I simply could not resist this

Har ni seriöst sett något sötare?? Typ världens minsta rostade macka med ost! :D lite dyrt men jag var tvungen att köpa och testa för de var så himla gulliga. Goda var de också!


Mmm toast and cheese!


Chedds cheese & toasties av Cathedral som gör riktigt god cheddar ost! :)
bild från google

Something different but still something good

Det blev inte potatisgratäng idag. eller rårakor. inte ens potatis blev de utan curry med ris! Det var gott ändå och en blandning av lite vad som vi hade hemma! :) haha, jag tycker det är så konstigt här i England, så fort något är kyckling med sås typ så kallas det för "curry" här, tack vare de indiska influenserna i landet. Finns massvis med curryställen och inte många utav dem innehåller ens kryddan curry! Däremot innehåller ju många turmeric (gurkmeja?), koriander, kummin, chilipeppar osv.


Mumsigt vart de!

Kycklingcurry (2 pers)

2 kyckling filéer
1 paket bacon
1 paprika
2-3 chillis
1 medelstor lök
2 stora champinjoner
2-3 klyftor vitlök

såsen gjorde jag för sig sen bara blanda i de stekta ingredienserna!
2-3 msk smör
lite mjöl
mjölk (tills lagom tjockt)
salt
currykrydda

Det är ju mycket en smaksak så jag smakar av väldigt ofta. :) och jag brukar vanligtvid inte ha i bacon i curry rätter men det blev gott, gav lite extra smak och sälta!

I want to be a bit more creative

Jag kikar runt på matbloggar och recept sidor och har mig just nu, jag känner mig så rutinmässig i köket nu för tiden. Jamie är iväg på fotboll och jag är uttråkad. Gjorde pannkakor till mig själv till middag som jag åt med lite sylter (lingonsylt som vi köpte på IKEA förut - mums! samt jordgubbs sylt). Önskar vi hade haft lite citroner hemma, det är ju grymt gott att äta pannkakor med citronsaft, något jag lärt mig här i England faktiskt! :D

Imorgon blir det antagligen potatisgratäng eller rårakor för vi måste äta potatis (och jag har fortfarande ingen mospress, blir att köpa i veckan!), men vad ska vi ha till? Fläskfile vore gott till potatisgratängen men har inte det hemma.. Kanske kyckling!

I might just enter a competition..

Jag tänker vara med i utlottningen om att vinna 3 st typ som scrapbooking böcker från Glimra! :) såg att syrran Marina är med och tävlar och tänkte, varför inte ge det ett försök jag med! :D jag tycker ju himla mycket om att pyssla och ha mig och skulle gärna ha dessa böcker och fixa till och ge bort i present till folk. :)

Something else to write about

Det var det, listsaken jag gjorde dag-för-dag är nu över!

Idag är jag ledig från jobbet, skööönt! Har pysslat lite hemma, småstädat och satt upp julgardiner i köket samt lite annar runtomkring, haha Jamie kommer nog kolla väldigt konstigt på mig när han kommer hem. :P Han tyckte det räckte med adventsljusstaken och adventslampan jag satte upp igår men icke! :P lite mer ville jag allt ha upp. :)

Tack mamma som skickade lite svenskt julmys för några veckor sen! <3

Helgen var bra, i fredags tog vi det bara lugnt och myste hemma. På lördagen åkte jag till Reading när J åkte till college, jag träffade Sarah och vi skulle kolla in skjortor och sånt på H&M samt fika på ett svenskengelskt ställe. Tyvärr var det mycket folk på det stället och jätte dyrt så vi tog och lunchade på Bella Italia istället, mums. :) Köpte lite underkläder vilket var välbehövligt.

På lördagkvällen mötte vi upp Jack och Jade på the Goose och sen begav vi oss (och Zoe och Craig) till Earley där Jade's pappa hade födelsedagsfest. Det var väldigt trevligt och de hade till och med en eld i trädgården, varmt och skönt att sitta där. :)

Söndagen var lugn, bestod av återhämtning och mys med bacon mackor till frukost, spelande och filmtittande. :D


Jade, jag, J, Craig och Zoe!


Craig, Zoe, Jade och Jack.

My favourite big holiday

Dag 25 – Min favorithögtid.

