Anyway, do you want to go with me or not?

Då var det måndag och ny vecka igen. Jobbet var helt okej idag, inte alltför stressigt. Ser fram emot onsdag då jag ska spendera dagen i en annan avdelning! Ska bli intressant. :)

Nu halvglor vi på Buffy och jag kikar runt efter någonstans att flytta, det är så trångt med oss båda, Simba och alla våra saker i denna lilla bedsit . Förhoppningsvis hittar vi nåt nytt snart, åtminstone en med skilt sovrum. Men kan inte låta bli att kika på husen/lägenheterna med egen trädgård, det vore så härligt att ha en liten trädgård att sitta i om kvällarna, kunna odla lite smågrejer.. Bonden i mig växer ju äldre jag blir tror jag! :D

If there ever was a time to forgive and forget

Moget.. Har som sagt haft problem med blogg.se appen, har inte kunnat logga in via mobilen. Så tog jag bort appen och skulle installera om den och så står det typ 'Om ni haft problem med denna app ta bort den och installera om den. Många av de rapporterade problemen är lösta, men i många fall har det inte räckt med en uppdatering.' och som ni antagligen förstår så funkar min ännu inte så det blir tyvärr inte mycket skrivande för mig. :(
Iaf i fredags kom Sarah över och vi kollade på os invigningen. Lördagen var lugn och skön, jag och Jai åkte till Starbucks och fikade, jag läste mycket och han spelade spel. :) idag har sett ut ungefär likadant, det regnar och åskar idag vilket är skönt och behövligt, förra veckan var grymt varm och solig! Om en stund ska vi gå över till Jamies föräldrar en sväng.

This is not as it should be

Har försökt blogga genom mobilen i några dagar nu men jag kan inte logga in där sen jag uppdaterade blogg.se appen. :S så det blir nog tyvärr inte så mycket skrivande som man kanske vill.

Det var grymt kul att ha Marina och Adde på besök här förra veckan, tiden gick alldeles för fort! Och nu ska ni få höra.. När jag åkte till Heathrow för att hämtaupp dem fick jag nästan en hjärt attack. Min mamma var där!!!! Snacka om överraskning!! :) det var himla mysigt att se henne. :)

Tyvärr hade vi ju mycket inplanerat för just helgen för mig, Jai, Marina och Adde som mamma in riktigt kunde hänga med på (utgångar osv) men under dagtid träffade vi henne och på söndagen gick vi alla ut och åt en god middag på the Weathervane. :) så himla kul att se dem allihop, önskar att alla kunde varit här lite längre! <3

Dont go and leave me, please dont drive me blind

Jag känner mig sprallig och trött på en och samma gång! Har varit en lång, stressig dag på jobbet. Började med att telefonerna inte funka och ni kan ju gissa hur busy det var när de kom igång, en och en halv timme efter att kontoret öppna! Hade träning idag också. Och 1:1 som vi har var sjätte vecka för att se hur det går osv, det gick bra iaf! En tjej gick hem sjuk och det var som sagt 1:1s under dagen sen slutade en annan tidigt. Stressen AB när man ser typ 7 samtal som väntar och man håller på att boka in reparationer åt nån, det tar nämligen 5-10 min att göra. :P jaja nu är det kväller och tur som är, Jamie's tur att laga mat. ;)


That well known feeling is creeping up on me

Jag borde städa ur vårat stora cupboard i hallen så det är klart tills fredag då vi använt det som dumpningsplats av kartonger, resväskor osv, kommer nämligen behöva ställa in lilla Simba där inne när Marina och Andreas är här.. Men pallar inte! Tar en stor städning imorgon istället! ;)

Rörigt värre!


How can something so small mean so much?

Idag har jag gått hela dagen och trott att det är onsdag. Känns lite träligt när man kommer på att det är ju bara tisdag! Men imorgon så är det onsdag och halv vecka och bara 1,5 dag kvar tills Marina och Adde är här! Har fortfarande svårt att förstå att jag ser dem vid lunchtid på fredag!! Helt galet ju! :)

Har just myst lite med Simba, lille mannen är så go. Tvättade han lite med såna här speciella giftfria tvättlappar (ej vatten) och nu är han så ren och fin så! Han tyckte däremot att han var smutsigare än någonsin tror jag för det första han gjorde när jag satte ner han i buren var att springa till sandbadet och rulla runt! ;)


Simba i hans stora bur!

Sötnosen vill komma upp. :)

And we are almost there now

Ännu en helg avklarad. I fredags efter jobbet åkte jag till Reading och träffade Sarah och Sara. Vi pratade massa och gick sen till Bella Italia för lite smarrig mat. Så gjorde vi som i gamla tider, begav oss mot Walkabout. :) drack ett par cider men dansade mest kvällen lång! Kul var det och träningsvärk hade man dagen efter. När vi kom hem gjorde jag och Sara rostmackor, mums! Sen pratade vi alla ett tag innan vi somnade. På lördagen vaknade vi tidigt och var pigga, snart nog begav sig Sara in till centrala Reading medan jag och Sarah köpte mat, pratade och kollade på HIMYM. :D är så glad att Sarah flyttat tillbaka till England (och Sara med såklart) :)

Så åkte jag hemåt till min Jamie och vi slöade och kollade på Samantha Who hela kvällen! Idag har vi vart in till stan och köpt hamsterhjul, böcker och några filmer. Sen åkte vi till Waitrose och handlade lite mat, gu vad mycket de hade där och det är ju väldigt posh men priserna på vissa saker var helt okej faktiskt.

Så har vi glott på tv, lagat goda hamburgare och just nu kollar vi på fotbollen. Spanien - Italien! Ser ut som att spanjorerna kommer att vinna men man vet aldrig! Jag kan inte fatta att om 5 dagar är Marina och Andreas här!! Sjukheten! Ska bli så grymt kul att se dem. :)


RSS 2.0