There's no need, you win

Är orolig för jobbet. Vill veta om jag får stanna eller inte. :( idag annonserade de ut positionerna för hela kontoret, som innan bara ett fåtal fått annonserat. :/ men jag hoppas på det bästa.

Bara imorgon kvar med jobb och städning, på torsdag kommer mamma och Marina! :D jag vet att jag tjatar men jag ser fram emot det massor, ska bli så mysigt att få umgås lite med dem!! Torsdag blir vi nog i Bracknell sen ska vi ju se Panic! at the disco, fredag London, lördag ännu obestämt. :) iiih!

You're not sorry now, but you will be, you will be

Vi fixade tvättmaskinen förra veckan och igår gick den sönder IGEN... grrrrr... Men idag har vi fixat den igen, förhoppningsvis håller den en stund till nu. :P

För övrigt så blir det en myskväll ikväll, Jamie ska inte spela playstation för en gångs skull (han har blivit besatt, spelar i timmar varje dag) så vi ska kolla på film och sånt. Jag ska laga lite god mat. :)

Jag kan knappt tro att mamma och Marina kommer vara här om bara några dagar!! Helt sjukt! Ni skulle bara känna känslorna i mig när jag tänker på det, vi ska ha så himla kul! <3

På sistone eftersom Jamie nördat med spel så har jag läst en hel del samt rediscovered my love för How I Met Your Mother igen, kollat på avsnitt efter avsnitt. Det är ju så jäkla kul. :D och Big Bang Theory är jäkligt kul det med!


Now that's an evil laugh!

Show them all you're not the ordinary type

Har nyss ätit frukost, bacon och ost macka. :) sitter nu och lyssnar på P!ATD och kan inte sluta förundras över att på torsdag kommer mamma och Marina hit, på torsdag kväll ska jag, Marina och Jamie SE Panic at the disco i London!! :D fy vad jag längtar.

På fredagen kommer vi åka in till London och turista och sånt, myys!!

Isn't it fascinating how completely different we are?

har haft en busy eftermiddag efter jobbet idag. forst hem en vanda, sen snabb visit hos doktorn for att uppdatera recept, hem igen, aka och handla mat. packa om och packa in mat i kyl, frys och skap, kanns skont att ha lite atbart hemma igen iaf. :p idag har jag tur for det ar jamies tur att laga mat! :) det blir kyckling, kanske en curry eller enchiladas.. just nu sitter jag och dricker en god relentless (energidryck) och halvkollar pa svensk tv pa tv3play!

Some of them want to be used by you

Har haft repairs träning på jobbet måndag, tisdag och idag. Ska ha det imorgon med och på fredag är det Customer Service training.. Hoppas bara jag får ett av jobben nu!!

Even before the smile started to fade

Bilen är ett steg närmare återhämtning nu vilket är bra! :) Kan åtminstone använda den lite. Jib ska hjälpa oss fixa klart den, kanske till helgen. :)

Idag har jag lagat fisk i ugnen och potatismos, gudarns vad gott det var! Älskar verkligen potatismos. :D Imorgon blir det ut och äta med några tjejer från jobbet för min del, blir trevligt att träffa dem utanför kontoret.

A complaint can be a chance to change

Sådär, nu har jag bytt tillbaka till gamla headern. Skulle vilja göra om bloggen men har varken program eller ideer just nu till att göra det. :P

Min tinnitus har varit otroligt jobbig den senaste tiden, antagligen mest den senaste månaden. Jag har märkt av det lite extra nu när jag inte haft bilen, för en av de enda gångerna jag inte hör/tänker på det där förbannade tjutet är när jag kör bil. Då är koncentrationen total, väg, gående, växla, annan trafik, djur, väder osv. Visst när det är trafikljus och långa köer, då försvinner lite av koncentrationen och jag tänker på tjutet men som sagt, när jag kör så kommer jag undan det för en liten stund. Det är de små stunderna som räknas! :)

Det är inte kul att titta på tv och behöva höja volymen för att det tjuter inne i ditt huvud. Din partner hör inte något tjut utan tycker ibland att tvn blir på för högt men det är för att jag hör inte vad de säger annars. :( efter en stund kan det lätta, om jag "kommer in" i tvn/filmen. Samma med läsning. Jag älskar att läsa, alla som känner mig vet det. De första sidorna kan jag fortfarande höra tjutet men sen blir oftast koncentrationen mer intensiv och jag tänker inte på det. Matlagning, ett varmt bad, försöka sova, tvätt, jobb, telefonsamtal, precis allt blir stört av detta tjut men jag försöker att koncentrera mig på det jag gör för att inte tänka på det och det hjälper. Men det är alltid där. Många förstår inte hur det är att aldrig någonsin få total tystnad, att inte kunna njuta av tystnad. Jag kommer numer inte ens ihåg hur riktig tystnad "låter". Istället försöker jag ignorera, igen, koncentrera mig på annat vilket hjälper.