Julen är min favorithögtid. Särskilt nu när jag bor i England, då åker jag ju oftast hem över jul och spenderar denna högtid hemma med nära och kära. :) mysa med familjen, umgås med vännerna. Själva uppbyggnaden till jul är också så mysigt, med julpynt, adventsljusstakar, julmusik, köpa julklappar osv. Julen har alltid varit en stor högtid i vår familj och vi försöker att ses allihopa på julafton/mellandagarna.

Något jag saknar som jag måste vänta med till jag kommer till Sverige är all god julmat, julmust, svenska pepparkakor, vörtbröd och glögg, men det blir så mycket godare efter den långa väntan tror jag! :D

I år följer även Jamie med mig hem över jul, han kommer nog tycka vi är lite halvt galna när det gäller allt julpynt! Han kollade lite halvt konstigt på mig bara när jag satte upp adventsstakar och julblommor igår, haha! Plus att han verkligen inte förstår (och ingen annan engelsk människa heller för den delen) varför vi kollar på Kalle Anka varje julafton. Det är tradition ju, jag kollade till och med på det helt ensam förra året när mamma låg sjuk och Staffan var nere hos korna. :P och så är det ju själva grejen med att här firar de jul på Juldagen medan vi firar ju på Julafton. :P


Pyntar julgran i vårat älskade Hemlinge 2010. <3


Marina och Kenneth nyår 2010. :)

My favourite tv show and why

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

How I Met Your Mother! Det är så himla kul och har alla slags karaktärer i det. De har en gemenskap som grupp som är helt underbar! Det är helt enkelt awesome! :)

Jag gillar även Scrubs, det är riktigt kul och även lite seriöst ibland.

Båda dessa tv serier får mig att skratta även om jag sitter helt själv och kollar. Känner jag mig nere så kollar jag oftast på en av de här serierna, snart nog tänker man på annat och flinar för sig själv. :)


HIMYM!


Scrubs!

A song that makes me cry

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Det måste nog bli en låt ur filmen PS I love you. Blir alltid tårögd när jag hör denna..


My reaction when I see myself in the mirror

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Jag brukar alltid göra någon konstig grimas när jag ser mig själv i spegeln, eller le och kolla så jag inte har nåt i tänderna. :P vissa dagar tänker jag sen "fan vad trött och sliten man ser ut då!" och vissa "jag ser faktiskt rätt bra ut idag!"

Nåt konstigt jag märkt är att när jag lämnar en toa som har spegel så gör jag typ en min så att min skrattgrop syns, har bara en synlig skrattgrop som är på höger sida (eran vänster) och jag vet inte varför jag alltid gör så innan jag går ut från en toa. Kanske för att kolla om den är kvar?? :P


Jodå, den är kvar.

A picture of me that someone else took

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


HAHAH, förra året när vi drev med Tess! XD
tror det var Illi som tog bilden. :P

My favourite film

Dag 20 – Min favorit film.

Jag vet faktiskt inte riktigt vad som är min favorit film. Har flera och kan inte välja bara en så jag nämner ett par per genre, hehe! :P

Komedi - The Hangover, Zombieland
Skräck/thriller - Donnie Darko, 1408
Äventyr/fantasy - Harry Potter, Pans Labyrinth
Drama/Kärlek - PS I love you, The Holiday

Usch detta är svårt, finns så många bra filmer som jag tycker om!! Finns säkert flera som jag inte tänker på just nu också. :)

A picture of what I recently bought

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Okej, har ingen egen bild på det, men det senaste jag köpte var film snacks på Blockbusters i lördags. :P sjukt goda popcorn!


Popcorn! Jag tog såklart salta, Jamie tog söta. :O
bild lånad grån google
sen köpte vi även lite choklad, mums! :P

What I had to eat today

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Hmm, få se nu! Jag åt ingen frukost för vi vaknade lite sent (eller ja, sent och sent, kring 10). Vid 11 åkte vi och storhandlade och när vi kom hem drack jag en Starbucks kaffe sak som vi hittade på Tesco. Vi åt pasta carbonara och vitlöksbröd till sen lunch/middag vilket var mega smarrigt! :)

Om en stund ska vi nog äta strawberry cheesecake, skulle egentligen ätit det som efterrätt men båda var proppmätta så vi väntar lite med det och ikväll blir det popcorn från Blockbusters till en film. :D


Someone I want to swap lives with for one day

Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför.

