Oh memories! Where did you go?

Nu var det längesen sedan jag skrev igen! :O har varit upptagen med jobb och även på fritiden. :) Nu har jag haft en otrolig huvudvärk i mer än 2 dagar, den vill inte försvinna med värktabletter eller nånting. :( hoppas de försvinner snart.

Jaja ska väl uppdatera er lite, det var ju bank holiday både fredag (29 april) och måndag (2 maj) så det var långhelg, sköööönt! På torsdagskvällen begav jag mig hem till Jamie så gjorde vi inte så mycket. På fredagen fixade vi lite och på kvällen kom Steve över och vi drack lite. Beställde pizza som inte blev levererad så fick improvisera, J hade några mini pizzor som vi slängde in i ugnen. Men Steve är vegetarian så han fick peta bort alla peparami bitar först, HAHA stackarn! :P så glodde vi på tv och sov.

Vaknade tidigt på lördagen och Steve drog hem skapligt tidigt. Städade och hade oss på dagen sen drog vi till the Bridge på eftermiddagen och kollade på fotbollen. :) Chelsea vann, yihoo! Clare fyllde år så vi hade några bday drinks med henne, Mark, James och några till men blev snart uttråkade. Seriöst människa sluta säg att man ska komma om du ändå typ iggar en. aja, så gick vi förbi macken och köpte godis och en flaska vin sen hem och glodde på film och sov.

Upp tidigt på söndagen, J's pappa, lillebror och låtsasmamma hämtade oss så åkte vi till Peterborough och hälsade på J's farmor. Åkte helt fel, fram och tillbaka, på vägen dit haha så blev rätt sena. Fick god lunch och efterrätt sen pratade vi bara ett bra tag. Åkte hem mot kvällen och det gick iaf lite snabbare än ditvägen. :P

Kände oss slöa och eftersom det var sent så beställde hem indiskt, gott vare! :P sen film och sova. På måndagen var vi rätt så slöa men sen städade vi, gick och handlade lite, satte upp en dart grej i hallen, åkte över till Mike en vända och lite så.

Tisdag var det jobb igen, Luke var ledig för det har varit stora skogsbränder mellan Crowthorne och Sandhurst och röken är lite farlig. Så han åkte skridskor med sin kompis hela dagen typ.

Stackars skog, det har brunnit i flera dagar nu och de verkar inte kunna få stopp på det. Den snabba vägen mellan Crowthorne och Bracknell och flera andra vägar är avstängda också pga röken så man får åka omvägar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0