London calling

I feel that London is calling for me, jag vill åka diiit, nuuuu :) Kan inte tiden gå fortare.. Samtidigt är det så mycket som ska hinnas göras innan jag åker, sönderstress på hög nivå! Arbetsförmedlingen, soc, tandläkaren x 2 (laga ett hål nästa vecka och få ny nattskena på torsdag - min är sönder av nån konstig anledning) SUCK på det. På onsdag ska jag ev va med Katrin, fota imorgon med några ur fotoklubben, fira Maddes Tobbe på ons. Kryssning på söndag och Johanna kommer och hälsar på snart! Sen blir det intensiv kurs för körkortet i två veckor. Samt fixa alla papper klara och skicka till au pair - agenturen, vilket jag inte vill göra före körkortet egentligen då jag inte får åka om jag inte klarar det. Men skickar nog det i nästa vecka typ ändå. OMG stressen?!


Take me there now, please?

Minnen kommer tillbaka...

Igår var vi och hälsade på min systerdotter Veronica på kollo :) Hon är på Sågarsvedet utanför Ärla, utanför Eskilstuna :P Där var jag och syrran för inte mindre än hela 12 år sen ungefär! Man känner sig ju lite gammal faktiskt när man pratar om saker som hände för 12 år sen! Konstigt hur minnena kom tillbaka när man åkte dit igen, hade så himla roligt där borta. Det var trevligt att träffa lilla Verra Virr Varr och efter att vi hade picnic på en mysig glänta i skogen så åkte vi hem till Karro (syster) och fikade lite där :)


Fina Marina :)

Jag och Marina!

Mamma, Karro och Verra :)

Karro och Verra :)

Midsommar - bilder!

Här kommer några knasiga bilder från vår trevliga midsommar :)

Klicka på dem för förstoring!


Trevlig kväll

Det var en mycket trevlig kväll hos mig igår tycker jag! Vi visste först inte om vi skulle dra till Hantis men vi gjorde aldrig det utan vi stannade hemma och kollade på tv, spelade Guitar Hero band och dansade i mitt lilla vardagsrum hahaha :) Innan vi la oss glodde vi lite på Scrubs också men jag somnade efter bara nåt avsnitt haha.

Imorse när man vaknade var man skapligt trött men jag mådde relativt bra iallafall som tur var! Det var nog tack vare köttbullarna jag åt innan jag la mig haha :P på förmiddagen så tog vi det bara lugnt, var sjukt sugna på Subway eller cheeseburgare men det blev inget av det! Tess blev hämtad lite tidigare sen spelade jag, Matte och illi lite GH och slutligen städade vi upp lite och så drog illi och jag och Matte gick hem till honom och käkade, midsommarmat :P

Nu är jag ute hos mamma och Staffan, jag och Marina hörde nyss nåt tjutande från verandan och gick och kollade. Då hade Harmony fångat en liten bebis mus som han jagade :( han är ju duktig som fångar möss, det ska ju katter göra, men måste han ta den till verandan så man hör den pipa och ser den springa för livet :( Alldeles livrädd var den och darrade jättemycket, får så dåligt samvete att jag inte räddar den. Men får jordens utskällning av Staffan om jag räddar "skadedjur" så det är bäst att låta bli..

Jaja, bilder från gårdagen kommer upp här snart :)

Glad Midsommar!

Sitter och dricker lite gott med Mattias, illi och Tess :) Har haft trevligt ikväll, ätit gott också! Nu ska vi fortsätta spela lite Rock Band och det går väl som det går, haha!

Ha en bra midsommar allihopa!
Särskilda hälsningar till min familj som blivit träffade av blixten och allt :O
men de firar minsann med Lustigkulla ;)


Hej och hå!

