Lillevangs Design

Nu har det hänt igen... En som betydde mycket för mig har rest iväg upp till himlen. Denna gång var det min fina, underbara, snälla Design. Min d-ponny som jag visserligen sålt, men alla minnen, alla stunder, glömmer jag aldrig. Jag önskar att jag gjorde som jag så gärna ville den där sista veckan i Sverige - jag tänkte varje dag nästan att jag ville åka och hälsa på dig. Men det hanns inte med. Nu är det för sent.

Jag ångrar så mycket när det gällde dig Design. Hade velat haft mer tid med dig. Hade kunnat, varför gjorde jag det inte? Det kan jag inte ens svara på själv.. Du var den gulligaste häst jag träffat, så himla snäll och go. Gjorde alltid ditt bästa, ibland för att komma undan saker haha ;)

Nu har du iallafall inte ont mer. Jag vet att du hade det bra den sista tiden. Jag saknar dig Dessisessi, min kärlek till dig tar inte slut fast du är på andra sidan <3

* 27/4  1992
+ 30/10  2009


En av mina favorit bilder på oss <3

I miss you darling!

Sötnos, gäspa alltid just när man skulle ut och rida..

Jag älskar dig, Lillevangs Design! <3

Kommentarer
Postat av: katja

Ja, nu räcker det, nu orkar vi inga fler bortgångar här, inte nån av oss.



Design den lugna, fina, stolta hästen..Lugn tills hon fick syn på mig..då var det jaga som gällde, speciellt när Kungen var med, hahaha. Glömmer aldrig det :)

Känns skönt att veta hon inte har ont och lider nu iallafall. Sov Gott Design...

2009-10-30 @ 18:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0