Sovmorgon

Idag har vi sovmorgon till 10 men jag gick upp rätt tidigt ändå :) Tänkte att jag skulle fixa bilderna på Jocke till Foton. Så nu har jag fixat lite :) De blev rätt bra faktiskt! Marina sov här inatt men hon ligger fortfarande och snarkar hon haha!

Ska ta och käka lite frukost nu tror jag!'

Här kommer lite exempel på bilderna från förra onsdag natt :)





Stockholm

Var i Stockholm med klassen i onsdags :) Det var riktigt roligt. Vi började med att åka tåg från Köping då, sen tunnelbanan ut till Globen. Så fick man göra vad man ville ett tag så jag, Mattias, Tom och Jonny gick och käkade sushi sen gick vi i affärer :) Sen möttes klassen vid Aftonbladet så kollade vi på något bildspel och lite så, sen fick vi göra en nyhetssändning, först ta reda på massa fakta om ett (påhittat) brott och ha "möten" och berätta vad man kommit fram till, sen fick vi filma en nyhetssändning, alla gjorde olika saker som hörde till :D det var riktigt kul faktiskt. Efter vi var klara på Aftonbladet åkte vi tillbaka in till stan och jag, Mattias, Tom och Jonny gick runt i affärer där :)

Åkte hem med 19 - tåget, det var riktigt kul på tåget med XD haha. Slapp gå hem från station, Tom's pappa skjutsade hem oss :) Det var en rolig dag :D

Söndag :(

Seg och tråkig söndag nu då. Är ute hos mamma och vi ska snart åka iväg med Bella och Veronica :) Mamma kanske bjuder mig på mat på Tuna Park också hihi. Får se om jag kanske sover hos Mattias idag, men vet inte för imorgon ska ju min lilla Swinto kastreras och jag måste plocka undan maten för honom på morgonen och så. Stackars Swinto, men det är ju för hans eget bästa.

Jaja ska ta och umgås lite med flickorna nu innan vi åker :)
Skriver kanske mer senare!

Torsdag

Då var det torsdag då. Igår / inatt åkte jag med brorsan när han jobbade, han kör lastbil för Lantmännen. Jag skulle ta bilder till ett skolarbete vi håller på med i Foto c. Hoppas att det blir bra :) Lite jobbigt att Jocke jobbade natt bara, jag kom hem typ vid 3 :P Men men det var kul att åka med iaf. Jag orkade verkligen inte gå till skolan idag för jag var så trött så stannade hemma. Mot eftermiddagen gick jag upp på stan och mötte Mattias och Jonny. Vi gick och fikade sen drog Jonny hem, jag och Mattias gick omkring på stan :) Mötte på Tuire och Liisa, det var roligt :D Sen gick jag och älskling till hans syrra för hon hade lite kläder jag beställt från H&M hemma hos henne. De passar bra :)

På kvällen har jag och Mattias glott på film, American Pie: Beta House :) Sen har jag ätit fyllda paprikor, mums mums mums! Nej nu ska jag glo på Sex and the City :)


Min sötnos <3 (hos Gonzza)


Min andra sötnos :)


Jag innan jag gick upp på stan


Mina linnen från H&M (dålig bild men men)


Ska glo på Sex and the City nu :)

Twilight

Jag och Katrin har ÄNTLIGEN sett Twilight. Vi gick på den i måndags. Den var superbra! Boken var förstås bättre, som det brukar vara, men filmen var riktigt bra den med :D Emellanåt störde jag mig på vissa skådespelare t.ex Kristen Stewart (Bella Swan) för hon var så tveksam och fick inte fram orden typ hela tiden. Men förutom vissa småsaker var typ alla skådespelare bra! Nu har jag också läst klart Breaking Dawn. Den var väldigt bra, slutet var ganska bra. Det är svårt att tänka sig att det är slut nu! Inga fler nya Twilight - böcker att läsa. Men kommer snart att läsa om dem igen, de var så himla himla bra :) iiiiih vill se filmen igen :D


Filmen var riktigt bra :)

Skola imorgon...

