Förändringar...

Jodu, igår bytte jag och Mattias soff - fodral på min soffa :) Det blev rätt snyggt, lite extremt mönster men ändå! Kommer att sakna den svarta fluffiga soff - kläden men den kommer fram igen någon annan gång :) Köpte ju det här nya + kuddarna på IKEA för ett tag sen, och filten köpte jag på JYSK :D

Igår drog jag och M hem till Tom vid åtta på kvällen. Vi snackade och gick och köpte godis, sen glodde vi på film :) Det blev Blair Witch Project. Den var inte så läskig som jag trodde, men det är ju typ en sann berättelse så de gör det hela mycket läskigare! I slutet var den lite äcklig också. Sen glodde vi på lite scener från en annan film , AS äckligt! Så glodde vi på lite American Pie 3 scener, sjukt bra film :) Sen så gick jag och Mattias hem!

För övrigt var jag på VV - möte idag med Mattias och Madde. Jag blev glad för jag har gått ner 1,5 kg! Ändå har jag fuskat rätt mycket, om jag slutar fuska kommer jag nog att gå ner mer och fortare :) Men som sagt, ett halvt kg i veckan är ju iaf nånting! Jag och Mattias gick ut med våra katter idag också :P

Nu ska jag snart sova, kikar på SATC :)


Nya soff - kläden :)


Fikade med Mattias hemma igår :P   Mattias och jag, snygg frisyr va?


Mattias och Loke Lok!                          Lilla Swinten Printen :)

Partaay

Var på fest hos illi i fredags :) Det var roligt. Det var jag, Mattias, illi, Krull, Kenneth, Emma, Jennifer och Adam :) Det hela slutade med att jag, Mattias och Emma sov kvar :P På lördagen mådde man som man förtjänade, men det var de värt! Det var inte så illa för mig iaf för jag tog de rätt lugnt :) Så glodde vi på en film som hette Disturbia, den va as bra! Sen skjutsade Gonzza och Elin hem oss.


Illis söta katt :D                                       Jag :)


Emma, Mattias och jag :)                    En liten bild på Swinto söten också!

Familjen :)

Nu var det ett tag sen jag skrev igen :( Förra torsdagen sov jag iallafall hemma hos mamma och Staffan :) Det var trevligt. Stackars mamma har jätte ont i ryggen igen :( Här kommer iallafall några bilder!


Fina, fina Destiny :)

"Pappa" Staffan :)                                  Min fina mamma :D

Feber?

Usch och fy. Hade feber igår, har även haft lite feber idag. Vill verkligen inte bli sådär supersjuk ju! Det är så tråkigt. Vaknade hur många gånger som helst inatt också, hur jobbigt som helst! Så stannade hemma från skolan idag. Nu är jag hemma hos mamma, börjar 10 imorgon om jag nu ska gå, så mamma kan skjutsa mig.

Kan ju inte vara sjuk imorgon kväll iaf, ska till illi då ju :D Vet inte riktigt hur många vi blir men vi blir väl några st :)

Nej nu ska jag väl glo lite på tv sen sova.

Kläder

Köpte en fin Paris, Kate & I klänning på MQ i torsdags när jag, Mattias och Tom gick på stan i Västerås efter att ha varit på Mälardalens högskola :) Väskan köpte jag på H&M :)


Klänningen från Paris, Kate & I           Lilla handväskan :)

TV

I lördags till igår sov jag, Mattias och Bella ute hos mamma och Staffan. På lördagen kom också Marina, Jocke och Andrea ut dit och vi käkade smarriga kycklingspett, ris, sallad och tsatsiki :D Och till efterrätt var det vit chokladmousse. Sååå gott! Igår mötte vi Jocke vid Strömsholm, fikade där också innan han kom dit. Sen gick jag, mamma och Mattias omkring i stallen, gu vad jag saknar att hålla på med hästar :( Det fanns massor av fina hästar och man blir ju så sugen på att börja rida och pyssla igen.

När vi fått skjuts hem till Köping av mamma så var jag med Mattias och illi. Vi åkte till Media Market och gissa vad vi kom hem med.. Jo en ny TV till mig :D Köpte en 32" LCD :) Så åkte vi hem till mig och fixade TVn och sen glodde vi på Karate Kid 2. Trevligt värre :)

Idag har jag varit i skolan, hade prov i Naturkunskap. Jag hoppas att det gick bra :) Sen fick vi jobba hemma på svenskan och samhällen så har vart med Mattias och illi igen :) Vi fikade på Waynes, jag drack bara en varm choklad, sen gick vi runt på stan och sen hem till mig. Senare drog vi till Big Inn, sen gick dom till McDonalds och jag gick hem. Har käkat och glott på SATC och Hell's Kitchen :)


Nya TVn :)


Mattias och Bella i bilen!                        Min söta mamma :)


Jag i bilen :P                                            Mattias och Waffle Pie :)

Jehovas Vittnen

Idag hade vi kort skoldag, skönt! Började med Religion där vi fick besök av Jehovas Vittnen, 2 typer kom och berättade.. Ja vad ska man säga. Personligen tror jag inte på Bibeln och att Gud skapade allt, men alla får väl välja själv vad man vill tro på :) Jag kan tycka att det borde inte vara så roligt att vara med i JV och inte få fira någonting typ, inte födelsedagar, jul, påsk, nyår o.s.v. Nej efter man tänkt på det så ska jag nog inte bli medlem :P Jag tror mer på evolutionsteorin!

