How many times do you get?

Oj vad tiden går snabbt. Ännu en vecka har passerat och snart är vi inne i Juni månad, nästan halva 2011 är redan över! Och så har ju jag och Jamie varit tillsammans snart ett halvår, ja tiden går fortare än man tror.

Jag fyllde ju år i torsdags, så nu är jag hela 21 år gammal. Här i England är 21 den största födelsedagen typ! :) På torsdagen så jobbade jag som vanligt och så bakade jag mig en jordgubbstårta. Sen på kvällen när jag slutade (ca 8.30 :/ lite seeent men aa) var J's syster hos honom och sov över, hon och hennes vän var i Bracknell några dagar. Så det var trevligt att träffa henne. Så gjorde vi curry och käkade och jag fick lite paketer av J. Han hade gett mig den stora presenten på onsdagsnatten, när klockan var 00.15 svensk tid, det var då jag föddes för 21 år sen så det var väldigt nära att min födelsedag var den 25e och inte den 26e maj. :P iallafall, OOOOH vilken underbar present!! och dyr var den med. En väldigt vacker ring i vitt guld, jag älskar den! Sen på torsdagen fick jag en liten påse med saker i som J hade pysslat ihop, haha sötheten. Däri fanns ett kort, en Hello Kitty nalle, en relentless, två 30STM album (A beautiful lie + This is war) och ett P!ATD album (Vices & Virtues). :D blev jätte glad och förvånad att han hade köpt så mycket. :P

Av familjen fick jag ett kort och en DKNY parfym som faktiskt luktar väldigt gott. Av min riktiga familj har jag fått pengar, en del kommer att gå till sparande och för en del tänker jag nog köpa mig en kamera eftersom min är trasig. :)

Fredagen var lugn, jag slutade sent igen och lagade en smörgås tårta hos J och så drack vi lite vin och kikade på film, det var mysigt. Jag var helt slut efter en lång arbetsvecka.

På lördagen drog J till music college och jag gick upp på stan och lämnade ut några CV'n. Sen åkte jag och Sarah på roadtrip till Maidenhead, min fina ring var nämligen för stor och när jag och J kollade om vi kunde byta den så fanns inte min storlek i Bracknell, närmsta ställe var Maidenhead. Så jag och Sar åkte och bytte den, käkade lunch på McD och sen upp till J's lägenhet och satt och lyssna på musik och pratade. Och så fick jag present av henne med, en 21st mugg, nalle och kort! :D jätte sött var de. :)

Mot kvällen så drog Sarah hem och Jamie kom hem och vi fixade toasties och gjorde oss redo för kvällen. Så kom Jonny upp och sen for vi vidare hem till Carl. Där var redan Carl, Claire, Jib, Mikey och Gemma. :) vi började dricka, pratade och lyssnade på musik sen drog vi till the Ag. Drack massor av shots och strongbowblack, dansade och hade kul. :D riktigt lyckad kväll och på vägen hem tog vi med oss McD. :P något jag fick berättat för mig men inte minns som är riktigt kul, är att tydligen när vi klivit in i taxin och skulle hem (vi skulle åka i 2 taxis för vi var ju ganska många) så hade Jonny varit lite efter och behövt jaga taxin vi var i med McD påsar i båda nävarna, HAHAHA fatta hur kul det måste sett ut!! :P jag och J sov på golvet nere i vardagsrummet, haha lite hårt men de dög bra. Och tydligen hade Jib spytt utanför huset och sen kört hem, INTE bra han lär ha behövt väntat ett tag egentligen. Men men, all in all hade jag en bra birthday weekend! :)

Lately it seems like everybody's sick, everybody's tired

Tack för kommentarerna mamma och Marina, jag vet att ni vill mig väl och det betyder att ni bryr er. :)

Snabb update om den gångna helgen/pågående veckan.

