverket och kolla så de har fixat min adress och så, sen gå till Ullvigymnasiet och hämta ett papper från Karin, min förra kontaktlärare.

Nu känner jag mig lite stressad, så det är bäst att jag går och sminkar mig! Bye!


Men shit, ser man sliten ut eller?

Things will never be the same

Jag är lite trött idag. Uschja. Men men. I måndags sov jag hos Mattias. Det var kul. Vi var med illi och Haga och glodde på Fast and Furious :) på kvällen pratade vi massor.. <3

Igår var vi med Illi en stund, sen var vi med Gonzza :) drog till Elgiganten i Västerås :P sen var det kväller så jag åkte hem i mörkret. Läskigt med mörkerkörning. Såg en stor räv och en hare och så en Mr Harmony kom och mötte mig här hemma! Fick mig att tänka på Destiny. I miss him.

Fick också veta en tråkig sak igår, huuja. :/

Idag har jag inte gjort någonting. Eller jo pratat med "värdmamman". Och kollat på flyg med mamsen.

It is getting cold now, isn't it?

Usch vad kallt det börjar bli. Hösten är verkligen här, så vackert med alla olika färger som finns på träden. Men kallt börjar det också bli! Snart kommer vintern. Usch vad kallt. Men får se hur vintern blir i England, om jag får se någon snö innan jag åker hem till Sverige över jul? :)

Idag har vi firat Tuire, min moster, som fyllde 50. Det var trevlig, käkade pastasallad, mackor och tårta. Riktigt kul var det att träffa lite släkt och så också! :)

Sitter faktiskt och väntar på att Liisa (kusin) och Jari (hennes kille) ska komma och hämta mig. Ska sova hos dem i Skinnskatteberg idag! :D ska bli riktigt kul, har inte sovit hos dem på typ två år :S fan vad illa. Men de har ju inte sovit här heller haha, eller Liisa kanske har sovit här en gång? Haha jo nåt sånt är det nog :P

Nej nu börjar det bli kallt, ska fylla på med ved i spisen! :D

It is finally getting better

Idag är Tiina nästan frisk!! Huuuuu vad skönt. Bara lite snorig och seg i kroppen och kanske lite ont i huvudet. Men det värsta är borta! Så ska ta tillvara på denna dag och sova hos Marina och Max. Myyys :)

Än så länge har jag inte gjort mycket, fått frukost på sängen av min söta mamma (det är nog tack vare henne jag börjar bli bättre haha) och duschat. Och insett att det är något allvarligt fel på min dator. Den har ju fått 5037485 popupfönster och får det fortfarande trots att jag bockat i "blockera popup-fönster" i firefox och internet explorer. Nu har den börjat stänga ner firefox som den vill också!!! Börjar bli riktigt orolig att det är virus i den. Eller en MASK!! Men Norton säger inget när jag söker igenom den (vilket jag gör ca 3 ggr / dag nu för tiden för säkerhets skull).. SUCK!


En osminkad, men oh - so - happy - för - att - må - bättre Tiina!

Okej. Min hand ser ENORM ut. Men bry er inte om det :D

Too much pizza ain't good for you

Ugh. Har tryckt i mig den sista biten av pizza nu som mamma kom hem med vid lunch. Mamma, Karro och Fredrik åkte till Hallsta och käkade, jag pallade inte. Så mamma köpte med sig en pizza åt mig. En barn pizza haha :D Ja, jag är fortfarande sjuk. Suuuuck. Men det verkar gå åt rätt håll nu iallafall. Är helt utmattad i kroppen, huvudvärk, snorig och ont i lungorna men har inte så ont i halsen idag (kan vara strepsilsen mamma köpte igår - tack!) och liiite piggare i huvudet.

Har läst ut boken nu. Alltså "This Charming Man" av Marian Keyes. Den var bra måste jag säga. Rolig, sorglig, mysig, hemsk, verklig. Den var väldigt verklig, handlade om saker som faktiskt händer i verkligheten, som vem som helst kan råka ut för. Usch. Men bra var den, läs den hörrni!

Nästa bok att läsa blir nog en bok jag lånat av Karro. "Sista Andetaget" av Carlton Stowers. Den verkar riktigt hemsk och är verklighetsbaserad, sån bok jag inte vanligtvis brukar läsa. Tycker det är obehagligt med sanna berättelser som inkluderar barn som råkar illa ut. Man förvånas av hur människor beter sig :( Men ska ge denna bok ett försök. Får väl se om jag klarar det.

Alltid när jag ska läsa verklighetsbaserade böcker om barn som råkar illa ut tänker jag på "Pojken som kallades Det" som jag läste i skolan för några år sen. Usch. Den boken lämnade något slags avtryck i mig. Tur som var kom han undan iallafall.

RSS 2.0