Usch ja, skola imorgon :( Har ingen lust med det. Men men.

Igår var jag och Mattias med illi ett tag :) Vi glodde på Shanghai nights, den är as bra! Sen tog vi det mest lugnt, dom kollade efter en skruv till mitt stackars stativ som fortfarande inte funkar :( Men snart ska vi väl få tag på rätt sorts skruv hoppas jag. Senare på kvällen gick jag och Mattias till Gonzza och Elin. Gjorde smarriga tacos :D Sen drack vi lite vin, eller jag och Elin gjorde det medan Mattias och Gonzza drack nåt annat gott.

Vi glodde på Knocked Up, den är också as bra :P Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på så gick en promenad till stan och på vägen tillbaka stannade vi vid nya klätterställningen (där jag, Mattias, Petter och Marina lekt tidigare på dan haha) och klättrade lite. Haha det är as kul ju! Sen började vi dra oss hemåt.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och mamma åke till Åsby :) Fikade lite och jag fick några kaktusar och en kruka. Så har fixat dem ute hos mamma, det blev snyggt! Idag sover jag hos mamma och Staffan då  :) Imorgon blir det bio med Katrin, äntligen ska vi få se Twilight!!! :D

Xbox

Sitter och spelar Xbox med min kusin Petter som ska sova hos mig idag :) Det är skoj hehe. Har käkat smarriga pannkakor idag! Har också vart i skolan idag, hade Foto, Religion och Engelska :P Fick skjuts hem av illi, skönt att slippa gå i kylan :)

Jag vill att Mattias ska vara här :( Men men. Imorron ska han och jag troligen va me illi och på kvällen med Gonzza och Elin, det ska bli trevligt värre :)

Snart helg.

Hade sovmorgon idag från svenskan :) Så började med Natur, hade labb. Det var roligt :) Kollade på celler från lök, mossa och människa :P Haha Jonny's skrynkliga celler :D Nej nu ska jag inte vara dum :) Sen hade vi iallafall Samhäll. Jobbade vidare med politikuppgiften, jag och Mattias blev klara och lämnade in. Hoppas det gick bra!

Efter skolan drog jag, Mattias, Tom och Jonny upp på stan. Vi gick och fikade förutom Tom som gick hem :P Sen åkte Jonny med bussen hem och jag och Mattias handlade lite på Hemköp sen drog vi hem till Tom. Spelade lite xbox på hans vägg :) Sen fick vi fika även där :P Tur att man fikade scones på waynes iaf, då känner man sig inte riktigt lika onyttig ;)

Sen gick vi hem iaf, såg mamma och Marina köra förbi haha! Saknar dom juuuu :) Jag gick hem och Mattias gick hem till sig iaf. Sen har jag läst Breaking Dawn, glott på tv och lagat mat, pasta och skinksås, GOTT :D

Nej nu ska jag glo lite Sex and the City sen sova :) Börjar 10 imorgon, lite sovmorgon igen :D


Nyduschad Tiina och nyduschad Swinto häromdagen :)


Min mobilkameras autofokus funkar inge bra :(


Så kan det sluta när man har suttit på lektion för länge..
Man ritar en massa fladdermöss XD



Spelade grid hos Tom idag med älskling :)


Försökte ta en bild på Våfflan men hon var för snabb :)


Swinten däremot låg lugnt i sin säng :D

Top Model 10

Sitter och tittar på Top Model 10 :) Det är bra! Följer alltid den serien haha.