Var till arbetsförmedlingen imorse på mötet. Det sög haha de berättade typ bara om hur man ska göra för att söka jobb, att det är viktigt att man går på alla möten o.s.v. Men ja, det är väl nyttigt att få det förklarat fast jag redan visste det mesta :) sen drog jag och Mattias hem till honom sen kom Illi och hämtade oss. Vi tre plus Lisa åkte till Västerås en sväng, mycket trevligt :) Även fast det inte blev så länge på de roliga affärerna haha enligt mig och Lisa :P Köpte lite smått, en snygg rödrutig jacka för bara 99 kr och en t-shirt för 49. På Skopunkten hittade jag sen ett par JÄTTE  OTROLIGT snygga pumps men storlekarna passade inte alls, snyft! Köpte ett par enkla bruna sandaletter med klack istället för 199. Så nu är det slutshoppat för ett tag!

Justja, besiktningssnubben var här imorse innan arbetsförmedlingen. Det gick bra! Inga klagomål vad jag la märke till. Nej nu ska jag ta och glo på tv igen! Hejsvej :)


Jackan, ursäkta dåliga bilder, taget med camen i mini - laptopen!

T-shirt med ett mindre tryck på baksidan också vilket jag gillar!

Skon jag ville ha till vänster och skon jag köpte till höger!
Sko - bilder från http://www.skopunkten.se

Busy day

Idag har det varit lite stressigt igen.. Och jag har varit lite nedstämd men allt som allt har dagen varit okej! Den började med att jag försovit mig mycket. Tror det var en anledning till att jag känt mig lite nere idag, att dagen började dåligt. Att en sån liten sak som en missad tandläkartid kan få mig nere är konstigt, men aja. Skulle till tandläkaren 10.00, vaknade 10.20 ute i Hemlinge. Tur som var hade de en lucka 14.15 som jag kunde gå på.

Åkte in till stan vid lunch och lämnade Marina, sen försökte vi förgäves hitta Jobbcenter (soc). Helt omöjligt! De håller på och flyttar och hänvisar till en adress men det är inte öppet där heller, varför inte skriva när de öppnar någonstans för? Jaja, käkade smarrig lunch och köpte lite kläder till Stina, Staffans mamma, sen skjutsade mamma mig och Matte till tandläkaren. Det gick rätt bra men har ett nytt hål i en tand, så jäääävla kul. Jag sköter ju tänderna, borstar morgon och kväll och tar munvatten men nej. De dumma tänderna ska få hål ändå. Hatar tänder. Hatar tandläkaren. Hatar att borra. Hatar att få bedövning.  men slipper iaf betala för sista gången...

På eftermiddagen har jag dammsugit och dammat och diskat, imorgon kommer en besiktningsgubbe och kollar på lägenheten. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen 10.30 också. PEPP på det - nej. Men man får gå dit ändå haha :P Har fixat lite bilder som jag tog i Hemlinge igår, fick iaf några bra vilket är kul. Nu glor jag på Morden i Midsomer!

Kan man inte bara få ligga och slöa i sängen nån dag nu när man väl är ledig?
Nej, det kallas att man blivit vuxen antar jag.. :P

Mums fillibabba

Min syster Marina sover hos mig idag, trevligt :) Vi har gjort fyllda paprikor vilket var såååå smarrigt och sen köpte vi wienerbröd som efterrätt! Jag har även ett paket stjärnor till kvällen och Marina har ostbågar :D Så mycket onyttigt men så GOTT! :) Gick till Big Inn tillsammans med Mattias tidigare och köpte allt det smarriga ;)

Just nu glor vi på Miami Ink vilket är så himla bra som vanligt hihi och sen ska vi kolla på Harry Potter och Hemligheternas Kammare :)