Det finns nog ingen särskild jag skulle vilja byta liv med för en dag som så, men om jag skulle byta med någon så skulle det definitivt vara en kille! Skulle vara intressant att vara kille för en dag. Haha. ;P



För övrigt så är det underbara lördag idag, älska helg! Och idag är det ett år sen jag och Jamie träffades för första gången. Sjukt vad tiden går! Igår skulle vi stanna inne men det slutade med att vi mötte upp Tom och Kat och gick sen hem till dem och satt och snackade i timmar och hade oss. :)

What I've got in my bag

Dag 16 – Innehållet i min väska.

OJ.... Jag har massor i min väska! Det är en rätt stor svart väska jag använder just nu som jag bär omkring på. Använder en stor mestadels för jag behöver ju ta med grejer till jobbet och så.

Om jag ska lista vad som finns i väskan just nu så är det som följande..
Plånbok, hörlurar, huvudvärkstabletter, c-vitamin drycks tabletter, tom matlåda, liten chokladkaka, ett brev från jobbet (mer om det snart), tuggummin, tamponger, penna, kort, bilder, några karameller, tändare, id kort till jobbet, namnbricka till jobbet, pass, massa gamla kvitton. Jag tror att det är allt. SJUKT mycket, jag vet! :P

Angående brevet från jobbet. Jag fick idag veta att jag fått förlängt till slutet av Februari 2012 istället för slutet av December 2011! :) Wihoo!! Plus att jag pratade med chefen över HR idag och hon sa att jag kommer att få ingå i gruppen som ska få träning inom "repairs" så jag får större chans att få förlängt igen/permanent kontrakt efter Februari! :)

Something that I regret

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Jag ångrar inte mycket då jag tror att allt händer för en anledning. Hade saker inte hänt i det förflutna så hade man inte varit där man är idag. Ibland har jag svårt att välja hur jag ska hantera saker då jag försöker få det att bli bra nu OCH i framtiden så man känner att man gjort rätt, vilket inte alltid funkar men ändå.

Så därför ångrar jag inget jag gjort direkt, men om det är något jag stör mig på så är det att jag har alltid varit blyg. Det har blivit mycket bättre de senaste åren men den där blygheten finns där inne och gör sig påmind. Jag ångrar ibland att jag inte sagt något jag velat säga till någon, stått upp för mig själv och ifrågasatt mer.

Men som sagt, everything happens for a reason.

A picture of me a year ago

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Här har vi en bild på mig och Sarah för ungefär ett år sen (12/11/10).
Från en utekväll i Reading. :)

My dream wedding

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Oj, nu vart det ju svårt. Skulle nog vilja ha ett ganska enkelt men väldigt minnesvärt bröllop som man har planerat tillsammans så att båda är nöjda. Antagligen i Sverige, i en fin gammal kyrka eller kanske utomhus i en vacker trädgård. Folk man tycker om, god mat, fina suits och klänningar, vackra blommor, ett REJÄLT ponny partaj efteråt (Marina och gänget vet vad jag menar.. XD) och åka på smekmånad till något vackert, fint, ganska lugnt land och bara njuta.

A picture of a place I've been to

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


HAHA, hittade denna bilden häromdagen. Det är jag och Hell,
från en sommar då jag var en vecka på ridläger på Grällsta Ridcenter
i Sala! En gång i tiden hade jag svart hår! :P

Something that I worry about

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Jag oroar mig för ganska mycket, särskilt när det gäller framtiden. Mycket av oron går till hälsan av min underbara mamma. Sen hon blev diagnoserad (hur det nu heter) med Parkinsons Disease så har oron blivit värre. Hon hade ju redan fibromyalgi och lite artros samt dålig rygg så jag har alltid varit orolig för hur min stackars mamma egentligen mår både fysiskt och psykiskt. Något som är bra är dock att Parkinson medicinen mamma äter funkar väldigt bra! Den tar ner symptomen enormt och hon har även ett helt Parkinson team i Köping där hon kan träffa läkare osv och prata om sjukdomen, jättebra att det är i Köping ju så slipper hon åka så långt också. Även annan medicin hon tar verkar funka bra och det är bra.