Idag har jag varit i skolan, hade religion, MDK och foto C. Efter skolan hämtade illi upp mig och Mattias men det var något fel på hans bil så vi åkte till OK sen hem till mig. Glodde på tv en stund :) Sen drog dom och skulle försöka fixa bilen och jag glodde på top model sen läste :P Har läst mer än halva Breaking Dawn nu (Twilight 4) och den är superbra! Har läst mycket de senaste dagarna, det känns skönt. Jag älskar ju att läsa! Läser Breaking Dawn på engelska, perfekt, jag älskar att läsa och jag älskar engelska :D Iallafall kom Mattias upp en sväng till senare och vi glodde ännu mer på tv och jag lagade mat och åt :P Sen drog han :(

Jaja nu börjar nog snart Top Model igen så ska slå mig ner i soffan :D

Storm

Inatt var de typ total storm där ute! Och mina ostabila och otätade fönster knakade och väckte mig hela natten. Trodde att de skulle gå sönder, så mycket lät det :O Så när man vaknade imorse var man ju inte nå trött.. Eller jo. Hade väl sovit sammanlagt 3-4 timmar eller nåt, bestämde mig för att stanna hemma från skolan. När jag inte har sovit vet jag att jag är sur, grinig, lättirriterad och skolan är den plats jag verkligen inte vill vara på då för jag kan inte koncentrera mig. Får dock dåligt samvete, har ju bestämt mig för att jag ska verkligen ta tag i allt den här terminen!

När Mattias slutar ska jag möta honom och illi på stan så ska vi gå till Expert med mitt stackars sargade stativ :P Hoppas dom har såna där skruvar hemma. Har ju fått tillbaka foto känslan igen och vill fota fota fota :) Det är så roligt att fota i skymningen och på natten, man får så coola effekter. Och då behövs ju stativ. Men men, ska glo lite på tv nu.

Slut på helgen...

Då var det söndag då. Skolan började i torsdags, det var verkligen inte roligt. Men man får försöka stå ut till sommaren.. :) I fredags hyrde jag och älsklingen film, Meet Dave och The Forbidden Kingdom. Man garvade typ as mycket i Meet Dave, den var sjukt rolig med Eddie Murphy i huvudrollen :D den andra filmen var en ninja film som var helt okej. Jackie Chan och Jet Li spelade i den. Det enda tråkiga var att fighting scenerna var onödigt långa så man blev trött på att se dom slåss så mycket :P Jag och Mattias käkade en massa godis och myste hela kvällen :D

På lördagen åkte jag ut till mamma och Staffan :) Vi glodde på Morden i Midsomer som vanligt. Först åkte vi till Kolsva och hämtade en tv som ska vara i gäst rummet och så köpte vi pizza. Stackars mamma fick jätteont i ryggen när hon bar korgen i affären (det var 3 stora drickor i den och lite annat) och hon hade lika ont idag :( Fotade lite i ladan igår, det blev ganska coolt.

Idag mötte jag och Staffan Mattias och Illi vid Odensvi kyrka. Så åkte jag, Mattias och illi till Näverkärret och en övergiven järnvägsstation eller nåt. Tog lite bilder där men Illi råkade dra loss mitt stativ huvud så jag fick ta utan stativ :'( Ska till Expert och se om dom har en skruv imorron, de va bara skruven som gick sönder såg det ut som. Sen åkte vi förbi McD och tjockade i oss lite. Så drog jag hem till mig och Mattias hem till sig :) Har mest glott på tv och tagit de lugnt nu på kvällen. Har också uppdaterat min hemsida, kika gärna in och titta!  http://www.rifas.se

Nej nu ska jag fortsätta glo tv.


Självporträtt :P en av bilderna från ladan.
Har en skoluppgift där man ska ha en bok/tidning med i bilden :P


Mattias i det gamla huset.


Det gamla huset.


Tänka sig - Big Ben var på en gammal dörr!


Haha tog två bilder hemma också.

Go away!

Dumma förkylning, försvinn! Jag vill inte vara sjuk :( bara hostar och fräser, snorar och fryser :( Det är verkligen inte kul. Skulle egentligen ha åkt hem idag men stannar inatt med. Känns skönt att slippa laga mat och bara vila och dricka te och försöka bli frisk :) Hoppas verkligen det ska bli bättre, skolan börjar ju på torsdag! Måste verkligen göra mitt bästa den här sista terminen..