Nu så

Nu kan jag börja planera inför London! Snackade lite mer ordentligt med mamma och Staffan igår om bilskolan och sånt och idag efter arbetsförmedlingen åkte jag och mamma till bilskolan. Först sa de att det inte fanns någon enda plats kvar på intensiv kurs förrän i september och att man får vänta i månader med att ens boka körprov men då sa vi att jag MÅSTE ha körkortet så fort som möjligt och att vi då får vända oss till en annan bilskola. Då hittade hon minsann en liten lucka och sa att hon ska ringa och boka körprov på direkten så det hinns med det också, konstigt va :) Haha de gör allt för att behålla sina kunder och tur var väl det! Så jag ska gå en 2 veckors intensivkurs med början den 13 juli! Hoppas bara att jag klarar det. Men det hoppas jag. Tror det. Måste det! :)

Så nu kan jag äntligen lite smått börja planera mitt Au pairande i London!! Då kan jag åka i slutet av augusti / början av september. Bara jag klarar kortet. Men det SKA jag! Det ska bli så himla spännande och roligt att faktiskt bo i ett annat land, med ett annat språk, i en annan familj. Mycket kommer troligtvis att kännas väldigt tungt, men det är jag beredd på. Kommer att sakna min familj och mina vänner otroligt mycket! Men jag hälsar på, de som vill kan komma och hälsa på mig också och det vet de :) Det kommer nog mer positivt än negativt ur det här, det är jag säker på!

Varje gång jag varit i London så har jag alltid varit så otroligt glad, jag blir som en annan människa, får en helt annan energi. Mamma har också sagt det, och påpekat hur konstigt det är att jag är helt lugn och nöjd fast hundratals människor myllrar omkring mig i tuben, bussen, på gatan, när andra skulle freaka ut totalt av stressen, trycket o.s.v. Visst jag kommer kanske att tröttna på folkmängden efter ett tag men det ska bli grymt spännande att se hur det är att vara i London hela tiden. Inte bara på semester. I riktiga livet, everyday. Känns konstigt att säga att jag kommer att bo där!

Tack mamma för att du är så otroligt snäll och hjälper mig. Tack för att du stöttar mig och hjälper mig att hålla balansen när jag är på väg att falla, som jag gjort ett tag nu. Idag knuffade du upp mig på fötter igen :)
Fick mig att inse, det blir faktiskt av. Min dröm blir sann till hösten! :D



Jag, mamma och Staffan på planet för snart ett år sen.
Första gången vi var i London, första gången jag flög. Vem
kunde tro att jag skulle känna mig så.. hemma där borta :)

För jag har tagit studenten...

ÄNTLIGEN!!! Så himla skönt! Ingen mer skola för mig, nej tack. Det var sjukt roligt på champagne frukosten, i skolan, på traktor flaket och ute i Hemlinge med släkt och vänner :)

På Westerkvarn var det tråkigt så Gonzza och Elin hämtade mig och Mattias, vi drog till Västerås men där var köerna till krogar sjukligt långa och så drog vi till Hantis och där var kön minst lika lång. Så slutet på kvällen var totalt ovärd, hade hellre stannat hemma med familjen :P

Ett stort TACK till er alla som gjorde den här dagen oförglömlig! Min underbara familj och släktingar, mina vänner och klasskamrater, grannar och bekanta TACK <3


Inför student

Idag har jag fixat lite för studenten. Har skrivit namn och klass på min skylt och ska snart limma dit själva pinnen man håller skylten i! Sen har jag bakat en banankaka, får väl se hur det blir, aldrig gjort det själv förut. Den blev lite bränd på ytan haha men den sidan kommer ändå vara neråt så :P

Ikväll kommer fler mediaelever ut hit till Hemlinge och vi ska pynta traktorn och vagnen, ska bli kul! Hoppas att det går bra. Och SNÄLLA, regna inte imorgon! Iallafall inte när vi springer ut och när vi åker traktor. Please?