Parkinson är ju en väldigt individuell sjukdom och i mammas fall verkar det som om hon ännu har flera bra år framför sig vilket känns jätte bra. Men det kommer att komma en tid då hon behöver alla runt om sig mer och mer, jag har redan dåligt samvete som bor i England och inte är där för henne nu. Jag känner mig väldigt självisk och elak men jag försöker ändå att tänka, jag måste ju bygga upp mitt eget liv och jag finns trots allt bara ett telefonsamtal/skype/sms bort. Men ja, så småningom kommer jag att vilja vara DÄR med mamma och er andra, kämpa sida vid sida. Även detta ger mig oro, hur kommer livet att se ut? Kommer det att kännas bättre? Kommer jag hitta ett jobb i Sverige som passar med vad jag gör/kommer ha gjort här? Kommer Jamie att följa med mig? (han har sagt att han förstår om jag vill bo i Sverige någon gång i framtiden och att jag inte får glömma bort att ta med honom.. sötnosen!) När? Var?

A picture of me and what I was wearing

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Eftersom det är fredag idag så var det jobb och eftersom det var jobb så var det kontorskläder som gällde. Svart skjorta och svarta byxor blev det idag!

Jag var föresten till frissan igår, fick ju voucher av min goa mamma att gå och klippa mig och lägga i lite slingor på en salong i Ascot! :) Det syns knappt någon skillnad kanske men det känns, jag bad henne klippa upp det rätt mycket och det är mycket tunnare! Samt några ljusare och mörkare slingor i, hade velat ha mer ljusa men man får inte allt i livet! ;)


På jobbet måste man se "smart" ut.


Håret är lite tunnare, bad henne ta så lite som möjligt på längden! :P


Här syns slingorna lite mer..

Picture of me and my best friend

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag har inte bara en bästa vän utan två. Min mamma och min syster. <3


Mamma och jag, England 2010. <3


Marina och jag, Sverige 2010. <3

A bad habit that I wish I didn't have

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Det första som ploppar upp i huvudet och som är det de flesta människor påpekar till mig efter att ha umgåtts med mig ett tag är att jag knakar väldigt mycket. För att vara ärlig så knakar det mesta i mig - fingrar, knän, handleder, höfter, rygg, armbågar, fötter, tår. De flesta ställen bara knäcker av sig självt när jag sträcker på mig och som jag inte ens kan rå för/tänker på eftersom det bara blir. Men jag knäcker för mycket på fingrarna och knäna med flit. Det är inte bra, jag kommer ju få arthritis och grejer. :/


Dessa stackars fingrar kommer ju gå sönder om jag inte slutar!

What I'd do if i got 1 million.... what?!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

1 miljon vad? Kronor? Mobiler? Kråkor?  :P jag antar att det handlar om 1 miljon kronor (snälla säg att det är pund istället för kronor hih). Och vi var ju inne lite på detta område (pengar) när jag skrev om mina drömmar, önskningar och mål.

Så ursäkta om jag upprepar lite!

Jag skulle först betala av sånt som behövs för att helt enkelt leva (t.ex hyra + skatt, bilförsäkring + skatt, tv + internet + vatten + el - allt sånt där nödvändigt skulle jag betala av för ett tag så man slipper tänka på det för stunden plus köpa massa mat till kyl och frys). Sen unna mig själv något jag vill ha. Hjälpa nära och kära med ekonomin och skämma bort dem. Jag skulle boka en resa långt bort någonstans. Jag skulle ta med Jamie på bio och middag på en fin restaurang. Jag skulle som sagt kolla upp olika organisationer och skänka en del till de som verkar bra och ärliga.

Jag skulle även spara en del pengar, det är alltid bra att ha backup. Föresten så skulle jag inte sluta mitt jobb, jag skulle fortsätta jobba och tjäna in mer pengar - inte minst för att komma ihåg den riktiga världen! Iallafall - detta skulle säkert ta slut på min miljon innan jag ens gjort allt jag velat. Pengar försvinner så snabbt men de är så svåra att hiva in, orättvist.


Att jobba må inte alltid vara kul, men det är nyttigt!

