All I want right now is a cuddle and a glass of wine

Idag har varit en lång dag! Jobbade över på jobbet, hade erbjudit mig att stanna för att släppa in folk till ett möte.. Får iallafall tillbaka tiden genom flexi som jag kan ta lite när som vilket är bra! :)

Jag ska åka hem till Sverige en helg i maj, ska bli riktigt skönt att komma hem och umgås med familjen lite. Fick lite tråkiga nyheter hemifrån förra veckan så bestämde mig direkt att jag ville åka hem även om det bara är för några dagar och bara umgås, stötta och mysa med min fina fina familj! <3 remember - I love you all and please stay positive! Vi fixar detta tillsammans. <3


And there will be more of this

Har laddat ner appen för blogg.se men det funkar ändå inte att lägga in bilderna. :( tack för tipset iaf Mattias! :)


I don't know if i can see you again

Mums, har just käkat en fetaost, sallad och pastrami macka. :) är ledig idag för det var dags för en gas service med boilern. Mannen kom hit tidigt och servade den så nu är det klart och jag har resten av dagen till att slöa! Jag har nämligen redan städat lite nu på morgonen och diskat. Dricker lite påskmust, har en flaska kvar sen mamma skickade paket från Totally Swedish sist. Jaja nu blir det att chilla tills Jamie har lunch, då ska jag koka oss lite soppa. :P
Men vad irriterande! Hade tänkt liva upp inlägget med några bilder men så funkar det inte att lägga in från telefonen. :S trodde att det skulle funka eftersom det gick med Blackberryn och nu har jag ju iPhone. Men men! :/

This is taking a lot longer than I thought it would

Idag har jag och Jamie gått in till stan och han uppgraderade sin telefon från sin iPhone 4 till en Sony Xperia S. Han verkar nöjd med den. :) jag ska använda hans iPhone istället för min Blackberry då jag haft en massa strul med Blackberryn..

Låste upp hans telefon idag efter lunch (kan ta upp till 3 dagar innan det går igenom) och det har inte gått igenom än, jag vill bara att det ska gå igenom så att jag kan leka med min nya (eller ja begagnade egentligen ju hehe) leksak så som Jamie har lekt med sin nya hela dagen!

Hoppas på att det går fort iallafall.

Igår var Jamie på konsert med Rooney i London och jag gick ut med Kat, alltid trevligt. Jägerbombs, live musik och lekpark blev det haha! :)

Now I can't look you in the eye

Fan vad sjukt. Om 2 veckor och 2 dagar ska jag och Jamie se Placebo i London!! Vi ska se dem på ett jätte litet venue som bara har ca 200 ståbiljetter - två utav vilka som är våra! Ska bli helt sjukt.

Har alltid tyckt Placebo är okej och det senaste året har jag lyssnat mer och mer på dem (bland annat för Jai är ett stort fan) och de har verkligen växt för mig. Har många favorit låtar med dem och jag hoppas de spelar någon/några av dem när vi ser dem! :D


It's a choice you eventually have to make

Nu är det torsdag och snart helg igen. Ska bli skönt! Som jag och Natasha pratade om på jobbet idag, trots att det var it en kort vecka (röd dag i måndags) känns det som en full lång vecka! Och det är ännu en dag kvar. Hoppas på att imorgon går fort iallafall.

Imorgon ska Jamie ut med Rooney, så jag ska antingen ha en myskväll för mig själv eller så ska jag ut på festligheter med Kat, inte riktigt bestämt ännu.

Har nyss myst lite med Simba, det är skönt nu när han börjar bli van vid oss och inte hoppar högt så fort man petar på honom. :)


Skrutten äter lite grönsaker och ris. :)

When something like that happens, you just freeze

Då är man tillbaka i verkligheten! Har haft en stressig dag på jobbet, det byggs upp så himla mycket under helger/ledighet. Men helt okej var det ändå.

Snart ska jag skypa med bästa Marina! :D sen blir det att laga kassler och ris låda igen, den kasslern vi hade var nämligen stor så jag använde bara halva i söndags och vi vill ju äta upp godheten innan det blir gammalt. :) plus att i söndags var det så mycket annat att äta också (Sunday roast) så man åt ändå inte så mycket av lådan. Engelskmänniskorna berömde den iallafall, de tyckte det var jätte gott! :D


Sometimes I wish you could just rewind life

Nu är det måndag kväll och ledigheten nästan över. Tillbaka till verkligheten imorgon. Känns lite vemodigt men det är ju så att när man är lång ledig då och då uppskattar man det nog mer än om man är ledig hela tiden. :)

Jag och Jai har som sagt gjort massor under våra 4 lediga dagar. Varit hemma och glott på tv, lyssnat på musik, tagit några drinkar, åkt till London med Marika och Joe, middag hos Jai's familj, handlat, storstädat. Egentligen hade det ju varit skönt att bara slöa iallafall en av dagarna men man vill ju också passa på att göra saker när man väl är ledig! :)

