Suck

Är hemma igen då, har vart de sen söndags... Ville verkligen inte åka hem! Seriöst, hade riktig ångest över att åka hem igen, jag trivs så himla bra där borta i det engelska landet :) På planet ville jag bara hoppa ut och ta tuben tillbaka till stan igen. Det är så fint i London, människorna är trevliga, parkerna urmysiga, Starbucks är gott och alla affärer som finns, helt otroligt! Jag ska bo i London någon gång i mitt liv. Ju förr dess bättre! Haha :)

Inlägg kommer senare om vad jag och mamma gjorde, orkar inte skriva nu för jag är sjuk (som jag var i London med för Matisen smittade mig innan vi åkte haha) så ska lägga mig framför tvn och jäsa och längta tillbaka till London...

Det var iaf kul att träffa min Mattias och Katrin när de hämtade oss i söndags.. :)
För övrigt gav Mattias mig rosor idag, sött eller hur? <3 Min blubbis!

London time!

Nu, äntligen, är vi i London igen! Det är så underbart, jag älskar staden och allt! Jag och mamma kom nyss till hotellet, vi har varit och fotat Towern och Tower Bridge. Idag har vi också varit på Oxford street och åkt London - taxi hem därifrån! Det var jätteroligt. Den var mycket större än man trodde inuti och det fanns en liten tv skärm man kunde titta på. Vi fikade på Starbucks tidigare, sååå gott, sen har vi ätit mat på ett mexikanskt ställe här i närheten och drack en varsin Margarita till :)

Flyget blev lite försenat p.g.a landnings kö så vi körde bara omkring i cirklar där uppe i luften ett tag. Det var helt vitt och blev tråkigt ganska snabbt. Det var så mycket moln att vi inte såg en skymt av London uppifrån, förrän vi skulle landa då. Men på planet blev vi bjudna på frukost! Macka, juice och kaffe/te. Snällt va? :D det som var jobbigast på flyget var att det susade och durrade och brummade högt HELA resan!

Hotellet är helt okej, rummet är litet jämfört med Central park men vi har faktiskt ett badkar! Som ingen av oss orkar bada i idag haha! Utsikten är bedårande, en engelsk tegelvägg! Haha men det gör inte så mycket, är man i London är det inte meningen att man ska sitta på hotellet och glo ut genom fönstret! Ingen kyl finns i rummet men en ganska stor tv. VARMT som bara den är det också! Vi har försökt sänka temperaturen på elementet utan framgång. Har fönstret öppet istället. Då och då dundrar tuben nedanför oss så det låter som åskan ute i Hemlinge om somrarna! Men det är roligt att åka i tuben igen :)

Mattias, vi flyttar hit? :D

London imorgon!

Ååååh nu är det inte långt kvar minsann! Idag har jag fortsatt packa lite och umgåtts med Mattias. Vi tog det mest lugnt och kikade på tv :) Sen somnade jag på soffan och han i sängen haha och vi blev väckta av mamma som ringde :P Så drack de lite kaffe sen åkte vi och käkade lunch på donken, fyy! :P Haha. Sen blev det Big Inn och så lämnade vi Mattias <3 och åkte ut till Hemlinge. Här har vi inte gjort så mycket, förberett inför imorgon (eller ja för inatt!).

Vi ska gå upp 2 inatt och åka till Västerås kl 3. Bussen till Arlanda går från station kl 4 :D Sååå spännande. Sen ska vi hinna hämta ut lite pengar på x-change på terminal 5 och gå ända till terminal 2! Sen ska vi ev försöka hitta nåt som är öppet och köpa batterier, checka in väskorna, kolla flyg biljetterna och kliva på planet som lyfter 7! :D

Kommer att sakna min lilla Mattias <3 Älskar dig gubben <3

Packar för fullt!