Efter religionen hade vi iallafall Klasslärartid, pratade lite om hur det var att hälsa på Aftonbladet och studentfester och så. Sen var det MDK och där fortsatte vi med länderna. Jag gör ett arbete om Kenya som mestadels ska handla om massmedier, hoppas att det blir bra! :)

Sen slutade vi. Jag, Mattias, Tom och Jonny åkte till Big Inn och käkade på Kina :) Det var smarrigt! Sen köpte jag lite småsaker jag behövde till matlagningen ikväll och så lämnade vi Jonny och åkte hem till Tom. Kollade på hans nya högtalare, typ sjuka?! As stora ju. Sen spelade vi Xbox, eller de spelade och jag kollade på. De spelade Mirrors Edge, det var faktiskt roligt bara att titta på! :) Sen gick jag och Mattias hem, och nästan direkt tog vi en promenad. Det var skönt. På hemvägen stannade vi till hos syrran Marina och drack lite capuccino och snackade! Trevligt :) Slutligen gick jag hem och städade lite, det behövdes och är inte riktigt klart än men. Sen kom Mattias över och vi glodde på tv och jag lagade min mat, det blev faktiskt supergott! Potatis, kolja (fisk) och en god cremefraiche sås :)

Nej nu ska jag kika lite på Scrubs eller SATC sen sova!

Seg dag

Idag har jag varit med lilla Mattias. Vi har glott på Karate Kid 1, typ bästa filmen ju :D Sen har vi glott på Scrubs och tagit det lugnt och bakat Chokladbollar. Hjälpte syrran att flytta det sista också, fick då min plånbok och bankdosa som jag glömt ute hos mamma och Staffan :) Ibland blir jag lite orolig över mitt dåliga minne!

På eftermiddagen gick vi en sväng till Big Inn och handlade lite. Sen åt jag couscous, lax och kidneybönor, det var smarrigt. Imorgon blir det inget VV - möte, varken jag eller Madde ska gå den här veckan men jag ska fortsätta hålla mig till pointsen ;) Jag har kommit på att jag går ca 6 km varje dag. Det är ganska mycket ju?! Det är ca 2,8 km till skolan och jag går ju dit och hem varje dag i veckorna plus att oftast går jag och Mattias omkring på stan lite efter skolan. Men vi ska promenera mer, tycker det är jobbigt med snön och halkan just nu : / Min älskling har föresten skaffat sig glasisar (glasögon) för han ser sämre än han trodde. Men han är lika söt för det!

Här kommer lite söta bilder :)


Nya hårfärgen :)


Visst är vi söta?


Efter besöket hos Specsavers :)


Jag skulle tro att Swinten är lite trött här :)


Avslutar med en udda bild på Våfflan (super star), Swinto (sidekick)
och mig (
background)

Snö snö snö

Nu till min dag, förutom  att jag tänkt mycket på Safir. Det har snöat otroligt mycket inatt! Det var ca 30-40 cm ute hos mamma och Staffan, vi släppte ut Swinto tillsammans med Harmony en stund. Men de höll sig på verandan eftersom de inte kom ut utan att nästan drunkna i snön!

Mamma skjutsade hem mig och jag käkade kyckling sallad och var med illi och Mattias. Vi drog ut och fotade lite :) Först tog vi oss upp på Ströbohög vilket inte var det lättaste med kamera och stativ och en massa snö! Tog några bilder och beslutade att åka till hamnen. Tog lite bilder där också :)

Jag tror seriöst att illi vill ha ihjäl mig ibland. Skrämma ihjäl mig. Jag som inte tycker om att åka fort, särskilt när det är halt, ja då ska han minsann dra i handbromsen och ha sig! Haha men det är ju rätt kul men jag är rädd att man ska krocka i nånting. Efter hamnen skjutsade han iaf hem mig och Mattias och Mattias var här en stund :D Mysigt att träffa han efter hela helgen.


Taget från Ströbohög.


En söt Mattias :)


Vid hamnen.


Föresten.. I'm a brunette now!
And I'm going to London soooon!

Sorg - dag

Ett år sen min Safir försvann från mig idag :( Jag saknar den katten så sjukt mycket, hon var den speciellaste katt jag nånsin mött! Jag var ju med henne från stunden hon föddes, jag var med och hjälpte henne ut i världen. Så fick jag nästan 6 år tillsammans med den underbara lilla individen som faktiskt var hatad av ganska många! Många minns henne som "huvud - rivar - Safir" och "galna - katten - Safir" och jag fick min lilla dos av den knäppa saken men hon gav mig så mycket mer :)

Hon var verkligen en enmanskatt som inte hade lätt att acceptera folk, hon var min lilla älskling <3 Jag minns så väl många stunder med henne, när jag kom hem från skolan då hon jamade på mig i flera minuter som för att skälla ut mig för att ha varit borta, hur hon totalt älskade gurka, bara man tog fram en ur kylen blev det "mjauuuu" tills hon fick sig en bit :) Jag minns promenaderna med henne då vi bodde i Kolsva, haha hur hon rymde från mig och Liisa med kopplet farande efter som en extra svans! Hur hon alltid sov hos mig, gärna under täcket på vintern.