Jag vet inte hur många år jag har haft tinnitus nu och tyvärr finns det ingen riktig bot för det vad jag vet. Jag har lärt mig att leva med det och uppskattar de små sakerna, stunderna. Jag oroar mig lite för framtiden eftersom tinnitus är en slags hörselskada, men oro finns alltid angående saker. Ja, ibland kan jag inte låta bli att nämna/klaga på min tinnitus för det är frustrerande och ingen kan göra någonting åt det. Men jag, precis som alla andra, är bara människa och man får klaga ibland. :)


haha, gammal bild från gymnasiet! :P

There is this and there is that

Billåset funkar ännu inte. Jag hade visst missförstått garaget i Wokingham för ett vanligt reparationsgarage, jag gick in och frågade om de kunde hjälpa mig, jag har en bil av den och den modellen och låset har fallit in i dörren. Nej du måste ta av hela handtaget och komma in med det, så kan vi kolla om vi har den delen att byta till. Kan inte någon bara kolla på den iallafall och förklara vad som ska göras? Nej. Så var det en stor skylt "DIY - do it yourself" och en annan "We do not lend out any tools" och jag som har noll erfarenhet och inte ett enda verktyg fick snopet åka hem till Bracknell igen.

Så bildelar etc har dem och till helt okej priser men om man inte kan något om bilar så är det rätt pointless vilket det tyvärr var i mitt fall. :P jag blev irriterad och ringde Jib som kan bilar bättre än både jag och Jamie och frågade om råd, han sa att han kan kolla på bilen idag. Vi ska ringa han om en stund (haha, han sa call me after 11 - I should be getting up by then).

Sen åkte jag till Amen Corner, en gitarr affär och köpte strängar till Jamie, och så tillbaka till Jamie's pappa och parkera bilen där. Väldigt schysst att han och Karen låter oss ha bilen stå där faktiskt, vi ville helst inte ha den utanför oss, vårat område är lite tattigt, haha!

Förhoppningsvis kan Jib göra nåt åt den idag så kan vi åka och handla. Kylskåp och frys ekar tomma eftersom vi bara handlat småsaker nu när vi inte haft bil. :P



Hopefully this will do it

Nej ni, om man snart skulle ta och bege sig iväg för att försöka fixa bilen. Önska mig lycka till!! :P

It's just one thing after another

Det har blivit dåligt med uppdaterande på sistone, har varit trött och irriterad på att saker inte funkar som det ska. Bilen har inte blivit fixad än så jag har knatat till och från jobbet, vilket faktiskt är rätt skönt att komma ut lite, jag hade faktiskt blivit lite slö/för bekväm med bilen! :P

Men nu är det över en timme promenad varje dag, trots att det är rätt skönt att bara gå och lyssna på musik så är det inte lika skönt att när det varit så kallt som det varit de senaste dagarna för jag har blivit förkyld. :/ då blir det mindre kul att hälsa kunderna välkomna med en rinnande näsa, nysningar och random hosta, jag har receptionen denna vecka nämligen. Men jag ignorerar det och försöker se pigg och glad ut. :) Jag måste ha sett lite rolig ut igår, vissa i personalen har fått BFH fleece tröjor, inte jag eftersom jag inte varit där så länge, och jag lånade Lewis fleece eftersom han aldrig använder den. Saken är ju bara den att den är storlek XL och jag kunde svepa den 2 ggr runt mig och ärmarna hängde nästan ner till knäna. En kund som kom in sa "oh, someone's all snug and cosy!" man ba ja jo, och så tänker man för sig själv, man ser ut som en halvgalen förkyld mess i en tvångströja också. :P

På lördag ska jag iallafall bege mig till Wokingham så att nån kan kolla på bil låset. Tvättmaskin har gått sönder igen också samt att värmen kan vi bara ha på 20 min sen börjar det bröla så vi måste stänga av den. :/ värmen ska vi försöka få ut nån att kolla på den 10:e februari, tvättmaskin vet jag inte vad vi ska göra med och tvättberget bara ökar.

