I want a change of life and I want it now

Värdelös på att uppdatera bloggen, sorry. Har massor att göra och knappt nån fritid och när jag väl är ledig är jag knappt hemma. Ska försöka bli bättre på att skriva igen dock. :D

Kommentarer
Postat av: mamma

Ja Tiina, du är värdelös på att berätta hur det går för dig. Men jag förstår ju VARFÖR, och det gillar jag inte alls vilket du redan vet. Du har åt helvete för mycket "på jobbet". Det är ju DU som gör ALLT utom att jobba och gå i skolan åt värdfamiljen. Inte konstigt att du då drar därifrån så fort du får lite ledig tid, det skulle jag oxo göra.



Hur går det med att leta annat, har du försökt nånstans än ?? Neee, det har du ju inte tid till kom jag på, DU måste ju hålla allt igång i familjen.



Förlåt att inlägget låter taskigt, men det är ju så de behandlar dig, och i mina ögon är det INTE ok !! Jag oroas mycket över din hälsa, denna stress kommer att visa sig surt efteråt, tro mig.



Massa pussar å kramar, vi älskar dig gumman <3

2011-05-19 @ 07:32:55
Postat av: marina

Känn dej inte pressad att skriva, vi hör ju från dej på fb iallafall.. Det är ju inte så lätt att prioritera bloggen framför allt annat när du får fritid när du vet att du på några sekunder kan skriva något snabbt på fb =) Önskar att jag kunde hjälpa dej så du fick hälften av allt du gör, vill ju att du ska må bra och kunna känna lugn i kroppen! <3

2011-05-19 @ 08:58:03
URL: http://marinask.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0