Gårdagen

Fredag - sista dagen i London för den här gången :( Klev upp och käkade. Gick sen ut en sväng och promenerade i Finsbury Park. Det var så fint och man tänkte på förra gången när Staffan var med i London :) Vi såg fåglar vid vattnet och den fina utsikten över London... Sen upptäckte vi att det finns minsann ekorrar i Finsbury Park också! De är inte riktigt lika tama som i Regent's och Hyde park men ändå :) Såg några yngre ekorrar som var jättesmå och jättesöta också!

Sen gick vi till hotellet och packade det sista. Gick mot tuben och klev på Piccadilly Line för sista gången den här gången :( Det är ju en ganska lång resa till Heathrow och jag mitt smarto hade packat ner min bok i resväskan. Smart. Men resan gick skapligt snabbt ändå och vi var framme vid terminalerna.

Klev av och checkade in. Lämnade in resväskorna och gick och käkade på Bagel Street. Det var lika gott som förra gången :D Sen gick vi omkring i affärerna på Heathrow. Köpte lite småsaker och en snygg Victorias secret handväska.

Så småningom blev det dags att gå till gaten :( Sen klev vi på planet. Ville stanna i London!!! Det enda roliga med att komma hem är att träffa familjen, vännerna, djuren och Mattias. Men men. Planet kom upp i luften och det var så molnigt att vi såg inte mycket av London. Inte ens en sista glimt :( Planet skakade lite då och då, det var lite småläskigt. Damen som satt brevid mamma berättade att hon flygit till London på morgonen och varit där i 4 timmar och flög nu hem igen. Snacka om att åka dit och vända! Kan inte vara roligt att bara åka så. Men hon jobbar visst för något engelskt företag :)

När vi landat gick vi och köpte dricka och satt en stund och väntade på bussen som skulle ta oss till Västerås. Till slut kom den och väl i Västerås väntade Staffan på oss :) Vi åkte förbi Lustigkulla och köpte mat, sen vidare till Hemlinge. Smarrigt att käka lite, var jättehungrig. :P Sen ringde jag till lilla Mattias :) Sen glodde vi på Morden i Midsomer och sen la oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0