London time!

Nu, äntligen, är vi i London igen! Det är så underbart, jag älskar staden och allt! Jag och mamma kom nyss till hotellet, vi har varit och fotat Towern och Tower Bridge. Idag har vi också varit på Oxford street och åkt London - taxi hem därifrån! Det var jätteroligt. Den var mycket större än man trodde inuti och det fanns en liten tv skärm man kunde titta på. Vi fikade på Starbucks tidigare, sååå gott, sen har vi ätit mat på ett mexikanskt ställe här i närheten och drack en varsin Margarita till :)

Flyget blev lite försenat p.g.a landnings kö så vi körde bara omkring i cirklar där uppe i luften ett tag. Det var helt vitt och blev tråkigt ganska snabbt. Det var så mycket moln att vi inte såg en skymt av London uppifrån, förrän vi skulle landa då. Men på planet blev vi bjudna på frukost! Macka, juice och kaffe/te. Snällt va? :D det som var jobbigast på flyget var att det susade och durrade och brummade högt HELA resan!

Hotellet är helt okej, rummet är litet jämfört med Central park men vi har faktiskt ett badkar! Som ingen av oss orkar bada i idag haha! Utsikten är bedårande, en engelsk tegelvägg! Haha men det gör inte så mycket, är man i London är det inte meningen att man ska sitta på hotellet och glo ut genom fönstret! Ingen kyl finns i rummet men en ganska stor tv. VARMT som bara den är det också! Vi har försökt sänka temperaturen på elementet utan framgång. Har fönstret öppet istället. Då och då dundrar tuben nedanför oss så det låter som åskan ute i Hemlinge om somrarna! Men det är roligt att åka i tuben igen :)

Mattias, vi flyttar hit? :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0