And then it's on again, just at the right moment

Oj vad slött det har blivit på bloggen. Ska försöka bättra mig!

Har varit väldigt busy på jobbet senaste veckan, men idag tog jag ledigt. Tror inte jag skulle klara av att vara på jobbet idag, det är nämligen dagen för farfar Gunnar's begravning. Så idag har mina tankar varit hos mina kära hemma i Sverige. Det är det värsta med att bo utomlands, när något händer och man kan inte vara nära de man älskar, stötta, få tröst, bara vara.

Jag hoppas att begravningen var fin, önskar att jag varit där. <3

Vila i frid Gunnar. <3

It's ok mate don't worry about it

Denna vecka går rätt snabbt, vilket är bra. Snart helg igen! :) Idag slutade jag lite tidigt (kl 3) och så åkte jag hem och skulle städa. Upptäcker att elen har gått så fick gå till macken och ta ut pengar samt fylla på elnyckeln och så funkade det ju. :P så har jag städat badrummet, köket samt vardagsrummet, det är bara dammsugningen var vilket jag gör imorgon. Är helt slut efter städandet, trots att vi bor i en liten etta så blir det mycket att städa! Inte bara för att när jag städar gör jag det noga utan även för att både jag och Jamie är slarviga av oss (han är otroligt nog värre än mig..) så det hjälper ju inte direkt till. :P

Nu är det gjort för denna gång iallafall, får se hur länge det varar haha! Inte länge skulle jag tro. :P så kikade jag lite på tv och så kom Jamie hem från jobbet sent, han var visst tvungen att jobba över. Han hade iallafall med sig en Relentless med sig hem till mig som jag sitter och dricker nu, sååå gott. Älska energidryck!

Jaja, nu är lill lördag snart över och det är nu bara två arbetsdagar kvar till helg. :)

I think I'll have myself a beer

Här kommer några bilder från när jag, Jamie och Rooney såg Reel Big Fish den 9 februari. :)



















För er som inte hört talas om Reel Big Fish, de är ett amerikanskt band med riktigt bra drag, massor av energi! Annorlunda, rolig musik som man bara vill hoppa till! :)



Please don't do this, not right now

Nu har boilern blivit helt kaputt. Ingen värme, inget varmvatten.. Kan inte tvätta, diska, duscha eller nåt. Kul liv. :( ska försöka få en tid för imorgon, hoppas hoppas. Annars blir vi utan hela helgen och kan som sagt inte göra nånting ungefär, inte ens tvätta jobbkläderna inför nästa vecka..

Ikväll ska jag träffa några tjejer från jobbet iallafall, vi ska på pub quiz. Kan bli kul. :)


I'm not a stalker, I just watch over your every move

Haha min kusin Lisa tror nog att jag förföljer henne. Eller så är det ett tecken på att det var alldeles för länge sen vi sågs, vilket tyvärr är sant!


No one can do it as Panic! At The Disco

Här kommer ännu en bild bomb, här med bilder från den underbara konserten som jag, Marina, Jamie och Jack gick på. O2 Academy Brixton - PANIC AT THE DISCO


Marina och jag i väntan på P!ATD

(bilderna är inte i ordning) vi kom grymt nära scen! :D

De var riktigt bra!


Dålig kvalite på mobilkorten, men men!

Brendon Urie <3

På vägen ner mot scen..

I need to go to the ladies! Or I'm gonna pee on you! HAHAH

Jack | Jamie

Emo Killen XD

Marina, jag och Jack. :D

Happy faces!

hahaha

Tack Marina att du tog dit hit! :'D

Marina, hennes P!ATD mössa och hennes förlorade t-shirt, jag och min t-shirt. :P

Knasbollen Jamie

Jai och jag | försökte ta en bild på alla 4 XD

Lite bättre. PANIC I BAKGRUNDEN!!!!!!! :D

HAHA Marina vad gör du?

Jamie och Jack.

