You are so very precious to me

Simba!


A lot more than I first expected

Lördag och ledigt, skönt! När Jamie gick till tåget för att åka till college gick jag med han in till stan. Köpte Relentless och såg att de hade en ny smak! Apple and kiwi, var tvungen att köpa ett par så att vi kan testa ikväll! :D sen gick jag till WHSmith och köpte två crime böcker.

Skulle börja läsa när jag kom hem men fastnade att läsa på hamster.ifokus om ett hamster virus (Papova - viruset bildar tumörer på hamstrarna men vissa syns det inte på för det kan vara internt, vissa är även 'bara' smittbärare och kan verka friska men riskerar smitta andra) som drabbat Sverige och gjort att vissa uppfödare behövt avliva alla sina hamstrar och även privat personer har drabbats och behövt ta bort sina små vänner. :( usch vad hemskt. Tur att vi bara har en liten parvel och att vi inte direkt köper/säljer.

Det finns ju dem dock som bara köpt en, så visar det sig att den är smittad. Som sagt känner med de vilkas hamstrar som drabbats av Paplova. :( det är en hemsk och smittsam sjukdom som tex Wet tail men ännu värre då detta virus sprids så lätt som med damm partiklar som flyger runt i rummen, det smittar om man bara har mer än en hamster i ett och samma hus.


It will be good to get away for a while

Nu var det ju jätte längesen jag skrev här, ber om ursäkt för långa mellanrum mellan i inläggen! Har varit så mycket på jobbet på sistone och när jag är ledigt är jag helt slut. :/ idag är det fredag iaf, skönt! :) igår kväll åkte jag över till Kat och vi bara satt och pratade hela kvällen och drack ett par glas vin, trevligt. :) idag är jag och Jamie bara inne, känner oss båda halv sega och så. Simba kutar runt i sitt hjul och ser jätte rolig ut emellanåt när han stannar upp och kikar ut. :P


RSS 2.0