I want to hide under a blanket and stay there

Idag är en riktig jobbig dag. Hatar att vara fattig och räkna varenda pence (det har inte hunnit börja gå runt ordentligt än trots att jag har jobb nu), vi kom hem till en becksvart lägenhet för electric nyckeln ville inte funka, var tvungna att sätta i mer pengar på den och till slut fick vi det att funka. Imorse hade tvättmaskinen översvämmat så det var blått skum överallt och det är pga stopp i köksavloppet. Vi försökte lösa det med att hälla en flaska mr muscle kitchen drainer men det funkade inte så vi kan inte diska eller tvätta (plus att kläderna i maskin antagligen är förstörda). Vi kan inte laga mat (kan ju inte diska!!), det är kallt och allt känns allmänt meeeeh.

Jaja. Lön nästa vecka, förhoppningsvis kan vi få någon att laga köks röret snart nog, Sverige nästa vecka. Men idag är ingen bra dag.

Kommentarer
Postat av: jenny

Stackare! Vissa dagar har man verkligen otur och allt går emot en. Nu är du värd en riktig toppendag för att jämna upp!! kram!

2011-12-15 @ 22:16:54
URL: http://jennyslondon.wordpress.com/
Postat av: mamma

Men har ni ingen hyresvärd som ni kan ringa och de kommer och fixar ??? Som det är här i landet .. Sådär kan ni ju inte ha det, stackars er ..

Och det där är så typiskt oxo, att man jobbar röven av sig och ändå är man fattig jämt :/ ..



Puss <3

2011-12-16 @ 23:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0