När hon varit ute och kom in och skulle äta, ja då sprang hon till mig och jamade och jamade så att jag fick följa med henne till köket och äta, inte ville hon äta själv inte. Och om jag inte var hemma så var det mamma eller Staffan som fick vara hennes sällskap :) Hur hon alltid öppnade garderoben och grävde ut allt för att ligga där och vila en stund, och sen bara gå därifrån. Jag skulle kunna skriva hur länge och hur mycket som helst, men jag slutar här för annars blir jag sittande här hela natten!

Jag saknar dig Safir, och kommer alltid att älska dig <3
Hoppas du har det bra där uppe med din mamma Tiger och dina 2 syskon <3


Garderobs - grävar - Safir, jag saknar dig ska du veta!

Mobilbilder

La nyss in lite bilder från min mobil, hade visst inte tankat ur den på ett tag..
Kika på dom här :)


Står o tittar när jag diskar :)                Söt Mattias! (gammal bild)


Möblerat om i köket.                          Min fladdermus - suddis med tillhörande hatt!


Oj vilka långa ben..                                 En trött Swinto :)

Safir

Jag saknar min Safir så mycket att det gör ont. Outhärdligt ont. Min fina fina katt. Kan inte tro att det snart gått ett år. Ett helt år utan att få ha dig hos mig, utan din varma päls och dina små utskällningar du gav mig. Det är en sån blandning av otrolig sorg, saknad, lycka, glädje och kärlek som far igenom mig när jag tänker på dig. Du var verkligen den bästa! Du fanns där när alla andra svek, du förstod mig på något sätt och tröstade. Ingen kan nånsin ersätta dig <3

Jag har ju Swinto nu men det är en helt annan sak. Han är inte som du. Han är underbar och söt, men inget kan bli större än bandet mellan dig och mig, Safir. Du har fortfarande din plats i mitt hjärta medan Swinto har fått en ny plats däri :) Jag älskar dig och kommer aldrig att glömma dig, min lilla skatt <3

Är iaf glad att jag fanns där hos dig fram tills ditt sista andetag...

26 Juli 2002 - 8 Februari 2008


Världens finaste katt.                                  Önskar att du var här hos mig :(



JAG SAKNAR DIG <3                                     Världens sötaste mage :')


Ord kan inte beskriva :(                              Du var allt gummsan <3


Destiny saknar dig med ska du veta <3


Swinto lill - token :)                                 Och Våfflis söt - knäppan :)

Viktväktarna?

Idag var jag och Mattias på ett möte hos Viktväktarna med hans syrra :P Ska nog ta och se om man kan gå ner lite, det börjar faktiskt behövas haha. Vill må bättre och orka mer och känna mig bättre så jag hoppas att det kan hjälpa mig lite!

Det var riktigt skönt att vara ledig idag, hade ju studiedag. Jag och Mattias gick upp på stan och käkade på Waynes sen gick vi runt lite och så gick vi hem till Tom. Skulle få låna deras studio och ta lite bilder på Tintin (Mattias) haha :D Tror att det blev rätt bra, har lagt in bilderna på datan men inte fixat dom ordentligt än. Efter ett tag drog vi till Din Sko och jag köpte ett par snygga skor, vanliga. Ska köpa några fina stövletter eller låga pumps nästa månad, iaf några med lite klack. Tycker det är fint :) Sen köpte vi lite små grejer sen mötte vi Madde vid Vikt väktarna då hehe :P Sen har jag inte gjort så mycket, kommit hem och suttit lite framför tvn, käkat och så.

Har också uppdaterat min hemsida, kolla gärna! www.rifas.se

Här kommer lite bilder från helgens bravader :)

Jag, Mattias och Eric spelade Yatzy. Sen kom illi hit också
och då blev det mest lumpar snack :P



Vi drog till Etage och där var det ju så livat... Noooot


Fredrik och Eric.


Mattias och sprilli


Jaa, vad ska man säga :P
Det var rätt kul iaf!

Måndag

Då var det måndag igen. Idag har jag varit i skolan, hade Engelska, Natur, Svenska och Samhäll :P Det var väl okej. Efter skolan gick jag och Mattias och bokade synundersökning åt honom tills imorgon :) Sen gick vi hem till mig och så mötte vi Marina och handlade med henne på Big Inn. Sen gick Mattias hem och jag lagade mat, det var supersmarrigt :) Potatis mos och fläskfile och kantarellsås :D

Nej nu har jag kollat på Prison Break och ska sova :)

RSS 2.0