Upp och ner

ja just nu känns allt upp och ner. Men det är nog bra att man får fundera på allt, inget är över och inget är bestämt. Jaja.

Hade en trevlig fredag med Bella hemma hos Mattias och hans föräldrar :) sen blev det ju, aa, för mitt eget fel. Men känns det så så gör det det. Har känt det länge. Big decisions are to be made.

Är hos mamma nu. Tänker.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jaadu Tiina, mycket har hänt och mycket kommer att hända på kort tid i ditt liv nu. Gäller att ha is i magen och vara realistisk. Mycket bra att du tar dig tid att tänka till innan...efteråt är det kanske försent. Du vet var jag finns "om det är nå". Kram på dig.

2009-07-05 @ 10:49:42
Postat av: Tiina

Ja verkligen.. Kan man inte stanna jorden en stund? Så man hinner tänka? Förbereda sig på vad som än kommer hända? Allt bara snurrar och jag känner mig deprimerad och jag vet inte vad jag ska ta mig till, så mycket att göra, så många beslut, så lite tid. eller.. ja. Kram!

2009-07-07 @ 11:42:59
URL: http://www.rifas.se
Postat av: Mamma

Jag är inte avundsjuk på dig, iiish vad jobbigt.Du måste prioritera och göra en sak i taget, annars blir allt bara en sörja..Skriv upp allt du ska göra, alla beslut du ska fatta. Lättare att ta tag i grejerna och skönt att kunna pricka av vartefter.Säg till om jag kan hjälpa till med nåt ;)

2009-07-08 @ 18:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0