Jajamen jag håller på och packar till London, packade en del tidigare idag men blev inte klar :P Tidigare idag har jag varit hos tandläkaren med mamma i Västerås. Det gick bra, nu kommer jag slippa åka dit igen :D Sen åkte jag och mamma till Erikslund, käkade korv och kikade i några affärer. Alltid trevligt! Så hämtade vi resväskan jag ska låna av Staffan och åkte till stan. Jag följde med mamma till sjukgymnasten, han drog lite i henne och så, hoppas det hjälper :)

Vi bokade också biljetter till Arlanda - bussen , Flygturen, idag. Tänk om man kommer till Västerås mitt i natten så är biljetterna slut! Det vore ju ingen höjdare.

Jag har också umgåtts med lilla Mattias idag <3 Vi glodde på Final Destination 2 och sen på tv :)  Nu på kvällen kom Marina förbi en sväng medans Håkan solade, det var trevligt :)


Packning i full gång! Svårt att veta vad som ska med...


Hmm, vill ju ha lilla datan med mig så jag kan blogga och snacka med Mattias,
och kameran för jag ska ta bilder i London, även natt bilder. Så får nog ta med
mig lilla kameraväskan med det i!



Såhär glad är jag över att få åka till London på torsdag! :D

Inte långt kvar!

Nej om bara mindre än 3 dagar åker jag och mamma till London :) Sååå spännande och roligt! Vi ska ha så kul och bo i Notting Hill, fika massa på Starbucks, shoppa och kolla på sevärdheter och fota! Och flyga... Det är ju kul att flyga :)

Men nu ska jag gå och sova, ska till tandläkaren imorgon :(


Så himla vackert...

Hemma Hemma

Ja nu är jag hemma hemma, alltså hemma hos mamma och Staffan :) Har varit i skolan idag, hade natur först :) Sen var det lunch och sen gick jag, Mattias och Jonny till OK, de köpte dricka och jag fick dextrosol :P Sen var det svenska där vi fortsatte med förberedelser för muntligt Nationellt prov. Sen var det Samhäll och vi fortsatte med CV och personligt brev.

Så cyklade jag och min lilla Mattias hem, och jag och mamma åkte och handlade. Så hämtade vi lilla Swinto och åkte ut till Hemlinge :) Sen har jag och mamma gått en kort promenad, jag fick pröva hennes gå - stavar och det var kul ju! Sen har vi och Staffan bara ätit lite mellis och glott på tv.

Nej nu ska jag fortsätta glo på tv med mamma :)


Jag i skolan :P                                          Mattias i skolan :)


Jonny ville inte vara med :P                 Jag igen :)

Trevlig helg.

Ja den här helgen har minsann varit mycket trevlig :) I fredags började det med skola då, sen mot eftermiddagen drog jag och Mattias hem till Johannes och Andrea :) Men vi hann inte vara där så länge innan jag fick ett sms av mamma att hon var på väg hem till mig haha! Så vi kastade oss på cyklarna och trampade hem :) Så drack vi lite kaffe och så. Sen åkte vi mot Greken och väntade på Liisa och dom. Vi blev ett gäng där, fler än vad jag trodde hah!

Käkade goda kyckling spett och strips :D Drack en cider till maten också. Sen så fick vi princess tårta, såå gott! Efter ett tag drog vi, det var iaf jättekul att träffa Liisa och Tuire och de andra också då :) Så skjutsade mamma hem mig och Mattias.

Vi ringde runt och så slutade det med att jag, Mattias, illi, Haga och Redin hamnade hemma hos Haga och drack lite där innan Redin skjutsade oss till Västerås :) Vi hade tänkt dra till Silk eftersom vi hade fribiljetter men de va rätt lång kö dit så vi tog Konrad istället. Det var rätt bra där, snacka om säkerhet! Blev ju muddrad o fick gå genom metall grejs haha! Men men de va schysst där, snacka om bas iaf :P Just när de va som roligast drog vi hemåt iaf, men illi följde med till stan så vi drack lite Mamma Mu hemma hos mig och sen sov han kvar här med mig och Mattias :)

På lördagen gick vi tre på stan med Mattias syrra och sen drog vi till Köpings museum för vi har lite bilder uppsatta där med skolan :P Gick och kollade på skor med Marina sen också. På kvällen drog jag och M till Johannes och Andrea igen, satt o lyssnade på musik och snackade och kollade på AFV :) Skoj skoj.