Glassigt

Åt nyss lite glass, smarrigt. Är ute hos mamma, igen :P Men det är mysigt att vara hemmahemma och umgås med mina små föräldrar. Jag är fortfarande förkyld men det är iallafall på bättringsvägen :) Idag har jag och Swinto hälsat på hos Mattias innan vi åkte ut till Hemlinge. Swinto och Loke lekte så dant! Swinto är så glad över att få vara ute nu när vi åkt ut på landet. Min lilla tok, han höll verkligen på att driva mig till vanvett inatt! Han höll på och krafsade på mig som en galning som om han lekte med något - men det fanns ju inget där. Inget alls! Haha men men han har sina små konstigheter för sig.

Nu ska jag läsa lite, har ju börjat med en ny fantasy bok som verkar rätt bra hittills! Finns flera böcker i serien så jag hoppas den ska vara bra boken ut, då har jag ju lite att läsa framöver. Men tror det bara finns kanske 2-3 böcker till men ja. Ändock. Nåt är det ju :) Godnatt !

Suck..

.. idag har inte varit en så bra dag. Är fortfarande förkyld och har känt mig allmänt nere och hängig förutom det. Igår sov jag och Mattias ute hos mamma iallafall vilket var trevligt och vi fick skjuts in imorse när mamma skulle till tandläkaren. Mattias var hos mig en stund sen drog han hem och jag har legat och läst och kollat på film / tv hela dagen samt spelat lite Zoo Tycoon 2. Swinto är hemma hos mig nu iallafall så det är mysigt :)

Jag har typ panik vilket jag även haft det ett tag. För min framtid beror helt på när jag kommer att få mitt körkort. Det har jag vetat ett tag nu men med tanke på att det inte känts som om jag gått framåt särskilt mycket även fast jag känner att jag gör mitt bästa så känns det inte bra alls. Jag förstår helt och fullständigt att mamma och Staffan vill att jag fixar körkortet innan jag åker till London eftersom de lagt ut mycket pengar på det men allt känns så himla avlägset just nu, kan inte planera nånting förrän jag fått körkortet.

Mina körskolelärare har inte frågat / sagt nåt alls om när jag ska börja med halkbana, uppskrivning, uppkörning o.s.v. Ändå har jag nämnt att jag vill ha det klart gärna före sommaren vilket det nu troligtvis inte blir. Jag vet att jag själv borde ha pressat mer och frågat mer själv men man tycker ju att de också kunde säga till om de tycker att jag verkar redo o.s.v. Det här ligger som en stor tyngd över mig och trycker ner mig. Ovissheten, att inte veta vad jag ska göra, inte veta var jag ska bo (vet ju att jag får bo hemma, men ändå), inte veta hur jag ska få pengar. Hoppas att jag kan få körkortet så snart som möjligt så jag kan börja planera!

Sen är det mycket att göra fram till studenten också, imorgon är det klassträff, vi ska fixa lakan till vagnen, på torsdag björkklädning av räcken på Ullvi samt vagnpynt i Hemlinge, fredag student.. Vill ju hinna hjälpa mamma att baka smörgåstårta och sånt också! Men får se hur allt slutar, kanske kan komma iväg till mamma imorgon eller nåt.. :)

Seg söndag

Är hemma från Hemlinge nu. Fick med mig Swinto hem idag, det är så mysigt att ha honom hemma! :) Just nu ligger han och sover på soffan, så trött så trött. Tänkte ta med honom till Mattias imorgon en sväng så får han leka lite med Loke och slipper bli så uttråkad.

Kul, jag har blivit förkyld. AS KUL att ha studentfoto imorgon när man blivit förkyld :P Kommer se alldeles tokig ut, men det får va. Man kan ju alltid hoppas att bilderna redigeras lite haha.

Ska snart över till Mattias, blir bjuden på mat idag :) skulle behöva gå och handla lite också, har inte så mycket mat hemma just nu.. Så det blir väl Big Inn senare :P


Mamma vid Big Inn förra året :)

Bilder, bilder, bilder

Här kommer ännu några bilder, från före Rix FM och på min Swinto - plutt!