Ser ut som jag tallar på Jack, men det är han själv. XD

Det kallas inlevelse. :P

"When I say shotgun you say wedding"

Kvällens bästa bild! :D | glad_tjej_90_som_sett_P!ATD

Emoguy, Marina och Viking. XD

Show your love every day, not just today

Idag är det som ni troligen vet alla hjärtans dag!! Jag och Jamie firar inget särskilt, förutom att jag lagade en extra smarrig middag och så tar vi ett glas vin. Till förrätt blev det quiche, huvudrätt var två sorters prawn skewers (jätte räka på spett, en sort med vitlök/chili och en med citron/örter) och kinesiskt ris, till efterrätt kex med salami och ost och om ett tag blir det efterrätt nr 2 - mint, vanilj och choklad glass! :D

Vissa tar alla hjärtans dag hur stort som helst och det är helt okej tycker jag, vissa tycker det är jätte jobbigt när folk planerar och har för sig men jag tycker att om det är det de vill, låt dem göra det. Ibland har även jag ställt till stort på alla hjärtans dag. Personligen nu för tiden så visar jag hur mycket jag tycker om Jamie så gott som dagligen, det måste inte vara en speciell dag. :) det har blivit väldigt kommersiellt tycker jag, alla vill bara tjäna pengar på alla hjärtans dag vilket är synd. Idag är trots allt bara ännu en dag för kärlek precis som alla andra dagar.

För en alldeles speciell, oväntad och annorlunda anledning kommer jag antagligen att föralltid minnas alla hjärtans dag 2012. Inte för att jag fått något fint, blommor, choklad eller nåt sånt. Det har inte ens med själva "alla hjärtans dag" att göra. Däremot så har det med jobbet att göra...

JAPP!! Jag får stanna på BFH! Jag hade min intervju igår (alla andra hade i fredags) och det gick tydligen bra för jag fick ett av de annonserade jobben! And the icing on the cake is..... det är en fast tjänst! Jag fick en av de fasta tjänsterna! :D Lorraine bad mig komma in i ett litet rum, och så satt vi där. Så sa hon "let me be the first one to congratulate you, you got one of the positions!" Jag vart helt mållös och bara log och sa "really?! Oh wow, thanks!" och så sa hon "and I want to congratulate you even further, because you got one of the permanent positions. After your interview we discussed it and we really like your positive attitude and how you learn things so quickly, you take in what you learn like a sponge. So we decided that you will get one of the permanent positions." GISSA om jag blev glad, och hade ett leende på läpparna resten av dagen?!

there's a certain style that I like

ahh jag alskar min fina pocket watch!

Memories that will last for a lifetime

Här kommer en stor bildbomb med bilder från när mamma och Marina var här. :)


Mamma, jag och Marina i Bracknell. :)

På en restaurang

Smaskig mat på en jätte bra restaurang i London!

Privet Drive no 4 - där Harry Potter bodde!! :D

Jag och mamma | Jag och Marina

Jag, mini Sackboy och Jamie.

Haha, knasig bild.

Kör in till Bracknell.

Tunnel i Bracknell.

Köpte en pall! Fina mamma i bakgrunden. :)

Mamma och Jamie på tåget till London. :)

Marina | Jai

Marina framför London Eye | Marina med Musse XD

Leker turister! :P

Jag, M&M och Marina

Marina på väg till Hogwarts!

Skyndar oss så att vi hinner

Vi hann. XD

King's Cross.

Bilder från Panic! At The Disco giget lägger jag upp i ett annat inlägg. :)

And then there were two

Oj, nu är man alldeles trött! Har haft några underbara dagar med mamma och Marina! :) har varit så kul att ha dem här. De fick stanna en och en halv dag extra tack vare "snöovädret" i England också, flygplanen blev inställda! :P tyvärr jobbade jag och Jamie idag men då fick mamma och Marina en dag för sig själva att strosa på stan i Bracknell och så. :)

Nu känns det tomt här men huvudet och hjärtat är fyllt med nya, härliga minnen! <3

Stort tack till min älskade mamma och syster som kom och hälsade på! Det betyder otroligt mycket ska ni veta. :)

RSS 2.0