Idag har vi varit ute hos mamma och Staffan, Jocke och Tobbe hämtade mig, Marina och Mattias :D Det var så kul att träffa dem, särskilt Tobbe för han har man inte träffat på länge :) Vi fikade och så, Tobbe och Jocke fixade med Jockes båt också. Sen har jag bara kommit hem och så...


Liisa gumman blev 18 i fredags :)


Mattias, jag och illi på väg hem i fredags :D

Skor skor skor!

Jag älskar skor :) Skor och väskor! Det är så roligt att ha massa att byta med :) Nu har ju jag varit duktig och sålt en del väskor på Tradera och så, så idag köpte jag mig ett par jättesöta sandaletter :) De har lite Gucci  - stil över sig, men det var inte det jag föll för utan den söta klacken, fotledsremmen och att skorna passar väldigt bra till min väska från London :) Visserligen är det ju en jätteväska som jag kanske inte kommer använda sååå ofta i sommar, men ändock. Den är en klar favorit när man har mycket att bära :D Har ju använt min fina London väska mycket faktiskt, den har hållt bra med tanke på priset, köpte den på Primark för bara £5 eller om det var £10 , inte var den dyr iaf :)

Jaja förutom fina - sko - shopping för min del så köpte Mattias ett par snygga vita Adidas skor. De passade honom bra, riktigt snyggt blev det :) Sen så har jag övningskört och det gick bra! Fick backa runt gathörn och öva på starten och lite sånt.

Har tänkt på min extrafarfar Gunnar (Staffans pappa) idag, han ligger ju på sjukhuset. Mamma smsade och berättade att hon och Staffan och Stina (Staffans mamma) skulle hälsa på Gunnar på sjukhuset idag och att det inte var så bra med honom :( Stackarn, han som är så snäll och trevlig. Vi hälsade på honom i fredags och det var så synd om honom, han får inte röka på sjukhuset vilket han gjort i.. ja hur länge som helst, så han får väldiga mardrömmar och så av abstinensen. Jag hoppas verkligen att han blir bättre <3


Mina fina skor :) Visst är de snygga?


Jag och Mattias gillar kakor :D


Jag imorse och jag i London med väskan jag snacka om :)

Chili con carne!

Jajamän idag har jag gjort chili con carne, för första gången haha! Det blev riktigt gott men inte så starkt som jag tänkte men det räckte :) Smarrigt blev det iallafall! Om en stund kommer min söta syster Marina hit och ska sova över hos mig :) Det ska bli trevligt! Hoppas att jag kan få se några små sparkar på hennes gravidmage! :D

Annars idag har jag bara vart i skolan, hade religion och kontaktlärartid och MDK. Sen käkade jag, mamma och Mattias på Kina på Big Inn det var smarrigt, sen sprang vi runt i affärer och på stan :) Mötte Marina en snabbis också.

Nej nu ska jag gå från datorn och försöka komma på vilken Harry Potter film vi ska kika på idag haha!

Åååååh om en vecka kommer jag vara super nervös. Då är det mindre än 12 timmar tills jag och mamma åker till London! Det ska bli så himla roligt. Hoppas att mamma inte har alltför ont i ryggen och så bara <3

Izabella och Veronica :)

Egentligen skulle jag åkt in till stan idag, och följt med Mattias ut och lyssna efter ugglor och grilla ikväll, men jag kände inte riktigt för det... Bella och Verra skulle ju sova hos mamma! Det var ett tag sen jag träffade dem, iaf Verra så jag bestämde mig för att stanna jag med och de blev så glada så. Jocke (bror) kom ju och lämnade dem, och Marina var med också! :) Satt och snackade ett tag allihopa, och som ganska ofta mindes vi Tobbes och Sofies bröllop.

