How can I find you?

Någon som vet något bra sätt att få kontakt med folk i London? Det behöver inte bara vara au pairer! Eftersom jag åker som au pair privat får jag inte en lista på au pairer i området där jag bor, som jag skulle fått om jag kommit iväg med agenturen. Men agenturen hjälpte mig ju inte så ja, jag åker ju privat!

Alltså jag har skrivit inlägg på Londonsvenskar där jag frågat om någon bor i eller omkring Loughton (där min värd familj bor) för jag vill träffa lite folk redan i början när jag kommer dit, men ingen har svarat än och nu undrar jag om det finns någon mer London site eller nåt :) Vet du så kommentera gärna eller maila mig! :D

Kommentarer
Postat av: viktoria

sv: haha, jo och man behöver nästan kunna franska för att åka dit. de är ju lite känsliga på den punkten :P okej, jag har fyllt i att jag vill vara borta i ett år så ett år blir det ju då antagligen :)

2009-09-29 @ 11:24:16
URL: http://strindin.blogg.se/
Postat av: angie in london

Ja, jag bor också ungefär 3O minuter utanför, det funkar jättebra. Man orkar ändå inte åka in till London varje dag. Jag har varit här i två veckor exakt idag.



Dom två tjejerna som jag umgås med nu hittade jag via bloggen, eller dom hittade mig när jag var på förstasidan. Vet faktiskt inte hur du ska hitta kompisar, men du kommer göra det. Om du till exempel går ut och festar, håll utkik efter Scandinavian Parties och liknande. Står alltid på Londonsvenskar när det ska vara en sån fest. Där träffar man jättemycket folk från skandinavien men även från andra delar av världen :)

2009-09-29 @ 11:30:17
URL: http://bbittersweet.blogg.se/
Postat av: Trees

Hej TIINA. Förlåt för jag inte har svarat, men hon rihanna kunde inte ha aupairen hemma hos sig, och då glömde jag bara av att maila! Iallafall, så fort du kommer hit så lovar jag dig att du kommer hitta folk;) 30 minuter är ingenting! och angie har redan sagt det mesta ser jag:)

2009-09-29 @ 14:15:53
URL: http://mangofisk.se
Postat av: tove

kolla på http://www.resedagboken.se och sök efter au pairer där i närheten av dig! :)

2009-09-29 @ 14:21:37
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: Mamma

Ja det vore ju skoj med några du kan vända dig till redan i början. Att leta på fester direkt tror jag INTE är ett bra alternativ.Det ska ju vara vänner att lita på, inte bara kompisar..du vet vad jag menar.Det där ordnar sig, du är ju så social....Puss

2009-09-29 @ 20:54:35
Postat av: Trees

JA sååg, nordöst okej haha. Din nervositet och glädje lyser igenom hela bloggen;)

2009-10-07 @ 16:11:55
URL: http://mangofisk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0