Familj nr 1

åååh har fått min första family match nu!! Såå sjukt spännande :) :) :)

- de bor i Clapham, great Katrin huh? :D
- tre barn, bara pojkar, tvillingar 10 år och en mindre 3,5 år
- ska skaffa kanin och sköldpadda inom kort - great!
- har ej haft au pair tidigare
- lönen är £80 i veckan
- jobba 25 timmar i veckan

Ska skicka ett mail till dem om när de kan ringa så att jag kan prata med dem, shit vad spännande och samtidigt läskigt! Det  gäller att använda mina English skills nu alltså så de förstår vad jag säger hahaha, kommer kännas mega weird att prata engelska i telefon!

Kommentarer
Postat av: Mattias

Verkar ju bra :) hoppas du får den familjen! :D <3

2009-08-26 @ 11:44:05
URL: http://www.limos.se
Postat av: Mamma

glp...ja jösses vad konstigt det känns,ena foten har du här hemma och andra i london nu.Det känns som spindlar i magen..Spännande och kusligt samtidigt som du säger.Familjen verkar helt OK. Synd de inte haft aupair tidigare så du kunde fått referenser bara...Det kommer säkert flera bud, så vänta lite till innan du tackar ja.Tiina is going to London, ta-tta-rra-ta-daah ;)

2009-08-26 @ 12:33:51
Postat av: Janetti

Hejhopp vad spännande:-) Mina tankar om detta, om jag får: ålder på barnen är bra, kolla om den lilla är på dagis dagtid, vad arbetar föräldrarna med,hur mycket hushållsarbete ingår eller har dom en maid som fixar sånt, har killarna någon aktivitet som du ska ta dom till och från, har familjen gemensamt intresse av något slag, finns någon bekant till dom som har au-pair, hur ser din ledighet ut, är helgerna lediga och får du semester, ingår bil, telefon....det finns många saker att tänka på. Har du frågor ring mig jag kanske kan ge tips! Kramelikram

2009-08-26 @ 13:33:30
Postat av: Tiina

Mattias: Mjaa det verkar bra :) Får se om man får fler förslag snart att jämföra med :D PUSSIS



Mamma: Ja nu börjar det hända saker! Ja det tycker jag med är synd, hade varit kul att prata med tidigare au pair. Men får se om fler förslag kommer snart så man har några att välja bland :) Yayyy haha it's ooooon baby! PUSS



Janetti: Självklart får du komma med tankar, åsikter, tips och råd, det får alla :D En hel del av det du skrev vet jag, det togs upp i mailet jag fick men ville inte skriva ut allt eftersom jag inte bestämt mig för denna familj :) Vissa saker vet jag däremot inte så det ska jag ta reda på, tack för tipsen om saker att fråga om! Vad snällt av dig, skönt att veta :) Kramis!

2009-08-26 @ 16:42:52
URL: http://www.rifas.se
Postat av: Harry Potter

Jag saknar dig redan ;( Men jag kan inte vara gladare för din skull lillsis! Du är bäst!

2009-08-27 @ 13:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0