Idag har vi alltså spenderat större delen av dagen till att städa. Vi hade först tänkt göra storstädningen redan i fredags men det blev inte av så idag gjorde vi det, det tog nära 7 timmar att städa den lilla lägenheten men vi gjorde det verkligen noga och det syns! :) Vi har även städat ut Simba's bur (hamstern) som vi vanligtvis gör på söndagar. Han fick springa runt i badkaret med en massa leksaker medan vi fixade och donade i hans bur vilket han verkade tycka var kul, om än lite ovant. :P

Som belöning för vårt arbete idag så gick jag och köpte oss lite chinese food så nu är vi proppmätta också. Nej nu ska jag ta och sätta mig i soffan och kolla på resten av fotbollen med Jamie och bara ta det lugnt!

Here is my first proper taste

Strax ska jag börja laga en ris och kassler låda. Vi ska äta Sunday Roast hos Jamie's familj idag och jag sa att jag kunde ta med lite svensk påskmat. Jag tänkte mig lite köttbullar och kanske hotdogs i bacon (eftersom det inte finns prinskorv här) och ägg halvor, lite smått och gott sådär men Jai frågade om jag inte kunde göra min ris och kassler låda istället för han tycker så mycket om den, så jag sa ja eftersom vi har en kassler kvar. :) Det ska bli himla gott, jag älskar också ris och kassler låda!! :D

FÖRRESTEN!!!! Tips till Englandsvenskar!! På Tesco har jag sett kassler. Med det röda nätet och allt! :D hoppas det stannar så det inte bara är tillfälligt!

Idag har vi varit ute och jagat grädde - alla affärer är stängda! Men när vi kollat i ett par bensinmackar så hittade vi till slut en som sålde grädde. Nästa gång blir det att se till att man har grejerna hemma, haha!

And then you would just dive in

Igår vid 12 åkte jag och Jamie in till London och träffade Marika och Joe. Första gången jag träffade Marika's kärlek! :) han var trevlig och verkade komma överens med Jamie så det är bra. Vi skulle gått till Natural History Museum men det var 45 minuters kö bara för att komma in så vi beslöt oss att göra något annat.

Gick och köpte drycker på Starbucks och bara vandrade omkring på gatorna i South Kensington/Chelsea. Så kom Jamie på att han ville gå till Stamford Bridge till Chelsea affären och vi började gå..... bara för att inse att det var jätte långt bort!! Haha det stod på Jai's telefon ca 4 minuter men han insåg när vi gått ca 15 minuter att det var ju med bil, så gående var det bra mycket längre. Så vi hoppade på en buss (dubbeldäckare wihoo) istället och åkte dit. Höll på att kliva av på fel ställe men tur som var så var buss chauffören vänlig nog att säga NEJ NEJ inte än! Jag kan säga till när vi är närmare så ni slipper gå så långt!

När vi väl var framme vis Stamford Bridge hörde vi vrålen från arenan, Chelsea spelade nämligen mot Wigan där igår. Dessvärre så hade de stängt affären tills efter matchen! :O så vi begav oss vidare in mot centrala London. Gick omkring lite här och var, bland annat i en mysig park med en damm och massa fåglar, tror det var St James Park, såg lite turist ställen som Houses of Parliament, Buckingham Palace, Downing Street, sen åt vi mat på Spaghetti House i utkanten av Leister Square vilket jag INTE kan rekommendera!! Maten var helt okej (jag och Jamie åt carbonara och när jag frågade vad han tyckte sa han "it's ok but to be honest, your carbonara is a lot better" då blev jag jätte glad och nästan lite generad) men personalen var hemsk. Lyssnade inte på vad man sa, stod och vaktade/stirrade på en som hökar medan man åt, otrevliga. Dit går vi inte igen.

Sen gick vi till Covent Garden, det är mysigt där! Kommer ihåg när jag bodde i utkanten London och köpte en kläd åt lilla Max i Covent Garden, han var bara lite över ett halvår då, nu är han snart 3. Vad tiden går! Mycket folk var det (under hela dagen) men det var skönt att vara i London lite. Jag köpte ett bälte och belt buckle till Jai som har en zippo tändare inbyggd, rätt cool faktiskt! :D så begav vi oss mot Camden och tog ett par öl på puben The Worlds End där jag och Marika alltid brukade gå till förr. Tyvärr har priserna skjutit upp något enormt så det var väldigt dyrt och också väldigt nerslitet mot sist vi var där (1-1½ år sen) på gränsen till ofräscht. Så det var tråkigt att se eftersom det brukade vara vårt favorit ställe!