Det var en fin dag och så, men det här minnet som hela tiden återkommer till mig, Marina och Jocke (även till Mattias?) är från bröllopsfesten. Det hade blivit något mindre folk. Många var lite lulliga och så. Där, mitt på dansgolvet, står Jocke. Med en halvfull vinkaraff i handen och ett stort leende dansar han och utbrister plötsligt "Är det nån som vill ha vin eller?" hahaha, det är bland det roligaste jag sett! Det var en riktigt kul kväll och mycket fler roliga saker inträffade den kvällen. Min familj är bäst :)

Jag har iallafall varit ut i snön en sväng och lekt med Bella och Veronica, det var roligt men jag hade inga termosar så blev dyng sur :( Sen gick vi en sväng till grannen och kikade på deras får.


Brorsan Tobbe och Sofie :)


Lilla Bella, Jocke och Andrea :)

Lets Dance & Midsomer Murders

Ja det blev en vanlig kväll ute hos föräldrarna - Lets Dance och därefter Morden i Midsomer :) Det är så himla mysigt att komma ut på landet på helgerna / de flesta helgerna. Man får träffa mamma och Staffan, äta gott, bara mysa och titta på trevliga serier. Vi åt plankstek igår, med lax, potatismos, tomater och bearnaisesås. SÅ GOTT! :)

Sen käkade vi också lite ostbågar och chips.. Onyttigt men så gott.
Hade iaf en trevlig kväll, synd att Mattias inte var här bara :(


Hoppas att Morgan och Helena vinner Lets Dance! :)

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Jajemen den har jag och syrran just kikat på :) Den är så himla braa, som alla andra Harry Potter filmer hihi. Idag har jag fikat på stan med Mattias och illi, skulle ha gått på VV - möte men Madde hade inte lust idag så vi tar det nästa vecka :) Jag fick skjuts hem till syrran och fick kaffe där och en delicato boll haha :P Sen gick vi till Furan, skulle till Big Inn men Marina har rivit upp hälen och hade jätteont så vi fick köpa bomull och stoppa i hennes sko HAHA! Det måste ha sett lite skumt ut.

Sen gick vi iaf till Big Inn och jag postade några paket sen kollade vi på skor, jag hittade ett par JÄTTESNYGGA och JÄTTESKÖNA sandaletter. Vill haaa! Men prislappen låg på 500 kr :( Så det vette tusan... Sen handlade vi iaf lite mat och fick skjuts hem av Håkan, Marinas gubbe :) Så har vi gjort "smörgås - tårta - smörgåsar" som var väldigt goda :D Nej nu ska jag vara social med min systra :)

Don't mess with the Zohan!

Haha, har just kollat klart på den sjuka filmen. Totalt galen är den men rätt bra tycker jag :) Rolig om inte annat! Adam Sandler är ju en så bra skådespelare också :)

Idag var jag över till Mattias och fikade, det var mysigt. Han drack kaffe och jag drack te och vi åt en varsin munk haha. Smarrigt värre :) Imorgon ska nog Marina sova här, trevligt! :D det var ett tag sen nu så det ska bli riktigt kul. Efter skolan ska jag och Mattias fika med illi också, nice. Men nu ska jag sova, försov mig ju imorse haha så bäst att lägga sig ännu tidigare! :)


Nån bild jag tog häromdagen.. :P

Slut på helgen!

Nu är helgen slut. Hur kommer det sig att helgerna försvinner så snabbt? Det är märkligt :P Jag och Mattias har iallafall varit ute hos mamma och Staffan hela långa helgen. Det har varit riktigt mysigt! I fredags var Marina där också och vi käkade smarriga tacos :) Sen glodde vi på Lets Dance, det är bra! Tänk att kunna dansa sådär bra. Hoppas att Morgan vinner! :D

På lördagen käkade vi kyckling gryta som var smarrig den med, sen glodde vi på Morden i Midsomer. Det är också så tok bra alltså! Jag käkade allt för mycket popcorn senare också, usch nu vill jag inte se popcorn på ett tag kan jag lova..