Veronica och Izabella :)

Jag typ glad, och Marina också glad :)

Andrea :D

Andrea och Jocke :)

Jag är så glad att få träffa min Swinto <3

Imorse jagade han flugor och småjamade som vanligt under tiden :)

Swinto Printo älskar att vara ute! :)

Fotboll

Just nu är det fotboll på tv som antagligen de flesta vet :P Sverige - Danmark. Halvkollar lite, är ju inte direkt det största fotbollsfanet som finns men ändå :) Har lagt in lite bilder från min kamera här kommer dem:

Förfest hos Natalie och studentfest på Hantis!
Riktigt kul vare :)


Rix FM festivalen 2009

Har varit en sväng på Rix FM festivalen i Eskilstuna :) Först hämtade jag och mamma och Marina upp lill - Verra och åkte till Jocke. Där så snackade vi ett tag och jag tjuvade lite sallad när de åt och sen drog vi till Strömsholmen (tror de va så de hette?) och väntade. Så småningom började de spela men förbandet höll på typ en timma! Onödigt, då kunde vi dragit dit senare ju. Men men. Sen var det något band och sen ALCAZAR!!! Bella blev helt tokig, hon har alltid älskat Alcazar och är typ deras största fan. Tyvärr spelade de bara 3 låtar men det var riktigt bra. Sen var det några andra sen Sarah Dawn Finer men det var så jädrans kallt att vi drog hem till Jocke och dom igen. Väldans tråkigt med tanke på att vi ville se BWO! Men men, vi var typ djupfrysta så får väl hoppas vi kan se dem en annan gång :)

Hos Jocke satt vi bara och pratade igen, efter ett tag drog vi mot Köping, köpte lite McDonalds på Drive thru, gott värre! Så lämnade vi av Marina och jag, mamma, Bella och Verra åkte ut till Hemlinge och ja, klockan är mycket så det blir läggdags på en gång typ. SKa bara glo lite tv jag.

Studentfest igår

Det var sjukt kul igår alltså!! Både på förfest hos Nathalie i Arboga och på själva studentfesten på Hantis. Mer info och bilder kommer sen .. :)


Mingelbild haha! Mattias, jag och Gonzza på Hantis.

Från Canon till Nikon

Idag hämtade jag ut min födelsedagspresent från familjen - en söt liten röd kompaktkamera, Nikon Coolpix S220! Märket är ju Nikon, jag har ju alltid haft Canon förut men det är ju ingen skillnad på kvalitén mellan de två märkena och jag är så glaaaad! Min lilla kamera är så himla söt och behändig, jag önskade mig en liten smidig kamera eftersom min Canon Powershot A640 är lite klumpig att ha med sig även om den är kompaktkamera, sen har jag ju Canon EOS 350D men den orkar man inte alltid släpa på :)

Hittills funkar min lilla Nikon alldeles utmärkt, den har lite coola inställningar som att den t.ex. varnar om någon på bilden råkar blunda och den tar bild av sig själv om någon ler! Har stängt av just de inställningarna för tillfället, men man vet aldrig när det kan vara bra att ha dem dock :) TACK till min kära familj! :)


Me like my new camera.

Var ut till Malmön med Mattias, Elin och Gonzza idag.
Och Elin / Gonzzas katter Chanel och Diesel :D


Gonzza har köpt ny bil, me likeee!

Mattias och Diesel i bilen :)                  Elin och Gonzza at my placeee

Safir

Jag saknar min lilla underbara Safir otroligt mycket, idag har varit en av de svårare dagarna faktiskt.. Vissa dagar tänker jag mer på henne än andra och vissa lite mindre, men hon finns alltid här. Känns extra tomt när Swinto inte är hemma heller, han brukar få mig på andra tankar :/

Tiina <3 Safir

for ever


Min fina, fina ängel.. Det här är en av de sista bilderna jag tog på henne :(


Lilla vildingen..

Busar med Destiny..

Hon älskade att äta gräs :)

Mammas knäppkatt, jag saknar dig! <3 I love you...

RSS 2.0