Type of guys that I fall for

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jadu. När det gäller utseende, de som känner mig skulle nog direkt säga ganska lång, mörkt kort/halvkort hår, lite skäggstubb, gärna lite piercings och/eller tatueringar. Och det stämmer nog rätt bra. Men nu är det ju så att jag går väldigt mycket för personlighet också och tycker att utseendet spelar mindre roll. En människa blir finare, snyggare och vackrare om han även har en fin personlighet. Jag gillar killar med humor och som man kan skratta och vara sig själv tillsammans med. Han får gärna ha liknande musiksmak som jag och/eller gilla liknande filmer osv.

Nu är det ju så att Jamie är faktiskt väldigt olikt detta. Han är blond och ganska "pale", inga tatueringar/piercings, han gillar helt olika musik än mig (vi får ibland anstränga oss enormt för att tolerera varandras musiksmak..) inte så mycket längre än mig. Men han har en helt underbar personlighet som jag tycker himla mycket om. Vi kommer rätt bra överens men bråkar såklart ibland också, alla har sina stunder. Han är snäll, rolig och öppen och vi funkar helt enkelt bra ihop. :)


Jared Leto har varit en favorit länge! :P bild från google


Jake Gyllenhaal likaså. bild från google


Brendon Urie är inte heller fel! bild från google


Jag och Jamie. :)

Something I want more than anything right now

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Just nu känner jag mig rätt bra, förkylningen är lite bättre, jag och Jamie har haft en trevlig helg, skypade med mamma och Staffan igår, har ätit god mat för en stund sen. Så jag fick faktiskt lov att tänka efter på denna! Det är mycket jag vill ha men vad vill jag ha mer än nåt annat just nu?

Det skulle sitta fint med en Tiina-och-Marina-tjockar-kväll! En kväll då vi köper en massa onyttiga snacks, beställer hem pizza, kollar på film, skrattar, mongar oss och pratar om allt möjligt. :) Vi försöker få in minst en moffa kväll varje gång jag är hemma.


HAHA, älskar denna bilden!! Från tjockar-kväll sensommar 2010.


Tjockar-kväll julen 2010. Ap Marina håller i skålen med fötterna! :D


Jag är girig, jag vill även ha gos från Harmony och Swinto!
Saknar er grabbar!

My goals, dreams and wishes

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar.

Som så många andra önskar jag att jag vore rik. Saker och ting vore så mycket lättare då, på många olika sätt. Man skulle kunna köpa/betala allt man behöver - sen även saker man vill ha. Man skulle kunna hjälpa sina nära att räta till deras ekonomi om så behöves och skämma bort dem lite. Man skulle kunna skänka till välgörenhet och medicinforskning (dock går ju inte ens hälften igenom så jag skulle noga och väl försöka hitta de bästa organisationerna). Man skulle kunna resa - se platser - uppleva saker - leva livet utan att ständigt begränsas av pengar. Jag skulle kunna åka hem och hälsa på min familj/vänner oftare. Slippa att typ sjunka ända ner till halsen i kvicksand när man får en oväntad utgift. Man skulle kunna rå om sig själv med en massage/hårklippning/manikyr då och då. Slippa få dåligt samvete när man köper en kläd/DVDbox/CD/bok/annat till sig själv för att man är så orolig över ekonomin..

Jag drömmer om att alla mina nära ska få må bra och vara lyckliga. När det gäller mig, om att få en bra karriär inom något jag är intresserad av. Vara nära på ekonomiskt oberoende. Att i framtiden bo i ett fint hus/lägenhet där man kan inreda precis som man vill när det gäller tapeter/golv/möbler/osv. Där vill jag ha djur, allra helst katt eller iller. Och fiskar/minisköldpadda/ödla! :) jag vill gifta mig, vara lycklig och kanske ha ett barn. Om obestämd tid flytta hem till Sverige och vara med mina nära och kära som behöver mig. Jag drömmer även om att äntligen få mitt antagningsbrev till Hogwarts också! :P

Mitt mål just nu är att göra mitt allra bästa, få ett fast jobb där jag vet att jag kommer få stanna ett bra tag, inte bara ett par månader. Läsa på inom mitt område så att jag kan göra bättre och bättre och utvecklas och ta mer ansvar. Få lite stabilitet i livet och en stadig inkomst. Att räta till ekonomin och kunna börja spara pengar så att man kan göra saker. Man måste jobba hårt för att kunna göra saker utanför jobbet som det så fint heter. :P

Sånt här är så svårt och man får nya perspektiv på saker hela tiden. Kanske tycker jag helt annorlunda om en vecka, en månad, ett år och har helt andra prioriteringar. Det jag vet är att jag försöker iallafall alltid att vara positiv och göra vad jag kan av vad livet erbjuder mig, försöker att inte tänka för mycket på sånt jag inte kan ändra/göra något åt och fokusera på saker jag HAR kontroll över! :)


Vem vet vad denna tjej kommer att vara med om, vilka drömmar, mål
och önskningar som kommer att uppfyllas och vilka som kommer att
krossas eller bara rinna ut i sanden? Det är bara att vänta och se.
Only time can tell.