I fredags hade jag en riktig otursdag, dagen började bra men vände snart. Det var ju visserligen fredag den 13e men jag brukar inte ha nån särskild otur då, snarare tvärtom. Iallafall, åkte till stallet då jag skulle vara där när Theo och Mr B blev skodda. Först vägrade Mr B att bli fångad, tog mig bra lång tid och var ca 30 min försenad upp till stallet till den avtalade tiden. Men hovslagarna hade inte dykt upp så pustade ut och hämtade in Theo. Fixade dem så dem var redo, lyckades skrapa skärmen på min älskade BlackBerry med en hovkrats så nu har den en stor rispa. :( så väntade jag. Och väntade. Och väntade. 45 minuter senare kom hovslagarna, ursäktade sig och började sko. De var två st och sa att de kunde göra båda samtidigt, härligt tänkte jag, då går det ju undan ändå! :P Men det tog lång tid iaf. De var trevliga iallafall, pladdrade på med varandra och med mig, detta var deras sista stopp för veckan, klockan var väl ca 15, så skulle dem till puben och senare ut på kvällen. Jag svarade att jag inte slutar förrän 7 och de tyckte synd om mig och erbjöd sig stanna kvar en stund när de var klara och bara snacka så jag slapp jobba åtminstone, HAHA men jag skulle hämta upp Maia.

Åkte och hämta Maia, ut till stallet igen och fixa och greja. Vi väntade på Tania och Bronia (Willows ägare hon ville träffa henne eftersom hon brutit benet) och de dök upp ca 7. Jag fick sluta för dagen kring 7.40 så lite senare, åkte hem och snabbduscha och sen över till Jamie. Vi drack ett glas vin sen fråga Jack och Jade om vi ville komma till the Manor för en drink, visst sa vi. Gick dit och träffade lite folk och sen ville de vidare till the Goose. När vi kom dit fick inte Jack komma in för han hade adidas byxor (no trackies!! seriöst, the goose är fan bracknells fyllo pub och jag skulle inte velat dit ens om inte de andra ville) och jag fick inte komma in för jag hade svenskt körkort. Kärringjävel! Så jag och J gick hem och köpte kinamat på vägen.

Skulle till Sarah i Reading på lördagen, J åkte till jobbet ett tag och när jag gick till tåget missade jag det. FAN! Vänta på nästa, bestämde mig för att köpa en Relentless, gick och köpte en och tror ni inte att tåget lämnar plattformen när jag kommer tillbaka, trots att det var 7 minuter kvar!? Klockan på perrongen går nästan 10 min i förtid, måste komma ihåg det. Satt och vänta på nästa och den kom jag med, och kom hem till Sarah. Vi prata, lyssna på musik och chillade, det var trevligt. :) sen åkte jag hem till Jamie igen och vi fixade lite mat och glodde på film.

Söndagen var en slöar dag, vi gick på promenad i Lily Hill park på förmiddagen och sen bara chillade typ, han spelade gitarr och jag läste.

Veckan har varit ungefär som så att jag jobbat hela dagarna och åkt över till Jamie på kvällarna. I förrgår hjälpte han mig med mitt cv. Förhoppningsvis kommer jag ha ett annat jobb om ett tag.

Tills dess fortsätter jag som vanligt här, Tania är i Dubai en vecka från idag, veckan därpå är familjen i Spanien men jag behöver ju ta hand om alla djuren, veckan efter det är Tania i USA. Busy weeks. Men ska börja göra lite stall jobb åt Mel (som äger Sam, palominon jag rider ibland) och på så sätt tjänar jag ju lite extra pengar vilket är bra. Pengar är en bristvara och allt jag lyckats spara under 2 veckor är nu borta tack vare fortkörningsbötern jag betalade av och Vodafone (som ska vara £25 i månaden men de hade dragits £39,53 :S har mailat och frågat varför). Sen har jag gett J lite pengar för jag är ju hos han jämt och vi lagar mat och har oss och på sistone har han stått för en del när vi köpt alkohol och så, så kände mig lite som en snyltare.

