It's better to have sweet dreams about her

OJOJOJ vad bra ASH var!! Kan inte beskriva med ord. :) åkte in till London vid lunch, letade på hotellet och köpte med oss lite Burger King att snabbt trycka i oss innan vi begav oss mot the Relentless Garage. Vid 15 kom vi dit och köade utanför, blev snart nog insläppta och fick våra VIP pass och goodiebags med t-shirts, skivor och tags i. :) drack en varsin öl medan vi väntade på nästa event. Så blev vi insläppta till över våningen där någon presenterade ASH och så spelade de sitt rarity set. Grymt bra! Det var bara 80-100 pers som hade VIP biljetter så det kändes lite speciellt och bandet var väldigt glada mot oss alla.

De spelade hela sitt första album, något de aldrig gjort tidigare under samma spelning. Så var det lite prat osv och så satte sig alla ner på golvet och kollade på "Slashed" en kort skräck film de spelat in för flera år sen! :P några andra kända var med i den som Moby och Coldplay haha! Den var rolig! Sen fick vi komma fram och hälsa på bandet (dom var grymt trevliga!) och ta bild med dem och sen var det lugnt ett tag tills nästa set. Det var ett aukustiskt gig, riktigt bra och på slutet fick en del människor kliva upp på scen och sjunga tillsammans med ASH! Tyvärr stod jag och Jamie lite längre bak den här gången då det var sjukt varmt men det var fortfarande riktigt bra och eftersom det var så litet däruppe såg man bra ändå. :)

Så var det dags att gå ner till den större scen, det var ett tag tills nästa set så jag och Jamie gick och köpte en varsin toast på cafet brevid där de hade döpt om en del maträtter och drycker till ASH relaterade namn, haha! Fick ett varsitt stort ASH klistermärke också. Så begav vi oss in och kollade på support banden, vissa var okej, vissa mindre bra.

Sen var det dags för det sista, öppna giget som alla fick se och stället var fullpackat! De spelade många bra låtar och tjej sångaren som var med på ett par album kom upp och sjöng några låtar med dem också. Även folk från Bloc Party och Feeder gjorde vissa låtar med dem. När giget var slut fick bara VIP gästerna vara kvar och vi klev upp till över våningen igen. Det var dags för after party! Så det var VIP gästerna, bandet, förbanden, de som spelade med från andra band mm där uppe. :) kring 12.30 började jag och Jamie röra oss tillbaka mot hotellet igen.

GRYM DAG! Bästa på länge. :)


Tim, jag, Jamie, Mark och Rick - ASH! :D

<3

ASH spelar rarity set

Igen

Så himla bra!

Glad tjej

Sista setet! haha älskar hans ansiktsuttryck!

ASH + Bloc Party

och igen :)

Kommentarer
Postat av: mamma

Dina överskrifter gör mig gaaaalen ibland !! Jag läser mellan raderna och blir sååå worried ibland :/



Vad bra att evenemanget bleb så bra :)))



PUSS <3

2012-06-24 @ 01:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0