My favourite season and why

Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

Jag tycker om alla årstider, de har alla sin charm. Men de som sticker ut lite extra för mig är våren och hösten! På våren när man ser världen vakna till liv efter en lång vila, när man börjar se växter och blommor komma fram, det börjar bli lite varmare ute. Man börjar se mer djur och hör fåglarna kvittra. Påsken infaller och björkarna börjar just få sina löv. Det blir ljusare ute för varje dag och man får mer energi.

På hösten när allt börjar ge sig efter en lång, varm sommar. Träden ändrar färg och allt ser så dramatiskt ut. Det är fortfarande någorlunda varmt men inte för kallt. Djuren förbereder sig inför vintern och en del fåglar flyger söderut mot varmare platser. Man börjar tända ljus och det blir extra mysigt att bara sitta inomhus och kolla på film. Man börjar se fram emot julen. :)

Skulle kunna skriva lika mycket om  den underbara, snöiga vintern med julförberedelser och jul och den snabba, omväxlande sommaren också, jag tycker som sagt om alla årstider. Men nu orkar ni nog inte lyssna längre. :P


Vår 2011


Höst 2011

A person I want to see right now

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.

Jag kan tyvärr inte välja bara en utan det är två personer jag verkligen vill träffa just nu.


Mamma. Min fina, goa, snälla mamma. Jag saknar dig något otroligt mycket och jag saknar att ha dig i min närhet. Vill prata med dig, kramas, shoppa och bara glo på tv med dig! Vill vara där och stötta dig i allt du går igenom, allt du kämpar mot och kämpar för. Du är en otroligt stark kvinna och jag är så stolt över dig. Finns alltid här för dig, bara ett telefonsamtal/skype/facebook meddelande bort men ibland (som till exempel just idag) känner jag att jag vill vara nära dig i person, ge dig en stor kram och berätta hur duktig du är och hur mycket jag älskar dig. <3


Marina. Var börjar man? My sistah from anotha mistah! Ingen förstår sig på vår humor men jag behöver en rejäl dos av mongo-cp-störd-Tiina-och-Marina-humor! Säger igen att tur som är finns skype/facebook så man får ur sig lite granna iallafall. Vi skrattar, gråter, tjafsar ibland och skapar alltid nya minnen. Vill krama om dig, äta fyllda paprikor, köpa tighta korsetter (HAHA julen 2010) och klappa dig på baby mjuka kinden, haha! Vi är så lika när det gäller så mycket och jag är stolt över dig och vår lärjunge (aka din son Max). :D Jag älskar dig och saknar dig så mycket.

Äntligen kan jag säga att NÄSTA månad kommer jag få se dessa två vackra damer i person, som är en sån stor del av mitt liv! <3

A picture of me + 10 facts about me

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.


1. Jag bor i England och trivs här men saknar Sverige-folket något otroligt.
2. När jag kör bil sjunger jag högt och det låter ganska så förjävligt.
3. Tycker att jag och Marina har världens bästa humor.
4. Jag älskar djur och känner mig tom när jag inte träffat djur på länge.
5. Är nog ganska besatt av min mobiltelefon som dessutom knappt funkar.
6. Kan vara väldigt envis vilket är både bra och dåligt.
7. Har min egen kläd/musik/livsstil och orkar inte bry mig om vad andra tycker.
8. Är ett STORT Harry Potter fan.
9. Ogillar en del saker med mig själv men lär mig att leva med det.
10. Tänker ibland tillbaka i livet och skrattar för mig själv. Känner mig sedan lite larvig som skrattar helt ensam. :P

I want to talk to you, laugh and remember the times

Jag tror jag följer i storasyrran Marinas spår och gör denna lista eftersom jag inte heller har gjort den än! :P

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

RSS 2.0