Och så var klockan redan typ 20.30, jag och Jamie tog tunnelbanan till Waterloo och åkte hemåt medan Marika och Joe åkte hem till Kent där de bor. Det var jätte kul att få umgås med dem, vi bestämde att vi måste hälsa på varandra snart. :)

Oh how I want to be near you all

Skönt med röd dag eller bank holiday som det kallas här i England! :) idag har jag och Jamie tagit sovmorgon, åkt till Tesco och handlat lite småsaker samt slängt glasflaskor. Sen köpte vi el (fyllde på elnyckeln) och åkte över till Mike en vända.

Sen har vi bara slöat faktiskt! Jag har läst ut den tredje boken i The Hunger Games trilogin och den var grymt bra!! Började läsa den igår och har spenderat hela eftermiddagen/kvällen med att läsa klart, kunde verkligen inte slita mig från den! Det ska bli intressant att se hur de gör den tredje filmen, men det är ju inte förrän om några år eftersom den första filmen kom ut nu i Mars 2012.

Har skypat med mamma och Staffan idag också vilket var mysigt. :) de hade familje påsk middag idag vilket jag önskar jag kunde varit med på, men mamma skickade ju iallafall ett stort påskägg till mig som jag nu öppnat, ger lite påskkänsla! :D


Mitt påskägg och jaaag!

There are only so many things you can have

Igår fick vi i vår department ett varsitt påskägg från Lorraine (manager) på jobbet. :) ett typiskt engelskt påsk ägg! De flesta större (och vissa mindre) godis/choklad företag gör sina egna påskägg. Det är alltid ett stort ihåligt choklad ägg (tänk mega stort tomt kinderägg utan den vita chokladen) och så får man med en liten påse av just det företagets vanliga godis.

Personligen föredrar jag svenska påskägg, färgglada kartongägg fyllda med lösgodis!! :) det gör det hela lite mer varierat att ha lösgodis med blandade smaker istället för bara choklad. Men ta mig inte fel, jag älskar choklad och uppskattar dessa engelska påskägg också! :D

Detta är ett Cadbury Buttons ägg, visst är det söta figurer på förpackningen?! :D det är just de figurerna som brukar vara på de små buttons påsarna man köper. :)


Jag gillar buttons! Och de får mig att tänka på min gamla aupair tjej Francesca!

It's the little things that counts

Gladheten jag känner över en sak just nu är svår att förklara. Min syster och hennes pojkvän Andreas har just bokat biljetter till England, de kommer och hälsar på oss i Juli! :D :D :D :D

Det är så himla kul att få besök och visa folk mitt liv i England, jag uppskattar det något enormt. Vi kommer ha så kul! Sen ska jag ju försöka åka hem en vecka i slutet av sommaren så får jag träffa alla andra som betyder så mycket för mig. :)


Marina och jag när hon var i England för första gången, Februari 2012 <3


Marina och Andreas (och bollen) kvällen de blev tillsammans. :)
Juli 2010 <3

You need a little bit of everything

Just nu är det väldigt mulet och kyligt här i England, nu började det plötsligt regna också. Känns lite ovant då de senaste veckorna har varit jättefina med värme och solsken, riktig vår! Men det är bra för naturen att det kommer lite regn. Vi vill ju inte ha en skogsbrand som det var förra året i Swinley Forest! Usch så mycket skog som brann ner. :(


Grönt och fint börjar det bli där ute och välbehövligt regn har vi idag!

Some things you just can't replace

Igår fick jag ett påsk paket levererat från Totally Swedish. Ett påsk paket från min kära mamma! <3 gu så mycket gott det fanns däri. :)

På grund av osäkra leverans tider bad jag dem leverera det till jobbet istället vilket jag tydligen skulle få betala extra för. De skulle höra av sig men plötsligt kom Natalie in med 3 stora lådor och sa att de var till mig så jag antar de insåg att det inte spelar så stor roll att leverera till en annan plats bara 5 min bort. :) tur som var så var jag just på lunch och kunde köra hem grejerna eftersom det var vissa kyl varor. Så jag hävde in allt i bilen och körde hem, slet upp paketen och hittade så mycket gott, tunnbröd, ballerina kakor, skagenröra, falukorv, påsk must, gott & blandat, bregott, chips och lite annat inklusive ett stort påsk ägg!! :D vilket jag bestämt att jag ska spara tills det faktiskt är påsk (snaaart) haha!

Idag har jag iallafall ätit en super god tunnbrödsrulle med skagenröra och sallad till lunch samt när jag kom hem tog jag en mellis med fil och knäckebröd.. MUMS!!!!

Ibland inser man inte hur mycket man saknar vissa saker förrän man har dem framför sig. Är det något jag saknar i Sverige förutom familj och vänner så är det faktiskt maten. En del finns ju inte alls här i England, som filmjölk, eller så smakar de helt enkelt bättre i Sverige, som chips!

Stort tack till min underbara mamma! <3 :)


Fil, knäckebröd och socker.. mums!

RSS 2.0