Idag har jag, mamma och Matis glott på tv och så :) Så matade jag och Mattias hönsen med lite sallad haha :D Igår matade vi grannens får med knäckebröd, de blev typ tokiga och trängdes som aldrig förr.

Nej nu ska jag glo färdigt på Harry Potter och de Vises sten, den är snart slut!

Abarat 2

Idag har jag varit i skolan då, hade religion, kontaktlärar tid, mediekommunikation och fotografisk bild c. Det var väl okej. Sen cyklade jag och Mattias och hämtade mitt paket från Tradera på OKQ8 :) Klänningen var så söt så! Sen cyklade vi till McDonalds. Jag försökte vara nyttig och äta sallad, men läste hur mycket kalorier det var i. 185 - inte så farligt med tanke på att det var typ 495 i Mattias Big Mac. Men la man till dressingen (som dessutom var LOW FAT stod det) och krutongerna och brödet så vips - var man uppe i en Big Mac ungefär. Så det var ju inte vidare nyttigt. Får trösta mig med att det var ju iallafall grönsaker också och jag åt inte brödet och använde bara lite dressing. Haha !

Sen har jag och Mattias cyklat till Big Inn sen kom han över till mig senare och vi glodde på tv mest. Så har jag läst Abarat och lite så, nu ska jag läsa lite till innan jag sover!

Slutar 11 imorgon, kunde vi inte haft sov morgon? (a)

London snart!

Nu mamma, är det inte så långt kvar.. :) Det ska bli så himla roligt !
Vi ska till London i mars, vi ska till London i mars :D

TIINA + KATJA <3 LONDON



Swinto

Idag har jag och Swinto varit och hälsat på hemma hos Mattias :) Så han har fått lekt med Loke i några timmar. Men när vi kom hem började han jama och jama, han brukar oftast vara trött och vila en stund när vi kommer hem från Mattias, men inte idag inte. Han stod vid dörren och gapade och plötsligt syntes han inte till. Jag ropade "Swinto, var är du?" några gånger och så svarade han, han hade ju satt sig i transportburen (vilken han brukar protestera mot att bli satt i) och stängt bur dörren till och med. Stackars lilla Swinto, han vill nog ut till mamma och Staffan och leka med Harmony och Destiny och vara ute lite :P Haha lilla gubben. Hade fått ett mail av mamma idag också med bilder på katt busarna och hon skrev att de saknade Swintisen, vilket sammanträffande! :)


Swinto saknar Harmy och Desty!


Harmony saknar Swinto!


Destiny saknar Swinto!

SILK

I fredags gick jag och Mattias  hem till Gonzza och Elin. Vi drack lite cider där, och Tic Tac haha. Sen åkte vi till Västerås, skulle till Konrad. Men kön där rörde inte på sig på 20 min så vi gick till Club Silk istället. Där var det mindre kö och det var bra där! :) Lite väl hög musik bara. Vi dansade en massa och hade det trevligt, det var riktigt skoj faktiskt!

Innan vi åkte hem så gick vi till McDonalds och köpte cheese burgare, så jäkla gott! Mötte på två från Köping där också. Sen åkte vi hem, jag och Matis glodde lite på Scrubs innan vi sov :) Det var en rolig kväll!


Gonzza, Mattias och jag :)


Våra huvuden haha


Lite mer drag än i Köping? :)


Tack för en bra kväll! :)

Lillevangs Design

Jahapp, i torsdags var vi ut till Design och en tjej som heter Mikaela och hennes dotter Jessica kom och kikade. Det gick jättebra :) De tyckte att Des var så fin, så fin, och bestämde sig för att köpa henne. Det känns jätte bra, om vi inte hade fått iväg henne hade hon ju fått avlivas :O

Jag värmde upp Design innan Jessica red, och det  var så underbart. Hade gärna tagit Des hit till Köping men fick inte tag på något passande stall, sen har jag nog inte tid att ha häst på heltid. Men jag får komma och hälsa på Des när jag vill sa Mikaela :) Hon kommer nog att få det bra hos dem, de verkade vara bra människor.

RSS 2.0