Ikväll är jag barnvakt. När ungarna lagt sig blir det att kika på jobb annonser (alltid bra att se sig omkring om vad som finns) och läsa ut min bok.

Det blev visst inte en särskilt snabb update, den blev faktiskt rätt lång. :P

I want a change of life and I want it now

Värdelös på att uppdatera bloggen, sorry. Har massor att göra och knappt nån fritid och när jag väl är ledig är jag knappt hemma. Ska försöka bli bättre på att skriva igen dock. :D

Sometimes it lasts in love and sometimes it hurts instead

Har legat i som bara den nu på morgonen och gjort typ hälften av vad jag behöver göra. :D mycket tack vare att jag gjorde en del saker igår som jag egentligen skulle gjort idag dock, men skönt att ha lite mindre idag ju. Efter lunch måste jag göra extra saker i stallet också, hovslagaren kommer och ska sko Blackjack och Theo. Så måste fånga in dem och fixa och vara där medan han skor dem, typ 45 min - 1 tim per häst. blaah, borde få extra betalt när jag gör så mycket med hästarna tycker jag. Tidigare i veckan var jag där när Willow blev omskodd och så har jag gjort annat extra i stallet som vanligt.

På tal om Willow, stackars ponnyn bröt benet i förrgår. Jag var i stallet och mockade (extra stallarbetande igen) och var just klar och skulle åka hemåt när en tjej kom springande och sa "Tiina! Willow's been kicked, we need to get her in" och så sprang hon och hämtade Willow medan jag plockade undan allt ur Willows box eftersom det var där jag just hade mockat så det var grepar och skottkärra och grejer där.

Jag hörde att en häst kom in i stallet och jag gick dit, möttes av tjejen som hämtat Willow och Willow själv, som stod där med ett av bakbenen blödande som bara den. Det rann och rann och vi tänkte försöka spola av det men Willow gillar inte att bli tvättad så hon ville inte stå still, samtidigt som hon knappt kunde stödja på det skadade benet. Nicola kom och lindade om benet med tryckande bandage och vi väntade på veterinär.

Sarah skulle komma och hälsa på mig och var ju tvungen att komma till stallet, så hon kom dit och vi fortsatte vänta, stod och klappade på stackars Willow inne i boxen. Så kom han äntligen och bedövade Willow så hon stod och halvsov, kikade på benet, kände att något rörde sig i såret och ville röntga. Det visade sig att det mindre av de två "skenbenen" var brutet. Tur att det inte var det stora iallafall! Så var han tvungen att plocka ut lösa benbitar, usch, jag som hatar blod och sånt kände mig svimfärdig. Så kom Tania dit och efter en stund åkte jag och Sarah hem och åt och gick ut med hundar osv.

Så onsdagen var en mindre bra dag, stackars fina Willow. Boxvila minst 6 veckor, ev kunna börja skritta med henne, hon kommer inte vara fullt återställd (förhoppningsvis om allt går som det ska) förrän i slutet av augusti. Så Maias och Willows tävlings sommar är förstörd. Själv är jag glad bara att hon kan bli bra igen. :P och denna gång är jag glad att jag hade extra saker att göra i stallet så jag kunde vara med Willow hela tiden så hon slapp vara ensam i väntan. SKönt att sarah kom dit också så man kunde prata annat så jag inte svimma. :D


Fina Willow, lika glad som vanligt trots sitt brutna ben. :)

You're guaranteed to run this town

Tröttheten! är alldeles slut. Har varit en lång vecka och det är hela långa idag kvar innan det är helg. Man är ju inte van att jobba 5 dagars vecka, haha har ju varit bank holidays och grejer. :P siste helgen i maj är bank holiday helg igen tror jag dock, nice. :)

