Only heaven loves you now, so love it back for once

meeeh, har en seg dag idag. Borde jobba lite till men orkar inte riktigt än. Vet inte varför, känner mig helt utmattad trots att jag sov faktiskt bra inatt, ville verkligen inte gå upp när klockan ringde. Har dessutom tagit en 45 min nap så borde vara pigg och glad, men nej.. :P

Igår så gjorde jag en pasta och köttfärssås gratäng som Marina lärde mig att göra. som jag även behövde lite hjälp med igår HAHA! Himlans gott vart det. Men jag mixtrade lite med kryddor och sånt och Luke tyckte att det blev lite för starkt. :O haha, jag och Maia åt glatt iallafall och jag har ätit upp det som blev över till lunch. Åt för mycket igen. Kommer bli ett fettberg snart igen. Älskar verkligen mat och att äta och att testa nya saker, inte bra när man går upp i vikt bara av att kolla på maten..

Och så ska vi äta fish and chips ikväll. Tania och Kevin kommer tillbaka från Dubai och skulle köpa det med sig på hemvägen. :) mums! men ack så onyttigt.. ähh, jag får ju lite motion varje dag genom att promenera hundarna iaf. Och snart kommer jag ju förhoppningsvis börja rida! :D måste fråga när de kommer att köpa Theo.

Känner mig äcklig idag så funderar på att städa klart och sen ta mig en dusch innan jag åker och hämtar Maia. Eller om jag duschar när jag kommer hem med henne. Ja så blir det nog.


hur kan man bli så sliten när jag sover bra för första gången på ett år?
är det alla tankar, everything that's keeping me occupied while awake?
hoppas de vänder snart! :)

Fina Sage håller mig sällis..


Kommentarer
Postat av: mamma

FAAAN vad gott med fish and chips !!!



Vad är det som bekymrar dig Tiina, skypa och berätta. Få det ur systemet så du får lugn och harmoni.



Som du fått jobba är det inte konstigt du är utmattad. Passa dig för att "gå i väggen" bara !!



Puuusssss

2011-01-18 @ 20:04:21
Postat av: marina

Kroppen kanske ställer om sej för att du inte har sovit som du ska på så länge, så blir det för mej när max sover borta. Då är jag toooktrött när jag väl har sovit oavbrutet tills jag själv vaknat :/ Skitskumt :/

2011-01-21 @ 13:02:40
URL: http://marinask.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0