So sad to see you fade from me

Uj uj uj, tiden bara rinner iväg nu för tiden känns det som! :P I tisdags när jag slutade åkte jag iallafall och hämta J, drog hem till han och bytte om och så och drack en snabb cider. Sen iväg till station och vidare till London Waterloo! :)

Åh, vad mysigt det var att vara i London även om vi bara hann njuta av det ca 15 minuter, men jag föreslog att vi skulle gå över min bro och ta tunnelbanan från Embankment istället för direkt från Waterloo och det gjorde vi. Köpte en varsin Krispy Kreme Donut och promenerade förbi London Eye och över bron, åh vad mysigt det var! :D så sjukt längesen.

Så tog vi tuben från Embankment till Leicester Square (Tottenham Court Road som vi egentligen skulle till var avstängd) och gick mot TCR istället. Hittade snabbt rätt och så kom vi fram till The Borderline där giget var, jätte litet ställe kändes det som. :P

Köpte en varsin öl och kollade på förbanden, Trail och Lys. Båda var riktigt bra! :) Fick en gratis CD av Trail och Jamie köpte en av Lys. När väl Love Amongst Ruin kom på scen (de var ca 45 min sena) så var det tyvärr en besvikelse. Vissa av låtarna spelades jätte bra men för mig förstördes mycket av huvudpersonen (Steve Hewitt, föredetta trummis i Placebo) för han var verkligen helt fucked. Han måste ha varit på x antal droger.

Han satte sig emellanåt ner och bara tittade på lamporna i nån minut, en gång såg det ut som om han ville äta upp mikrofonen och han sa saker som fick honom att framstå som en diva och en riktig douche. Men som sagt, trots hans fasoner så spelade resten av bandet bra och även han lyckades framföra några låtar bra.

Så åkte vi hem, somnade på tåget och vaknade i Wokingham, KUUUUULA!!!! fick ta en taxi tillbaka till Bracknell för £22 :S dyrheten seriöst, gissa om vi var arga. Båda hade en otrolig huvudvärk också och inga painkillers. Sov hos J iallafall, när han drog till jobbet sov jag en timme till sen städade jag lite och så åkte jag hem och jobbade.

Jobbade på som vanligt resten av dagen och huvudvärken ville inte försvinna. :( jag och Maia red Sam och Blackjack vilket var kul. Men fick jobba sent också för Kevin och Luke drog till cricket, de skulle vara tillbaka ca 9, de var inte hemma förrän efter 10.30. Men det gör mig inte så mycket eftersom jag fick åka på konserten och även börja ca 11 dagen efter.

Något som var väldigt märkligt igår kväll var att utöver min vanliga, ringande tinnitus (som är irriterande nog som den är!!) hade ett till ljud lagts till, ett klickade ljud. Det är inte lika mycket idag men igår kväll var det riktigt högt och konstigt. Kanske beror på den höga musiken i tisdags.

Kommentarer
Postat av: mamma

Ojoj vilken resa, och trist med dyr taxi då inte ens konserten var "värd" det :/



Hur var magkänslan när du gick på bron ?? Du vet vad jag menar ;)



Jahhha så du har skallbank igen, hmmm. Jag har precis slagit in ett paket till dig, där jag bl.a skickar migränpiller. Men det hjälper ju inte dig nu :( Håll koll på det där ljudet i örat, jag HOPPAS det är från konserten, men går det inte över MÅSTE du till läkare !! Då kan det ju ha med huvudvärken att göra, och det inte alls är migrän som vi tror utan nå annat. LOVA berätta hur huvve och öron känns de närmsta dagarna!!! Jag är orolig :(



Massa pussar <3

2011-06-09 @ 15:31:20
Postat av: Sofia

Hej! Tack för din kommentar på min blogg. Om jag kommer ihåg rätt så skrev du till mig innan du flyttade över, stämmer det?

Jag kommer ju från Kungsör - och blev kvar i London. Lycka till med jobbsökandet, det där med au pair tröttnar man på rätt så snabbt.

2011-06-09 @ 17:35:57
URL: http://withsofia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0