I write sins not tragedies

Hmmm har varit totalt inne på gammal Panic At The Disco musik de senaste veckorna. De är ju braaa :) Så har bett Mattias ta ner lite mer åt mig, har ju bara ett album med dem. ååååh jag känner mig seg och ganska uttråkad. Vad ska man göra? Petter är ju här men han vill inte direkt göra någonting :P jaja. ska väl snart in till stan en sväng och handla och senare ska jag och mamma (och Petter?) gå en promenad.

På fredag morgon ska vi lämna in Julia, lilla röda bilen, så ska hon få ett nytt rör till avgasar grejen. Den höll ju på att gå av :O läskigt. Men gubben på Ford sa att det går bra att köra några dagar till, det låter ju bara hemskt illa när man kommer körandes :P

Nu har min tatuering börjat klia kan jag lova!! Flera gånger har jag kliat för att sen tänka "NEJ! får inte klia bort skorporna". Men snart lossnar de väl och då ser jag bättre hur den ser ut egentligen ;) Har sett på ett ställe på stora stjärnan att den behöver fyllas i, en linje är lite smalare än de andra. På tal om det ska jag skicka ett mail till Niclas nu och berätta att det måste fixas sen när det läkt :P Sen blir de duschen.

BYE BYE FOR NOW!


Rätt sliten man ser ut :S

Kommentarer
Postat av: Mamma

??Kära barn så du ser ut, vad har du gjort???? Hahaha

2009-08-11 @ 12:53:07
Postat av: Anonym

Tycker inte du ser så sliten ut på bilden :D <3 lika söt som alltid ju :) <3

2009-08-11 @ 17:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0