Jaja ska få upp ungarna och allt, de ligger fortfarande och drar sig. :P

I now have to live with the choices that I made

Helgen var kul! på fredagen åkte jag och jamie och handlade sen lagade vi bara lite mat och glodde på film. På lördagen hade J college så han åkte dit och spelade gitarr under dagen medan jag var hemma, passade på att städa lite i hans lägenhet och åkte hem till crowthorne och lämnade en nyckel jag råkat få med mig. När J kom hem så fixade vi mat och sen kom Carl och Claire över. Vi pratade och drack lite och sen spelade vi "the bin ladin drinking game" som är typ som "ring of fire" men med bin ladin regler. :P as kul vare! :P

Alla var skapligt dragna tidigt, var tvungen att skicka J i säng först hahaha medan vi andra var uppe ett tag till. Pratade, spelade darts, Carl dödade en moth och filmade en ganska omysig video med Claire's telefon. :P

På morgonen var alla sega och mådde dåligt, 3 av 4 spydde, HAHA! vi slöade, gick på promenad i Lily Hill Park (där föresten scener ur HARRY POTTER filmats) och satt/låg på englands största picnic bänk.

And i've got nothing left to say

jaha, jag vart barnvakt ikvall. ligger pa golvet i lekrummet och kollar nar luke spelar xbox. ska strax skicka han i sang, maia skickade jag upp for 20 min sen. :) har fortfarande en sjuk huvudvark, blir sa trott. kanner mig sliten, seg, trott och om. har iaf haft en positiv sak idag, tog en ridtur pa fina sam. :) han har flyttat till nya stallet med och ska inte saljas forran om nagra manader nu sa jag far fortsatta rida honom ett tag till. :p nej dags att skicka grabben i sang sa jag far ta kvaller jag med.

Oh memories! Where did you go?

Nu var det längesen sedan jag skrev igen! :O har varit upptagen med jobb och även på fritiden. :) Nu har jag haft en otrolig huvudvärk i mer än 2 dagar, den vill inte försvinna med värktabletter eller nånting. :( hoppas de försvinner snart.

Jaja ska väl uppdatera er lite, det var ju bank holiday både fredag (29 april) och måndag (2 maj) så det var långhelg, sköööönt! På torsdagskvällen begav jag mig hem till Jamie så gjorde vi inte så mycket. På fredagen fixade vi lite och på kvällen kom Steve över och vi drack lite. Beställde pizza som inte blev levererad så fick improvisera, J hade några mini pizzor som vi slängde in i ugnen. Men Steve är vegetarian så han fick peta bort alla peparami bitar först, HAHA stackarn! :P så glodde vi på tv och sov.

Vaknade tidigt på lördagen och Steve drog hem skapligt tidigt. Städade och hade oss på dagen sen drog vi till the Bridge på eftermiddagen och kollade på fotbollen. :) Chelsea vann, yihoo! Clare fyllde år så vi hade några bday drinks med henne, Mark, James och några till men blev snart uttråkade. Seriöst människa sluta säg att man ska komma om du ändå typ iggar en. aja, så gick vi förbi macken och köpte godis och en flaska vin sen hem och glodde på film och sov.

Upp tidigt på söndagen, J's pappa, lillebror och låtsasmamma hämtade oss så åkte vi till Peterborough och hälsade på J's farmor. Åkte helt fel, fram och tillbaka, på vägen dit haha så blev rätt sena. Fick god lunch och efterrätt sen pratade vi bara ett bra tag. Åkte hem mot kvällen och det gick iaf lite snabbare än ditvägen. :P

Kände oss slöa och eftersom det var sent så beställde hem indiskt, gott vare! :P sen film och sova. På måndagen var vi rätt så slöa men sen städade vi, gick och handlade lite, satte upp en dart grej i hallen, åkte över till Mike en vända och lite så.

Tisdag var det jobb igen, Luke var ledig för det har varit stora skogsbränder mellan Crowthorne och Sandhurst och röken är lite farlig. Så han åkte skridskor med sin kompis hela dagen typ.

Stackars skog, det har brunnit i flera dagar nu och de verkar inte kunna få stopp på det. Den snabba vägen mellan Crowthorne och Bracknell och flera andra vägar är avstängda också pga röken så man får åka omvägar.

RSS 2.0