Idag har jag iallafall bara vilat och glott på tv och på Eragon. Sovit en stund har jag också gjort...

Jag saknar Mattias :(

Förkyld!

Jahapp, då blev man smittad av Marina och är dyng förkyld :( Men vi hade roligt iallafall när hon sov här :) Till lunch igår lagade vi potatis mos, pan biffar och svamp sås! Mega smarrigt.

När Marina hade gått hem tog jag det bara lugnt, drack te, läste Brisingr och spelade lite Sims och glodde på Jurassic Park 2 :) Idag har jag än så länge bara legat i soffan och halvsovit, druckit varm choklad, läst ännu lite mer i Brisingr (Eragon 3) och för en stund sen ringde mamma och frågade om jag ville sova ute hos dom. Jag sa ja eftersom mina små älsklingar Våfflan och Swinto är ute hos mamma och det är alltid mysigt att vara hemmahemma när man är sjuk :) Sen saknar jag ju min lilla mamma och "pappa" Staffan :D

Men jag saknar också min lilla tokstolle Mattias som jag inte träffat på några dagar :( <3

Ska lägga mig i soffan igen och läsa..
Dumma hals, näsa och hosta!!!
Dumma förkylning helt enkelt! :P



Inte roligt att vara sjuk :( Men då kan man passa på att läsa massor :D


Ska nog ta med Eragon filmen och glo på hos mamma sen!
Synd bara att den är så dålig mot boken och rätt dåligt gjord :(

Systerkväll

Ikväll är Marina hos mig :) Vi har varit på Cafe City och spelat biljard och fikat :) Det var trevligt. Nu glor vi lite på tv och ska nog spela Xbox snart.. Synd att jag bara har en handkontroll :(

Har laddat in lite bilder från mobilen, här kommer några :)


Min lilla tok... Han bet tag i min tröja och somnade :)


Tiina älskar sin lilla Swinto bebis!


Fick detta i julklapp av min brevvän Gillian i Skottland :D


Den här fina pyjamasen fick jag av mamma häromdagen :D


På väg hem från mamma och Staffan :)


Igår var jag och älskling hos Johannes och Andrea.
Detta är deras söta och minimala katt :)



Min Mattias. <3


Köpte den där tröjan på Tuna Park med mamma igår,
inte för den syns så bra :)



Imorse när jag vaknade snöade det väldigt mycket :O


Sen följde jag med Mattias och hans föräldrar till Media market.
Köpte Scrubs säsong 5, Spiderwick och The Sims 2: Studentliv!

Jul...

Här kommer några bilder från i julas, kanske laddar upp fler en annan gång :)


Katt kusinerna myser :)


Julgran och paket...


Som tradition öppnade vi en varsin julklapp vid 00.00 natten till julafton :D
I mitt natt paket var detta fina armband :)



Färdig för jul firande!


Swinto var lite trött efter hans allra första julafton :)


Destiny var också trött, efter hans sjunde julafton :)


Jag, mamma och Mattias hälsade på hos brorsan Tobbe på juldagen..
Här är hans söta dotter Ella :)

America's funniest home videos

Kikar på AFV, haha det är ju för roligt ibland :) Är ute hos mamma och Staffan. Bella och Verra är här också :D Så söta de är, småflickorna. Tidigare idag var jag med Mattias, sov hos han igår. Firade nyår genom att äta och dricka gott med hans familj och faster och kusin, det var mycket trevligt. Sen spelade vi Xbox 360, mest Guitar Hero :D Hehe det var kul. Även fast Timothy spelade mest :P Vi glodde på Jeff Dunham också, as roligt ju. Mot tolv slaget drack vi lite Pommac haha och skålade. Det var inte så jättemycket fyrverkerier men det var en del :)

Nej nu ska jag fortsätta titta på AFV :D


RSS 2.0