Nåja, halva veckan har gått nu och imorgon är det bara 2 veckor tills Mamma och Marina kommer och hälsar på! <3

It's just too cold in here

Fy sate vad kallt det är!!!! Inte hjälper det att vi knappt kan ha värmen på heller. Ligger just nu på 16 grader inomhus, kul liv! Blir att ha på värmen en stund efter jobbet. Det har blivit kallare här i England igen också, minusgrader och frost..

Så har ju våran bil kajkat ihop (eller ja, låset så vi kan inte använda den för tillfället) så nu måste man upp tidigare och knata till jobbet på morgonen, which sucks då jag verkligen inte är morgon människa! :P men men, kanske promenaden väcker mig till liv, kylan lär ju göra det om inte annat.

I chimed in, haven't you people ever heard of

man, i seriously can't wait!! ska bli sa grymt kul att se panic at the disco!! :)

I don't even know where to begin

I feel like death. Och jag drack inte ens igår? :P men men, man är ju slut efter jobbet på helgerna. Det var jättekul att ha Marika här och få umgås lite med henne. Vi satt uppe till typ 6 på morgonen och pratade! :P

Har just ätit frukost, till Jamie gjorde jag en bacon and egg baguette med ost och till mig själv, rostad macka med kantarellstuvning och fetaost. muuuums! :D nu spelar han Fallout New Vegas och jag kollar på. :)

No, it shouldn't take all that long

Jag ska snart ta och lägga in lite bilder från min kamera i datorn så får ni se ett par Sverige bilder. Kameran vill inte funka numer dock, eller snarare blixten vill inte funka. Kan ta bilder utan blixt men inte med. :/ Men men, ska försökta leta på kvittot och se om de kan hjälpa mig på Currys.

Igår gjorde jag potatismos och kokade hotdogs och så hade vi ju med oss tunnbröd från Sverige - så det blev svensk middag - tunnbrödsrullar! :D Himla gott var det, älskar tunnbrödsrulle. :)

Idag vid lunch så satte Jamie revbensspjäll i BBQ sås (efter ett påminnande sms från mig haha) så ikväll har vi ätit BBQ ribs, curly fries och onion rings! :D Imorgon tänkte jag göra fyllda paprikor (kommer tänka på min kära syster Marina när vi äter haha) vilket kommer bli smarrigt. :)

There has been a lot going on lately

Tänkte sammanfatta julen i Sverige lite snabbt! :) jag kan ju tala om att något vi gjorde mycket av var att ÄTA! :P fick äntligen äta den grymt goda McFeast, banan pizza och kebab med ris samt självklart JULMAT!

Torsdag 22 - Upp kl 5, tåg och buss mot Heathrow 7, anlände i Sverige 14.10, hämtade av Marina och Fredrik, mysig kväll med mamma och Staffan och god mat (falukorv och mos i ugn, mmm)

Fredag 23 - Rätt så lugnt, träffa Marina, stan, pizza, umgås med mamma och Staffan, förbereda julmat, pynta julgran

Lördag 24 - Härlig julafton med familjen, förbereda saker, god mat, bra sällskap, Kalle Anka, Marina och hennes 5 kg potatis

Söndag 25 - Slöa, vara med Marina och Adde, kebab, festa, kul, drama, besvikelse, tappade bort Jamie

Måndag 26 - Typ halvdöda, slöa, McDonalds, chips dipp och film kväll med Marina och Adde

Tisdag 27 - Skulle till Sthlm men det blev ändrat, irritation, heldag i Västerås, shopping, jakt efter föda, lunch, förvirrade, umgås med mamma och Staffan

Onsdag 28 - Rätt lugnt, Köping, handla mat, pynta av gran, kolla Buffy med Marina och Max, umgås med mamma och Staffan, packa, göra kasslerlåda, Illi kom över

Torsdag 29 - Packa det sista, umgås med mamma, träffa Kenet och Marina, McDonalds, buss till Arlanda, Karen hämtade oss och vi åkte hem till henne och Js pappa en stund

Så, väldigt kort sammanfattat, mycket mer hände osv men orkar inte skriva mer, en del vill jag heller inte ta upp här. :) Hade iallafall överlag en bra tid. Skönt att träffa folk och umgås även fast vi inte hann träffa alla. Hann iallafall spendera rätt mycket tid med mamma, Staffan och Marina. <3

RSS 2.0